Sveavägen 21A

Centrum, Kumla kommun Se på karta

1 695 000 kr

1 895 000 kr -11 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
125 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
1958
Förening
BRF Kumlan
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
5 951 kr/mån
Driftkostnad
5 700 kr/år
Pris/m²
13 560 kr/m²

Välkommen till Sveavägen 21A - Lägenhet på 125 kvm med centralt läge.
Lägenheten är i etage med en bra och lite unik planlösning. Trevlig och ljus lägenhet med ljusinsläpp från tre väderstreck.
På första planet finns det kök, toalett, matrum / sovrum och vardagsrum med öppenspis och utgång till balkong. Balkongen ligger i västerläge och har plats för liten loungegrupp. På övreplan finns det tre sovrum varav ett har utgång till balkong i söderläge. Badrum med dusch och även tvättmöjligheter. Från balkongen på övre plan ser man ut över takåsarna.
Lägenheten är genomgående renoverad med ljusa ytskikt och fina golv. Det finns även en terrass i föreningen som går att använda för alla i föreningen
I huset finns det hiss som nyligen har installerats av föreningen. Lägenheten har en inrefond på 16230 kr som går att använda för nästa ägare till renovering. Föreningen har både garage och parkeringsplatser och i nuläget skall det finnas lediga platser, detta måste givetvis kollas upp vid köpet.
Ner till torget är det en promenad på ca 5 min och där når man många av Kumlas butiker och caféer. Bra buss och tågförbindelser till Örebro och Hallsberg.

Välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kumla

Kontakta mäklaren

Helene Åhlund

Svensk Fastighetsförmedling Kumla
Mäklare Helene Åhlund, Svensk Fastighetsförmedling Kumla
+46705641125