Mäklare Helene Åhlund

Helene Åhlund

Om mig

Jag har haft äran att vara fastighetsmäklare sedan 2005 och därefter franchisetagare från 2009 under Svensk Fastighetsförmedling. Mitt mål är alltid att ha kunden i fokus, köpare, säljare och även alla spekulanter. Det finns bara en köpare till varje objekt och jag tror på karma, att mötas igen. Jag vill kunna hjälpa alla mina kunder genom en trygg bostadsaffär, från ett läge till ett annat. Att vara där med hjärta och själ.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fabriksgatan 6, Centrum, Kumla kommun

Fabriksgatan 6

Lägenhet
Centrum, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
950 000 kr
61,4 m²
2 rum
vån 2/4
4 492 kr/mån
15 472 kr/m²

Välkommen till BRF Älvskon. Här finns en fin 2:a på andra våningen om ca 61,4 kvm. Kök, sovrum och ett vardagsrum som leder ut till en inglasad balkong mot västra parken. Badrum med dusch, toalett och handfat. Populär förening med hiss. Förråd i källare samt samlingsrum för gemensamma tillställningar. Bostaden är belägen på en central och omtyckt adress med närhet till allt som vardagen kräver. Gör din intresseanmälan redan nu! Eller ring mäklaren 070-5641125 för bokning av visning!

  • Balkong
  • Hiss
Wallenstråles väg 20, Kumla, Kumla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Wallenstråles väg 20

Radhus
Kumla, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
1 275 000 kr
83 m²
3 rum
522 m² tomt

Bo för endast ca 10.000 :- i månaden inkl lån, amorterings och drift. Nu finns möjligheten att sätta sin egen prägel på detta välskötta radhus om 83 kvm. Huset har endast haft en ägare sen 1976. Garage och förråd samt ett altandäck som delvis är inglasat. Hörnläge som angränsar mot grönområde.

  • Uteplats
Smedstorpsvägen 4b , Smedstorp, Kumla kommun
  • Lör 25 maj kl 14:30
Smedstorpsvägen 4b , Smedstorp, Kumla kommun, bild 2
Smedstorpsvägen 4b , Smedstorp, Kumla kommun, bild 3

Smedstorpsvägen 4b

Lägenhet
Smedstorp, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
1 350 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/2
4 981 kr/mån
23 684 kr/m²

Välkommen till denna fräscha och moderna lägenhet belägen på Smedstorpsvägen 4b i Smedstorp, Kumla. Med sin optimala placering erbjuder denna bostad närhet till både kommunikationer och grönområden, perfekt för den aktive. Redan vid första intrycket möts du av en ljus och trevlig hall som sedan åt vänster leder dig in till köket. Köket är utrustat med moderna apparater, vilket gör matlagningen till en ren fröjd. Vidare kommer du in till ett trivsamt vardagsrum med fräscha ytskikt och stilren inredning där du finner balkongdörren. På den trevliga balkongen kan du njuta av din morgonkaffe med en underbar utsikt över området. Sovrummet har parkett golv med ljusa väggar samt platsbyggda garderober. Badrummet är elegant och funktionellt med kaklade golv samt tvättmaskin och torktumlare för din bekvämlighet. Dessutom finns det ett praktiskt förråd i direkt anslutning till lägenheten, vilket underlättar förvaring av dina ägodelar. För den som har bil erbjuds möjlighet till egen parkering, vilket är en stor fördel i området. Dessutom kan du glädjas åt de utmärkta bussförbindelserna som tar dig smidigt in till Örebro. Sammanfattningsvis är detta en fräsch och välplanerad lägenhet om 2 ROK som erbjuder modern utrustning, bra läge och närhet till kommunikationer. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Smedstorp! Kontakta mäklaren för visning! Möjlighet till snabb inflytt!

  • Premium
  • Balkong
Gullrisgatan 104, Kumla, Kumla kommun
  • Lör 25 maj kl 13:00

Gullrisgatan 104

Radhus
Kumla, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
2 150 000 kr
112 m²
5 rum
6 567 kr/mån
19 196 kr/m²

Välkommen till barnvänliga Gullrisgatan. Här erbjuds ett 2-plans radhus om 112,5 med uterum. Kök och vardagsrum på nedre plan samt 3 sovrum och allrum på övervåning. Uterum och trädgård med kvällssol. Förråd och parkering direkt vid huset. Två kaklade badrum. Husen stod klara 2017. Här bor du vid ett av Kumlas bästa lägen, med lekpark i området. Padelhallen och nya idrottshallen ligger en kort promenad bort. Skogstorpsskolan (F-9) endast 5 min bort. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Kumla har att erbjuda. Här kan du skapa din egna lilla oas i detta ombonade radhus. Nyfiken redan nu! Gå in på vår 3D visning och gör sedan en intresseanmälan.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 4