Kommande

Drevevägen 15E

Ekeby-Almby, Örebro kommun Se på karta

3 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
118 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Förening
BRF Gösen
Om föreningen
Avgift
5 094 kr/mån
Pris/m²
26 695 kr/m²
Kommande

I populära och natursköna Ekeby-Almby med privat läge erbjuds nu detta exklusiva och stilfulla parhus! Varmt välkomna till Drevevägen 15E där hela familjen får plats!
Här erbjuds ni nu ett trivsamt och välplanerat boende med en boendeyta på hela 118 kvadratmeter fördelat på två plan, två uteplatser samt ett inglasat uterum i söderläge!
Radhuset har en tilltalande och genomgående stil med välvalda materialval. Tre rymliga sovrum samt en walk-in closet. Två helkaklade badrum och separat tvättstuga. I huset finns även en AC installerad för bekväm boendemiljö.
Vardagsrummet är i anslutning till husets stora och välskötta trädgård där en underbar trätrall. Bostadens fantastiska trädgård är i fritt och avskilt läge med sol hela dagen!
Carport med asfalterad uppfart finns intill huset.

I Ekeby-Almby bor du med närhet till härlig natur med både Hjälmaren och naturreservat i området. I närområdet finns förskolor, skola, småbåtshamn, pizzeria och 24food.
Bra kommunikationsmöjligheter till och från Örebro city. Cykelväg finns hela vägen in till Örebro där ett brett utbud av restauranger, shopping och nöje kan nyttjas.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Mattias Fredriksson

Bjurfors Örebro
Mäklare Mattias Fredriksson, Bjurfors Örebro
073-257 77 57

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.