Malmövägen 151

Granloholm, Sundsvall Se på karta

1 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
105,5 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Byggår
1979
Avgift
7 297 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
10 900 kr/m²
Antal besök
3 203
Dagar på Hemnet
27

Äntligen finns möjligheten att förvärva ett stilfullt renoverat BRF-radhus på Malmövägen!

Välkommen till denna smakfulla BRF-radhus om 105,5 välplanerade kvadratmeter fördelad på två våningsplan med en grönskande trädgård. Bostaden karaktäriseras av en härlig och luftig planlösning med trevliga sällskapsytor som på ett socialt och praktiskt binder samman rummen. Utöver den optimala planlösningen erbjuder bostaden dig två rejäla badrum, ett arbetsvänligt och stilmedvetet kök som renoverades 2017, fullutrustad maskinpark och goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Fyra tilltagna sovrum med generösa förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. På baksidan av bostaden finner du en grönskande trädgård och ett rejält tralldäck med tillhörande redskapsförråd. På bostadens framsida finns även en ytterligare uteplats i insynsskyddat läge med härlig förmiddagssol, här finns även ett ytterligare kallförråd.

Här bor du i den välskötta föreningen HSB Kantarellen med god ekonomi och trevliga gemensamhetsutrymmen så som bastu, hobbyrum, festlokal samt övernattningslägenhet.

I Granloholm bor du i ett lugnt och barnvänligt område med en väl utbyggd servicen som inkluderar mataffär, sporthall, bibliotek och fritidsgård på nära håll. Här finns flera grundskolor och förskolor samt fina möjligheter till skogs- och friluftsliv inpå knuten, här finner du även en frisbeegolfbana.
Från Granloholm är det lätt att ta sig med stadsbussarna tur och retur in till centrala Sundsvall. Restiden är cirka 10 minuter och avståndet till Sundsvalls centrum är cirka 2,5 kilometer.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sundsvall