Heliosgatan 14A

Hammarby Sjöstad, Stockholms kommunVisa på karta
Pris saknas
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
104 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 11, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF The Village Sthlm i Stockholm
Energiklass
C
Avgift
7 348 kr/mån
Driftkostnad
7 476 kr/år
  • Kommande

Kom och upplev denna fantastiska femrummare som erbjuder det bästa av två världar - en attraktiv planlösning och ett hörnläge. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum i kombination med det stora ljusinsläppet från fönsterpartier som går längs med, skapar en härlig rymd i bostaden och inbjuder till sociala tillställningar. Här har man valt att satsa på tidlösa och praktiska tillval som passar alla. Stora sociala ytor i vardagsrum och kök. Två stilfulla och praktiska badrum med både dusch och badkar, tvättmaskin och torktumlare. Fyra rymliga och möjliga sovrum i bra storlek, där det största sovrummet har en egen ingång till walk in closet samt badrum. Det moderna köket kombinerar stil och funktionalitet med smarta förvaringslösningar som gör matlagningen till en fröjd. Under vår och sommarmånaderna förlängs umgängesytan med den härliga balkongen, därefter kan man njuta av den gemensamma takterrassen som erbjuder en fantastisk utsikt över Stockholm och sol från morgon till kväll. Här finns trevliga restauranger och mysiga caféer på gatan. Allt för ett bekvämt och okomplicerat liv nära grönska och vatten men ändå ett stenkast från stan. Den mysiga innergården bjuder in till familjehäng och lek, med sköna sittplatser och möjlighet att grilla tillsammans. Förvaring ges i garderober samt i ett källarförråd som tillhör lägenheten. Garage finns i huset och nås via hissen och det finns laddningsmöjligheter för elbilar på samtliga platser. (Det är kort kötid till en garageplats) I föreningen finns också möjlighet att disponera över en egen odlingslott om så önskas. Föreningen har även ett starkt miljömedvetande och genomför just nu installation av solceller. Den nya tunnelbanan byggs i närheten, stationen blir en fysisk länk mellan Hammarby Sjöstad och innerstaden. Missa inte chansen att få trivas och njuta i denna fantastiska lägenhet! Föreningen: Brf The Village Sthlm bildades 2014 och är en äkta förening som äger marken och dess huskropp ritades av arkitektfirman Kjellander & Sjöberg. 
Föreningen är Hammarby Sjöstads största förening och består av 10 trapphus och ett townhouse och innehar 226 lägenheter, 9 lokaler och 131 parkeringsplatser. 
De boende har även tillgång till faciliteter så som takterrass i varje trapphus, varav ett har en trevlig festlokal med fönster från golv till tak!
Föreningen har bra ordning på ekonomin där de följer avsatt plan och har en stabil ekonomisk trygghet tack vare lokalintäkter om 2,2 milj/årligen.
Föreningen har en god ekonomisk situation trots inflationen. Årsavgifterna och övriga intäkter täcker mer än väl föreningens löpande kostnader (exkl. avskrivningar) och avsättning till yttre underhåll. 
Soliditeten är 81 % - Vilket är riktigt bra! 
Föreningen har låga avgifter om 582 kr/kvm bostadsyta (2023) jmf med snittet i Hammarby Sjöstad och ligger fortfarande betydligt lägre än ekonomisk plan. För 2023 så kommer föreningen amortera minst 1,2 Mkr av lånet. Föreningen har en stor fin innergård med kolonilotter/planteringslådor, lekplats och utemöbler. Gemensamma takterrasser och festlokaler finns i fastigheten. 
Stort garage finns under fastigheten med direkt access via hissen.
The Village Sthlm är visionen om en modern, grön gemenskap. En plats där man har sitt privata hem men är del av något mer, något större. 
En plats som är den perfekta kombinationen av modernt stadsboende och det gröna småstadslivet. Detta är din chans att bli del av ett Eco-Friendly Urban Community!
För mer information kring föreningen, besök: https://www.brfthevillagesthlm1.se Kring bostaden finns flertalet av Sjöstans bästa restauranger, lunchstället Café Rang, barnvänliga Pinchos, H10, välbesökta Restaurang Göteborg och Trattoria Gratie, för att nämna några.
Lite längre ner på gatan ligger nyöppnade Unity där man kan jobba, äta eller ha familj/vänner boendes vid tillfälle.
Från bostaden nås Södermalm på ca. 10 minuter och dess utbud av restauranger, caféer, butiker m.m.
För den som vill njuta av friluftsliv

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad

Kontakta mäklaren

James SsempasaSvensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad
James Ssempasa

Visningar på kommande

Bostaden har inte kommit ut som till salu än, men kan eventuellt ha förhandsvisningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Räkna på ditt nya boende

Om BRF

Karta & restider

Säljkollen

Prisutveckling

Liknande bostäder till salu

Kanske finns det andra lägenheter du har missat?

Artiklar från Hemnet