Nyproduktion

Ridvägen 23 B

Helsingborgs kommun Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
121 m²
Uteplats
Ja
Avgift
6 316 kr/mån
Pris/m²
39 628 kr/m²
Nyproduktion

Sista 1,5 plans radhuset i etapp 1 av Laröds blomma. 1,5 plans radhuset ger möjlighet till en privat avdelning på andra våningen, kanske en egen våning för barn eller tonåringen?! Väl tilltagen uteplats och trädgård i västerläge

Arkitekturen är tänkt att inspirera till ett grönare liv på flera sätt. Kvarterets yttre gestalt reser sig med sina långa sluttande gröna tak likt en kulle ur marken och kopplar till det böljande landskapet omkring. Detaljer som terrasser och uppstickande kupor bryter av taklinjerna och ger en intressant silhuett som drar blicken mot himlen. Det mjuka och landskapliga intrycket förstärks av husens träpanel som är ett sympatiskt och förnybart material med lång tradition i odlingslandskapets byggnader.

Laröd är ett populärt ställe att bo, en av Helsingborgs mest attraktiv ställen vilket är förståeligt med tanke på sitt läge längs kusten bara cirka sex kilometer från Helsingborg. Laröd har mycket charm och fortfarande finns det kvar ett par gamla gårdar som vittnar om dess historia. Bebyggelsen och villorna här är omgivna av mycket natur med lummiga skogar, ängar, åkrar och hästhagar för härliga promenader och löprundor.

Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening

Kontakt

Louise Gran

Riksbyggen ekonomisk förening
Mäklare Louise Gran, Riksbyggen ekonomisk förening
042-15 31 42
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Bostadsutvecklare

Guldhemmet 2020