Nyproduktion

Strandudden 1

Isaberg-Vikaresjön, Gnosjö Se på karta

4 990 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
170 m²
Tomtarea
548 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Driftkostnad
23 900 kr/år
Pris/m²
29 353 kr/m²
Nyproduktion

Vem har inte längtat efter ett boende som frigör tid?

Tänk att ha alla bekvämligheter inom räckhåll samtidigt som du är ett stenkast från sjö, skog, en av Sveriges bästa golfbanor och Isabergsområdets alla aktiviteter. Utsikten över Vikaresjön mot Isaberg är storslagen och närheten till naturen erbjuder oslagbara möjligheter till upplevelser och rekreation.

I höst planeras byggstart av nio enplans ägarlägenheter på Strandudden med planerad inflyttning hösten 2021. Lägenheterna är på 150 alt. 170 m2 och består av 4-5 rum. Nybyggnationen erbjuder hög standard och kvalité såsom ismaskin, vinkyl, två badrum, varav ett med ångbad och självklart walk-in-closet. Varje lägenhet har en egen trädgård och balkong eller terrass med sjöutsikt där du kan njuta av solnedgången. För att förenkla vardagen finns carport för två bilar och eget förråd precis vid din ytterdörr. Som ägare av en lägenhet har du dessutom access till en gemensam relaxavdelning med bastu och bubbelpool.

Strandudden byggs som en hållbar community med möjlighet till extra värdeskapande genom delningsekonomi. Här finns badstränder, strandpromenad, båtpool, bilpool, lekplats, multiarena, boulebana och helikopterplatta som de boende har tillgång till för umgänge och social samvaro. Underhåll såsom gräsklippning och snöskottning sköts av vaktmästare.

Smart city-konceptet gör att Strandudden ligger i framkant av den digitala utveckling som sker. Den höga teknologiska nivån och snabbt internet möjliggör tidsbesparingar och förenklingar i vardagen som t. ex att jobba hemifrån.

Besök Strandudden för att med hjälp av Virtual Reality (VR-teknik) redan idag uppleva lägenheterna och deras planlösningar. VR-tekniken gör att du kan utforska lägenheterna och bilda dig en egen uppfattning om hur ditt framtida boende kan uppfylla dina önskemål.

Ett smart - unikt - tryggt boende för alla åldrar!

Låt dig inspireras och informeras på www.strandudden.com

Välkomna!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Gislaved