Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Gislaved

Fastighetsbyrån Gislaved

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Pilgatan 6, Anderstorp, Gislaveds kommun

Pilgatan 6

Villa
Anderstorp, Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
925 000 kr
91 + 102 m²
4 rum
768 m² tomt

På lugnt läge välkomnar vi er till denna tegelvilla i ett 1-plan med källare. Närhet till skola, sim och sporthallar underlättar detta vardagen för familjen. Stor tomt med härligt soldäck, där ni kan njuta av solen hela dagen. Bostaden värms idag med luft/vatten-värmepump, detta kombinerat med solpanelerna ger er låga driftskostnader. Varmt välkomna att boka er på visning!

Södergatan 11A, Anderstorp, Gislaveds kommun

Södergatan 11A

Villa
Anderstorp, Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
1 595 000 kr
97 + 95 m²
844 m² tomt

Välkomna till denna trevliga villa med ett mycket bra läge. Här får ni korta avstånd till barnens förskolor/skolor samt både simhall och idrottshall är beläget strax intill. Bostaden har nyligen fått helt nytt kök i en modern och öppen planlösning. Likaså är badrummet nyrenoverat. Stora källarytor med hobbyrum, samvarorum med murad öppen spis. Stort inglasat uterum. Fristående garage. Yttertaket är bytt, fönster är med 3 glas och uppvärmning sker med Bergvärme.

Åviksvägen 9, null, Gislaveds kommun

Åviksvägen 9

Villa
Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
990 000 kr
88 + 45 m²
3 rum
1 111 m² tomt

Trevlig villa där även den intilliggande obebyggda villatomten ingår i försäljningen. Bra läge strax intill Smålandia köpcentrum. Bostaden har fått ny takkonstruktion då taket höjdes varvid även utvändig bandtäckning monterades. Modernt badrum och trevligt kök i grå kulör. Uppvärmning med vattenburet värmesystem, solpaneler, värmepump, pelletskamin.

  • Plus
Börtebohult Karlsgård 2, Burseryd, Gislaveds kommun

Börtebohult Karlsgård 2

Villa
Burseryd, Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
950 000 kr
110 m²
4 rum
5 401 m² tomt

Här välkomnas ni till en mycket välskött bostad belägen fritt ute på landet. Här finns flera vattendrag i närheten och ni har naturen med skogs/åkermark som granne. Bostadshuset genomgick 2017 en omfattande renovering/ombyggnad/tillbyggnad och är idag en mycket fin bostad där ni kan flytta rakt in utan behöva renovera. Eget VA och uppvärmning med vattenburen golvvärme/radiatorer, allt drivs av en modern Luft/Vatten-värmepump fr 2017.

Åviksvägen 3, null, Gislaveds kommun
Åviksvägen 3, null, Gislaveds kommun, bild 2
Åviksvägen 3, null, Gislaveds kommun, bild 3

Åviksvägen 3

Villa
Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
1 175 000 kr
120 + 120 m²
4 rum
1 145 m² tomt

Välkomna till denna trevliga tegelvilla där ni kan få tillträde omgående om så önskas. Bostaden är belägen med kort avstånd till Smålandia köpcentrum och nära till vattendraget Nissan. Uppvärmning med luft/vatten-värmepump. fr 2019. Ett rymligt hus med stora förvaringsytor i källarplanet.

  • Premium
Linnégatan 5A, null, Gislaveds kommun

Linnégatan 5A

Lägenhet
Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
625 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
4 259 kr/mån
7 813 kr/m²

Nu har ni möjlighet att bli ägare till denna toppenfina lägenhet där nuvarande ägare har totalrenoverat bostaden. Nya golv, tapeter samt ett nytt kök i vitt. Badrum med kaklade väggar och tvättmaskin. På den rymliga balkongen kan ni njuta av em/kvällssol.

Burserydsvägen 14, Smålandsstenar, Gislaveds kommun

Burserydsvägen 14

Villa
Smålandsstenar, Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
1 595 000 kr
108 + 63 m²
5 rum
1 281 m² tomt

Välkomna till denna charmiga bostad i Smålandsstenar. Fastigheten erbjuder en trevlig planlösning. På entréplan har vi ett fint väldisponerat kök med ett rymligt allrum och vardagsrum. I anslutning till köket finns ett fint inglasat uterum med plats för möblemang. Övre plan har tre sovrum och ett inbjudande badrum. I källarplan finner ni en rymlig tvättstuga, förrådsrum och garage. Tomtytan är hela 1281 kvm vilket ger utrymme för både avkoppling och lek för barnen. Dessutom har barnen sin egna lekplats på tomten. Flera sköna uteplatser ger er möjligheten att njuta av solen i de flesta väderstreck. Större tillhörande fristående garage med carport underlättar bilparkering och förvaring. Närområdet erbjuder lugn och ro i en trevlig och välskött miljö. Med närhet till service och skolor passar detta boende utmärkt för en familj som söker en bekväm och praktiskt belägen bostad. Här bor ni billigt, god driftsekonomi med bergvärmepump och vedpanna. Upptäck detta hus på plats, varmt välkomna att boka in er på visning! *** Fastigheten är besiktad med dolda fel försäkring ***

  • Plus
  • Uteplats
Långarekull Strömplan , Broaryd, Gislaveds kommun

Långarekull Strömplan

Villa
Broaryd, Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
750 000 kr
125 m²
5 rum
5 490 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus som ligger på en generös tomt med trevligt lantligt läge. Med närhet till sjöar och vacker natur är detta ett perfekt hem för den som uppskattar lugnet och fridfullheten i omgivningarna. Detta bostadshus erbjuder generösa ytor där hela familjen får plats. Trivsamma samvarorum, bekväma sovrum, WC på båda plan, gillestuga och bastu. Utöver huset finns en byggnad vilken man idag använder som förråd, varför inte renovera upp detta till ett vinrum? I närheten ligger Örsjön som erbjuder möjligheter till fiske och bad. Här finns gott om plats för trädgårdsfix och utomhusaktiviteter för både stora och små. Perfekt för den som söker en fridfull tillvaro i natursköna omgivningar. Sammanfattningsvis erbjuder detta boende en fin möjlighet att bo i harmoni med naturen, med närhet till sjöar och vacker natur. Välkommen till ditt framtida hem!

  • Plus
Ringvägen 30, Hestra, Gislaveds kommun

Ringvägen 30

Villa
Hestra, Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
975 000 kr
124 + 67 m²
6 rum
1 605 m² tomt

Välkomna till denna trevliga villa med flera renoveringar utförda senaste åren. Ni får en bra bostad vilken på baksidan av huset har en välskyddad trädgård med ett större soldäck och finns här även ett äldre uthus. Till fastigheten följer även ett dubbelgarage. Ni har affär, Isaberg skidbacke, tåg o busstation på korta gångavstånd.

  • Plus
Sveagränd 8, null, Gislaveds kommun

Sveagränd 8

Villa
Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
1 375 000 kr
150 m²
5 rum
660 m² tomt

Välkomna till denna härliga bostad med en underbar tomt där ni kan njuta av trädgårdstider och trevliga utomhusstunder. Med ett garage för bekväm parkering och en uteplats för sommarkvällar är detta hemmet för er som vill ha ett skönt och lugnt familjehem. Det här huset erbjuder 150 kvadratmeter boyta, vilket ger gott om plats för familjen att trivas och växa. Välplanerad planlösning med två våningar. På entréplan finns ett nyare kök med modern färgsättning och i direkt anslutning har vi också plats för ett större matbord. Vardagsrummet är väl tilltaget i storlek, där alla i familjen kan samlas och umgås. Härifrån har vi utgång till en trevlig inglasad altan, med underbart ljusinsläpp. Ett större badrum, mindre WC samt en tvättstuga på detta plan gör boendet riktigt bekvämt. Bostadens sovrum är stora till storleken, och idag finns det fyra stycken. Vill man kan man enkelt förändra detta till fem stycken som det en gång tidigare varit. Utomhus bjuder denna trädgård in till avkoppling. Här kan ni njuta av soliga dagar och trevliga grillkvällar med nära och kära. Med närhet till vacker natur och grönområden kan ni ta sköna promenader. Välkomna till ett hus där ni kan skapa minnen för livet - Boka in er på visning! Kontakta ansvarig mäklare för mera information - Välkomna! Dragutin Miljevic 070-576 73 14 "Fastigheten är besiktad med "dolda fel försäkring"

  • Uteplats
Dalsgatan 8, Smålandsstenar, Gislaveds kommun

Dalsgatan 8

Villa
Smålandsstenar, Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
1 425 000 kr
166 + 100 m²
7 rum
1 247 m² tomt

Välkomna till denna mycket välskötta och rymliga villa med en stor härlig hörntomt. Här finns även ett bra garage med god plats och fjärrstyrd port. Hela infarten till bostaden och garaget har belagts med marksten. Utöver de två våningsplanen finns även ett rum inrett på 3:e vind och med vattenburen värme. I en trevlig planlösning får ni här en bostad med ett öppet och stort kök vilket löper in till en fin matplats och därifrån är det en bredare öppning med dubbla skjutdörrar till det ljusa och i öppen planlösning trevliga vardagsrummet. Helkaklat badrum, stora källarytor samt uppvärmning med Jordvärme.

Sandvik Lunden , Burseryd, Gislaveds kommun
  • Budgivning pågår

Sandvik Lunden

Villa
Burseryd, Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
595 000 kr
2 rum
3 084 m² tomt

Med endast 3 minuters gångväg till sjön Fegens strandkant finner ni här en spännande fastighet. På en lummig tomt omgiven av mycket lövträd och i ett välbevarat Naturskyddsområde kan ni här skapa er egen oas. Det finns idag tre byggnader på fastigheten, dessa behöver lite kärlek och förnyelse. Vilka möjligheter det finns till ändring och tillbyggnader är delvis hänvisat till föreskrifter i bestämmelserna för Naturskyddsområdet. En djupborrad vattenbrunn finns på tomten och likaså finns el indraget på fastigheten.

Norra Nissastigen 4B, null, Gislaveds kommun

Norra Nissastigen 4B

Villa
Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
1 150 000 kr
132 + 63 m²
6 rum
974 m² tomt

En mycket välskött bostad beläget ett stenkast från köpcentrat Smålandia och som ger köparen flera valmöjligheter till boende. Bo med familj själv i hela bostaden eller hyr ut delar eller hela bostaden som består utav två trevliga och välskötta lägenheter. Fristående dubbelgarage. I försäljningen ingår även en angränsande extra friköpt villatomt om 902 kvm. Välkomna att boka visning.

Tegnérsgatan 34, Smålandsstenar, Gislaveds kommun

Tegnérsgatan 34

Villa
Smålandsstenar, Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
2 950 000 kr
200 + 90 m²
8 rum
1 128 m² tomt

Nu har ni möjlighet att bli ägare till ett mycket välskött och spännande boende. Bra beläget och med flera boendealternativ. Ni kan naturligtvis bo med er familj i hela huset men det ges också väldigt fina möjligheter att som i dag hyra (genom Airbnb) delar av byggnaden, detta ger mycket bra inkomster. Finns lägenheter både 1 trappa upp samt i sutterängvåningen i trappa ned. Ägaren har totalrenoverat och lagt till stort soldäck med SPA-bad vilket är fint placerat i söder/västerläge.

Södergatan 24 C, null, Gislaveds kommun

Södergatan 24 C

Lägenhet
Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
385 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
2 210 kr/mån
9 625 kr/m²

Trevlig lägenhet med god standard och utmärkt läge nära centrum och med korta gångavstånd till skolor och idrottsanläggningar. Belägen på 1:a våningen mot innergården. Lägenheten kan tillträdas omgående.

Gröna Vägen 22 Hus 3, null, Gislaveds kommun

Gröna Vägen 22 Hus 3

Lägenhet
Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
225 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 954 kr/mån
6 716 kr/m²

Välkomna till denna väldisponerade bostad fördelat över 1 rum och kök i HSB Brf Linden. Rymligt allrum med plats för möblemang som soffa och säng. Ett fullstort fräscht välutrustat ljust kök i vitt, skönt ljusinsläpp från fönster placerade mot innergården. Badrummet är luftigt med modern färgsättning och bra duschplats. En promenad bort når du centrum, skolor och idrottshallar. Välkommen till enkelt och trivsamt boende! Kontakta ansvarig mäklare för mera information eller visning! Välkomna! Dragutin Miljevic 070-576 73 14

Ploggatan 10, null, Gislaveds kommun

Ploggatan 10

Villa
Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
1 595 000 kr
150 m²
5 rum
315 m² tomt

Välkomna till denna trivsamma familjevilla med en tomt som gränsar mot grönområde på baksidan - perfekt för att släppa ut barnen fritt i trädgården! Här bor ni i ett uppskattat barnvänligt område med närhet till sporthall, ishall, simhall, skolor och förskolor. Interiört erbjuder huset två bekväma våningar. På entréplan har vi ett fint väldisponerat kök med ett rymligt allrum. Trevligt vardagsrum i direkt anslutning med behagligt ljusinsläpp från flertal väderstreck. Den inbjudande planlösningen sammanbinder rummen till en öppen social yta, som erbjuder er en plats där ni alla tillsammans kan samlas och umgås. I allrummet finns dessutom en utgång till en skön uteplats i söderläge med plats för möblemang, där kan ni grilla eller bara ta en fika i solen. Ni finner också sovrum, WC samt tvättstuga på detta plan. Övre plan finns tre väl tilltagna sovrum och ett badrum. Ploggatan 10 erbjuder er ett hem med välvårdad interiör och trevlig färgsättning som ger en ombonad atmosfär. Här är det bara att flytta in, trivas och njuta av ert nya hem! Varmt välkomna och boka er på visning! "Fastigheten är besiktad med "dolda fel försäkring"

Gröna Vägen 20, null, Gislaveds kommun

Gröna Vägen 20

Lägenhet
Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
110 000 kr
17 m²
1 rum
vån 3/3
2 002 kr/mån
6 471 kr/m²

Söker du efter en första lägenhet, ska du börja studera eller behöver du en övernattningslägenhet, då är denna bostadsrätt perfekt. Högst upp i fastigheten ligger denna bostadsrätt, behagligt ljusinsläpp och utsikt. Utmärkt läge med närhet till centrum, skolor och idrottshallar. Välkomna att boka tid för visning!

Forsvägen 12, Skeppshult, Gislaveds kommun

Forsvägen 12

Tomt
Skeppshult, Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
150 000 kr
1 233 m² tomt

Här har ni nu möjlighet att förvärva en fin tomt i Skeppshult. Belägen strax intill Nissan och ni har här nära ut till skog och natur. I dag finns några enklare ekonomibyggnader på tomten i övrigt en oplanerad tomt. Tomten har redan elanslutning inkopplad. Beträffande byggrätt och övrig information är ni välkomna att kontakta oss.

Vallgatan 12, Reftele, Gislaveds kommun

Vallgatan 12

Villa
Reftele, Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
1 100 000 kr
120 + 80 m²
5 rum
962 m² tomt

Välkomna till denna trevliga tegelvilla vilken är alldeles utmärkt och centralt belägen. Såväl skola som förskola har ni bredvid. Välskött bostad där både kök och badrum är renoverade, likaså är det nya 3-glasfönster. Uppvärmning med bergvärme.

Karl-Johansgatan 36, null, Gislaveds kommun

Karl-Johansgatan 36

Villa
Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
1 625 000 kr
97 + 90 m²
7 rum
893 m² tomt

Välkomna till en fin 1 plans villa med inredd källare och centralt läge i omtyckt kvarter. Här bor man nära till skolor, affärer och promenadavstånd till centrum. Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med hela fem sovrum, så här finns plats för den stora familjen. Öppen social yta mellan kök och vardagsrum. Genom en altandörr i vardagsrummet tar ni er ner till husets baksida, där ni finner ett öppet soldäck och altan. Här ni kan njuta av morgon/förmiddag solen. Det finns dessutom en pardörr i vardagsrummet, som leder oss ut till en mysig veranda med västläge Här kan ni spendera senare delen av dagen och ha det skönt med eftermiddag/kvällssol. På nedre plan finns en trevlig gillestuga med plats för alla! Ni har en god driftsekonomi med bergvärmepump och 3-glasfönster. Yttertaket är nytt från år 2020. Fristående garage finns på tomten samt installerad laddare till elbilen.(2023). Här erbjuder vi ett hem att trivas i - Varmt välkommen och boka er till visning!

Gröna vägen 20 Hus 4, null, Gislaveds kommun

Gröna vägen 20 Hus 4

Lägenhet
Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
115 000 kr
17 m²
1 rum
vån 1/3
2 002 kr/mån
6 765 kr/m²

Trevlig lägenhet i HSB Brf Linden med ett perfekt läge med närhet till centrum. Skolor och idrottshallar är belägna strax bredvid. Perfekt som förstalägenhet för dig som ska flytta hemifrån, för dig som pluggar eller som övernattningslägenhet för veckopendlaren. Välkomna att boka tid för visning!

Örnagatan 17, null, Hylte kommun

Örnagatan 17

Villa
Hylte kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
780 000 kr
110 + 83 m²
4 rum
1 125 m² tomt

Här kan ni bo billigt. Finns lite renovering som skall fixas till, i övrigt en trevlig villa med bra läge. Nära till skolor, lekplatser och Örnahallens hälsocentrum. Välplanerad och praktisk planlösning, med tre sovrum, vardagsrum och kök. Vattenburen uppvärmning genom fjärrvärme. Hör av er så bokar vi en visning. Välkomna till Örnagatan 17 - Hyltebruk! "Fastigheten är besiktad med dolda fel försäkring"

N Storgatan 3R, null, Gislaveds kommun

N Storgatan 3R

Lägenhet
Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
450 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
5 626 kr/mån
6 338 kr/m²

Välplanerad, rymlig bostadsrätt om 3 rum och kök på markplan. Trevlig planlösning med fransk balkong och en ny inglasad balkong med skjutpartier från 2023. Badrummet är renoverat med modern färgsättning. Lägenheten är välvårdad men har äldre ytskikt. Föreningen HSB Krabban ligger centralt och här bor du nära vårdcentral, mataffärer, förskolor/skolor och restauranger. Som förening har man sista åren gjort investeringar där man bytt tak, fönster, stambyte och installerat fjärrvärme.

Krokusvägen 36, Anderstorp, Gislaveds kommun

Krokusvägen 36

Villa
Anderstorp, Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
4 500 000 kr
148,5 m²
5 rum
879 m² tomt

Här har ni möjlighet att köpa ett nybyggt boende där allt håller en mycket hög standard. Välbyggt och noga uttänkt i detaljer. Kök från Ballingslöv, kapitalvaror från Electrolux, trä och stengolv i hög kvalitet från Golvabia. Mycket trevlig planlösning där avdelningen med ryggåstak ger härlig atmosfär och högt till tak. Bostaden erbjuder hela fyra sovrum och två toppenfina badrum. Huset har utöver Bergvärme även en braskamin. Den stora sidobyggnaden är uppfört precis som bostaden med Finja stenblock och har utöver dubbla Carporten ett stort förråd + att vindsutrymmet i denna byggnad går att inreda till förvaringsplats.

Visar 1 - 25 av 27