Mäklare Dragutin Miljevic

Dragutin Miljevic

Om mig

Registrerad fastighetsmäklare med stor passion för fastigheter samt intresse för affärer. Har alltid som mål att vid varje uppdrag uppnå både säljare och köpares förväntningar. En bostadsaffär är ofta en av de största investeringar man kan göra och för mig som mäklare är det extremt viktigt att ni känner er trygga och nöjda genom hela processen. Varmt välkommen att kontakta mig om ni går i sälj eller köptankar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Burserydsvägen 14, Smålandsstenar, Gislaveds kommun

Burserydsvägen 14

Villa
Smålandsstenar, Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
1 595 000 kr
108 + 63 m²
5 rum
1 281 m² tomt

Välkomna till denna charmiga bostad i Smålandsstenar. Fastigheten erbjuder en trevlig planlösning. På entréplan har vi ett fint väldisponerat kök med ett rymligt allrum och vardagsrum. I anslutning till köket finns ett fint inglasat uterum med plats för möblemang. Övre plan har tre sovrum och ett inbjudande badrum. I källarplan finner ni en rymlig tvättstuga, förrådsrum och garage. Tomtytan är hela 1281 kvm vilket ger utrymme för både avkoppling och lek för barnen. Dessutom har barnen sin egna lekplats på tomten. Flera sköna uteplatser ger er möjligheten att njuta av solen i de flesta väderstreck. Större tillhörande fristående garage med carport underlättar bilparkering och förvaring. Närområdet erbjuder lugn och ro i en trevlig och välskött miljö. Med närhet till service och skolor passar detta boende utmärkt för en familj som söker en bekväm och praktiskt belägen bostad. Här bor ni billigt, god driftsekonomi med bergvärmepump och vedpanna. Upptäck detta hus på plats, varmt välkomna att boka in er på visning! *** Fastigheten är besiktad med dolda fel försäkring ***

  • Plus
  • Uteplats
Långarekull Strömplan , Broaryd, Gislaveds kommun

Långarekull Strömplan

Villa
Broaryd, Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
750 000 kr
125 m²
5 rum
5 490 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus som ligger på en generös tomt med trevligt lantligt läge. Med närhet till sjöar och vacker natur är detta ett perfekt hem för den som uppskattar lugnet och fridfullheten i omgivningarna. Detta bostadshus erbjuder generösa ytor där hela familjen får plats. Trivsamma samvarorum, bekväma sovrum, WC på båda plan, gillestuga och bastu. Utöver huset finns en byggnad vilken man idag använder som förråd, varför inte renovera upp detta till ett vinrum? I närheten ligger Örsjön som erbjuder möjligheter till fiske och bad. Här finns gott om plats för trädgårdsfix och utomhusaktiviteter för både stora och små. Perfekt för den som söker en fridfull tillvaro i natursköna omgivningar. Sammanfattningsvis erbjuder detta boende en fin möjlighet att bo i harmoni med naturen, med närhet till sjöar och vacker natur. Välkommen till ditt framtida hem!

  • Plus
Sveagränd 8, null, Gislaveds kommun

Sveagränd 8

Villa
Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
1 375 000 kr
150 m²
5 rum
660 m² tomt

Välkomna till denna härliga bostad med en underbar tomt där ni kan njuta av trädgårdstider och trevliga utomhusstunder. Med ett garage för bekväm parkering och en uteplats för sommarkvällar är detta hemmet för er som vill ha ett skönt och lugnt familjehem. Det här huset erbjuder 150 kvadratmeter boyta, vilket ger gott om plats för familjen att trivas och växa. Välplanerad planlösning med två våningar. På entréplan finns ett nyare kök med modern färgsättning och i direkt anslutning har vi också plats för ett större matbord. Vardagsrummet är väl tilltaget i storlek, där alla i familjen kan samlas och umgås. Härifrån har vi utgång till en trevlig inglasad altan, med underbart ljusinsläpp. Ett större badrum, mindre WC samt en tvättstuga på detta plan gör boendet riktigt bekvämt. Bostadens sovrum är stora till storleken, och idag finns det fyra stycken. Vill man kan man enkelt förändra detta till fem stycken som det en gång tidigare varit. Utomhus bjuder denna trädgård in till avkoppling. Här kan ni njuta av soliga dagar och trevliga grillkvällar med nära och kära. Med närhet till vacker natur och grönområden kan ni ta sköna promenader. Välkomna till ett hus där ni kan skapa minnen för livet - Boka in er på visning! Kontakta ansvarig mäklare för mera information - Välkomna! Dragutin Miljevic 070-576 73 14 "Fastigheten är besiktad med "dolda fel försäkring"

  • Uteplats
Gröna Vägen 22 Hus 3, null, Gislaveds kommun

Gröna Vägen 22 Hus 3

Lägenhet
Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
225 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 954 kr/mån
6 716 kr/m²

Välkomna till denna väldisponerade bostad fördelat över 1 rum och kök i HSB Brf Linden. Rymligt allrum med plats för möblemang som soffa och säng. Ett fullstort fräscht välutrustat ljust kök i vitt, skönt ljusinsläpp från fönster placerade mot innergården. Badrummet är luftigt med modern färgsättning och bra duschplats. En promenad bort når du centrum, skolor och idrottshallar. Välkommen till enkelt och trivsamt boende! Kontakta ansvarig mäklare för mera information eller visning! Välkomna! Dragutin Miljevic 070-576 73 14

Ploggatan 10, null, Gislaveds kommun

Ploggatan 10

Villa
Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
1 595 000 kr
150 m²
5 rum
315 m² tomt

Välkomna till denna trivsamma familjevilla med en tomt som gränsar mot grönområde på baksidan - perfekt för att släppa ut barnen fritt i trädgården! Här bor ni i ett uppskattat barnvänligt område med närhet till sporthall, ishall, simhall, skolor och förskolor. Interiört erbjuder huset två bekväma våningar. På entréplan har vi ett fint väldisponerat kök med ett rymligt allrum. Trevligt vardagsrum i direkt anslutning med behagligt ljusinsläpp från flertal väderstreck. Den inbjudande planlösningen sammanbinder rummen till en öppen social yta, som erbjuder er en plats där ni alla tillsammans kan samlas och umgås. I allrummet finns dessutom en utgång till en skön uteplats i söderläge med plats för möblemang, där kan ni grilla eller bara ta en fika i solen. Ni finner också sovrum, WC samt tvättstuga på detta plan. Övre plan finns tre väl tilltagna sovrum och ett badrum. Ploggatan 10 erbjuder er ett hem med välvårdad interiör och trevlig färgsättning som ger en ombonad atmosfär. Här är det bara att flytta in, trivas och njuta av ert nya hem! Varmt välkomna och boka er på visning! "Fastigheten är besiktad med "dolda fel försäkring"

Karl-Johansgatan 36, null, Gislaveds kommun

Karl-Johansgatan 36

Villa
Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
1 625 000 kr
97 + 90 m²
7 rum
893 m² tomt

Välkomna till en fin 1 plans villa med inredd källare och centralt läge i omtyckt kvarter. Här bor man nära till skolor, affärer och promenadavstånd till centrum. Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med hela fem sovrum, så här finns plats för den stora familjen. Öppen social yta mellan kök och vardagsrum. Genom en altandörr i vardagsrummet tar ni er ner till husets baksida, där ni finner ett öppet soldäck och altan. Här ni kan njuta av morgon/förmiddag solen. Det finns dessutom en pardörr i vardagsrummet, som leder oss ut till en mysig veranda med västläge Här kan ni spendera senare delen av dagen och ha det skönt med eftermiddag/kvällssol. På nedre plan finns en trevlig gillestuga med plats för alla! Ni har en god driftsekonomi med bergvärmepump och 3-glasfönster. Yttertaket är nytt från år 2020. Fristående garage finns på tomten samt installerad laddare till elbilen.(2023). Här erbjuder vi ett hem att trivas i - Varmt välkommen och boka er till visning!

Gröna vägen 20 Hus 4, null, Gislaveds kommun

Gröna vägen 20 Hus 4

Lägenhet
Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
115 000 kr
17 m²
1 rum
vån 1/3
2 002 kr/mån
6 765 kr/m²

Trevlig lägenhet i HSB Brf Linden med ett perfekt läge med närhet till centrum. Skolor och idrottshallar är belägna strax bredvid. Perfekt som förstalägenhet för dig som ska flytta hemifrån, för dig som pluggar eller som övernattningslägenhet för veckopendlaren. Välkomna att boka tid för visning!

Örnagatan 17, null, Hylte kommun

Örnagatan 17

Villa
Hylte kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
780 000 kr
110 + 83 m²
4 rum
1 125 m² tomt

Här kan ni bo billigt. Finns lite renovering som skall fixas till, i övrigt en trevlig villa med bra läge. Nära till skolor, lekplatser och Örnahallens hälsocentrum. Välplanerad och praktisk planlösning, med tre sovrum, vardagsrum och kök. Vattenburen uppvärmning genom fjärrvärme. Hör av er så bokar vi en visning. Välkomna till Örnagatan 17 - Hyltebruk! "Fastigheten är besiktad med dolda fel försäkring"

Visar alla 8