Kommande

Teknikvägen 81

Kallhäll, Järfälla Se på karta

2 990 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
110,5 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 5, hiss finns
Byggår
1980
Förening
HSB:s BRF Kolarängen i Järfälla
Om föreningen
Avgift
7 067 kr/mån
Pris/m²
27 059 kr/m²
Kommande

Varmt välkommen till Teknikvägen 81 och denna välplanerade 5:a. När du kommer in i bostaden möts du av en stor hall med god förvaringsmöjligheter. Vidare kommer du in i det nyrenoverade och stilrena köket. I anslutning till köket finns matplats med plats för 6-8 personer. Bostadens rymliga och lättmöblerade vardagsrum ligger i anslutning till bostadens magiska terrass. Terrassen om hela 20kvm har plats för både matbord och lounge-avdelning, och har ett soligt västläge och utsikt över Mälarens glimrande vatten. Vidare har bostaden fyra rymliga och lättmöblerade sovrum samt ett badrum med dusch och badmöjligheter.

Utanför porten möter man en härlig närmiljö som inbjuder till aktiviteter sommar som vinter. Boende som är intresserade av att sköta gårdsmiljön, gör stora insatser för områdets blommor och grönska.
Många boende har sin båt liggande vid båtklubben ca 500 meter från huset, tala om livskvalitet att på ca 10-15 minuter från att man stängt sin lägenhetsdörr, kunna guppa ut på Mälarens vågor.
Ca 400 meter från lägenheten ligger Mälarens strandkant med strandpromenaden. Ca 800 meter till Bonäsbadets sandstrand och gräsytor. Vintertid används Mälarisen för skridskoåkning, skidåkning och för pimpelfiske. För dig som tycker om att vistas ute i naturen är Kallhäll och Stäket omgivna av fina skogsområden.
Som boende i Kolarängen har man tillgång tilll ett flertal faciliteter. Lite extra bortskämd är man på denna adressen i föreningen. I nära anslutning till boendet finns en trevlig bastuavdelning, som kan bokas upp när man så önskar. Även tvättstugan och övernattningslägenheten som kan hyras för långväga gäster för en liten summa, ligger vid bastuavdelningen. Vid grändens början finns områdets boulebana och en föreningsgrill som kan användas av medlemmarna. Till busshållplatsen har man bara 250 meter att gå, bussresan till centrum tar ett par minuter. Vill du gå till centrum och tåget, så tar det ca 10 minuter.

Bra förening med många faciliteter så som bastu, gym, vävstuga, övernattningslägenhet, festlokal & hela fem stycken tvättstugor.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Järfälla

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.