Mäklare Fredrik Björkstrand

Fredrik Björkstrand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Mobilgatan, Telefonplan, Stockholms kommun

Mobilgatan

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
HSB Bostad AB

5 500 000 kr

66 m²

3 rum

4 600 kr/mån

83 333 kr/m²

Med högt läge på våning 7 i Brf Växelns landmärke finner ni denna mycket trevliga trerummare som är så mycket mer än sina tillsynes ödmjuka 66 kvadrat. Bostaden har fönsterpartier mot gård och erbjuder öppen planlösning samt två trivsamma sovrum. Den stora balkongen om drygt 7 kvm vetter mot skogsdungen där man även kan avnjuta utsikt mot Amfiteatern. Just nu avgiftsrabatt I brf Växeln erbjuder vi just nu 20% avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten för lgh 035 är 920kr i månaden. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Kontakta vår mäklare för mer information. HSB brf Växeln - ett arkitektoniskt spännande hus i en kreativ och barnvänlig miljö som sjuder av kultur, konst och design. Brf Växeln består av totalt 217 lägenheter på 1-5 rok i ett centralt läge vid Telefonplan, med bra kommunikationer och närhet till tunnelbanan. Lägenheterna erbjuds generösa ytor och volym för att ge en luftig och rymlig känsla. Gemensamt erbjuds en grönskande gård som gränsar till den mysiga Teaterparken med sin unika amfiteater. På gården kommer en förskola att byggas samt en gemensamhetslokal i form av en ateljé med kök och uteplats. Det kommer även att finnas en gemensam takterrass med kök för tillagning.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Mobilgatan, Telefonplan, Stockholms kommun

Mobilgatan

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
HSB Bostad AB

7 450 000 kr

87 m²

4 rum

6 236 kr/mån

85 632 kr/m²

På våning 6 i Brf Växelns karaktäristiska höghusdel finner ni fyrarummare (som även går att få som trea), med generöst tilltagen balkong om ca 16 kvm i strålande söderläge! Bostaden är mycket trivsamt planerad med dubbla utgångar till den otroligt härliga balkongen, en utgång från köket och en från sovrummet. Öppen planlösning och dubbla badrum! Just nu avgiftsrabatt I brf Växeln erbjuder vi just nu 20% avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten för lgh 034 är 1247kr i månaden. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Kontakta vår mäklare för mer information. HSB brf Växeln - ett arkitektoniskt spännande hus i en kreativ och barnvänlig miljö som sjuder av kultur, konst och design. Brf Växeln består av totalt 217 lägenheter på 1-5 rok i ett centralt läge vid Telefonplan, med bra kommunikationer och närhet till tunnelbanan. Lägenheterna erbjuds generösa ytor och volym för att ge en luftig och rymlig känsla. Gemensamt erbjuds en grönskande gård som gränsar till den mysiga Teaterparken med sin unika amfiteater. På gården kommer en förskola att byggas samt en gemensamhetslokal i form av en ateljé med kök och uteplats. Det kommer även att finnas en gemensam takterrass med kök för tillagning.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Mobilgatan, Telefonplan, Stockholms kommun

Mobilgatan

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
HSB Bostad AB

4 000 000 kr

52 m²

2 rum

3 766 kr/mån

76 923 kr/m²

Den perfekta bostaden för två! Här kan ni bo med strålande söderläge och härligt ljus på våning 4. Öppna sociala ytor, balkong i söder. Rofyllt sovrum med god förvaring. Ta chansen att bo i en brf med takterrass, gemensam gårdsateljé samt med bara några minuters promenad till tunnelbanan. Just nu avgiftsrabatt I brf Växeln erbjuder vi just nu 20% avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten för lgh 020 är 753kr i månaden. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Kontakta vår mäklare för mer information. HSB brf Växeln - ett arkitektoniskt spännande hus i en kreativ och barnvänlig miljö som sjuder av kultur, konst och design. Brf Växeln består av totalt 217 lägenheter på 1-5 rok i ett centralt läge vid Telefonplan, med bra kommunikationer och närhet till tunnelbanan. Lägenheterna erbjuds generösa ytor och volym för att ge en luftig och rymlig känsla. Gemensamt erbjuds en grönskande gård som gränsar till den mysiga Teaterparken med sin unika amfiteater. På gården kommer en förskola att byggas samt en gemensamhetslokal i form av en ateljé med kök och uteplats. Det kommer även att finnas en gemensam takterrass med kök för tillagning.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Mobilgatan, Telefonplan, Stockholms kommun

Mobilgatan

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
HSB Bostad AB

7 370 000 kr

97,5 m²

4 rum

6 752 kr/mån

75 590 kr/m²

Härlig nyproducerad lägenhet med öppen planlösning, två badrum, plats för hemmakontor samt balkonger i två väderstreck. Just nu avgiftsrabatt I brf Växeln erbjuder vi just nu 20% avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten för lgh 178 är 1350kr i månaden. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Kontakta vår mäklare för mer information. HSB brf Växeln - ett arkitektoniskt spännande hus i en kreativ och barnvänlig miljö som sjuder av kultur, konst och design. Brf Växeln består av totalt 217 lägenheter på 1-5 rok i ett centralt läge vid Telefonplan, med bra kommunikationer och närhet till tunnelbanan. Lägenheterna erbjuds generösa ytor och volym för att ge en luftig och rymlig känsla. Gemensamt erbjuds en grönskande gård som gränsar till den mysiga Teaterparken med sin unika amfiteater. På gården kommer en förskola att byggas samt en gemensamhetslokal i form av en ateljé med kök och uteplats. Det kommer även att finnas en gemensam takterrass med kök för tillagning.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Tellusgatan 4C, Telefonplan, Stockholms kommun

Tellusgatan 4C

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
HSB Bostad AB

3 250 000 kr

46 m²

2 rum

3 839 kr/mån

70 652 kr/m²

Den lite mer yteffektiva tvårummaren om 46 kvm med närhet till det mesta! Preliminär inflytt i vår/sommar!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Dialogen, Telefonplan, Stockholms kommun
 • 1 ledig bostad

Dialogen

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
HSB Bostad AB

3 250 000 kr

46 m²

2 rum

3 839 kr/mån

Flytta till Telefonplan och lev mitt i Stockholms kreativa smältdegel där Ericssons gamla industrimiljö satt ett intressant avtryck i området. Det här är en spännande miljö med Konstfack runt hörnet och flera roliga och mysiga butiker, kaféer och restauranger i krokarna. Bara några få t-banestopp från Södermalm och innerstaden. <b>JUST NU MED AVGIFTSRABATT</b> I brf Dialogen erbjuder vi avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten är en fast summa som är 20% av avgiften. Läs mer under respektive lägenhet och kontakta vår mäklare för ytterligare information. <b>Stadsradhus och lägenheter </b> Bostadsrättsföreningen kommer att bestå av 12 stycken stadsradhus samt ett punkthus med 25 lägenheter. I radhusen erbjuds fantastiska hem i två plan. Här får du en naturlig uppdelning mellan den sociala nedervåningen och den lugna övervåningen. Bostadens sällskapsytor så som kök och vardagsrum kommer att finnas på nedervåningen medan sovrummen återfinns på det övre planet. Som en bonus får varje radhus en stor takterrass om ca 50 kvm med utekök, perfekt för sena sommarkvällar! I punkthuset finns 25 stycken lägenheter i storlekarna 1-3 rok. Stora fönster skapar luftiga och ljusa rum. Lägenheterna blir yteffektiva med smarta öppna planlösningar, som gör att även lite mindre lägenheter känns stora. Det kommer även finnas ett garage under radhusen samt en lokal i punkthusets bottenplan. <b>Inspiration från områdets industriarkitektur </b> Områdets vackra industriarkitektur från tidigt 40-tal har gett inspiration till gestaltningen av brf Dialogen, med bland annat ett sågtandat tak, ljus varmvit puts och plåtdetaljer i bronston. Punkthuset och radhusen knyts samman med sockel och puts i likartad ton, där radhusen får en egen identitet med varierande fasadkulörer. Radhusens sågtandade tak kopplar inte enbart an till platsens historia utan skapar även bättre solläge för de privata, insynsskyddade takterrasserna. "Det som varit viktigt för oss har varit att skapa stilren arkitektur med omsorg för funktion och detaljer", säger arkitekten Magnus Stolth på Semrén & Månsson. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information! <i>Läs mer på <a href="https://www.hsbtelefonplan.com/" target="_blank" rel="noopener"><b>www.hsb.se/telefonplan</b></a></i> <i>Läs mer om HSBs <a href="https://www.hsb.se/nyproduktion/stockholm/" target="_blank"><b>nyproduktion i Stockholm</b></a></i>

 • Nybyggnadsprojekt
Växeln, Telefonplan, Stockholms kommun
 • 7 lediga bostäder

Växeln

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
HSB Bostad AB

2 950 000 kr

97,5 m²

4 rum

2 872 kr/mån

Välkommen till brf Växeln. Nybyggda hem med grön innergård, takterrass och 10 minuter till city med tunnelbanan. Just nu med 20% avgiftsrabatt!

 • Nybyggnadsprojekt
Brf Möblera, Kapellgärdet, Uppsala kommun
 • 16 lediga bostäder

Brf Möblera

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Ikano Bostadsutveckling AB

1 725 000 kr

73 m²

3 rum

2 811 kr/mån

Brf Möblera är vårt sista kvarter i Kapellgärdet. Här finns välplanerade 1:or från 35 kvm till 4:or om 89 kvm med dubbla balkonger. Läget vid Gamla Uppsalagatan kan knappt bli bättre. Utanför porten har du direkt tillgång till mycket goda kommunikationer, samtidigt som det är gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo. För mer information se ikanobostad.se/moblera.

 • Nybyggnadsprojekt
Mobilgatan, Telefonplan, Stockholms kommun

Mobilgatan

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
HSB Bostad AB

7 250 000 kr

87 m²

4 rum

6 236 kr/mån

83 333 kr/m²

Fantastisk fyrarummare (som även går att få som trea), med generöst tilltagen balkong om ca 16 kvm i strålande söderläge! Bostaden är mycket trivsamt planerad med dubbla utgångar till den otroligt härliga balkongen, en utgång från köket och en från sovrummet. Öppen planlösning och dubbla badrum! Just nu avgiftsrabatt I brf Växeln erbjuder vi just nu 20% avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten för lgh 022 är 1247kr i månaden. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Kontakta vår mäklare för mer information. HSB brf Växeln - ett arkitektoniskt spännande hus i en kreativ och barnvänlig miljö som sjuder av kultur, konst och design. Brf Växeln består av totalt 217 lägenheter på 1-5 rok i ett centralt läge vid Telefonplan, med bra kommunikationer och närhet till tunnelbanan. Lägenheterna erbjuds generösa ytor och volym för att ge en luftig och rymlig känsla. Gemensamt erbjuds en grönskande gård som gränsar till den mysiga Teaterparken med sin unika amfiteater. På gården kommer en förskola att byggas samt en gemensamhetslokal i form av en ateljé med kök och uteplats. Det kommer även att finnas en gemensam takterrass med kök för tillagning.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Barkarbyvägen 98, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Barkarbyvägen 98

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun

4 695 000 kr

103 m²

5 rum

5 432 kr/mån

45 583 kr/m²

Fakta om Ampere Rum och kök: 1-5 Yta: 23-103 kvm Prisspann: 1 350 000 kr – 4 950 000 kr Avgift: 1 952 kr – 5 432 kr Ampere består av 50 lägenheter om 1-5 rum där alla lägenheter får balkong eller uteplats i kvarterets bästa solläge. Vår målsättning är att skapa ett kvarter som innehåller många av boendets klassiska kvaliteter men som omtolkats till ett nutida sammanhang. Utöver att bygga med social och ekologisk hållbarhet som ledstjärna, har vi med en enkel och rationell grundgestalt som utgångspunkt, varierat husen med sobra, hållbara material och kulörer i en naturskala. Vi planerar för en Svanenmärkning av denna byggnad och att Ampere kommer att vara certifierad i Trygg Brf. Behöver du använda bil så parkerar du din bil enkelt och bekvämt i det gemensamma parkeringsgaraget under bostadsgården. Du som åker kommunalt kommer att ha tunnelbanan bara några minuters promenad bort från den nya stationen som enkelt tar dig till centrala Stockholm. Eller så kan du hoppa på de självkörande bussarna som finns i området.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Barkarbyvägen 98, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Barkarbyvägen 98

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun

2 995 000 kr

66 m²

3 rum

3 823 kr/mån

45 379 kr/m²

Fakta om Ampere Rum och kök: 1-5 Yta: 23-103 kvm Prisspann: 1 350 000 kr – 4 950 000 kr Avgift: 1 952 kr – 5 432 kr Ampere består av 50 lägenheter om 1-5 rum där alla lägenheter får balkong eller uteplats i kvarterets bästa solläge. Vår målsättning är att skapa ett kvarter som innehåller många av boendets klassiska kvaliteter men som omtolkats till ett nutida sammanhang. Utöver att bygga med social och ekologisk hållbarhet som ledstjärna, har vi med en enkel och rationell grundgestalt som utgångspunkt, varierat husen med sobra, hållbara material och kulörer i en naturskala. Vi planerar för en Svanenmärkning av denna byggnad och att Ampere kommer att vara certifierad i Trygg Brf. Behöver du använda bil så parkerar du din bil enkelt och bekvämt i det gemensamma parkeringsgaraget under bostadsgården. Du som åker kommunalt kommer att ha tunnelbanan bara några minuters promenad bort från den nya stationen som enkelt tar dig till centrala Stockholm. Eller så kan du hoppa på de självkörande bussarna som finns i området.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Barkarbyvägen 98, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Barkarbyvägen 98

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun

1 450 000 kr

23 m²

1 rum

1 952 kr/mån

63 043 kr/m²

Fakta om Ampere Rum och kök: 1-5 Yta: 23-103 kvm Prisspann: 1 350 000 kr – 4 950 000 kr Avgift: 1 952 kr – 5 432 kr Ampere består av 50 lägenheter om 1-5 rum där alla lägenheter får balkong eller uteplats i kvarterets bästa solläge. Vår målsättning är att skapa ett kvarter som innehåller många av boendets klassiska kvaliteter men som omtolkats till ett nutida sammanhang. Utöver att bygga med social och ekologisk hållbarhet som ledstjärna, har vi med en enkel och rationell grundgestalt som utgångspunkt, varierat husen med sobra, hållbara material och kulörer i en naturskala. Vi planerar för en Svanenmärkning av denna byggnad och att Ampere kommer att vara certifierad i Trygg Brf. Behöver du använda bil så parkerar du din bil enkelt och bekvämt i det gemensamma parkeringsgaraget under bostadsgården. Du som åker kommunalt kommer att ha tunnelbanan bara några minuters promenad bort från den nya stationen som enkelt tar dig till centrala Stockholm. Eller så kan du hoppa på de självkörande bussarna som finns i området.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Barkarbyvägen 90-94, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Barkarbyvägen 90-94

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun

1 725 000 kr

34 m²

1.5 rum

2 417 kr/mån

50 735 kr/m²

Fakta om Watt Rum och kök: 1-4 Yta: 24-89 kvm Prisspann: 1 450 000 kr – 3 975 000 kr Avgift: 1 979 kr – 4 826 kr Tillträde: preliminärt Q4 2023 Watt kommer att bestå av ca 67 bostäder. Här kommer du att kunna välja på 1 till 4 rum och kök. Vi kommer såklart att även här erbjuda de populära 1.5:orna som du känner igen från tidigare etapp, Volt. Vi planerar för en Svanenmärkning av denna byggnad och Watt kommer att vara certifierad i Trygg Brf. Förutom gott om förvaring i lägenheten och externa förråd så planerar vi för extra fina gemensamma ytor, bland annat ett orangeri på innergården. Behöver du använda bil så parkerar du din bil enkelt och bekvämt i det gemensamma parkeringsgaraget under bostadsgården (separat kö). Du som åker kommunalt kommer att ha tunnelbanan bara några minuters promenad bort från den nya stationen som enkelt tar dig till centrala Stockholm. Eller så kan du hoppa på de självkörande bussarna som finns i området. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för Brf Watt.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Barkarbyvägen 90-94, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Barkarbyvägen 90-94

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun

2 800 000 kr

58 m²

2 rum

3 468 kr/mån

48 276 kr/m²

Fakta om Watt Rum och kök: 1-4 Yta: 24-89 kvm Prisspann: 1 450 000 kr – 3 975 000 kr Avgift: 1 979 kr – 4 826 kr Tillträde: preliminärt Q4 2023 Watt kommer att bestå av 67 bostäder. Här kommer du att kunna välja på 1 till 4 rum och kök. Vi kommer såklart att även här erbjuda de populära 1.5:orna som du känner igen från tidigare etapp, Volt. Vi planerar för en Svanenmärkning av denna byggnad och Watt kommer att vara certifierad i Trygg Brf. Förutom gott om förvaring i lägenheten och externa förråd så planerar vi för extra fina gemensamma ytor med bland annat ett orangeri på innergården. Behöver du använda bil så parkerar du din bil enkelt och bekvämt i det gemensamma parkeringsgaraget under bostadsgården (separat kö). Du som åker kommunalt kommer att ha tunnelbanan bara några minuters promenad bort från den nya stationen som enkelt tar dig till centrala Stockholm. Eller så kan du hoppa på de självkörande bussarna som finns i området. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för Brf Watt.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Barkarbyvägen 90-94, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Barkarbyvägen 90-94

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun

2 100 000 kr

42 m²

1.5 rum

2 767 kr/mån

50 000 kr/m²

Fakta om Watt Rum och kök: 1-4 Yta: 24-89 kvm Prisspann: 1 450 000 kr – 3 975 000 kr Avgift: 1 979 kr – 4 826 kr Tillträde: preliminärt Q4 2023 Watt kommer att bestå av ca 67 bostäder. Här kommer du att kunna välja på 1 till 4 rum och kök. Vi kommer såklart att även här erbjuda de populära 1.5:orna som du känner igen från tidigare etapp, Volt. Vi planerar för en Svanenmärkning av denna byggnad och Watt kommer att vara certifierad i Trygg Brf. Förutom gott om förvaring i lägenheten och externa förråd så planerar vi för extra fina gemensamma ytor, bland annat ett orangeri på innergården. Behöver du använda bil så parkerar du din bil enkelt och bekvämt i det gemensamma parkeringsgaraget under bostadsgården (separat kö). Du som åker kommunalt kommer att ha tunnelbanan bara några minuters promenad bort från den nya stationen som enkelt tar dig till centrala Stockholm. Eller så kan du hoppa på de självkörande bussarna som finns i området. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för Brf Watt.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brf Watt, null, Järfälla kommun

Brf Watt

Lägenhet
Järfälla kommun

1 450 000 kr

89 m²

4 rum

1 953 kr/mån

Fakta om Watt Rum och kök: 1-4 Yta: 24-89 kvm Prisspann: 1 450 000 kr – 3 875 000 kr Avgift: 1 951 kr – 4792 kr Watt kommer att bestå av ca 67 bostäder som fördelas i två säljetapper. Här kommer du att kunna välja på 1 till 4 rum och kök. Vi kommer såklart att även här erbjuda de populära 1.5:orna som du känner igen från tidigare etapp. Personligt och tryggt I Watt kan du, om du bokar tidigt, göra din bostad personlig genom det generösa utbudet av inredningsval. Se Credentias katalog för inredningsval. Vi planerar för en Svanenmärkning av denna byggnad och Watt kommer att vara certifierad i Trygg Brf. Enkelt Förutom gott om förvaring i lägenheten och externa förråd så planerar vi för extra fina gemensamma ytor. Ett orangeri på gården, en boulebana för matcher med vänner och grannar. En lekyta för barn planeras också. Behöver du använda bil så parkerar du din bil enkelt och bekvämt i det gemensamma parkeringsgaraget under bostadsgården. Du som åker kommunalt kommer att ha tunnelbanan bara några minutrers promenad bort från den nya stationen som enkelt tar dig till centrala Stockholm. Eller så kan du hoppa på de självkörande bussarna som finns i området. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för Brf Watt.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 16