Mäklare Fredrik Björkstrand

Fredrik Björkstrand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vintergaloppsgatan 22, Täby Park, Täby kommun
  • Tor 1 aug
Vintergaloppsgatan 22, Täby Park, Täby kommun, bild 2
Vintergaloppsgatan 22, Täby Park, Täby kommun, bild 3

Vintergaloppsgatan 22

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
2 990 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/4
1 397 kr/mån
85 429 kr/m²

Fantastisk etta i äganderättsform om 35 kvm med fint söderläge högst upp i huset! Planlösningen fördelar sig på en social del med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är stilrent och funktionellt inrett med skåpluckor samt smidiga utdragslådor. Goda arbetsytor med bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, induktionshäll, spiskåpa med utdragbar front, integrerad diskmaskin samt varmluftsugn och mikrovågsugn. Vardagsrummet är lättmöblerat och ger plats för både matplats, soffgrupp samt plats för sovdel. I anslutning till köket är utgången till bostadens mysiga balkong belägen högt upp i huset i soligt söderläge. In till hallen nås badrummet som är inrett med vita kaklade väggar och grått klinkergolv. Badrummet är fullt utrustat, här finns en svängbar skärmvägg för dusch, torkställning (utan el), handfat med vit kommod och spegel med belysning ovanför, toalettstol samt egen kombimaskin med fastmonterat överskåp ovanför. I hallen finns en hatthylla för ytterkläder samt en garderob. Ägarlägenhet med låga driftskostnader samt stor personlig frihet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Vintergaloppsgatan 22, Täby Park, Täby kommun
  • Tor 1 aug
Vintergaloppsgatan 22, Täby Park, Täby kommun, bild 2
Vintergaloppsgatan 22, Täby Park, Täby kommun, bild 3

Vintergaloppsgatan 22

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
2 990 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/4
1 846 kr/mån
62 292 kr/m²

Fantastisk tvårummare i äganderättsform om 48 kvm med fint söderläge. Planlösningen fördelar sig på en social del med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är stilrent och funktionellt inrett med skåpluckor samt smidiga utdragslådor. Goda arbetsytor med bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, induktionshäll, spiskåpa med utdragbar front, integrerad diskmaskin samt varmluftsugn och mikrovågsugn. Vardagsrummet är lättmöblerat och ger plats för både matplats och soffgrupp. Från köket nås den generösa balkongen med plats för både vänner och odlingar. Intill vardagsrum och kök ligger sovrummet med plats för dubbelsäng samt bra och stilren förvaringsmöjlighet i skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen nås badrummet som är inrett med vita kaklade väggar och grått klinkergolv. Badrummet är fullt utrustat, här finns en svängbar skärmvägg för dusch, torkställning (utan el), handfat med vit kommod och spegel med belysning ovanför, toalettstol samt egen kombimaskin med fastmonterat överskåp ovanför. I hallen finns en hatthylla för ytterkläder samt en garderob. Ägarlägenhet med låga driftskostnader sam stor personlig frihet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Torrängsgatan 6, null, Solna kommun

Torrängsgatan 6

Lägenhet
Solna kommun
2 895 000 kr
51 m²
2 rum
vån 4/6
3 807 kr/mån
56 765 kr/m²

Planlösningen fördelar sig på en hall med gott om plats för ytterkläder i både garderob och klädkammare, ett badrum med kombimaskin och duschhörna samt ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Köket och vardagsrummet ligger i en öppen planlösning som rymmer både soffa, matbord och TV-möbel. Från vardagsrummet når du bostadens mysiga balkong som är belägen i ett sydostläge. Köket har en praktisk U-form med goda arbetsytor och generöst med förvaring bakom de beigea skåpsluckorna. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll, ugn, mikrovågsugn och integrerad diskmaskin. Det finns tillgängliga garageplatser i föreningen. I Järvastaden bor du bekvämt med endast 10 min till city, stora grönområden inpå knuten samt Mall of Scandinavia med all tänkbar shopping ett stenkast bort.

  • Balkong
  • Hiss
Solnavägen 29J, null, Solna kommun

Solnavägen 29J

Lägenhet
Solna kommun
3 445 000 kr
55 m²
2 rum
vån 5/9
4 027 kr/mån
62 636 kr/m²

Varmt välkommen till denna nyproducerade 2:a om 55 kvm belägen i hjärtat av Solna C. En elegant oas med en perfekt blandning av stil och komfort med sina vitlaserade golv, generösa ljusinsläpp från fönster samt balkong i härliga sydvästläge. Gott om förvaring, kök från Vedum, vitvaror från Electrolux samt vitmålade väggar genomgående i hela lägenheten. OBS! Bilderna är illustrationsbilder och är tagna från en visningslägenhet. Luckor i kök är aktuell lägenhet vita samt kakel i badrum är också vitt. Bilder från lägenheten kommer framöver. Lägenheten har en genomgående planlösning med fönster ut mot Solnavägen samt balkong som vätter mot Solna C i bästa sydvästläge. Stort och trivsamt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob samt en möjlig kontorsdel. Rymligt badrum med WC, duschvägg och kommod, bekvämt med kombinerad torktumlare/tvättmaskin. Centralt läge med både service och butiker i Solna C samt alla tänkbara kommunikationer i närområdet. -Genomgående vitlaserat parkettgolv -Vitmålade väggar -Kök från Vedum med vita luckor (Maja F20 vit) -Rostfri, kombinerad kyl & frys -Induktionshäll -Mikrovågsugn, rostfri -Integrerad diskmaskin -Ljusgrått klinker samt vitt, matt kakel (stående)

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4