Mäklare Fredrik Björkstrand

Fredrik Björkstrand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brf Möblera, Kapellgärdet, Uppsala kommun
 • 18 lediga bostäder

Brf Möblera

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
fr. 1 550 000 kr
42-73 m²
2-3 rum
3 193 kr/mån

Brf Möblera är vårt sista kvarter i Kapellgärdet och är nu inflyttningsklart. Här finns välplanerade 1:or från 35 kvm till 3:or om 73 kvm med dubbla balkonger. Läget vid Gamla Uppsalagatan kan knappt bli bättre. Utanför porten har du direkt tillgång till mycket goda kommunikationer, samtidigt som det är gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo. För mer information se ikanobostad.se/moblera.

 • Nybyggnadsprojekt
Solnavägen 29J, null, Solna kommun

Solnavägen 29J

Lägenhet
Solna kommun
5 995 000 kr
90 m²
4 rum
vån 7/9
5 799 kr/mån
66 611 kr/m²

på våning 7 av 9 ligger denna välplanerade gavel-4:a med fönster i två väderstreck. Nyproducerat och modernt med kök från Vedum, vitvaror från Electrolux samt vitlaserat parkettgolv genomgående i hela lägenheten. Lägenheten präglas av en genomgående hög standard, sociala umgängesytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt att det erbjuds gott om förvaring tillsammans med en balkong belägen i bästa sydvästläge. Centralt läge med både service och butiker i Solna C och alla tänkbara kommunikationer i närområdet.

 • Balkong
 • Hiss
Solnavägen 29I, null, Solna kommun

Solnavägen 29I

Lägenhet
Solna kommun
6 295 000 kr
118 m²
5 rum
vån 2/9
7 048 kr/mån
53 347 kr/m²

Äntligen en stor och välplanerad 5:a till salu! Lägenheten präglas av en genomgående hög standard, sociala umgängesytor med öppen planlösning, men där kök ändå är väl separerat från vardagsrummet. Här erbjuds även gott om förvaring samt att man har en egen uteplats belägen i bästa sydvästläge. Nyproducerat och modernt med kök från Vedum, vitvaror från Electrolux samt ekparkettgolv genomgående i hela lägenheten. Bostaden är i dagsläget inte färdigställd utan beräknas vara klar för inflyttning i mitten/slutet på april 2024. Centralt läge med både service och butiker i Solna C och alla tänkbara kommunikationer i närområdet.

 • Uteplats
 • Hiss
Kantorsgatan 3B, null, Uppsala kommun

Kantorsgatan 3B

Lägenhet
Uppsala kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
1 895 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/5
4 067 kr/mån
32 672 kr/m²

Prisvärd och rymlig tvåa – redo för inflyttning. Den här tvåan är redan inflyttningsklar – du flyttar in när det passar dig! Här får du en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och två större fönsterpartier med härligt ljus. Sovrummet är rymligt med gott om extra plats för förvaring. Lägenheten har ett full utrustat kök från IKEA med vita kökssnickerier, vita luckor och ljusgrå betongmönstrad bänkskiva i laminat. Från köket når du en solig balkong i sydvästläge. I Kapellgärdet bor du på ett av Uppsalas bästa lägen. Utanför porten har du direkt tillgång till kommunikationer, samtidigt som det är gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo. Området är omgivet av grönska och fina gångstråk som leder till Kapellgärdsparken där det finns mycket att hitta på. Vill du uppleva den här tvaån på plats? Kontakta mäklaren och boka in en visning redan idag.

 • Nyproduktion
 • Balkong
Årstaskogs väg 14, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 14

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
3 395 000 kr
45 m²
2 rum
vån 5/7
3 277 kr/mån
75 444 kr/m²

Sänkt pris med 255 000 kronor från kostnadskalkyl på denna rymliga och trivsamma tvåa. En kvadratsmart tvåa med plats för allt du behöver. Den välplanerade lägenheten har en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar goda möjligheter till att kunna umgås bekvämt med familj och vänner. Här får du plats med matplats och soffmöblemang. Det stilrena IKEA köket har beigea släta köksluckor och vitt kakel i halvförband och grå bänkskiva i laminat. Här finns allt du behöver för en praktisk vardag så som kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, mikro, varmluftsugn och induktionshäll. I det trivsamma sovrummet får du plats med en dubbelsäng och klädförvaring i tre garderobsenheter. Från hallen tar du dig in till det ljusa, helkaklade badrummet. Här finns dusch, WC, handfat med tillhörande kommod samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har genomgående vitlaserade parkettgolv samt vitmålade väggar som skapar en harmonisk bas. Lägenheten har trevlig balkong i fritt läge. Externt förråd ingår. Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti på sitt lån. Kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer. Nu bygger vi nya lägenheter runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Årstaberg ligger väldigt centralt och lättillgängligt, där du på några minuter tar dig till centrala Stockholm med pendeln, med bara ett stopp till Södra Station. Du kan också hoppa på tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla eller Solna – beroende på var du vill åka. Varmt välkommen på visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Årstaskogs väg 10, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 10

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
6 595 000 kr
100 m²
4 rum
vån 8/24
6 407 kr/mån
65 950 kr/m²

Prissänkt fyra med milsvid utsikt – flytta in när du vill Nu har vi sänkt priset med 500 000 kronor från ekonomisk plan på den här fyran. Dessutom är lägenheten inflyttningsklar och du kan flytta in när det bäst passar dig. Vardagsrummet är stort och ger dig generösa sällskapsytor för hela familjen. Här får du gott om möbleringsyta för såväl soffgruppen som matbordet. Det stilrena köket från IKEA ligger avskärmat precis intill. Härifrån når du även den ena balkongen med utsikt över södra Stockholm. Det större sovrummet rymmer en dubbelsäng och har förvaring genom en stor skjutdörrsgarderob. Det finns även två mindre sovrum, varav det ena har utgång till den andra balkongen. I Årstaberg finns det mesta du behöver för en enkel vardag. Du får även pendeln och tvärbanan precis utanför dörren och tar dig till Stockholm City på bara 10 minuter. Vill du ta cykeln är du på Söder på nolltid. Här bor du nära populära Liljeholmskajen, där kan du njuta av restaurangutbudet eller njuta av utsikten vid kajkanten. Och i gröna Årstaskogen väntar de naturnära motionsslingorna. Den här lägenheten måste du uppleva på plats. Kom på nästa visning eller boka in en med mäklaren, så berättar vi mer!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Årstaskogs väg 14, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 14

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
3 995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 5/7
4 014 kr/mån
67 712 kr/m²

Vi har sänkt priset med 480 000 kronor från kostnadskalkyl på den här tvåan. Välkommen till en hörnlägenhet med ljuset i fokus – här får du fönster i två väderstreck. Och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger dig stora sociala ytor. Från vardagsrummet når du balkongen med utsikt över parken. Du får även ett rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Det stilrena IKEA köket har gröna släta köksluckor med vitt matt stående kakel och ljusgrå bänkskiva i laminat. Allt du behöver för en praktisk vardag finns här så som kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, mikro, varmluftsugn och induktionshäll. Det helkaklade badrummet är fullt utrustat med WC, handfat med tillhörande kommod samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett externt förråd. Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti på sitt lån. Kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer. Välkommen på visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Solnavägen 29B, Solna C, Solna kommun

Solnavägen 29B

Lägenhet
Solna C, Solna kommun
4 995 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/9
5 407 kr/mån
56 124 kr/m²

Välplanerad gavel-4:a med fönster i två väderstreck samt uteplats i sydvästläge. Nyproducerat och modernt med kök från Vedum, vitvaror från Electrolux samt ekparkett genomgående i hela lägenheten. Lägenheten präglas av en genomgående hög standard, sociala umgängesytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt att det erbjuds gott om förvaring tillsammans med en uteplats belägen i bästa sydvästläge. Centralt läge med både service och butiker i Solna C och alla tänkbara kommunikationer i närområdet. Möjlighet till snabbt tillträde - lägenheten är färdigställd!

 • Uteplats
 • Hiss
Solnavägen 29F, Solna C, Solna kommun

Solnavägen 29F

Lägenhet
Solna C, Solna kommun
3 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 8/9
4 027 kr/mån
65 364 kr/m²

I hjärtat av solna ligger denna välplanerade 2:a med fönster i två väderstreck. Här erbjuds du en öppen och social samvaro mellan kök och vardagsrum tillsammans med känslan av nytt, modernt och stilrent. Kök från Vedum, vitvaror från Electrolux samt parkettgolv genomgående i hela lägenheten. Lägenheten har en genomgående planlösning med fönster ut mot Solnavägen samt balkong åt Solna C i bästa sydvästläge. Stort och trivsamt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob samt en möjlig kontorsdel. Rymligt badrum med WC, duschvägg och kommod, bekvämt med kombinerad torktumlare/tvättmaskin. Centralt läge med både service och butiker i Solna C samt alla tänkbara kommunikationer i närområdet. -Genomgående parkettgolv -Vitmålade väggar -Kök från Vedum med sandbeiga luckor (Maja F79 sandbeige) -Rostfri, kombinerad kyl & frys -Induktionshäll -Mikrovågsugn, rostfri -Integrerad diskmaskin -Ljusgrått klinker samt vitgrått kakel (stående)

 • Balkong
 • Hiss
Solnavägen 29J, Solna C, Solna kommun

Solnavägen 29J

Lägenhet
Solna C, Solna kommun
4 695 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4/9
5 195 kr/mån
59 430 kr/m²

Välplanerad 3:a med fönster i två väderstreck. Nyproducerat och modernt med kök från Vedum, vitvaror från Electrolux samt vitpigmenterat parkettgolv genomgående i hela lägenheten. Lägenheten präglas av en genomgående hög standard, sociala umgängesytor med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt att det erbjuds gott om förvaring tillsammans med en härlig, delvis inglasad balkong i ett nordvästligt läge. Centralt läge med både service och butiker i Solna C och alla tänkbara kommunikationer i närområdet. Lägenheten säljs på ritning med tillträde från och med maj 2024. Möjlighet finns att titta i en liknande, färdigställd lägenhet. OBS! Bilderna är från en visningslägenhet i projektet och kan skilja sig i materialval mellan bägge lägenheterna. Se bilaga "inredningsval".

 • Balkong
 • Hiss
Kantorsgatan 3B, null, Uppsala kommun

Kantorsgatan 3B

Lägenhet
Uppsala kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
2 350 000 kr
68 m²
3 rum
vån 5/5
4 614 kr/mån
34 559 kr/m²

Inflyttningsklar trea högst upp i huset med sänkt pris. 🧡 Nu har vi sänkt priset på den här trean med 300 000 kronor. Du flyttar dessutom in när det bäst passar dig. Här bor du med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där stora fönsterpartier i två olika väderstreck borgar för en ljus och trivsam samvaro. Fullt utrustat IKEA-kök med vita kökssnickerier, vita luckor och ljusgrå betongmönstrad bänkskiva i laminat. Energisnåla vitvaror. Från vardagsrummet nås härlig balkong i sydvästläge. Rejält sovrum med två dubbelgarderober. Sovrum/arbetsrum/barnrum. Snyggt badrum med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel. Tvättställ med vit kommod, spegel med belysning, och vikbara duschväggar av glas. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Gott om extra förvaringsmöjligheter både i den välkomnande hallen och i eget förråd på vinden. Läget vid Gamla Uppsalagatan kan knappt bli bättre. Utanför porten har du direkt tillgång till mycket goda kommunikationer, samtidigt som det är gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Årstaskogs väg 10, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 10

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
6 345 000 kr
100 m²
4 rum
vån 5/24
6 407 kr/mån
63 450 kr/m²

Prissänkt fyra med dubbla balkonger – flytta in när du vill. Nu har vi sänkt priset med 350 000 kronor från ekonomisk plan på den här fyran. Dessutom är lägenheten inflyttningsklar och du kan flytta in när det bäst passar dig. Vardagsrummet är stort och ger dig generösa sällskapsytor för hela familjen. Här får du gott om möbleringsyta för såväl soffgruppen som matbordet. Det stilrena köket från IKEA ligger avskärmat precis intill. Härifrån når du även den ena balkongen med utsikt över södra Stockholm. Det större sovrummet rymmer en dubbelsäng och har förvaring genom en stor skjutdörrsgarderob. Det finns även två mindre sovrum, varav det ena har utgång till den andra balkongen. I Årstaberg finns det mesta du behöver för en enkel vardag. Du får även pendeln och tvärbanan precis utanför dörren och tar dig till Stockholm City på bara 10 minuter. Vill du ta cykeln är du på Söder på nolltid. Här bor du nära populära Liljeholmskajen, där kan du njuta av restaurangutbudet eller njuta av utsikten vid kajkanten. Och i gröna Årstaskogen väntar de naturnära motionsslingorna. Den här lägenheten måste du uppleva på plats. Kom på nästa visning eller boka in en med mäklaren, så berättar vi mer!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Brf Beundra, Årstaberg, Stockholms kommun
 • 16 lediga bostäder

Brf Beundra

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
fr. 4 195 000 kr
51-100 m²
2-4 rum
3 783 kr/mån

Nya lägenheter med toppläge i Årstaberg! Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti på sitt lån. Läs mer under varje objekt. Inflyttningsklara bostäder om 1-4 rok i vårt nästa kvarter i Årsta med ett fantastiskt läge som har vidsträckt utsikt över vackra Stockholm. Här reser sig hela 24 våningar med kvadratsmarta lägenheter mitt mellan natur och city.

 • Nybyggnadsprojekt
Brf Vakna, Årstaberg, Stockholms kommun
 • 35 lediga bostäder

Brf Vakna

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
fr. 2 250 000 kr
34-104 m²
1-5 rum
2 698 kr/mån

Vi har sänkt priserna på lägenheterna i Brf Vakna med upp till 645 000 kronor. Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti på sitt lån. Läs mer under varje objekt. Våren 2024 är våra fina lägenheter redo för att flyttas in i. Bostäderna är byggda runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Här är det är tryggt, trivsamt och levande på samma gång.

 • Nybyggnadsprojekt
Årstaskogs väg 10, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 10

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
4 195 000 kr
51 m²
2 rum
vån 14/24
3 783 kr/mån
82 255 kr/m²

Prissänkt tvåa med balkong – flytta in när du vill. Nu har vi sänkt priset med 500 000 kronor från ekonomisk plan på den här lägenheten. Här får du en välplanerad och inflyttningsklar gaveltvåa på fjortonde våningen med stor balkong. Njut av fönster i två väderstreck och vacker utsikt över södra Stockholm. Lägenheten har en ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovrummet är stort och du får plats med dubbelsäng och en praktisk skjutdörrsgarderob. Härifrån får du pendeln och tvärbanan precis utanför dörren och tar dig till Stockholm City på bara 10 minuter. Vill du ta cykeln är du på Söder på nolltid. I Årstaberg bor du nära populära Liljeholmskajen, där kan du njuta av restaurangutbudet eller bara sola vid kajkanten. Och i gröna Årstaskogen väntar de naturnära motionsslingorna. Den här tvåan vill du inte missa. Kontakta mäklaren och kom på visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Packrumsgatan 6, Årstaberg, Stockholms kommun

Packrumsgatan 6

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
5 895 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/4
5 594 kr/mån
66 236 kr/m²

Välplanerad fyra med öppen planlösning – just nu prissänkt. Nu har vi sänkt priset med 355 000 kronor från kostnadskalkyl på denna välplanerade fyra. Här ligger vardagsrummet i öppen och luftig planlösning mot köket, som ger dig rymliga sällskapsytor för familj och vänner – du får plats med såväl soffgrupp som matbord. Du får tre lättmöblerade sovrum med fint ljusinsläpp, från det större sovrummet når du balkongen mot husets innergård. Dessutom är badrummet med klinkergolv utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. I Årstaberg får du ett toppläge för livspusslet. Det finns förskolor och skolor, matbutiker nära och du bor precis vid pendeln för smidiga resvägar. Och det tar bara några minuter att cykla över till Söder. Här bor även nära populära Liljeholmskajen, där kan du njuta av restaurangutbudet eller bara sola vid kajkanten. Och i gröna Årstaskogen väntar de naturnära motionsslingorna. Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti på sitt lån. Kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Thunströms väg 20, Kvarnholmen, Nacka kommun

Thunströms väg 20

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
7 595 000 kr
112 m²
5 rum
vån 1/4
8 797 kr/mån
67 813 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga 5:a om 112 kvm med balkong belägen i ett soligt söderläge! Den nyproducerade bostaden erbjuder ett stort kök med mycket förvaringsutrymmen och full maskinell utrustning. Bostaden präglas av generösa sociala ytor och ljusa materialval. Vidare finns fyra ljusa och lättmöblerade sovrum, rymlig hall med platsbyggd förvaring samt två helkaklade badrum. Gott om förvaring i stor klädkammare som ligger i anslutning till hallen. Till lägenheten ingår även en rymligt förråd i källaren. Denna femma har allt som man kan tänka sig av en modern bostad i denna storleksklass! Tillträdet från och med mitten av oktober -23. Kvarnholmen är halvön i Nacka kommun som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här bor du i grönskande omgivningar omgiven av vatten med Stockholms inlopp strax utanför dörren. I öns gamla Spisbrödsfabrik finns ett närcentrum med matbutik, vårdcentral, apotek, tandläkare, bageri och kemtvätt/skräddare. På Kvarnholmen finns även gym, kafeér, restauranger, skola och förskola. Hösten 2021 öppnar också Ebba Brahe gymnasium. Bussen tar dig till Slussen på drygt en kvart och du kan också ta båten från öns norra kaj till Nybroplan.

 • Balkong
 • Hiss
Kantorsgatan 3B, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Kantorsgatan 3B

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
2 095 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2/5
4 395 kr/mån
32 734 kr/m²

Varmt välkommen till Kantorsgatan 3B och denna välplanerade trea! Bostaden har genomgående ljusa ytskikt, fina parkettgolv och stilrena materialval. Trevlig balkong belägen mot förenings mysiga innergård som ger ett fint ljusinsläpp i hela lägenheten. Smakfullt, fullt utrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns gott om plats för förvaring bakom skåp med vita, släta luckor och goda arbetsytor vid laminatbänkar. Två lättmöblerade sovrum med förvaringsmöjligheter. Helkaklat och modernt badrum med wc, handfat, kombimaskin, dusch och plats för badrumsartiklar. Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Gott om extra förvaringsmöjligheter både i den välkomnande hallen och i eget förråd på vinden. Läget vid Gamla Uppsalagatan kan knappt bli bättre. Utanför porten har du direkt tillgång till mycket goda kommunikationer, samtidigt som det är gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in visning - Fredrik Björkstrand 073-363 96 78 OBS! Bilderna är tagna i en liknande lägenhet!

 • Balkong
 • Hiss
Kantorsgatan 5, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Kantorsgatan 5

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
1 850 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/5
3 838 kr/mån
33 036 kr/m²

Varmt välkommen till Kantorsgatan 5 och denna ljusa gaveltvåa! Bostaden har genomgående ljusa ytskikt, fina parkettgolv och stilrena materialval. Mysig halvinglasad balkong belägen i söder. Smakfullt, fullt utrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns gott om plats för förvaring bakom skåp med vita, släta luckor och goda arbetsytor vid laminatbänkar. Stor och rymligt sovrum med gott om plats för förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Helkaklat och modernt badrum med wc, handfat, kombimaskin, dusch och plats för badrumsartiklar. Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Gott om extra förvaringsmöjligheter både i den välkomnande hallen och i eget förråd på vinden. Läget vid Gamla Uppsalagatan kan knappt bli bättre. Utanför porten har du direkt tillgång till mycket goda kommunikationer, samtidigt som det är gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo. Tillträdet är flexibelt och lägenheten är klar för omgående inflyttning om så önskas. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in visning - Fredrik Björkstrand 073-363 96 78 OBS! Bilderna är tagna i en liknande lägenhet!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Årstaskogs väg 8, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 8

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
6 695 000 kr
100 m²
4 rum
vån 5/24
6 407 kr/mån
66 950 kr/m²

Nyproduktion med inflyttning Oktober 2023! Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti. Mer information hittar du under Dokument. Ytterst välplanerad fyrarummare med stora sällskapsytor och två badrum. Fönster i tre väderstreck och dubbla balkonger! Modernt kök från IKEA med induktionshäll, ugn, mikro, integrerad diskmaskin samt dubbla kombinerade kyl/frysskåp. Sovrum om 14 kvm med plats för dubbelsäng och förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Två mindre sovrum om 8 kvm varav det ena sovrummet har utgång till lägenhetens andra balkong. Stort helkaklat badrum med klinkergolv utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Duschhörna med vikbara glasväggar, spegel ovan handfat med tillhörande kommod. Även ett mindre badrum utrustat med WC, dusch samt handfat. Ikano bostad bygger nya lägenheter runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Årstaberg ligger väldigt centralt och lättillgängligt, där du på några minuter tar dig till centrala Stockholm med pendeln, med bara ett stopp till Södra Station. Du kan också hoppa på tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla eller Solna – beroende på var du vill åka. Varmt välkommen på visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 20