Mäklare Fredrik Björkstrand

Fredrik Björkstrand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Packrumsgatan 6, Årstaberg, Stockholms kommun

Packrumsgatan 6

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
5 895 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/4
5 594 kr/mån
66 236 kr/m²

Välplanerad fyra med öppen planlösning – just nu prissänkt. Nu har vi sänkt priset med 355 000 kronor från kostnadskalkyl på denna välplanerade fyra. Här ligger vardagsrummet i öppen och luftig planlösning mot köket, som ger dig rymliga sällskapsytor för familj och vänner – du får plats med såväl soffgrupp som matbord. Du får tre lättmöblerade sovrum med fint ljusinsläpp, från det större sovrummet når du balkongen mot husets innergård. Dessutom är badrummet med klinkergolv utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. I Årstaberg får du ett toppläge för livspusslet. Det finns förskolor och skolor, matbutiker nära och du bor precis vid pendeln för smidiga resvägar. Och det tar bara några minuter att cykla över till Söder. Här bor även nära populära Liljeholmskajen, där kan du njuta av restaurangutbudet eller bara sola vid kajkanten. Och i gröna Årstaskogen väntar de naturnära motionsslingorna. Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti på sitt lån. Kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Packrumsgatan 6, Årstaberg, Stockholms kommun

Packrumsgatan 6

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
4 950 000 kr
78 m²
3 rum
vån 0/4
5 015 kr/mån
63 462 kr/m²

Vi har sänkt priset med 345 000 kronor från kostnadskalkyl på denna välplanerade trea. Det här är en smart planerad trea, genomgående med fönster i tre väderstreck. Från den hallen med bra garderobsförvaring når du lägenhetens alla rum. Till vänster hittar du kök och vardagsrum i öppen planlösning, med plats för trevlig matplats och soffhörna. Här finns två fönsterpartier som ger dig ett behagligt ljus. Det finns även ett extrarum här som passar perfekt som hemmakontor. Till höger från hallen finns de två sovrummen. I det större finns gott om plats för dubbelsäng och förvaring med skjutdörrsgarderob. Härifrån når du även en stor uteplats. Det mindre sovrummet ligger vägg i vägg. Det stilrena IKEA köket med vita släta köksluckor och stående kakel i stenimitation som tillsammans med bänkskivan i askmönstrad laminat ger ett modernt och lugnt intryck. Här finns allt du behöver för en praktisk vardag så som dubbel kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, mikro, varmluftsugn och induktionshäll. Det helkaklade badrummet är fullt utrustat med WC, handfat med tillhörande kommod samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett externt förråd. Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti på sitt lån. Kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer.

  • Nyproduktion
  • Hiss
  • Energieffektiv
Årstaskogs väg 10, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 10

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
4 195 000 kr
51 m²
2 rum
vån 14/24
3 783 kr/mån
82 255 kr/m²

Prissänkt tvåa med balkong – flytta in när du vill. Nu har vi sänkt priset med 500 000 kronor från ekonomisk plan på den här lägenheten. Här får du en välplanerad och inflyttningsklar gaveltvåa på fjortonde våningen med stor balkong. Njut av fönster i två väderstreck och vacker utsikt över södra Stockholm. Lägenheten har en ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovrummet är stort och du får plats med dubbelsäng och en praktisk skjutdörrsgarderob. Härifrån får du pendeln och tvärbanan precis utanför dörren och tar dig till Stockholm City på bara 10 minuter. Vill du ta cykeln är du på Söder på nolltid. I Årstaberg bor du nära populära Liljeholmskajen, där kan du njuta av restaurangutbudet eller bara sola vid kajkanten. Och i gröna Årstaskogen väntar de naturnära motionsslingorna. Den här tvåan vill du inte missa. Kontakta mäklaren och kom på visning!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Årstaskogs väg 10, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 10

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
6 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 18/24
4 908 kr/mån
90 208 kr/m²

Här finns också det stilrena IKEA köket med vita släta köksluckor samt med bänkskiva och stänkskydd i modern tappning i form av gråmelerad kompositskiva. Allt du behöver för en praktisk vardag finns här såsom dubbel kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, mikro, varmluftsugn och induktionshäll. Spotlights i badrum.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Solnavägen 29I, null, Solna kommun

Solnavägen 29I

Lägenhet
Solna kommun
3 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 7/9
4 027 kr/mån
65 364 kr/m²

I hjärtat av solna ligger denna välplanerade 2:a med fönster i två väderstreck. Här erbjuds du en öppen och social samvaro mellan kök och vardagsrum tillsammans med känslan av nytt, modernt och stilrent. Kök från Vedum, vitvaror från Electrolux samt parkettgolv genomgående i hela lägenheten. OBS! Bilderna är illustrationsbilder och är tagna från en visningslägenhet. Luckor i kök är aktuell lägenhet vita samt kakel i badrum är också vitt. Bilder från lägenheten kommer framöver. Lägenheten har en genomgående planlösning med fönster ut mot Solnavägen samt balkong med dubbeldörrar åt Solna C i bästa sydvästläge. Stort och trivsamt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob samt en möjlig kontorsdel. Rymligt badrum med WC, duschvägg och kommod, bekvämt med kombinerad torktumlare/tvättmaskin. Centralt läge med både service och butiker i Solna C samt alla tänkbara kommunikationer i närområdet. -Genomgående parkettgolv -Vitmålade väggar -Kök från Vedum med vita luckor (Maja F20 vit) -Rostfri, kombinerad kyl & frys -Induktionshäll -Mikrovågsugn, rostfri -Integrerad diskmaskin -Ljusgrått klinker samt vitt, matt kakel (stående)

  • Balkong
  • Hiss
Kantorsgatan 3B, null, Uppsala kommun

Kantorsgatan 3B

Lägenhet
Uppsala kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
1 595 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/5
3 357 kr/mån
35 444 kr/m²

Inflyttningsklar och välplanerad tvåa med sänkt pris. 🧡 Nu har vi sänkt priset på den här tvåan med 300 000 kronor. Du flyttar dessutom in när det bäst passar dig. Här bor du i välplanerad minitvåa med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där stort fönsterparti bidrar till en ljus och inbjudande sällskapsdel. Fullt utrustat IKEA-kök med vita kökssnickerier, vita luckor och ljusgrå betongmönstrad bänkskiva i laminat. Energisnåla vitvaror. Från denna del når du härlig uteplats som vetter mot innergården. Sovrum med garderobsvägg. Snyggt badrum med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel. Tvättställ med vit kommod, spegel med belysning, och vikbara duschväggar av glas. Här finns även tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin). Gott om extra förvaringsmöjligheter både i den välkomnande hallen och i eget förråd på vinden. Läget vid Gamla Uppsalagatan kan knappt bli bättre. Utanför porten har du direkt tillgång till mycket goda kommunikationer, samtidigt som det är gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Kantorsgatan 5, null, Uppsala kommun

Kantorsgatan 5

Lägenhet
Uppsala kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
2 295 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/6
4 778 kr/mån
32 324 kr/m²

Inflyttningsklar och välplanerad trea med sänkt pris. 🧡 Nu har vi sänkt priset på den här trean med 355 000 kronor. Du flyttar dessutom in när det bäst passar dig. Här bor du med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där stora fönsterpartier i två olika väderstreck borgar för en ljus och trivsam samvaro. Fullt utrustat IKEA-kök med vita kökssnickerier, vita luckor och ljusgrå betongmönstrad bänkskiva i laminat. Energisnåla vitvaror. Från vardagsrummet nås härlig balkong som vetter mot innergården. Rejält sovrum med två dubbelgarderober. Sovrum/arbetsrum/barnrum. Snyggt badrum med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel. Tvättställ med vit kommod, spegel med belysning, och vikbara duschväggar av glas. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Gott om extra förvaringsmöjligheter både i den välkomnande hallen och i eget förråd på vinden. Läget vid Gamla Uppsalagatan kan knappt bli bättre. Utanför porten har du direkt tillgång till mycket goda kommunikationer, samtidigt som det är gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Kantorsgatan 3B, null, Uppsala kommun

Kantorsgatan 3B

Lägenhet
Uppsala kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
1 925 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/5
4 067 kr/mån
33 190 kr/m²

Inflyttningsklar och välplanerad tvåa med sänkt pris. 🧡 Nu har vi sänkt priset på den här tvåan med 170 000 kronor. Du flyttar dessutom in när det bäst passar dig. Här får du en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och två större fönsterpartier med härligt ljus. Sovrummet är rymligt med gott om extra plats för förvaring. Lägenheten har ett full utrustat kök från IKEA med vita kökssnickerier, vita luckor och ljusgrå betongmönstrad bänkskiva i laminat. Från köket når du en solig balkong i sydvästläge. I Kapellgärdet bor du på ett av Uppsalas bästa lägen. Utanför porten har du direkt tillgång till kommunikationer, samtidigt som det är gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo. Området är omgivet av grönska och fina gångstråk som leder till Kapellgärdsparken där det finns mycket att hitta på. Vill du uppleva den här tvaån på plats? Kontakta mäklaren och boka in en visning redan idag.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Årstaskogs väg 14, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 14

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
3 995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 5/7
4 014 kr/mån
67 712 kr/m²

Vi har sänkt priset med 480 000 kronor från kostnadskalkyl på den här tvåan. Välkommen till en hörnlägenhet med ljuset i fokus – här får du fönster i två väderstreck. Och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger dig stora sociala ytor. Från vardagsrummet når du balkongen med utsikt över parken. Du får även ett rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Det stilrena IKEA köket har gröna släta köksluckor med vitt matt stående kakel och ljusgrå bänkskiva i laminat. Allt du behöver för en praktisk vardag finns här så som kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, mikro, varmluftsugn och induktionshäll. Det helkaklade badrummet är fullt utrustat med WC, handfat med tillhörande kommod samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett externt förråd. Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti på sitt lån. Kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer. Välkommen på visning!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Årstaskogs väg 10, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 10

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
2 650 000 kr
33 m²
1 rum
vån 14/24
2 819 kr/mån
80 303 kr/m²

Sänkt pris med 500 000 kronor från ekonomisk plan på denna kvadratsmarta etta. Här får du en luftig, ljus och smart planerat etta med balkong i soligt läge högt upp i huset. Den öppna planlösningen ger plats för både matplats och soffa. I direkt anslutning till vardagsrummet finns en mysig sovalkov med utrymme för en säng och förvaring som ger känslan av en större lägenhet. En bra lösning för dig som vill kunna separera vardagsrum och sovrum på ett kvadratsmart sätt. Lägenheten har vita väggar och vitlaserad ekparkett som sätter en fin grund och ljuset strömmar in tack vare de två fönstren samt den glasade balkongdörren. Det stilrena IKEA köket har vita släta köksluckor med vitt stående kakel och ljusgrå bänkskiva i laminat. Allt du behöver för en praktisk vardag finns här såsom kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, mikro, varmluftsugn och induktionshäll. I det ljusa, helkaklade badrummet ryms dusch, WC, kombimaskin samt handfat och kommod. På golvet ligger slitstark klinker i grått. Till lägenheten hör ett externt förråd.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Brf Beundra, Årstaberg, Stockholms kommun
  • 17 lediga bostäder

Brf Beundra

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
fr. 2 650 000 kr
33-100 m²
1-4 rum
2 819 kr/mån

Nya lägenheter med toppläge i Årstaberg! Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti på sitt lån. Läs mer under varje objekt. Inflyttningsklara bostäder om 1-4 rok i vårt nästa kvarter i Årsta med ett fantastiskt läge som har vidsträckt utsikt över vackra Stockholm. Här reser sig hela 24 våningar med kvadratsmarta lägenheter mitt mellan natur och city.

  • Nybyggnadsprojekt
Årstaskogs väg 10, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 10

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
6 345 000 kr
100 m²
4 rum
vån 5/24
6 407 kr/mån
63 450 kr/m²

Prissänkt fyra med dubbla balkonger – flytta in när du vill. Nu har vi sänkt priset med 350 000 kronor från ekonomisk plan på den här fyran. Dessutom är lägenheten inflyttningsklar och du kan flytta in när det bäst passar dig. Vardagsrummet är stort och ger dig generösa sällskapsytor för hela familjen. Här får du gott om möbleringsyta för såväl soffgruppen som matbordet. Det stilrena köket från IKEA ligger avskärmat precis intill. Härifrån når du även den ena balkongen med utsikt över södra Stockholm. Det större sovrummet rymmer en dubbelsäng och har förvaring genom en stor skjutdörrsgarderob. Det finns även två mindre sovrum, varav det ena har utgång till den andra balkongen. I Årstaberg finns det mesta du behöver för en enkel vardag. Du får även pendeln och tvärbanan precis utanför dörren och tar dig till Stockholm City på bara 10 minuter. Vill du ta cykeln är du på Söder på nolltid. Här bor du nära populära Liljeholmskajen, där kan du njuta av restaurangutbudet eller njuta av utsikten vid kajkanten. Och i gröna Årstaskogen väntar de naturnära motionsslingorna. Den här lägenheten måste du uppleva på plats. Kom på nästa visning eller boka in en med mäklaren, så berättar vi mer!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Brf Vakna, Årstaberg, Stockholms kommun
  • 30 lediga bostäder

Brf Vakna

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
fr. 2 250 000 kr
34-104 m²
1-5 rum
2 698 kr/mån

Vi har sänkt priserna på lägenheterna i Brf Vakna med upp till 645 000 kronor. Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti på sitt lån. Läs mer under varje objekt. Nybyggda, inflyttningsklara bostäder byggda runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Här är det är tryggt, trivsamt och levande på samma gång.

  • Nybyggnadsprojekt
Årstaskogs väg 14, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 14

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
4 450 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/7
4 383 kr/mån
67 424 kr/m²

Sänkt pris med 600 000 kronor från kostnadskalkyl på denna smart planerade trerummare. En smart planerad genomgående trerummare med fönster i två väderstreck, balkong och lättmöblerade rum. Du kommer in i hallen med kapphängare och garderobsförvaring och når härifrån alla lägenhetens rum. Till vänster ligger bostadens sociala del som rymmer kök och vardagsrum med plats för trevlig matplats och soffmöblemang. Två fönsterpartier släpper in ett behagligt ljus. Det stilrena köket från IKEA har all utrustning du behöver, såsom induktionshäll (standard), varmluftsugn, mikro, integrerad diskmaskin samt dubbel kombinerad kyl/frys. Till höger ligger de två sovrummen. I det större finns gott om plats för dubbelsäng samt förvaring genom skjutdörrsgarderob. Här finns även utgång till lägenhetens balkong mot innegården. Det mindre sovrummet om 6 kvadratmeter ligger vägg i vägg. I det helkaklade badrummet finns dusch, WC, kombimaskin samt handfat med kommod. Lägenheten har i övrigt genomgående vitlaserat parkettgolv samt vitmålade väggar för en rogivande bas. Till lägenheten hör ett externt förråd. Nu bygger vi nya lägenheter runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Årstaberg ligger väldigt centralt och lättillgängligt, där du på några minuter tar dig till centrala Stockholm med pendeln, med bara ett stopp till Södra Station. Du kan också hoppa på tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla eller Solna – beroende på var du vill åka. Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti på sitt lån. Kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer. Varmt välkommen på visning!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Brf Möblera, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • 16 lediga bostäder

Brf Möblera

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
fr. 1 550 000 kr
42-71 m²
2-3 rum
3 193 kr/mån

Brf Möblera är vårt sista kvarter i Kapellgärdet och är nu inflyttningsklart. Här finns välplanerade 2:or från 42 kvm till 3:or om 73 kvm med dubbla balkonger. Läget vid Gamla Uppsalagatan kan knappt bli bättre. Utanför porten har du direkt tillgång till mycket goda kommunikationer, samtidigt som det är gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo. För mer information se ikanobostad.se/moblera.

  • Nybyggnadsprojekt
Solnavägen 29J, null, Solna kommun

Solnavägen 29J

Lägenhet
Solna kommun
5 995 000 kr
90 m²
4 rum
vån 7/9
5 799 kr/mån
66 611 kr/m²

på våning 7 av 9 ligger denna välplanerade gavel-4:a med fönster i två väderstreck. Nyproducerat och modernt med kök från Vedum, vitvaror från Electrolux samt vitlaserat parkettgolv genomgående i hela lägenheten. Lägenheten präglas av en genomgående hög standard, sociala umgängesytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt att det erbjuds gott om förvaring tillsammans med en balkong belägen i bästa sydvästläge. Centralt läge med både service och butiker i Solna C och alla tänkbara kommunikationer i närområdet. Lägenheten säljs på ritning och beräknas vara färdigställd i mitten/slutet på maj månad.

  • Balkong
  • Hiss
Solnavägen 29J, Solna C, Solna kommun

Solnavägen 29J

Lägenhet
Solna C, Solna kommun
4 695 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4/9
5 195 kr/mån
59 430 kr/m²

Välplanerad 3:a med fönster i två väderstreck. Nyproducerat och modernt med kök från Vedum, vitvaror från Electrolux samt vitpigmenterat parkettgolv genomgående i hela lägenheten. Lägenheten präglas av en genomgående hög standard, sociala umgängesytor med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt att det erbjuds gott om förvaring tillsammans med en härlig, delvis inglasad balkong i ett nordvästligt läge. Centralt läge med både service och butiker i Solna C och alla tänkbara kommunikationer i närområdet. Lägenheten säljs på ritning med tillträde från och med maj 2024. Möjlighet finns att titta i en liknande, färdigställd lägenhet. OBS! Bilderna är från en visningslägenhet i projektet och kan skilja sig i materialval mellan bägge lägenheterna. Se bilaga "inredningsval".

  • Balkong
  • Hiss
Kantorsgatan 3B, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Kantorsgatan 3B

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
2 095 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2/5
4 395 kr/mån
32 734 kr/m²

Varmt välkommen till Kantorsgatan 3B och denna välplanerade trea! Bostaden har genomgående ljusa ytskikt, fina parkettgolv och stilrena materialval. Trevlig balkong belägen mot förenings mysiga innergård som ger ett fint ljusinsläpp i hela lägenheten. Smakfullt, fullt utrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns gott om plats för förvaring bakom skåp med vita, släta luckor och goda arbetsytor vid laminatbänkar. Två lättmöblerade sovrum med förvaringsmöjligheter. Helkaklat och modernt badrum med wc, handfat, kombimaskin, dusch och plats för badrumsartiklar. Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Gott om extra förvaringsmöjligheter både i den välkomnande hallen och i eget förråd på vinden. Läget vid Gamla Uppsalagatan kan knappt bli bättre. Utanför porten har du direkt tillgång till mycket goda kommunikationer, samtidigt som det är gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in visning - Fredrik Björkstrand 073-363 96 78 OBS! Bilderna är tagna i en liknande lägenhet!

  • Balkong
  • Hiss
Kantorsgatan 5, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Kantorsgatan 5

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
1 850 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/5
3 838 kr/mån
33 036 kr/m²

Varmt välkommen till Kantorsgatan 5 och denna ljusa gaveltvåa! Bostaden har genomgående ljusa ytskikt, fina parkettgolv och stilrena materialval. Mysig halvinglasad balkong belägen i söder. Smakfullt, fullt utrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns gott om plats för förvaring bakom skåp med vita, släta luckor och goda arbetsytor vid laminatbänkar. Stor och rymligt sovrum med gott om plats för förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Helkaklat och modernt badrum med wc, handfat, kombimaskin, dusch och plats för badrumsartiklar. Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Gott om extra förvaringsmöjligheter både i den välkomnande hallen och i eget förråd på vinden. Läget vid Gamla Uppsalagatan kan knappt bli bättre. Utanför porten har du direkt tillgång till mycket goda kommunikationer, samtidigt som det är gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo. Tillträdet är flexibelt och lägenheten är klar för omgående inflyttning om så önskas. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in visning - Fredrik Björkstrand 073-363 96 78 OBS! Bilderna är tagna i en liknande lägenhet!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Årstaskogs väg 8, Årstaberg, Stockholms kommun

Årstaskogs väg 8

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
6 695 000 kr
100 m²
4 rum
vån 5/24
6 407 kr/mån
66 950 kr/m²

Nyproduktion med inflyttning Oktober 2023! Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti. Mer information hittar du under Dokument. Ytterst välplanerad fyrarummare med stora sällskapsytor och två badrum. Fönster i tre väderstreck och dubbla balkonger! Modernt kök från IKEA med induktionshäll, ugn, mikro, integrerad diskmaskin samt dubbla kombinerade kyl/frysskåp. Sovrum om 14 kvm med plats för dubbelsäng och förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Två mindre sovrum om 8 kvm varav det ena sovrummet har utgång till lägenhetens andra balkong. Stort helkaklat badrum med klinkergolv utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Duschhörna med vikbara glasväggar, spegel ovan handfat med tillhörande kommod. Även ett mindre badrum utrustat med WC, dusch samt handfat. Ikano bostad bygger nya lägenheter runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Årstaberg ligger väldigt centralt och lättillgängligt, där du på några minuter tar dig till centrala Stockholm med pendeln, med bara ett stopp till Södra Station. Du kan också hoppa på tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla eller Solna – beroende på var du vill åka. Varmt välkommen på visning!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 20