Kommande

Turbingränd 18

Kallhäll, Järfälla Se på karta

3 490 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
117 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns
Byggår
1981
Förening
HSB:s BRF Kolarängen i Järfälla
Om föreningen
Avgift
6 814 kr/mån
Pris/m²
29 829 kr/m²
Kommande

Invid Mälarens glittrande vatten och strandkant finns denna stora lägenhet om hela 117 kvm äntligen till salu. Härlig solrik terrass om 21 kvm! Här kan du umgås med stora sällskap i ostört och ljust soligt västerläge. På dessa 21 kvm ryms både grill, matbord för ett stort antal personer och solstolarna. Markis för dom där allra varmaste dagarna. Stor odlingslåda med plats för blommor, bär, kryddor och växter.

Bostaden präglas av ett generöst ljusinsläpp tack vare läget med fönster i tre olika väderstreck. Lägenheten är uppdelad med en umgängesdel bestående av hall, gäst-wc, kökm matsal och vardagsrum. Här finns även möjligt att återskapa det fjärde sovrummet för den som behöver det. Privat del med tre sovrum och badrum. Bra förvaring i klädkammare samt en walk-in-closet. Ytterligare förvaring finns i varmt stort lägenhetsförråd.

Utanför porten möter du en härlig närmiljö som inbjuder till aktiviteter sommar som vinter. Boende som är intresserade av att sköta gårdsmiljön, gör stora insatser för områdets blommor och grönska.
Många boende har sin båt liggande vid båtklubben ca 500 meter från huset, tala om livskvalitet att på ca 10-15 minuter från att man stängt sin lägenhetsdörr, kunna guppa ut på Mälarens vågor.
Ca 400 meter från lägenheten ligger Mälarens strandkant med strandpromenaden. Ca 800 meter till Bonäsbadets sandstrand och gräsytor. Vintertid används Mälarisen för skridskoåkning, skidåkning och för pimpelfiske. För dig som tycker om att vistas ute i naturen är Kallhäll och Stäket omgivna av fina skogsområden.
Som boende i Kolarängen har man tillgång tilll ett flertal faciliteter. Lite extra bortskämd är man på denna adressen i föreningen. I nära anslutning till boendet finns en trevlig bastuavdelning, som kan bokas upp när man så önskar. Även tvättstugan och övernattningslägenheten som kan hyras för långväga gäster för en liten summa, ligger vid bastuavdelningen. Vid grändens början finns områdets boulebana och en föreningsgrill som kan användas av medlemmarna. Till busshållplatsen har man bara 250 meter att gå, bussresan till centrum tar ett par minuter. Vill du gå till centrum och tåget, så tar det ca 10 minuter.

I områdets hus finns också ett eget välutrustat gym, bastuavdelning, vävstuga, övernattningslägenhet, pingisbord och fixarlokal för den händige.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Järfälla

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.