Mäklare Philip Sandberg

Philip Sandberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Veckovägen 69, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Veckovägen 69, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Veckovägen 69, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Veckovägen 69

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
1 795 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 4/4
4 307 kr/mån
32 936 kr/m²

Har du alltid drömt om att bo centrumnära men samtidigt bo helt insynsskyddat och ha en utsikt över trädtopparna som gör att du får en känsla av att vara på landet? Då kan du sluta leta! Precis i början av det populära området Västerby finner du denna pärla högst upp i huset med grönskande utsikt över trädtoppar. Planlösningen är optimal i denna välplanerade 2:a. Bostaden erbjuder inte bara ett kanonläge, utan även ett stambytt badrum, ett renoverat kök med matplats, klädkammare/kontor, sovrum med plats för dubbelsäng, stor hall, vardagsrum och sist men absolut viktigast: den inglasade balkongen. På den inglasade balkongen garanterar jag att du som köper bostaden kommer att spendera många mysiga kvällar, tittandes på grönskande trädtoppar och stjärnhimmel. Bostaden är dessutom belägen i en äldre förening med god ekonomi och dom flesta renoveringar redan utförda, såsom tex stambyte. Invid bostaden finns den fina innergården med lek, grönska och grill för medlemmarna. På några minuters gångavstånd når du Jakobsberg centrum med dess stora affärsutbud, restauranger och pendeltåg och bussar. En kort bussfärd eller cykeltur åt andra hållet tar dig till fina Bruket där det finns ett fint skogsområde, en skidbacke och badplats.

  • Premium
  • Balkong
Kvarnvägen 32, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr kl 16:00
Kvarnvägen 32, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Kvarnvägen 32, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Kvarnvägen 32

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
1 495 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1/7
3 839 kr/mån
37 375 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva och välplanerade 1:a om 40 kvm som har omvandlats till en tvårumslägenhet med en skiljevägg i vardagsrummet. Lägenheten har genomgående ljusa väggar och fönster i två väderstreck, vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Golvet är fräscht och i gott skick. Köket är praktiskt och badrummet är stort och nyrenoverat. Brf Kvarnen är dessutom en eftertraktad förening dit många väljer att flytta, mycket givetvis tack vare det utmärkta läget men också tack vare den välskötta föreningen med extremt god sammanhållning samt god ekonomi. Området inom föreningen är riktigt trevligt med mycket gröna delar och med flera medlemmar som hjälper till med att sköta de fina rabatterna. Även i övrigt är det väldigt välordnat och medlemmarna har tillgång till bl.a. pingisrum, boulebana, grillplatser med utemöbler och parasoll. För dina långväga gäster finns även en trevlig och fräsch övernattningslägenhet med pentry, badrum och fyra bäddar. Det finns även flera separata cykelhus för att lätt rulla in cykeln, samt fullt utrustade skyddsrum i källaren. I Jakobsberg centrum, som ligger inom promenadavstånd från bostaden, finner du mataffär, systembolag, apotek, vårdcentral, flertalet affärer, restauranger, caféer, frisörer, samt annan närservice. Om du föredrar naturens lugn istället för centrumets puls kan du med enkelhet ta dig åt andra hållet från centrum - mot Görväln. Görväln är ett fantastiskt fint naturområde som ligger inom behagligt cykelavstånd från bostaden. I naturområdet finns det tillgång till det mesta man kan tänkas behöva för härligt umgänge, bl.a. badplats, grillplatser, promenadstråk längs Mälaren, slott med hotell och restaurang, samt Brukets skidbacke med lift och café. Flexibelt tillträde!

  • Premium
  • Hiss
Stråvägen 5, Viksjö, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr
Stråvägen 5, Viksjö, Järfälla kommun, bild 2
Stråvägen 5, Viksjö, Järfälla kommun, bild 3

Stråvägen 5

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
2 195 000 kr
88 m²
3 rum
vån 3/6
7 190 kr/mån
24 943 kr/m²

Varmt välkommen till Stråvägen 5! Här bor du med centralt läge i lugna Viksjö med endast ett par minuters gångavstånd till centrum med butiker, vårdcentral och restauranger. På cykelsadeln har man ett bekvämt avstånd till Görvälns stora naturområde och badplatser vid Mälarens strand. För den som gillar golf och utförsåkning är Viksjö den delen av Järfälla kommun, som hyser både golfbana och en skidanläggning vid Brukets backe. Med fördel besöker man även Görväln Slotts sköna omgivningar med konstutställningar, marknader och bondgård. Här kan man också i en härlig miljö med utblick över Mälarlandskapet, passa på att njuta av en god fika eller middag. Bostaden erbjuder en stor härlig balkong med fantastik eftermiddagssol helt insynsfritt och utsikt över trädtopparna, bostaden har genomgående fina ytskikt och trevliga färgval. Hall välkomnas du gott om plats för avhängning av ytterkläder samt förvaring. Vidare in i köket från 2022 erbjuds ännu mer förvaring i många skåp, samt bra med arbetsytor. I köket finns matplats invid fönster för 6-8 personer, samt utgång till balkongen. Från köket når du det första sovrummet med en rymlig klädkammare. Från köket når du även den separata tvättavdelningen med torktumlare samt tvättmaskin och som sedan leder dig vidare in till andra sovrummet. Sovrummen har gott om plats för en stor dubbelsäng, samt utmärkt förvaring. I vardagsrummet finns gott om plats för stor soffgrupp samt annat möblemang. Mycket populär förening med nyrenoverad hiss samt stambytta badrum! Måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Alvägen 7, Skälby, Järfälla kommun

Alvägen 7

Villa
Skälby, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
5 750 000 kr
127 + 82 m²
6 rum
813 m² tomt

På den attraktiva adressen Alvägen 7 ligger denna tidstypiska villa med många rum och härliga sällskapsytor. Lägg därtill den underbara och lugna tomten med insynsskyddad trädgård. Genomtänkt boyta om totalt 209 kvm samt en tomt om 813 kvm, här har ni ett boende för många år framöver, oavsett storlek på familj. Härligt läge på enkelriktad gata. Husets läge är utöver det vanliga - här sitter ni skönt inbäddad i grönska och blickar ut mot omgivningen. Bostaden ligger i ett ostört läge tack vare den fint uppvuxna tomten. Huset passar fint in i naturen och dess ytterväggar av tegel passar väl in mot den uppvuxna omgivningen. Husets entrésida har även den ett unikt läge med solaltan i västerläge. Utöver det finns även en solsäker uteplats samt trädgård på husets baksida. Insidan av huset bjuder på utmärkt liv, både till vardag och fest. Entréplanet erbjuder ett rymligt kök, ett sovrum, ett badrum samt vardagsrum. Vardagsrummet badar i ljus med fönster i tre väderstreck med utsikt mot den skyddande lummiga baksidan. Här kan man enkelt umgås med släkt och vänner, plats finns för att duka upp långbord för ett stort antal gäster. Centralt i rummet finns en braskamin som skänker ljus och värme. Hela våningsplanet har ett fantastiskt ljusinsläpp från ett flertal stora fönster. Oavsett familjesammansättning, får man enkelt plats i huset, både när det gäller sovrum, men även ytor för sin egen aktivitet eller kompisar. Det finns alltid någon vrå där man kan få vara för sig själv. Idag finns det ett sovrum och allrum på ovanvåningen men kan enkelt återskapas till original planlösning med tre sovrum. Hobbyrum för barnen att kunna spela sina egna spel, utan att störa varandra, finns i källaren. Här kan man spela rundpingis, innebandy, spela spel, eller bara sitta och skapa något eget. Praktisk stor tvättavdelning, som gör vardagsbestyren enklare, finns också i källaren, tillsammans med ett pannrum med duschavdelning. Bra förrådsytor och även ett stort garage. Alvägen 7 ligger i ett äldre uppvuxet villaområde. Här bor man lugnt, men nära det mesta i Barkarby och Skälby. Till pendeltåget är det ca 1,7 km promenad, vilket betyder att det tar ca 20 minuter att promenera till tåg, bussar, service och affärer. På cykelsadeln är man nere vid tågstationen på knappa 5-10 minuter. Till förskolor och skola är det ännu kortare sträcka och tar endast några få minuter att nå med en promenad.

Teknikvägen 73, Kallhäll, Järfälla kommun

Teknikvägen 73

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
2 895 000 kr
93,5 m²
4 rum
vån 2/4
6 326 kr/mån
30 963 kr/m²

Varmt välkommen till detta fantastiska och nyrenoverat boende med en stor terrass på 21 kvm. Bostaden har genomgått omfattande renoveringar, vilket skapar ett fantastiskt hem för den som bara vill flytta in. Den inbjudande planlösningen i lägenheten skapar en naturlig flöde mellan de sociala och privata utrymmena. Bostadens öppna och ljusa planlösning mellan kök och vardagsrum ger gott om plats för umgänge med släkt och vänner. Det stilrena köket utstrålar modern elegans och funktionalitet med stora arbetsytor. Vardagsrummet badar i ljus och ger en fin vy mot terrassen. Den imponerande 21 kvm stora terrassen, bjuder in till avkoppling och socialt umgänge. Här kan du njuta av solen och vädrets skiftningar i en ostörd miljö med ett vackert söder- och västerläge. Den trädäckade är utrustad med dubbla eldrivna markiser för att skydda mot både sol och regn. Här finns även belysning, infravärme och eluttag gör den användbar i alla väder och vid alla tillfällen. Dessutom finns en stor odlingslåda som ger dig möjlighet att odla blommor, bär, kryddor och växter direkt på terrassen. Från vardagsrummet finns det en snygg industriglasvägg som har skapat ett ytterligare rum, perfekt som sovrum eller kontor. I anslutning till hallen finns ett stor badrum och två sovrum. Utanför porten möts du av en inspirerande närmiljö som erbjuder möjligheter till olika aktiviteter året runt. Stranden, båtklubben och skogspromenader ligger alla inom bekvämt avstånd och bidrar till en hög livskvalitet. Föreningens faciliteter är en extra bonus. En trevlig bastuavdelning, tvättstuga, övernattningslägenhet, boulebana och ett välutrustat gym är alla tillgängliga för boende. Att ha en busshållplats några stenkast bort gör det enkelt att pendla till centrum på några minuter, medan tåget och andra bekvämligheter finns inom bekvämt gångavstånd. Måste upplevas på plats!

  • Balkong
  • Hiss
Biskop Johannes väg 19, Stäket, Järfälla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Biskop Johannes väg 19

Villa
Stäket, Järfälla kommun
Svenska Mäklarhuset Järfälla
8 995 000 kr
196 + 58 m²
6 rum
1 084 m² tomt

Välkommen till detta klassiska hus "Ekeberga" med symmetrisk och pampig fasad som är svår att motstå. Framsidan andas gästvänlighet i form av den välkomnande entrén och balkongen som vilar på storslagna pelare. Söker du ett hus och hem som utstrålar det lilla extra, har du kommit hem. Fantastiskt lugnt och barnvänligt område. Här bor man nästan granne med hästhagen. Gångavstånd till både Mälarens vattenlinje och till det stora naturreservatet som omger stora delar av Stäket. Familjen med små barn har en extra enkel vardagsmorgon med förskola och skola en liten bit bort på samma gata. Tomten på baksidan omges av grönska och träd, här är man helt avskärmad mot omvärlden, lugn och harmonisk atmosfär, där du kan komma hem och slappna av. På framsidan finns en stor plan gräsmatta, med gott om plats för barnens alla lekar. Här kan även den som är sugen på en pool hitta sina möjligheter. På tomten finns också ett stort rymligt dubbelgarage om ca 58 kvm, med loftdel, ett rum med fönster, samt pannrum med bergvärmepumpen. Här har den motorintresserade ett varmt och skönt ställe att tillbringa många timmar på. För den stora familjen, framtida uthyrningsmöjligheter, eller generationsboendet, finns det kanske möjlighet att bygga en lägenhet i garaget. Då även garaget har en vattenburen golvvärme, indraget VA, samt är väl isolerat, finns kanske möjligheter att ställa om det till något annat än garage. Hela huset bjuder genomgående på generösa rum och ytor oavsett vart i huset man befinner sig. Många fönster i alla väderstreck skänker gott om ljus till rummen. På nedervåningen finner du ett rymligt vardagsrum med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns även ett sovrum, badrum, tvättstuga, samt ett rymligt och stilrent kök utrustat med högkvalitativa vitvaror. På övre våningen finns det tre tilltalande rejäla sovrum, som var och ett också har en egen praktisk klädkammare. Ett stort badrum med bastu, samt ett allrum som utgör knutpunkten av de övriga rummen. I anslutning till allrummet kommer du även ut på den stora balkongen i öster, där du kan avnjuta frukost i morgonsolen och blicka ut över omgivningarna. Den plana välplanerade tomten har gott om plats för lek och trädgårdspyssel. De stora ytorna erbjuder en perfekt plats för familjemiddagar, grillkvällar och övriga utomhusaktiviteter. Till stora delar helt insynskyddat och ogenerat. På baksidan av huset finns en fristående friggebod, med gott om plats för att förvara prylar i. På baksidan av dubbelgaraget finns ett litet redskapsskjul. Letar du efter en fridfull stimularande miljömöjligheten att skapa fina minnen tillsammans med familjen? Då ska du uppleva detta hus på plats!

Visar alla 6