Nyproduktion

Blockstensvägen 63

Karlskoga Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
113 m²
Byggår
2020
Avgift
4 995 kr/mån
Pris/m²
17 655 kr/m²
Nyproduktion

I populära och familjevänliga Aggerud säljstartar nu ett nytt spännande projekt om 9 välplanerade och mycket tilltalande bostadsrättsradhus. Radhusen är i två plan om 113 kvm fördelat på 5 rok. Lägenheterna har genomgående hög standard. Entréplan har genomgående golvvärme och består av ett fullutrustat kök från HTH, vardagsrum med öppen planlösning mot kök, helkaklat badrum, samt ett separat tvättrum. Övervåningen består av ett allrum, tre sovrum samt ett helkaklat badrum med komfortvärme. Bostaden har genomgående tarkettgolv och vitmålade väggar.

Till varje radhus finns uteplats på baksidan med generöst trädäck och trädgård som vetter mot väster vilket du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. På framsidan finns förråd och tillhörande biluppställningsplats.

Fast pris (hörn) = 2 095 000 kr
Fast pris (övriga) = 1 995 000 kr

I familjevänliga och natursköna Aggerud beläget i södra delen av Karlskoga. Här bor ni aldrig långt från sjön Möckeln med dess breda utbud av bad och fina motionsstråk. I området finns även skolor för både stora och små – bland annat populära Aggerudskolan.

För dig som pendlar så nås Örebro med bil på en halvtimme eller med direktbuss på 50 minuter. Till Karlstad går bilturen istället på ca 45 minuter. Önskar ni ta tåget till Örebro, Stockholm, Karlstad eller Oslo ligger närmsta järnvägsstation i Degerfors.

Obs! Viss avvikelse kan förekomma.

Läs mer om bostaden
Bjurfors Örebro