Nyproduktion

Gottes väg

Södra Råbylund, Lund Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
100 m²
Avgift
4 991 kr/mån
Pris/m²
36 950 kr/m²
Nyproduktion

Den här ljuvliga etagelägenheten är perfekt för dig som vill ha ett riktigt fint hem med alla bekvämligheter, utan att för den skull bo i hus. Tre trivsamma sovrum, två badrum, härliga sällskapsytor – inklusive en fantastisk altan – vad kan man mer begära? Lägenhetsliv de luxe helt enkelt.

Välkommen in!
En trappa upp sätter du nyckeln i ytterdörren och kliver in i en välkomnande entré. Vi hänger av oss, och kliver direkt in i händelsernas centrum: en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en fantastisk sällskapsyta.

Utrymme för att leva livet
Den välkomnande vardagsrumsdelen går att möblera på flera olika sätt. Härifrån kliver du också direkt ut på din egen terrass med trädäck i härligt söderläge. Den är beredd på alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med vännerna.

Ett kök med det lilla extra
Det moderna köket är, som sagt, öppet mot vardagsrumsdelen och du får lätt plats med ett matbord för sex personer. Här finns all utrustning du behöver för dina matlagningsäventyr, inklusive diskmaskin, och gott om arbetsyta. Och när du behöver handdiska kan du göra det med utsikt, tack vare trevliga fönster över diskbänken. Mitt emot trappan upp till övervåningen hittar vi lägenhetens ena badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Kontakt

Emma Johansson

OBOS Sverige
Mäklare Emma Johansson, OBOS Sverige
076-310 96 03