Råsundavägen 68

Solna Råsunda/Vasalund, Solna Se på karta

5 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
110 m²
Byggår
1951
Förening
BRF Vasen 4
Om föreningen
Avgift
4 859 kr/mån
Driftkostnad
13 092 kr/år
Pris/m²
54 091 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och mycket trivsamma gavellägenhet i en suverän förening, näst intill skuldfri (endast 42 kr/kvm i långfristiga skulder per kvm enligt årsredovisningen från 2018).

Bostaden består enligt den ekonomiska planen av fem rum och kök men är nu ombyggd till fyra rum och kök. Ena sovrummet har öppnats upp och används till matplats/matsal och är en del av det trivsamma och sociala köket.

Bostaden har två ingångar med möjlig uthyrningsdel. Den skulle förslagsvis kunna hyras ut och inbringa intäkter som kanske till och med kan generera gratis boendekostnad?

Här bor man riktigt bra med stora sällskapsytor med gott om plats att umgås med familj och vänner. Vardagsrummet är rejält luftigt och erbjuder både fungerande öppen spis och utgång till balkong i syd/västläge. Köket inbjuder till matlagning och sociala tillställningar med köksö och öppen planlösning mot matplatsen. Två rejäla badrum, varav ena erbjuder dusch det andra badkar. Ena badrummet renoverades 2008 i samband med stambytet och det andra 2015 (kvalitetsdokument på duschrummet från 2015 finns). Hela bostaden är i genomgående fint skick. Köket går i vitt med vita skåpsluckor och vit mosaik på vägg. Till detta kombineras en svart bänkskiva och goda arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av gasspishäll, spisfläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Hallen erbjuder bra förvaring och möblerbara ytor inte minst i innerhallen.

Hela huset är välskött, vilket märks direkt när man kliver in genom porten. Digitala tavlor, säkerhetsdörrar, postboxar och renoverad hiss är några av uppgraderingarna som gjorts. I entréplanet ligger bland annat två övertagna lokaler som planeras för annan verksamhet och ev. försäljning. Föreningen disponerar bland annat 3 p-platser som får brukas av medlemmarna enligt "först till kvarn" -principen. I botten på ett av grannhusen ligger trevliga Café Kärven, och det finns ytterligare fik och restauranger utspridda utefter Råsundavägen med omnejd.

Området har utmärkta kommunikationer med pendeltåg vid Solna station norrut mot Arlanda och endast en hållplats till Odenplan. I närheten går tvärbanan mot Alvik via Globen till Hammarby Sjöstad och ett flertal bussar såsom buss 515 till Odenplan och nattbuss 595. För den som använder sig av bil ligger E4:an bekvämt i närheten, utom hörhåll från fastigheten.

Närmaste närlivs ligger ca 3 minuter bort. Ca 7 minuters promenad till Mall of Scandinavia och Friends Arena. Det är endast 10 minuters gångväg till Solna Centrum, med butiker, restauranger, mataffärer, bibliotek, apotek och annan service. 5 minuters promenad leder till Vasalundshallen (sporthall, simhall och gym) och ytterligare ca 10 minuters promenad i samma riktning till Filmstaden Råsunda.

Varmt välkomna på visning av en bostad som har allt och lite till!

Läs mer hos mäklaren
Notar