Nyproduktion

Stortorpsvägen 22

Stortorp, Stockholm Se på karta

5 825 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
119 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Planerat tillträde
Våren 2022
Avgift
4 806 kr/mån
Pris/m²
48 950 kr/m²
Nyproduktion

Välplanerat radhus om ca 119 kvm med öppna, sociala ytor samt tillhörande tomt om ca 120 kvm med två uteplatser i söder- respektive norrläge.

Hallen erbjuder avhängningsmöjligheter i garderober med skjutdörrar samt skoförvaring innanför entrén.

I direkt anslutning till hallen ligger köket med full maskinell utrustning, gott om förvaring och arbetsytor samt plats för matsalsdel i vardagsrummet där man kan duka för 8-10 personer.

I anslutning till entrén finns även duschrummet med helkaklade väggar samt klinkergolv och i övrigt utrustat med duschhörna med vikbara duschväggar, WC samt tvättställ med kommod.

Bredvid badrummet ligger tvättstugan som är utrustad med torktumlare, tvättmaskin samt en praktisk tvättbänk. Här finns också husets värmepump.
Vardagsrummet ger utrymme för stora sällskap och gott om yta för soffgrupp och matsalsdel. Härligt ljusinsläpp från fönsterpartier ut mot baksidan. Från vardagsrummet nås radhusets trädäck.

Det övre planet består som standard av fyra sovrum och ett badrum. Efter tillval kan man använda det ena sovrummet som ett allrum där man kan möblera med både soffgrupp och TV-möbel alternativt skapa ett mindre sovrum till fördel för en gemensam klädkammare på våningsplanet.

Det största sovrummet har gott om plats för bred säng samt bra med förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. De andra två sovrummen har plats för säng och skrivbord samt förvaring i garderober.

Övervåningens badrum är helkaklat med klinkergolv. Förutom WC är det utrustat med badkar samt tvättställ med kommod.

Tomten har en altan på baksidan i ett norrläge samt en altan på framsidan i ett söderläge med plats för utemöbler och grill samt förvaring i förråd.

Läs mer om bostaden