Mäklare Janne Viinikka

Janne Viinikka

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Solna Parad, Solna Centrum, Solna kommun
  • 4 lediga bostäder

Solna Parad

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
BESQAB
fr. 4 095 000 kr
55-105 m²
2-4 rum
4 027 kr/mån

I Solna Centrums senaste kvarter bygger vi fyra nya bostadshus! Andra etappen är Solna Parad! Här bor du i ett centrumnära läge, med fri utsikt över Solnavägens nya alléprydda stadsgata som binder samman gamla Råsunda i norr med nya Hagastaden i söder.

  • Nybyggnadsprojekt
Solna Parad Plus, Solna Centrum, Solna kommun
  • 1 ledig bostad

Solna Parad Plus

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
BESQAB
fr. 10 995 000 kr
114 m²
4 rum
6 766 kr/mån

I Solna Centrums senaste kvarter bygger vi fyra nya bostadshus! Andra etappen är Solna Parad! Här bor du i ett centrumnära läge, med fri utsikt över Solnavägens nya alléprydda stadsgata som binder samman gamla Råsunda i norr med nya Hagastaden i söder. Plus står för bostäder som har lite mer av allt! Extra högt i tak, en sobrare inredning, generösa materialval och planlösningar med en extra dimension. I Solna Parad har lägenheterna dessutom gardinskenor och vinkyl som extra guldkant!

  • Nybyggnadsprojekt
Barkarbyvägen 96, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Barkarbyvägen 96, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Barkarbyvägen 96, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Barkarbyvägen 96

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
1 550 000 kr
34 m²
1.5 rum
2 990 kr/mån
45 588 kr/m²

Välkommen hem! Denna fantastiska lägenhet med 1,5 rum på 34 kvm är den perfekta kombinationen av elegans och funktionalitet. Med högt i tak skapar denna bostad en luftig och rymlig atmosfär, vilket även ger dig möjligheten till att bygga en loftdel för att maximera antal kvadratmeter med tanke på att takhöjden når hela 3,8m. Den moderna och öppna planlösningen ger en känsla av samhörighet och präglas av ljus och rymd med ljusa väggar, genomgående parkettgolv samt stora fönsterpartier ut mot innergården. Köket från Ballingslöv består av vita luckor, svartmelerad laminatbänkskiva, vitt stående kakel och är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikro och kombinerad kyl och frys. Badrummet erbjuder vitt matt kakel med rak sättning samt klinker i en gråmelerad färg. Bra förvaring i kommod samt spegelskåp och i övrigt utrustat med kombinerad torktumlare/tvättmaskin, WC samt duschhörna i klarglas. Här erbjuds även möjlighet till klädvård samt förvaring i överskåp. Vardagsrummet ger dig bra utrymme för soffa, soffbord och TV-bänk samtidigt som det finns plats för matbord. Sovalkoven ger dig en naturlig plats för säng om du inte väljer att bygga ett loft för att maximera utrymmet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Barkarbyvägen 90, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Sön 12 maj kl 11:40
Barkarbyvägen 90, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Barkarbyvägen 90, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Barkarbyvägen 90

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
3 500 000 kr
89 m²
4 rum
vån 3/5
5 970 kr/mån
39 326 kr/m²

Välkommen hem! Med sina 89 kvm fördelat på fyra ljusa och luftiga rum, varav tre sovrum, erbjuder denna bostad den perfekta balansen mellan utrymme och funktion. Stig in genom dörren och låt dig omedelbart omfamnas av den genomgående vitlaserade parkettgolvet som sträcker sig elegant genom varje hörn i lägenheten. Den generösa, moderna och öppna planlösningen ger dig utrymme att skapa din drömvardag, vare sig det är att umgås med vänner och familj i det mysiga vardagsrummet eller att njuta av privata stunder i något av sovrummen. Här finns gott om plats för att förverkliga dina visioner om ett hem att trivas i. Köket från Ballingslöv består av vita luckor, betonginspirerad laminatbänkskiva, vitt stående kakel och är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikro och helstor kyl och frys. Badrummet erbjuder vitt matt kakel med rak sättning samt klinker i en gråmelerad färg. Bra förvaring i kommod samt spegelskåp och i övrigt utrustat med torktumlare och tvättmaskin, WC samt badkar med avskärmat delvis av glasvägg i klarglas. Här erbjuds även möjlighet till klädvård samt förvaring i överskåp. Vardagsrummet ger dig bra utrymme för soffa, soffbord och TV-bänk samtidigt som den öppna ytan mot köket skapar en social samvaro. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Solnavägen 29J, Solna Centrum, Solna kommun

Solnavägen 29J

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
BESQAB
5 095 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3
5 195 kr/mån
64 494 kr/m²

Välplanerad gaveltrea med balkong som vetter åt nordväst. Kök och vardagsrum i öppen planlösning för härlig social samvaro. Här finns även utgång till lägenhetens balkong som delvis är inglasad. Master bedroom med plats dubbelsäng samt förvaring i skjutdörrsgarderob. Det mindre sovrummet inrymmer säng och möjlig kontorsdel . Stort badrum med wc och möjlighet för badkar samt en mycket praktisk tvättavdelning utrustad med tvättmaskin, torktumlare, skåp och arbetsbänk. Lägenheterna präglas av en genomgående hög standard med kök från Vedum och vitvaror från Electrolux samt med snygga och stilrena materialval. Vitpigmenterat mattlackad ekparkett. Centralt läge med både service och butiker i Solna C och alla tänkbara kommunikationer i närområdet.

  • Nyproduktion
  • Maj 2024
  • Balkong
  • Hiss
Barkarbyvägen 98 lgh F1203, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Barkarbyvägen 98 lgh F1203

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
2 995 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/7
4 468 kr/mån
45 379 kr/m²

Fantastisk 3:a om ca 66 kvm i populära och expansiva Barkarbystaden. Välplanerade kvadratmeter med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en lyxig känsla. Bra sovrum, gott om förvaring i bland annat klädkammare samt ett badrum utrustat med både torktumlare och tvättmaskin. Tillträde preliminärt under Q3 2025. · Rymlig balkong i sydligt läge · Kök från Ballingslöv · Möjlighet till flera olika tillvalsmöjligheter · Badrum med torktumlare och tvättmaskin · Ett par minuter från den kommande T-banan · Möjlighet att anmäla intresse för garageplats På det gamla flygfältet i Barkarby växer Barkarbystaden upp - en helt ny stadsdel i Järfälla kommun. De historiska byggnaderna, som exempelvis det gamla flygledartornet, hangaren och landningsbanan, kommer att bevaras och bli unika landmärken för stadsdelen. Här väntas Credentia uppföra totalt ca 180 bostäder och Ampere är det tredje projektet av totalt fyra. 2032 räknar man med omkring 30 000 invånare i Barkarbystaden som tillsammans utgör ett levande myller bland bostäder, arbetsplatser, skolor, sjukhus, hotell, shopping, service, idrott och kultur. Dessutom blir Barkarbystaden en modern knutpunkt för nordvästra Stockholms kollektivtrafik med tunnelbana, busstorg, pendeltåg samt regionaltågsstation. Redan idag finns här världens första självkörande elbussar i reguljär linjetrafik. Läs mer om Ampere på Credentias projektsida: https://www.credentia.se/projekt/ampere/

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Barkarbyvägen 98 lgh F1301, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Barkarbyvägen 98 lgh F1301

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
4 695 000 kr
103 m²
5 rum
vån 3/7
6 303 kr/mån
45 583 kr/m²

Fantastisk 5:a om 103 kvm med dubbla balkonger i ett sydligt läge. Öppen och social planlösning, rejäla rum med möjlighet till en flexibel planlösning för att skapa en stor 4:a. Två bad-/duschrum, bra med förvaring i bland annat klädkammare samt en full maskinell utrustning. Tillträde preliminärt under Q3 2025. · Dubbla balkonger · Kök från Ballingslöv · Flexibel planlösning · Möjlighet till flera olika tillval · Fullt maskinellt utrustad · Ett par minuter från den kommande T-banan På det gamla flygfältet i Barkarby växer Barkarbystaden upp - en helt ny stadsdel i Järfälla kommun. De historiska byggnaderna, som exempelvis det gamla flygledartornet, hangaren och landningsbanan, kommer att bevaras och bli unika landmärken för stadsdelen. Här väntas Credentia uppföra totalt ca 180 bostäder och Ampere är det tredje projektet av totalt fyra. 2032 räknar man med omkring 30 000 invånare i Barkarbystaden som tillsammans utgör ett levande myller bland bostäder, arbetsplatser, skolor, sjukhus, hotell, shopping, service, idrott och kultur. Dessutom blir Barkarbystaden en modern knutpunkt för nordvästra Stockholms kollektivtrafik med tunnelbana, busstorg, pendeltåg samt regionaltågsstation. Redan idag finns här världens första självkörande elbussar i reguljär linjetrafik. Läs mer om Ampere på Credentias projektsida: https://www.credentia.se/projekt/ampere/

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Barkarbyvägen 98 lgh F1502, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Barkarbyvägen 98 lgh F1502, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Barkarbyvägen 98 lgh F1502, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Barkarbyvägen 98 lgh F1502

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
1 450 000 kr
23 m²
1 rum
vån 5/7
2 336 kr/mån
63 043 kr/m²

Smart och yteffektiv 1:a om 23 kvm med balkong i expansiva Barkarbystaden. Välplanerade kvadratmeter, bekvämt med full maskinell utrustning så som mikrovågsugn, diskmaskin, ugn, häll, kombinerad kyl och frys samt en kombimaskin i badrummet. Tillträde preliminärt under Q3 2025. · Rymlig balkong i sydligt läge · Kök från Ballingslöv · Möjlighet till flera olika tillvalsmöjligheter · Badrum med kombimaskin · Ett par minuter från den kommande T-banan · Full maskinell utrustning På det gamla flygfältet i Barkarby växer Barkarbystaden upp - en helt ny stadsdel i Järfälla kommun. De historiska byggnaderna, som exempelvis det gamla flygledartornet, hangaren och landningsbanan, kommer att bevaras och bli unika landmärken för stadsdelen. Här väntas Credentia uppföra totalt ca 180 bostäder och Ampere är det tredje projektet av totalt fyra. 2032 räknar man med omkring 30 000 invånare i Barkarbystaden som tillsammans utgör ett levande myller bland bostäder, arbetsplatser, skolor, sjukhus, hotell, shopping, service, idrott och kultur. Dessutom blir Barkarbystaden en modern knutpunkt för nordvästra Stockholms kollektivtrafik med tunnelbana, busstorg, pendeltåg samt regionaltågsstation. Redan idag finns här världens första självkörande elbussar i reguljär linjetrafik. Läs mer om Ampere på Credentias projektsida: https://www.credentia.se/projekt/ampere/

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8