Mäklare Janne Viinikka

Janne Viinikka

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Thunströms väg 20, Kvarnholmen, Nacka kommun

Thunströms väg 20

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun

4 395 000 kr

67 m²

3 rum

5 683 kr/mån
65 597 kr/m²

Fantastisk, kvadratsmart gavel-3:a på kvarnholmen med en härlig balkong i ett västligt läge. Lägenheten erbjuder en smart och funktionell planlösning med gott om förvaring och full maskinell utrustning. genomgående ljus och modernt med parkettgolv, ljusa väggar, kök med vita luckor från Vedum samt energisnåla vitvaror från Siemens. Badrummet är helkaklat i blankt vitt samt klinkergolv i en grå ton, bekvämt med både torktumlare och tvättmaskin. Kvarnholmen är halvön i Nacka kommun som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här bor du i grönskande omgivningar omgiven av vatten med Stockholms inlopp strax utanför dörren. I öns gamla Spisbrödsfabrik finns ett närcentrum med matbutik, vårdcentral, apotek, tandläkare, bageri och kemtvätt/skräddare. På Kvarnholmen finns även gym, cafeér, restauranger, skola och förskola. Hösten 2021 öppnade också Ebba Brahe gymnasium. Bussen tar dig till Slussen på drygt en kvart och du kan också ta båten från öns norra kaj till Nybroplan. OBS! Bilderna för objektet är illustrationsbilder och generella för hela projektet Solhatten. OBS! Lägenheten är under uppförande och säljs på ritning med tillträde från och med mitten på oktober 2023. Välkommen att höra av dig för mer information!

 • Balkong
 • Hiss
Thunströms väg 20, Kvarnholmen, Nacka kommun

Thunströms väg 20

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun

5 295 000 kr

80 m²

4 rum

6 607 kr/mån
66 188 kr/m²

Välplanerad gavel-4:a med bla. två bad-/duschrum och stor balkong om hela 10 kvm belägen i ett söderläge. Lägenheten erbjuder en smart och funktionell planlösning med full maskinell utrustning samt gott om förvaring i bland annat en walk-in-closet. Genomgående ljus och modernt med parkettgolv, ljusa väggar, kök med trendmässiga, linnebeigea luckor från Vedum samt energisnåla vitvaror från Siemens. Badrummet är helkaklat i blankt vitt samt klinkergolv i en beige ton, bekvämt med både torktumlare och tvättmaskin. Kvarnholmen är halvön i Nacka kommun som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här bor du i grönskande omgivningar omgiven av vatten med Stockholms inlopp strax utanför dörren. I öns gamla Spisbrödsfabrik finns ett närcentrum med matbutik, vårdcentral, apotek, tandläkare, bageri och kemtvätt/skräddare. På Kvarnholmen finns även gym, cafeér, restauranger, skola och förskola. Hösten 2021 öppnade också Ebba Brahe gymnasium. Bussen tar dig till Slussen på drygt en kvart och du kan också ta båten från öns norra kaj till Nybroplan. OBS! Bilderna för objektet är illustrationsbilder och generella för hela projektet Solhatten. OBS! Lägenheten är under uppförande och säljs på ritning med tillträde från och med mitten på oktober 2023. Välkommen att höra av dig för mer information!

 • Balkong
 • Hiss
Friggaslingan 43, Skälby, Järfälla kommun
 • Imorgon kl 18:00
Friggaslingan 43, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Friggaslingan 43, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Friggaslingan 43

Radhus
Skälby, Järfälla kommun

5 350 000 kr

135 m²

5 525 kr/mån
39 630 kr/m²

Varmt välkommen till detta gavelradhus om hela 135 kvm fördelat på 2,5 plan. Härligt och fritt läge med uteplats i ett västligt läge samt en balkong med utgång från master bedroom . Bli först att flytta in! Totalt 6 rum varav en fantastisk takstudio med utsikt över nejden. Nytt och modernt med parkettgolv, stilrena färg- och materialval samt bekvämt med 2 bad-/duschrum. Pendlingsläge endast 1,5 km från Barkaby Station och så nära Mälaren att ni kan cykla dit för bad och äventyr. Nästgårds ligger Viksjö golfbana, och fina naturstråk för motion och avkoppling som slingrar sig runt kvarteret. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Solnavägen 25 F, Solna Centrum, Solna kommun

Solnavägen 25 F

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
BESQAB

6 495 000 kr

90 m²

4 rum

5 335 kr/mån
72 167 kr/m²

I ett av Solnas bästa lägen! Väldisponerad 4 rok i gavel med stora umgängesytor och balkong i ett sydvästligt läge. Vardagsrummet ligger luftigt i öppen planlösning mot köket. Gott om möbleringsyta för såväl soffgruppen som matbordet för det stora sällskapet. Tre väldisponerade sovrum, bekvämt placerade vägg i vägg. Samtliga sovrum erbjuder bra förvaring varav ett med skjutdörrsgarderob. Rymligt badrum med wc och badkar samt en mycket praktisk tvättavdelning utrustad med tvättmaskin, torktumlare, skåp och arbetsbänk. Även ett mindre badrum utrustat med WC, dusch samt handfat. Lägenheterna präglas av en genomgående hög standard med kök från Vedum och vitvaror från Electrolux samt med snygga och stilrena materialval. Vitpigmenterad mattlackad ekparkett. Centralt läge med både service och butiker i Solna C och alla tänkbara kommunikationer i närområdet.

 • Nyproduktion
 • Sommaren 2024
 • Balkong
 • Hiss
Solnavägen 25 C, Solna Centrum, Solna kommun

Solnavägen 25 C

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
BESQAB

4 095 000 kr

53 m²

2 rum

3 631 kr/mån
77 264 kr/m²

Optimalt planerad 2 rok i hjärtat av Solna! I ett högt och härligt läge med stor balkong i ett sydväst kommer denna tvåa med smarta planerade kvadratmeter. Kök i anslutning till vardagsrummet med luftig, öppen planlösning med plats för både soffgrupp och matmöbel. Sovrum med skjutdörrar och garderobsförvaring. Stort badrum med wc, handfat med kommod, duschvägg av glas samt kombimaskin. Goda förvaringsmöjligheter med förråd i lägenheten. Lägenheten präglas av en genomgående hög standard med snygga och stilrena materialval i inredningslinje Säsong. Kök från Vedum och rostfria vitvaror från Electrolux samt vitmålade väggar överallt. Centralt läge med både service och butiker i Solna C och alla tänkbara kommunikationer i närområdet.

 • Nyproduktion
 • Vintern -23/24
 • Balkong
 • Hiss
Solnavägen 25 B, Solna Centrum, Solna kommun

Solnavägen 25 B

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
BESQAB

5 295 000 kr

79 m²

3 rum

4 780 kr/mån
67 025 kr/m²

I ett av Solnas bästa lägen! Välplanerad gaveltrea med balkong som vetter åt sydost Kök och vardagsrum i öppen planlösning för härlig social samvaro. Här finns även utgång till lägenhetens balkong som är delvis inglasad. Master bedroom med plats dubbelsäng samt förvaring i skjutdörrsgarderob. Det mindre sovrummet inrymmer säng och möjlig kontorsdel . Stort badrum med wc och badkar samt en mycket praktisk tvättavdelning utrustad med tvättmaskin, torktumlare, skåp och arbetsbänk. Lägenheten präglas av en genomgående hög standard med kök från Vedum och rostfria vitvaror från Electrolux samt med snygga och stilrena materialval från den genomtänkta inredningslinjen Säsong. Vitmålade väggar och vitpigmenterad mattlackad ekparkett. Centralt läge med både service och butiker i Solna C och alla tänkbara kommunikationer i närområdet.

 • Nyproduktion
 • Vintern -23/24
 • Balkong
 • Hiss
Solna Parad, Solna Centrum, Solna kommun
 • 29 lediga bostäder

Solna Parad

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
BESQAB

fr. 2 695 000 kr

32-118 m²

1-5 rum

2 667 kr/mån

I Solna Centrums senaste kvarter bygger vi fyra nya bostadshus! Andra etappen är Solna Parad! Här bor du i ett centrumnära läge, med fri utsikt över Solnavägens nya alléprydda stadsgata som binder samman gamla Råsunda i norr med nya Hagastaden i söder.

 • Nybyggnadsprojekt
Solna Parad Plus, Solna Centrum, Solna kommun
 • 3 lediga bostäder

Solna Parad Plus

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
BESQAB

fr. 7 995 000 kr

83-129 m²

3-5 rum

4 927 kr/mån

I Solna Centrums senaste kvarter bygger vi fyra nya bostadshus! Andra etappen är Solna Parad! Här bor du i ett centrumnära läge, med fri utsikt över Solnavägens nya alléprydda stadsgata som binder samman gamla Råsunda i norr med nya Hagastaden i söder. Plus står för bostäder som har lite mer av allt! Extra högt i tak, en sobrare inredning, generösa materialval och planlösningar med en extra dimension. I Solna Parad har lägenheterna dessutom gardinskenor och vinkyl som extra guldkant!

 • Nybyggnadsprojekt
Barkarbyvägen 98 lgh F1203, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Barkarbyvägen 98 lgh F1203

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun

2 995 000 kr

66 m²

3 rum

4 468 kr/mån
45 379 kr/m²

Fantastisk 3:a om ca 66 kvm i populära och expansiva Barkarbystaden. Välplanerade kvadratmeter med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en lyxig känsla. Bra sovrum, gott om förvaring i bland annat klädkammare samt ett badrum utrustat med både torktumlare och tvättmaskin. Tillträde preliminärt under Q4 2024. · Rymlig balkong i sydligt läge · Kök från Ballingslöv · Möjlighet till flera olika tillvalsmöjligheter · Badrum med torktumlare och tvättmaskin · Ett par minuter från den kommande T-banan · Möjlighet att anmäla intresse för garageplats På det gamla flygfältet i Barkarby växer Barkarbystaden upp - en helt ny stadsdel i Järfälla kommun. De historiska byggnaderna, som exempelvis det gamla flygledartornet, hangaren och landningsbanan, kommer att bevaras och bli unika landmärken för stadsdelen. Här väntas Credentia uppföra totalt ca 180 bostäder och Ampere är det tredje projektet av totalt fyra. 2032 räknar man med omkring 30 000 invånare i Barkarbystaden som tillsammans utgör ett levande myller bland bostäder, arbetsplatser, skolor, sjukhus, hotell, shopping, service, idrott och kultur. Dessutom blir Barkarbystaden en modern knutpunkt för nordvästra Stockholms kollektivtrafik med tunnelbana, busstorg, pendeltåg samt regionaltågsstation. Redan idag finns här världens första självkörande elbussar i reguljär linjetrafik. Läs mer om Ampere på Credentias projektsida: https://www.credentia.se/projekt/ampere/

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Barkarbyvägen 98 lgh F1502, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Barkarbyvägen 98 lgh F1502

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun

1 450 000 kr

23 m²

1 rum

2 336 kr/mån
63 043 kr/m²

Smart och yteffektiv 1:a om 23 kvm med balkong i expansiva Barkarbystaden. Välplanerade kvadratmeter, bekvämt med full maskinell utrustning så som mikrovågsugn, diskmaskin, ugn, häll, kombinerad kyl och frys samt en kombimaskin i badrummet. Tillträde prelimärt Q4 2024. · Rymlig balkong i sydligt läge · Kök från Ballingslöv · Möjlighet till flera olika tillvalsmöjligheter · Badrum med kombimaskin · Ett par minuter från den kommande T-banan · Full maskinell utrustning På det gamla flygfältet i Barkarby växer Barkarbystaden upp - en helt ny stadsdel i Järfälla kommun. De historiska byggnaderna, som exempelvis det gamla flygledartornet, hangaren och landningsbanan, kommer att bevaras och bli unika landmärken för stadsdelen. Här väntas Credentia uppföra totalt ca 180 bostäder och Ampere är det tredje projektet av totalt fyra. 2032 räknar man med omkring 30 000 invånare i Barkarbystaden som tillsammans utgör ett levande myller bland bostäder, arbetsplatser, skolor, sjukhus, hotell, shopping, service, idrott och kultur. Dessutom blir Barkarbystaden en modern knutpunkt för nordvästra Stockholms kollektivtrafik med tunnelbana, busstorg, pendeltåg samt regionaltågsstation. Redan idag finns här världens första självkörande elbussar i reguljär linjetrafik. Läs mer om Ampere på Credentias projektsida: https://www.credentia.se/projekt/ampere/

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Barkarbyvägen 98 lgh F1301, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Barkarbyvägen 98 lgh F1301

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun

4 695 000 kr

103 m²

5 rum

6 303 kr/mån
45 583 kr/m²

Fantastisk 5:a om 103 kvm med dubbla balkonger i ett sydligt läge. Öppen och social planlösning, rejäla rum med möjlighet till en flexibel planlösning för att skapa en stor 4:a. Två bad-/duschrum, bra med förvaring i bland annat klädkammare samt en full maskinell utrustning. Tillträde preliminärt Q4 2024. · Dubbla balkonger · Kök från Ballingslöv · Flexibel planlösning · Möjlighet till flera olika tillval · Fullt maskinellt utrustad · Ett par minuter från den kommande T-banan På det gamla flygfältet i Barkarby växer Barkarbystaden upp - en helt ny stadsdel i Järfälla kommun. De historiska byggnaderna, som exempelvis det gamla flygledartornet, hangaren och landningsbanan, kommer att bevaras och bli unika landmärken för stadsdelen. Här väntas Credentia uppföra totalt ca 180 bostäder och Ampere är det tredje projektet av totalt fyra. 2032 räknar man med omkring 30 000 invånare i Barkarbystaden som tillsammans utgör ett levande myller bland bostäder, arbetsplatser, skolor, sjukhus, hotell, shopping, service, idrott och kultur. Dessutom blir Barkarbystaden en modern knutpunkt för nordvästra Stockholms kollektivtrafik med tunnelbana, busstorg, pendeltåg samt regionaltågsstation. Redan idag finns här världens första självkörande elbussar i reguljär linjetrafik. Läs mer om Ampere på Credentias projektsida: https://www.credentia.se/projekt/ampere/

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 11