Mäklare Janne Viinikka

Janne Viinikka

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Solna Parad, Solna Centrum, Solna kommun
  • 1 ledig bostad

Solna Parad

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
BESQAB
fr. 7 095 000 kr
105 m²
4 rum
6 403 kr/mån

I Solna Centrums senaste kvarter bygger vi fyra nya bostadshus! Andra etappen är Solna Parad! Här bor du i ett centrumnära läge, med fri utsikt över Solnavägens nya alléprydda stadsgata som binder samman gamla Råsunda i norr med nya Hagastaden i söder.

  • Nybyggnadsprojekt
Solna Parad Plus, Solna Centrum, Solna kommun
  • 1 ledig bostad

Solna Parad Plus

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
BESQAB
fr. 10 995 000 kr
114 m²
4 rum
6 766 kr/mån

I Solna Centrums senaste kvarter bygger vi fyra nya bostadshus! Andra etappen är Solna Parad! Här bor du i ett centrumnära läge, med fri utsikt över Solnavägens nya alléprydda stadsgata som binder samman gamla Råsunda i norr med nya Hagastaden i söder. Plus står för bostäder som har lite mer av allt! Extra högt i tak, en sobrare inredning, generösa materialval och planlösningar med en extra dimension. I Solna Parad har lägenheterna dessutom gardinskenor och vinkyl som extra guldkant!

  • Nybyggnadsprojekt
Barkarbyvägen 90, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Barkarbyvägen 90, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Barkarbyvägen 90, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Barkarbyvägen 90

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
2 195 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/5
4 398 kr/mån
36 583 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska nyproducerade bostad om 2 rum och kök där du har chansen att bli den allra första att flytta in. Här erbjuds 60 kvadratmeter av stilren och modern komfort, perfekt för dig som söker ett bekvämt och trivsamt boende. Bostaden präglas av en genomgående ekparkett samt ljusa, tapetserade väggar vilket skapar en enhetlig och elegant känsla i hela hemmet. Vardagsrummet och köket är öppet planerade för att maximera ljusinsläppet och skapa en rymlig atmosfär. Ballingslövkök som är fullt utrustat med moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för både säng och förvaring. Badrummet är stilrent inrett med klinkergolv och helkaklade väggar samt utrustat med en kombinerad torktumlare/tvättmaskin för extra bekvämlighet. Denna nyproducerade pärla väntar på sin första ägare. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i denna fantastiska lägenhet. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Barkarbyvägen 90, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Barkarbyvägen 90, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Barkarbyvägen 90, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Barkarbyvägen 90

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
3 500 000 kr
89 m²
4 rum
vån 3/5
5 970 kr/mån
39 326 kr/m²

Välkommen hem! Med sina 89 kvm fördelat på fyra ljusa och luftiga rum, varav tre sovrum, erbjuder denna bostad den perfekta balansen mellan utrymme och funktion. Stig in genom dörren och låt dig omedelbart omfamnas av den genomgående vitlaserade parkettgolvet som sträcker sig elegant genom varje hörn i lägenheten. Den generösa, moderna och öppna planlösningen ger dig utrymme att skapa din drömvardag, vare sig det är att umgås med vänner och familj i det mysiga vardagsrummet eller att njuta av privata stunder i något av sovrummen. Här finns gott om plats för att förverkliga dina visioner om ett hem att trivas i. Köket från Ballingslöv består av vita luckor, betonginspirerad laminatbänkskiva, vitt stående kakel och är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikro och helstor kyl och frys. Badrummet erbjuder vitt matt kakel med rak sättning samt klinker i en gråmelerad färg. Bra förvaring i kommod samt spegelskåp och i övrigt utrustat med torktumlare och tvättmaskin, WC samt badkar med avskärmat delvis av glasvägg i klarglas. Här erbjuds även möjlighet till klädvård samt förvaring i överskåp. Vardagsrummet ger dig bra utrymme för soffa, soffbord och TV-bänk samtidigt som den öppna ytan mot köket skapar en social samvaro. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4