Nyproduktion

Svärtinge skogsbacke

Svärtinge, Norrköpings kommun Se på karta

2 825 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
116 m²
Avgift
5 218 kr/mån
Pris/m²
24 353 kr/m²
Nyproduktion

Sjönära och nyproducerat parhus med generösa sällskapsytor och flexibel öppen planlösning. Här finns allt man kan önska. Kök från Vedum och rostfria vitvaror. På övervåningen väljer du själv om du önskar två, tre eller fyra sovrum. Huset ligger nära naturen och sjön Glan. Från vardagsrummet på entréplan kliver du ut på en generös uteplats i härligt läge med trädäck, och vidare ut till trädgården. Vid huset finns plats för två bilar, varav den ena i carport med tillhörande förråd. Allt för ett praktiskt liv i Svärtinge skogsbacke.

Svärtinge ligger mittemellan Norrköping och Finspång. Perfekt för den som inte vill välja mellan naturnära och stadsnära. Här välkomnar den glittrande sjön Glan bad, fiske, olika vattensporter och mycket mer. Dessutom finns alla möjligheter till långa promenader i Kolmårdsskogen. I Brf Glanbacken bor du nära till skola, den nybyggda idrottsanläggningen och till mataffär. I området står lugnet och naturen i centrum – men stadspulsen är aldrig längre bort än 15 minuter. Och bara tio minuter från Svärtinge ligger Ingelsta shopping, ett köpcentrum som utöver shopping erbjuder nöjen och en mängd olika restauranger.

Från Svärtinge är det ca cirka 15 minuters bilfärd till Norrköping. Resan går genom skog och åkrar innan stadens utbud av kultur, nöjen och shopping breder ut sig. Norrköping, som ligger vackert vid Motala ström, har något för alla. Kaféer, butiker, studentliv och naturreservat är bara något av allt det som kännetecknar Norrköping. Östgötaporten är hemmaarenan för IFK Norrköping som lockar tusentals supportrar. För sportintresserade ungdomar arrangeras Stadium Sports Camp varje sommar med över 20 olika sporter att utöva. I utkanten av staden ligger Kolmården, Sveriges största djurpark. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.
Välkommen till en ny verklighet!

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening

Kontakt

Maria Drott

Riksbyggen ekonomisk förening
Mäklare Maria Drott, Riksbyggen ekonomisk förening
013-24 93 15
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Bostadsutvecklare

Guldhemmet 2020