Kometvägen 1, 1 tr

Täby Grindtorp, Täby Se på karta

5 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
141 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns
Byggår
1961
Förening
HSB BRF Venus i Täby
Om föreningen
Avgift
6 667 kr/mån
Driftkostnad
5 736 kr/år
Pris/m²
36 844 kr/m²
Antal besök
1 540
Dagar på Hemnet
12

Välkommen till denna bostad om 5 rok (med uthyrningsdel) med ett fantastiskt läge i populära Grindtorp med närhet till Täby C och goda kommunikationer. En bostad med stora möjligheter. Dubbelbalkong som är inglasad mot innergården samt en stor balkong som vetter ut mot parkeringen. Ytdisponeringen i bostaden är mycket effektiv och består av generösa ytor med ett väl tilltaget vardagsrum samt bra sovrum med parkettgolv. Separat kök med plats för matbord samt ett badrum och gäst-wc. I den separata uthyrningsdelen finns idag en wc/dusch, kökspentry samt ett stort allrum som ger möjlighet till många olika möbleringsalternativ. Idag har lägenheterna separata ingångar från trapphuset men för den som önskar går det lätt att öppna upp mellan dessa lägenheter då dörrposten är bevarad. Elcentralen är bytt. Nuvarande ägare disponerar även ett förråd.

Här har ni en unik chans att förvärva en av de största lägenheterna i området som sällan är ute till försäljning. Bostaden är perfekt för den stora och växande familjen alternativt för den nuvarande villaägare som önskar en lägenhet med generösa balkonger men ingen trädgård att sköta om. Den är en femrumslägenhet med en egen ingång för tonåringen eller äldre far-/morföräldrar som önskar bo nära. För den som vill kan den avskilda delen även användas till uthyrning. Uthyrningsdelen är renoverad i övrigt är en stor del av inredningen i originalutförande med god potential.
Fönster och balkongdörrarna har bytts ut i föreningens regi mot nya energieffektiva glas. Populär och stabil förening där man som medlem i föreningen har tillgång till gym och samlingslokal.

I populära Grindtorp bor du med närhet till Täby C och goda kommunikationer. Här bor du i en förening som är eftertraktad för läget, stabiliteten, låga belåningen och månadsavgiften där mycket ingår såsom värme, vatten, kabel-TV, bredband samt bostadsrättstillägget i hemförsäkringen. Fönster och balkongdörrarna har bytts ut de senaste åren mot nya energieffektiva glas. På promenadavstånd finns en matbutik, pizzeria, bensinstation (öppen dygnet runt) samt skolor och förskolor. På ca 10 minuters gångavstånd når man Täby centrum, en av de bästa galleriorna i Stockholm. Ett mycket populärt shoppingmål med bl.a matbutiker, apotek, klädbutiker, service och banker samt läkarmottagning. Goda kommunikationer via buss från Grindtorp till Danderyds sjukhus på ca 10 minuter, därifrån når ni tunnelbanans röda linje och är i Stockholm på ca 13 minuter. Från Grindtorp är det även gångavstånd till Täby centrum där ni med Roslagsbanan når Stockholm Östra på ca 15 minuter. Även flertalet busslinjer med bussar till olika delar i Täby.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019