Hemstigen 7

Tuböle, Skellefteå kommun Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
122 m²
Uteplats
Ja
Våning
1
Byggår
1991
Avgift
7 686 kr/mån
Driftkostnad
8 532 kr/år
Pris/m²
20 082 kr/m²
Antal besök
5 064
Dagar på Hemnet
30

Ett mycket fint bostadsrättsradhus i gavel på 122 kvm med två uteplatser samt 5 rum och nyrenoverat kök samt två badrum. Med sina två uteplatser i sydväst och sydöst läge så har vi bra med sol hela dagen. Det finns tre stycken förråd till lägenheten samt en stor klädkammare inne. Golvvärme på entréplan som ingår i avgiften. Här bor du i ett populärt område med närhet till älven och strandpromenaden samtidigt som du enkelt tar dig till centrum, vårdcentral och livsmedelsbutik.

Tuböle är idag ett stadsdelsområde mellan Anderstorp och älven. Det ligger söder om älven, norr om Anderstorpsleden och väster om Södra Hedensbyn. Området består av parhus, radhus, villor och hyreshus. Anderstorp innefattar idag Skellefteås största bostadsområde och ligger på södra sidan av älven, öster om E4:an. På Anderstorp bor du med direkt närhet till såväl skolor som ett antal förskolor och fritidshem. Skolorna som erbjuds är Tuböleskolan med årskurs F-5, Sörböleskolan med årskurs 6-9 samt Anderstorpsskolan (gymnasieskola). Förskolorna finns fördelat runt området, kolla därför vilket förskola som ligger närmast just det område du är intresserad av.

På Anderstorp finns direkt närhet till skog och natur. På Östra och Södra Anderstorp finns skog med elljusspår och i övrig har du trivsamma promenadstråk runt området. Bra bussförbindelser in till centrum som går med jämna mellanrum och busshållplatser finns på samtliga områden. På västra sidan av Anderstorp finns ett handelsområde med bland annat Coop Forum, Coop Bygg, Apotek samt möbelbutiker. Du finner vårdcentralen på områdets norra sida. Beroende på vilket område du väljer att slå dig ner på finns ett flertal olika föreningar. Många av dessa har egna hemsidor där man kan läsa närmare om den specifika föreningen. På Anderstorp har man under åren byggt upp ett starkt föreningsliv där bland annat fotbollslaget IFK-Anderstorp är väletablerat. Idrottsanläggningar finns och är väl nyttjade av inte minst områdets skolor.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Kontakta mäklaren

Marcus Karlsson

Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Mäklare Marcus Karlsson, Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
0703137585