Nyproduktion

Nordtagsgatan 14

Ytterby, Kungälv Se på karta

3 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
109 m²
Byggår
2021
Avgift
5 500 kr/mån
Pris/m²
31 651 kr/m²
Nyproduktion

En välkomnande entré med praktisk oöm klinker på golvet och bra förvaring. Smart placerad tvättstuga i anslutning till entrén. Här finns allt du behöver, tvättmaskin, torktumlare samt generös förvaring. Vägg i vägg finner du ett helkaklat vitt och fräscht badrum med wc samt dusch. Köket är bra planerat och erbjuder stora arbetsytor. För att skapa extra mycket förvaring finns här t o m en köksö som standard, med skåp som slukar stora grytor och köksmaskiner. Radhuset erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger flexibilitet i möbleringen och bjuder in till umgänge. Från vardagsrummet når vi det stora trädäcket och den lummiga trädgården i söderläge . Det är sant! Trädäcket ingår och både vattenutkast och el finns framdraget.
T o m gräsmattan ligger utrullad, när ni flyttar in.Här finns även husets stora förrådet.
På ovanvåningen finner vi tre stora sovrum samt ett allrum. I anslutning till master bedroom finner du även en generös klädkammare. På ovanvåningen är badrummet stort och luftigt med ett härligt badkar. Här finns allt du kan önska dig och lite till!

Månadsavgiften är preliminär och avrundad.
I avgiften ingår sophämtning och fast kostnad för bredband, TV, och IP telefoni. I avgiften ingår även en preliminär schablonavgift för vattenförbrukning på cirka 475 kr/mån. Retroaktiv reglering efter verklig förbrukning kommer att göras. Kostnad för el (uppvärmning, varmvatten och hushållsel) tillkommer. Den kostnaden är preliminärt beräknad att uppgå till cirka 1 500 kr/mån.

Läs mer om bostaden
Ikano Bostadsutveckling AB

Kontakt

Visningstider

  • 1
    nov
    Sön 1 nov kl. 12:00–13:00
    Välkomna på visning. Träffa mäklaren i Brf Resas visningslägenhet på Gunnarsberg 7 i Kungälv. Entré från cykelbanan.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.