Lofotengatan 28 - Fast pris

Kista, Stockholms kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
65 m²
Balkong
Ja
Våning
1
Förening
HSB BRF Lofoten i Stockholm
Om föreningen
Avgift
4 608 kr/mån
Pris/m²
29 154 kr/m²

- ACCEPTERAT PRIS
- Ring mäklaren för att boka en privatvisning!

Välkommen till denna totalrenoverade, ljusa och välplanerade lägenhet på Lofotengatan 28! Här finner du en perfekt planerad lägenheten som byggts om från en tvåa till en trea - perfekt för hela familjen! Ett toppmodernt boende med hög standard, väl genomtänkta material- och interiörsval samt ytskikt utöver det vanliga! Bra förening där ELEN INGÅR i avgiften och du erbjuds även möjlighet till att boka gästlägenhet åt dina gäster. Tillgång till bastu finns, perfekt för det kalla vinter halvåret!

Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket - Här är bostadens hjärta! Köket präglas av hög modernt standard, stilrent och en perfekt plats för den som älskar matlagning. De vita skåpsluckorna bryts vackert av med mörk bänkskiva, svart kakel som stänkskydd och svarta vitvaror av bästa kvalité. Kyl och frys från samsung med ismaskin. Här kan man laga goda middagar med familj och vänner. Från vardagsrummet finner ni utgången till balkongen.
Helkaklat och fräscht badrum som renoverats i en modern och tidslöst stil. Gråa klinkerplattor och större vita kakelplattor på väggarna, den luxuösa känslan är omedelbar och ihållande. Här har man båda tvättmaskin och torktumlare för att underlätta vardagen, om man vill så har man även tillgång till föreningens fem tvättstugor.
Bostaden har gjorts om från en tvåa till en trea där den tidigare klädkammaren blivit det perfekta extrarummet och underlättar om man är fler i familjen. Genomgående spotlights.

Här bor du i ett familjärt område med mysig, grönskande innergård och med närhet till både centrum och bra kommunikationer så som t-banan som tar dig in till stan på ca 15 min. Har du bil, tar du dig lätt ut på både E4 och E18. Promenadavstånd till friluftsaktiviteter, gym och bad samt närhet till Järvafältet med dess fina grönområden runt husknuten. Varmt välkommen till Lofotengatan 28!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga

Kontakta mäklaren

Elin Ekedahl

Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga
Mäklare Elin Ekedahl, Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga
0701095362