Nyproduktion

Ridvägen 29 E

Helsingborgs kommun Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
131 m²
Uteplats
Ja
Avgift
6 786 kr/mån
Pris/m²
32 023 kr/m²
Antal besök
488
Nyproduktion

Detta radhus har två mindre uteplatser. Uteplatsen vid entrén vetter mot västerläge och den andra uteplatsen vetter mot öster och biotop träning. En aktiv plats med möjlighet till uteträning direkt utanför hemmet. Givetvis finns det grind som avgränsar din uteplats mot biotopen.

Arkitekturen är tänkt att inspirera till ett grönare liv på flera sätt. Kvarterets yttre gestalt reser sig med sina långa sluttande gröna tak likt en kulle ur marken och kopplar till det böljande landskapet omkring. Detaljer som terrasser och uppstickande kupor bryter av taklinjerna och ger en intressant silhuett som drar blicken mot himlen. Det mjuka och landskapliga intrycket förstärks av husens träpanel som är ett sympatiskt och förnybart material med lång tradition i odlingslandskapets byggnader.

Laröd är ett populärt ställe att bo, en av Helsingborgs mest attraktiv ställen vilket är förståeligt med tanke på sitt läge längs kusten bara cirka sex kilometer från Helsingborg. Laröd har mycket charm och fortfarande finns det kvar ett par gamla gårdar som vittnar om dess historia. Bebyggelsen och villorna här är omgivna av mycket natur med lummiga skogar, ängar, åkrar och hästhagar för härliga promenader och löprundor.

Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening

Kontakt

Lena Sandmark

Riksbyggen ekonomisk förening
Mäklare Lena Sandmark, Riksbyggen ekonomisk förening
042-185 451