Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

Mäklare

Mäster Jacobs gata 5A, Slottshöjden, Helsingborgs kommun

Mäster Jacobs gata 5A

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

1 995 000 kr

77,5 m²

3 rum

5 433 kr/mån

25 742 kr/m²

Låt dig välkomnas hem till denna oslipade 40-tals pärla med väl bevarade detaljer från 1946, då huset byggdes. Sedan dess har lägenheten varit i ägorna av samma familj. Trapporna med vackert svart smidesräcke i tidstypisk 40-talsstil tar oss smidigt upp till våning två. Här finner du denna härliga gavellägenhet på högt och öppet läge och med stor inglasad balkong i västerläge i vilken du kan njuta stora delar av året. Lägenheten bjuder på fönster i tre väderstreck vilket gör att du får ett härligt ljusinsläpp dagens alla timmar. Här finner du väl bevarade originaldetaljer från 40-talet så som vackra fönsterbrädor i sten och fönsterhakar samt platsbyggda garderober och dubbeldörrar med vackert glas. Badrummet är delvis kaklat med ljusa väggar och på golvet vilar mycket fint bevarat mörkt klinkers, badkar. I köket sitter tidstypiska 40-tals luckor i behagligt gult, och på golvet ligger en plastmatta över äldre brädgolv. Plats för matbord och fint ljusinsläpp från öst. På golvet vilar i de flesta rum fint trägolv i original från året då huset byggdes. Platsbyggda rymliga garderober i hall och båda sovrummen. Brf Masten är en stabil och välskött HSB förening med god underhållsplan och bra avgifter. Boende i föreningen har tillgång till varsitt väl tilltaget vindsförråd, ett rymligt förråd i källaren, gemensam tvättstuga, samt en härlig utemiljö med grillmöjlighet. Föreningen erbjuder p-plats mot kostnad (separat kö) och möjlighet att hyra en övernattningslägenhet. Att bo på Slottshöjden är en ynnest. Inom ett par minuters promenad når du city med ett fint utbud av kulturliv, restauranger och butiker. Likaså havet och Pålsjö skog för rekreation finns på promenadavstånd. Frukostbullarna köper du runt hörnet på Två systrar by Pronto och matvaror nere på Coop. En kort promenad bort hittar du Stattena centrum med flertalet busslinjer, Hemköp, gymmet SATS och även ett Apotek. Du har en av Helsingborgs bästa pizzerior runt hörnet, och närhet till både förskolor och skolor. På Slottshöjden har du allt du kan tänkas behöva! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Planteringsvägen 114B, Miatorp, Helsingborgs kommun

Planteringsvägen 114B

Lägenhet
Miatorp, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

1 195 000 kr

65 m²

2 rum

4 737 kr/mån

18 385 kr/m²

Välkomna till Miatorp och en av de väldisponerade tvåorna högst upp i huset med balkong i soligt västerläge! Lägenheten är genomgående med fönster i två väderstreck och bjuder på stora rum och fina ytskikt. Bostaden fördelas på en trevlig planlösning med en ljust och praktisk hall med flera förvaringsmöjligheter. In i lägenheten nås det smakfulla köket med komplett maskinpark, stora arbetsytor och matplats. Från köket nås den väl tilltagna balkongen som bjuder på sol största delen av dagen. Badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte 2021 och går i stilrena materialval och är dessutom utrustad med tvättmaskin. Vidare finns vardagsrum beläget mot härlig grönska samt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och i direkt anslutning ligger en rymlig klädkammare som säkerställer förvaringen. Privat förråd precis utanför dörren på samma våningsplan. Här bor ni i ett trevligt område med närhet ner till havet, motionsspår, Råå småbåtshamn och fin service med flertalet stora livsmedelsbutiker samt systembolag. Från bostaden finns goda kommunikationer till resterande Helsingborg samt vidare via tåg från Ramlösa Station. För den som pendlar med bil nås både E4:an och E6:an på ett par minuter. Detta boende passar utmärkt för dig som vill bo modernt, bekvämt och som bara vill flytta rakt in! Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Luleågatan 9, Husensjö, Helsingborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Luleågatan 9

Villa
Husensjö, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

3 295 000 kr

134 m²

5 rum

914 m² tomt

På Luleågatan 9 finns denna 1-plansvilla i vinkel med källare. Här finns möjlighet för den som vill renovera att själv sätta prägel på sitt nästa boende. Fina ytor med vardagsrum, matrum och kök samlat bredvid varandra. Tomten är perfekt placerad i söder- och västerläge. Här finns också uterum med klinkergolv. Välkomna på visning!

Bärnstensgatan 28, Ättekulla, Helsingborgs kommun

Bärnstensgatan 28

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

1 250 000 kr

57 m²

2 rum

3 998 kr/mån

21 930 kr/m²

Varmt välkomna till ett prisvärt boende i omtyckta och välskötta HSB Brf Runan, Ättekulla. Bostaden erbjuder 57 kvm och därtill finns en underbar, fin inglasad balkong. Utsikten från balkongen är fin med en trevlig grönska intill. Lägenheten finns på våning 4 upp i huset, hiss nås direkt från markplan. Trevlig & smart planerad bostad med arbetskök och generös matplats intill den rymliga, inglasade balkongen. Vidare finns stort wc/duschutrymme med gott om förvaring, väl tilltaget sovrum och välkomnande hall. Månadsavgift endast 3 998 kr/mån där värme, vatten, kabel-TV och bredband (Tele2 grundutbud) ingår. Naturreservatet Ättekulla skog är ett varierat rekreationsområde där du kan uppleva lummiga skogspartier, öppna ängar och böljande marker. Här kan du ströva omkring fritt och utforska området på vägar, stigar och i markerad slinga. Det finns flera grillplatser & hundhägn. Det finns utmärkta och täta kommunikationer från Ättekulla, buss nr 2 tar dig enkelt till Helsingborgs Centrum. Välsorterade Ica Maxi finns på Råå eller City Gross på Ättekulla nås på gångavstånd inom ca 10 minuter. Råås sandstränder nås genom en kort cykeltur på ca 10 min.

 • Balkong
 • Hiss
Rååvägen 35 E, Råå, Helsingborgs kommun

Rååvägen 35 E

Radhus
Råå, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

5 900 000 kr

105 m²

4 rum

6 103 kr/mån

56 190 kr/m²

Mycket unikt boende på mysig innergård på Råå en kort promenad från sandstrand och Öresund! Här har det mesta renoverats sedan 2015 såsom nytt kök, lyxigt badrum, samtliga ytskikt och mysig vinkällare med tillhörande ljugarbänk. På entréplan och källarplan har man vattenburen golvvärme. Här erbjuds gathuskänsla i bostadsrättsform. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Föreningsgatan 27, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Föreningsgatan 27

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

2 850 000 kr

74 m²

3 rum

4 114 kr/mån

38 514 kr/m²

Hissen eller trapporna tar dig smidigt upp till tredje våningen där du finner denna ljusa härliga trea om 74 kvm på attraktiva Tågaborg. Du välkomnas in i en luftig hall med avhängningsmöjligheter direkt till höger i platsbyggd garderob. Vidare in till vänster har du en rymlig klädkammare och direkt där efter har du det fräscha helkaklade badrummet med duschhörna och tvättmaskin. De båda sovrummen erbjuder stora fönsterpartier med mycket ljusinsläpp på ett öppet och fritt läge utan insyn från grannar. Vardagsrummet bjuder på gott om plats för större möblemang och kökets matsalsdel möbleras enkelt med matbord för många. Vidare erbjuds en härlig balkong i västerläge där du kan njuta många av dagens timmar. Bostaden är välskött och absolut inflyttningsbar. Fastigheten byggdes åren 1958-59 av Göran Bengtssons Byggnadsfirma i Råå för HSB Helsingborgs räkning. I BRF Jägaren bor du i en välskött och stabil förening med god ekonomi. Boende har tillgång till en trevlig innergård där det just nu anläggs en helt ny utemiljö. Du kommer framåt året kunna nyttja ett helt nytt orangeri, och fin miljö med grillmöjlighet. Boende i BRF Jägaren har varsitt vindsförråd samt en liten matkällare. Möjlighet till underjordisk garageplats (separat kö), cykelrum, tvättstuga, bastu, övernattningslägenhet och en festlokal. Detta läge på Tågaborg är svårt att slå, en kort promenad nedför vackra Hälsobacken till stadens kultur/nöjesliv eller bussen för den som hellre önskar det. Tågabacken eller Hälsobacken tar oss båda snabbt ner till havet, hamnen och ett flertal av Helsingborgs bästa restauranger. Om du vill hålla dig i närområdet finner du på mindre än 200 meters avstånd Hjälmshultsgatan med ett rikt utbud av restauranger, här köper du även ditt lördagsgodis på Hemmakväll. Härliga Vikingsbergsparken bjuder på lek eller återhämtning i fin miljö och du kan även köpa helgbuketten på fina Butik Linnéa. Här bor du på ett lugnt och avskilt läge men ändå mitt i stadens puls på några få minuter. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Ystadsgatan 12C, Husensjö, Helsingborgs kommun

Ystadsgatan 12C

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

1 795 000 kr

69,5 m²

3 rum

5 371 kr/mån

25 827 kr/m²

Renoverad 3:a på bra gavelläge med en mysig balkong. Helkaklat badrum renoverat i samband med föreningen stambyte. Bostaden totalrenoverades i övrigt under 2017 med genomgående ekparkett på golv och vitmålade väggar. Stilrent kök i vitt och grått. Gavelläget med fönster i tre vädersträck ger härligt ljusgenomsläpp. Bra och optimerad planlösning. Välskött förening med bra ekonomi i ett lugnt och mysigt område. Närhet till serviceutbud, mataffärer och kollektivtrafik. Ner till centrum tar du dig lätt till fots eller via bra bussförbindelser.

 • Balkong
Ättekullagatan 8, Ättekulla, Helsingborgs kommun

Ättekullagatan 8

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

1 995 000 kr

76,5 m²

3 rum

4 711 kr/mån

26 078 kr/m²

Välplanerad trea på andra våningen med hiss i populära Brf Eddan. Genomgående renoverad med bland annat nytt kök 2016 och badrum 2022. Här finns också en stor inglasad balkong mot innergården. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Frontgatan 5B, Fredriksdal, Helsingborgs kommun

Frontgatan 5B

Lägenhet
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

1 100 000 kr

78,5 m²

3 rum

6 147 kr/mån

14 013 kr/m²

Högt upp i huset på våning 6 finns denna trea med nyligen stambytt badrum och balkong i söderläge. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
BRÖDA GÅRD - Planavägen 370, Allerum, Helsingborgs kommun

BRÖDA GÅRD - Planavägen 370

Villa
Allerum, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

9 950 000 kr

300 m²

11 rum

1,3 ha tomt

I utkanten av Allerum erbjuds nu denna idyll till försäljning. Två vackra boningshus i korsvirke och halmtak samt tidsenliga detaljer såsom bjälkar i både tak och väggar. På tomten finns också rogivande damm och runt husen ligger de öppna fälten. Fastigheten kommer att styckas av och angiven tomtareal är uppskattad. Välkomna på visning!

Handelsmansgatan 1E, Eneborg, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 16:30
Handelsmansgatan 1E, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Handelsmansgatan 1E, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Handelsmansgatan 1E

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

1 450 000 kr

69,7 m²

3 rum

4 961 kr/mån

20 803 kr/m²

Genomgående 3:a med bra planlösning och fint ljusinsläpp genom stora fönster. Solig balkong i västerläge. Ljusa fina nyrenoverade ytskikt samt nyrenoverat kök.

 • Premium
 • Balkong
S:t Clemens gata 38, Centrum, Helsingborgs kommun

S:t Clemens gata 38

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

2 195 000 kr

70 m²

2 rum

3 538 kr/mån

31 357 kr/m²

Superläcker och rymliga tvåa med stor privat uteplats/terrass i fint söderläge. Lägenheten bjuder på stora ytor med ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Bostaden fördelas på ett vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp samt ett rymligt kök med gott om förvaring och arbetsyta. Vidare finns ett fräscht helkaklat badrum och sovrum. Trots sitt centrala läge ligger lägenheten på lugn adress utan påverkan från trafik. I välskötta Brf Höjdpunkten som har utfört många omfattande renoveringar senaste åren bor du i hjärtat av Helsingborg med stadens rika utbud runt knuten och endast några minuters promenad från Helsingborgs Central. Välkomna på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Sockengatan 10A, Rosengården, Helsingborgs kommun

Sockengatan 10A

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

1 495 000 kr

72 m²

3 rum

4 481 kr/mån

20 764 kr/m²

Genomgående gavellägenhet högst upp i huset i mycket bra skick! Lägenheten bjuder på ett smakfullt renoverat kök som går i vita färger, genomgående parkettgolv, inglasad balkong och ett stilrent stambytt badrum med kombinerad tvättmaskin. Balkongen nås från såväl det rymliga vardagsrummet som master bedroom. Vidare finns ytterligare ett sovrum samt en rymlig klädkammare som säkerställer förvaringen. Här bor ni i en mycket välskött förening som utfört samtliga omfattande renoveringar och håller på att lägga om tak och installera solceller som kommer vara i bruk till sommaren. Från bostaden har ni ett bekvämt avstånd till ett stort serviceutbud med bland annat livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, gym och restauranger. Stadens centrum nås enkelt genom en promenad om cirka 20 minuter, en kort cykeltur via det välutbyggda cykelnätet eller via goda kommunikationer. Flera parkeringsalternativ finns att tillgå. Välkomna på visning!

 • Balkong
Plutogatan 23, Ödåkra, Helsingborgs kommun

Plutogatan 23

Lägenhet
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

2 950 000 kr

110,5 m²

4 rum

6 563 kr/mån

26 697 kr/m²

Unik chans att förvärva denna exklusiva takvåning byggd 2019 som i princip fortfarande är i nyskick. Påkostade tillval. Två stora takterrasser i motsatta väderstreck. Öppen planlösning mellan det stilrena köket och vardagsrummet med utgång till en av bostadens två terrasser. Stor och välkomnande hall med gäst-WC. Tre rogivande sovrum i fil mot baksidan samtliga med utgång till den andra terrassen. Rymligt badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Vid utsikt över den i övrigt lågbebyggda omgivningen och delvis lummiga skogspartier. Parkeringsplatser finns på parkeringsdäck alternativt garageplan där även förrådet till varje lägenhet är placerat. Separat kö. 10 min med bil ner till city och utmärkta buss och tågförbindelser i närheten. Dessutom perfekt läge för dig som pendlar då du smidigt kommer ut på motorvägen. På gångavstånd finns Väla köpcentrum (vald till Sveriges bästa) med allt vad det innebär i form av shopping och service. I området ligger två skolor för årskurs 1-9, en sporthall och idrottsplats, en tennishall, ett ridhus med ridskola och mycket mer. Både idrottande barn och sportiga vuxna kan enkelt ta sig till sina aktiviteter till fots eller per cykel. Den närbelägna Toftaskogen erbjuder ett vilsamt rum för skogspromenader och löpning.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Tågagatan 84, Stattena, Helsingborgs kommun
 • Budgivning pågår

Tågagatan 84

Lägenhet
Stattena, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

1 825 000 kr

59 m²

2 rum

3 319 kr/mån

30 932 kr/m²

Genomgående lägenhet med en välplanerad och funktionell planlösning. Här är det bara att flytta rakt in och njuta av ett beskymmersfritt boende. Badrummet är stambytt 2005 och renoverades av föreningen i samband med detta. Köksinredningen är utbytt till ett modernt och tidlöst kök med en rymlig matplats. Från vardagsrummet kommer man ut till den mysiga balkongen med fri utsikt över villaträdgårdarna. Omtyckt och stabil HSB förening med mycket låg belåning, god ekonomi och låga månadsavgifter, finns inga planerade avgiftshöjningar!

 • Balkong
Signestorpsvägen 17, Kattarp, Helsingborgs kommun
 • Budgivning pågår

Signestorpsvägen 17

Villa
Kattarp, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

2 590 000 kr

100 m²

4 rum

1 120 m² tomt

På stor och solig hörntomt med lantlig idyll nära inpå har vi här en gedigen 1-plansvilla i mycket gott skick. Här bor man med låga driftskostnader och de stora kostsamma renoveringarna är gjorda under senare år såsom; nytt kök, nytt badrum, nytt tak, nytt energieffektivt uppvärmningssystem, nya fönster mm. Här bor man bekvämt med allt på ett plan. På källarplanet finner man förrådsutrymme, verkstad, tvättstuga samt möjlighet till ytterligare ett sovrum/hobbyrum, perfekt som gästrum/tonårsrum. Underbar tomt om hela 1 120 kvm med uppvuxna häckar och i ett soligt och fint läge. I populära och barnvänliga Kattarp bor man nära till skola, pågatågsstation och buss, endast 20 min till centrala Helsingborg med bil. Välkommen till en perfekt familjevilla där man bara kan flytta rakt in och njuta av ett beskymmersfritt boende med låga driftskostnader. Huset är besiktigat, protokoll finns att tillhandahålla via mäklaren. Välkommen till visningen!

Jönköpingsgatan 42A, Husensjö, Helsingborgs kommun

Jönköpingsgatan 42A

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

1 195 000 kr

62 m²

2 rum

4 763 kr/mån

19 274 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och smart planerade 2,5:a (62 kvm) i stabil och eftertraktad HSB-förening, perfekt belägen på våning 3/3. Bostaden hittar du på Jönköpingsgatan 42A på attraktiva Husensjö området. Härifrån har du nära till det mesta och har även nära till fria parkeringsplatser utanför bostaden! Bostaden är genomgående i äldre skick med retrokök från husets byggår, vidare finns separat matrum intill köket, gott om förvaring i garderober samt helkaklat badrum som renoverats i samband med föreningens stambyte (2006). I badrummet finns tillhörande tvättmaskin. Tvättstuga med torkrum finns annars i huset intill (46:an). Till bostaden hör en balkong i soligt söderläge, här kan du sitta och njuta av solen större delen av dagen! Rymliga ytor med garderober i sovrummet och även utmärkta förvaringslösningar finns i den stora hallen. Från bostaden har du nära till finfin service såsom Coop butik, Ica nära och bageri. Busshållplats finns precis utanför porten. Helsingborg C nås inom 5-6 minuter med cykel. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Folke Bernadottes väg 339, Ramlösa, Helsingborgs kommun
 • Tor 9 feb kl 16:00

Folke Bernadottes väg 339

Radhus
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

3 795 000 kr

121 m²

5 rum

156 m² tomt

Välkomna till ett supermysigt boende intill Brunnsparkens rekreationsområde. Radhuset är uppfört i 2 plan + källare på utmärkt gavelläge, därtill lättskött tomt och mysigt uterum. Det uppskattade och trevliga familjeområdet har en direkt närhet till både skola och förskola, gott om vackra promenadstråk och lekytor. Goda kommunikationer med buss och bra cykelvägar in till Helsingborgs Centrum. För pendlaren promenerar man enkelt till Ramlösa tågstation på ca 5 minuter och med bilen nås motorvägen på ca 2 minuter. Bostaden erbjuder generösa sällskapsytor med en härligt öppen planlösning mellan kök och matplats. En trappa upp finns tre sovrum, badrum, allrum samt praktisk klädkammare. Källarplanet har fina ytor såsom stort allrum, inrett tonårsrum, stort förrådsutrymme samt tvättstuga. Möjlighet till parkering finns i det tillhörande garaget eller på valfri p-plats som samfälligheten tillhandahåller. Vi ses,

 • Plus
Närlundavägen 6, Närlunda, Helsingborgs kommun

Närlundavägen 6

Lägenhet
Närlunda, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

1 795 000 kr

78,5 m²

3 rum

5 034 kr/mån

22 866 kr/m²

Med utsikt över Öresund ligger denna moderna bostadsrätt högst upp i huset. Här finns både inglasad balkong i västerläge och hiss i fastigheten. På Närlunda bor du granne med naturen – en kort promenad från ytterdörren väntar Jordbodalen med slingrande skogsstigar, ett upplyst elljusspår och ett populärt utegym. 2020 totalrenoverades fastigheten och samtliga lägenheter. Det välutrustade köket är rymligt och inredningen går i klassiskt vitt. Badrummet är helkaklat och man egen tvättmaskin och torktumlare. Det finns två sovrum i lägenheten och en rymlig klädkammare. Det finns även ett källarförråd. Drömläge för pendlaren - här har du nära till det mesta. Med bussen åker du till Helsingborg city och Knutpunkten på 8 minuter, och det finns fina cykelvägar. Väljer du att köra bil tar du dig enkelt ut på motorvägen och når Malmö och Lund på mindre än 50 minuter. Varmt välkomna med intresseanmälan!

 • Balkong
 • Hiss
Regementsvägen 12B, Drottninghög, Helsingborgs kommun

Regementsvägen 12B

Lägenhet
Drottninghög, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

1 095 000 kr

37 m²

1 rum

3 068 kr/mån

29 595 kr/m²

Välkomna till en nyproducerad enrummare om 37 kvm, bra planerad och med påkostade materialval, såsom högklassigt kök från Vedum, rymligt helkaklat wc/dusch/tvätt och fantastisk balkong. I hallen finns dessutom en stor klädkammare som rymmer det mesta. Lägenheten karakteriseras av kvalitativa material och en tidlös design. Snyggt och stilrent! Från balkongen har man fri utsikt mot grönområde och det nya utomhusbadet. Området Drottninghög är ett närområde som spirar av utveckling och nytänkande. Har har du nära till offentlig och privat service och Helsingborgsexpressen tar dig smidigt direkt in till stan. Från Brf Körsbärslunden och Regementsvägen är det även en lagom lång tur med cykel till Helsingborgs stadskärna. Bostaden är genomgående smart planerad med sovalkov, stora fönsterpartier och stort badrum med egen tvättmaskin och inte att förglömma den rymliga klädkammaren. Kanske en perfekt studentlya? Låg och attraktiv månadsavgift om endast 3 068 kr/mån där värme, kallvatten samt Telias grundutbud ingår. Högst upp i huset finns en fantastisk takterrass som kan nyttjas av de boende, ingen förbokning krävs. Till varje bostad hör ett separat lägenhetsförråd.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Rydebäcks stationsgata 32, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Rydebäcks stationsgata 32

Lägenhet
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

2 995 000 kr

94 m²

3 rum

7 477 kr/mån

31 862 kr/m²

I Brf Utblicken (55+) har vi nu nöjet att presentera denna fantastiska lägenhet i lugna och omtyckta Rydebäck med närhet till hav, natur och utmärkta kommunikationer. Bostaden är belägen på våning 2 med stor härlig insynsskyddad balkong. Här tar ni smidigt hissen upp från antingen garaget i källaren eller entrén på markplan hela vägen upp till lägenheten. Ni kliver in och möts av en ljus hall med avhängningsmöjligheter och garderober till förvaring. Vidare kommer ni till bostadens kärna vilket är vardagsrummet, härifrån når man den rymliga balkongen med fin utsikt. I anslutning till det större sovrummet finns ett stort badrum som även är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Köket är fullutrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll samt inbyggd mikro och varmluftsugnugn, ett tidlöst kvalitetskök från Marbodal. Utöver detta finner man ytterligare ett sovrum. Ni som söker ett modernt boende av kvalité med underbara grannar och en fin gemenskap har hittat helt rätt! Trygg och välskött förening. Promenadavstånd till bibliotek, livsmedelsaffär, restauranger, vårdcentral och apotek. Goda kommunikationer via buss och tåg några 100 meter bort. Närhet till stranden och naturen! Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Grönkullagatan 10, Drottninghög, Helsingborgs kommun

Grönkullagatan 10

Lägenhet
Drottninghög, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

1 400 000 kr

55 m²

2 rum

4 252 kr/mån

25 455 kr/m²

Brf Äppelgården kommer bilda en verklig oas. Ett smidigt och miljösmart boende, helt enkelt en egen plats att låta livet ta ny form. I husen ryms en variation av bostäder om ett till fyra rum och kök med goda förvaringsmöjligheter. Lägenheterna är planerade för att trivas i, många har egen uteplats/balkong eller inglasad balkong, material och utrustning är noggrant utvalda och håller genomgående hög kvalitet. Utgångspunkten i lägenheterna är modern standard samt kvalitativa material och en design som håller genom åren. Placeringen på både fastigheten och lägenheterna är noggrant planerade för att ta tillvara på naturens resurser. Solens läge, utsikten och närande grönområden har tagits med i planeringen. Husen omfamnas av den privata innergården där det ges plats för bland annat lek, grillning och umgänge. Med tiden kommer gården att bli ett grönskande vardagsrum, helt fri från genomfartstrafik - perfekt för barn och barnbarn med spring i benen!

 • Balkong
 • Hiss
Frillestadsvägen 3, Påarp, Helsingborgs kommun

Frillestadsvägen 3

Villa
Påarp, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

2 495 000 kr

120 m²

4 rum

805 m² tomt

Mysig 1,5-plansvilla med källare på bra läge i barnvänliga Påarp. Bostaden erbjuder fyra rum och kök, ett fint badrum med golvvärme och rymligt inglasat uterum. I källaren finns tvättstuga och utrymmen till förvaring. På tomten finns en större uppfart, ett garage och en härligt lummig trädgård. Dessutom finns fiber indraget i huset. På kort avstånd har ni bland annat förskola, skola 1-9, välsorterad ICA Nära samt goda kommunikationer med tåg och buss. Välkommen på visning!

Murkelgatan 5, Gantofta, Helsingborgs kommun

Murkelgatan 5

Radhus
Gantofta, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

2 695 000 kr

117 m²

5 rum

5 387 kr/mån

23 034 kr/m²

Varmt välkomna till Murkelgatan 5 i Gantofta, 2-plans radhus byggt 2018. Här andas verkligen nykänsla och bjuder på 3 sovrum och 2 allrum, ett allrum på vardera våningsplan. Entrésidan är stenlagd med ytterligare en uteplats, här med härlig morgonsol. Varje radhus har tilldelats 2 parkeringsplatser samt ett förråd. Boarean om ca 117 kvm fördelas på 2 plan med luftiga &, fina ytor, fint parkettgolv och vitmålade väggar. Därtill finns gott om förvaring i både garderober och i hallens klädkammare, vidare finns stora fönster som skänker ett behagligt ljus. Huset värms upp med frånluftsvärmepanna med återvinning. Till huset hör två badrum, ett på entréplan med dusch och det andra på ovanvåningen med badkar. I badrummet på entréplan finns både tvättmaskin och torktumlare. Gantofta nås enkelt med tåg, bil eller buss och tåget till Helsingborg Centrum tar bara 8 minuter. Fin cykelväg till Råå, där du kan njuta av salta bad och underbara sandstränder. I Gantofta finns också förskolor, skola F-9 samt Ica butik & pizzeria. Kontakta mäklaren för mer info och för att boka tid för visning.

 • Uteplats
Styrbjörn Starkes Gata 14, Raus, Helsingborgs kommun

Styrbjörn Starkes Gata 14

Lägenhet
Raus, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

2 750 000 kr

108,5 m²

4 rum

5 423 kr/mån

25 346 kr/m²

Välplanerat 2-plans radhus med uterum och täppa i perfekt västerläge med utsikt mot Öresund och Danmark. På entréplan finns fint kök och nyrenoverat badrum samt vardagsrum med utgång till uterum. Ovanplan rymmer tre sovrum och badrum. Garage i länga tillhör huset. Här bor du en kort promenad från både Ica Maxi och Råå med dess utbud och sandstrand. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Fjärestadsvägen 205, Fjärestad, Helsingborgs kommun

Fjärestadsvägen 205

Villa
Fjärestad, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

1 995 000 kr

103 m²

5 rum

1 605 m² tomt

Välkomna till ett mysigt hus med lantligt & rofyllt läge i Fjärestad som med fördel säljes till händig köpare, då en del renoveringsarbete kvarstår! Huset är beläget på Fjärestadsvägen 205, granne med gröna, fina omgivningar. Huset som har 5 rok (ca 103 kvm) passar alldeles utmärkt för den lilla familjen. Huset är uppdaterat med b la nytt tak och renovering av takkupa under 2010, installation av nytt värmesystem kombipanna el/ved samt solpaneler på taket under 2015. Entréplan rymmer kök med matplats, vardagsrum samt wc/dusch. Det inredda vinsplanet har tre sovrum och större inredd hall med takkupa. På tomten finns äldre brygghus/verkstad samt uterum. Bra kommunikationsläge med närhet till E6:an, endast en kvart med bil till Helsingborg, 2 kilometer till tågstationen i Vallåkra och 1,5 km till Gantofta. Vi ses!

Kaprifolgatan 84, Bårslöv, Helsingborgs kommun
 • Mån 13 feb

Kaprifolgatan 84

Villa
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

2 790 000 kr

158 m²

5 rum

347 m² tomt

Sänkt pris! Trivsam och välvårdad villa belägen i ytterkanten av området i bilfri och mycket barnvänlig miljö. Här bjuds man på hela 158 välplanerade kvm, 3 sovrum och möjlighet till ett fjärde för den som önskar. Lättskött trädgård med härliga uteplatser som erbjuder både morgon -och eftermiddags/kvällssol. Läget kan inte bli bättre, här bor du i lugn och trivsam miljö, tomten gränsar till grönområde på baksidan och barnen kan leka på den bilfria gatan precis utanför entrén. I Bårslöv finns skola (F-6), idrottsplats, pizzeria, affär och flertalet grönområden och lekplatser. Endast ett par hundra meter till busshållplats, 10 min med bil till Hbg C. Ses på visningen!

 • Plus
Himmelriksgränden 6A, Centrum, Helsingborgs kommun

Himmelriksgränden 6A

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

2 195 000 kr

48 m²

2 rum

2 174 kr/mån

45 729 kr/m²

Välkomna till Himmelriksgränden och denna sekelskiftes tvåa som bjuder på en charmig planlösning, otroligt låg avgift (2174kr/mån inkl v/a, värme & tv), generös takhöjd om hela 3,2m, stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och karakteristika stuckaturer. Lägenhetens 48m² är oerhört väldisponerade och fördelas på ett stilrent kök som leder vidare mot med vardagsrummet där det finns gott om plats för rejäl soffgrupp och även matplats. Vidare in i bostaden nås mysigt sovrum med flera garderober som säkerställer förvaringen, därtill finns ett helkaklat badrum. I hela bostaden löper ett snyggt och välbevarat brädgolv. I välskött förening med låg belåningsgrad bor du i hjärtat av Helsingborg med stadens rika utbud runt knuten och endast ett par minuters promenad från Helsingborg Central. En halv trappa ner från lägenheten nås föreningens trevliga innergård som just nu genomgår en uppfräschning. I källaren finns dessutom relaxavdelning med bastu och dusch som föreningens medlemmar får nyttja. Trots sitt centrala läge ligger bostaden på en tyst och lugn adress med minimal trafik i kvarteret. Välkomna på visning!

Vasatorpsvägen 11, Drottninghög, Helsingborgs kommun

Vasatorpsvägen 11

Lägenhet
Drottninghög, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

2 800 000 kr

91 m²

4 rum

6 166 kr/mån

30 769 kr/m²

Vid Vasatorpsvägen uppförs Brf Äppelgården som bildar en verklig oas. Ett smidigt och miljösmart boende, helt enkelt en egen plats att låta livet ta ny form. Här kan vi nu erbjuda en av de mest populära bostäderna en fyra rum och kök med goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten är planerad för att trivas i, den har egen balkong som delvis är inglasad. Material och utrustning är noggrant utvalda och håller genomgående hög kvalitet. Utgångspunkten i lägenheterna är modern standard samt kvalitativa material och en design som håller genom åren. Placeringen på både fastigheten och lägenheterna är noggrant planerade för att ta tillvara på naturens resurser. Solens läge, utsikten och närande grönområden har tagits med i planeringen. Husen omfamnas av den privata innergården där det ges plats för bland annat lek, grillning och umgänge. Med tiden kommer gården att bli ett grönskande vardagsrum, helt fri från genomfartstrafik - perfekt för barn och barnbarn med spring i benen!

 • Balkong
 • Hiss
Sockengatan 28A, Rosengården, Helsingborgs kommun

Sockengatan 28A

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

1 400 000 kr

72 m²

3 rum

5 169 kr/mån

19 444 kr/m²

Välkomna till denna fräscha gavellägenhet högst upp i huset med stor inglasad balkong. En trevlig bostad med praktiska och smakfulla materialval. Den genomgående lägenheten bjuder på ett stort kök med fullutrustad maskinpark, gott om förvaring och matplats, ett läckert helkaklat badrum samt ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Vidare finns två sovrum varav det ena även det med utgång till balkongen samt en rymlig klädkammare som säkerställer förvaringen. Här bor ni på ett bekvämt avstånd till ett stort serviceutbud med bland annat livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, gym och restauranger. Stadens centrum nås enkelt genom en promenad om cirka 20 minuter, en kort cykeltur via det välutbyggda cykelnätet eller via goda kommunikationer. Mycket välskött förening! Hör av er för mer information, välkomna!

 • Balkong
Skogstigen 74 Senderöds koloniförening, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Skogstigen 74 Senderöds koloniförening

Fritidshus
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

295 000 kr

25 m²

2 rum

400 m² tomt

Välskött och gullig kolonistuga med inslag från "förr" med detaljer från när den byggdes. Stugan är belägen i Senderöds koloniförening, Helsingborgs mest populära och har 2 små rum och kök. Möjlighet att för den som så önskar att bygga om det stora anslutande förrådet till tex ett duschrum. Perfekt läge med en kort promenad eller cykeltur ner till stranden eller fina Pålsjö skog men ändå smidigt att ta sig dit med ett läge i utkanten av Mariastaden. Underbar insynsskyddad trädgårdstomt omgiven av syrenhäck, bokhäck samt Spirea. Äppelträd, bärbuskar och odlingar. Här finns godkänd kompost samt vattentunna för uppsamling av regnvatten. Allt står med andra ord redo för den nye trädgårdsintresserade odlaren. Stugan säljes möblerad som vid visning så bara att sätta igång och njuta här. På området finns 3 duschar och 11 toaletter, varav två toaletter är handikappanpassade. Tvättstugan, duscharna och toaletterna vid huvudentrén renoverades 2009, och en ny dusch byggdes sidan om toaletten vid dansbanan 2012. Vid huvudentrén finns en byggnad med tvättmaskin med myntautomat. Det finns också ett källsorteringshus på området. På området finns även festplats med dansbana, lekplats med sandlåda, boulebana. Utanför området finns en parkering för kolonisterna. För att köpa en kolonilott måste du vara folkbokförd i Helsingborgs kommun. Mer information på föreningens hemsida. http://senderod.com/

Södra hunnetorpsvägen 84C, Adolfsberg, Helsingborgs kommun

Södra hunnetorpsvägen 84C

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

1 200 000 kr

64 m²

2 rum

3 582 kr/mån

18 750 kr/m²

Välkomna till denna gavellägenhet om 64 kvm med stor inglasad balkong och låg månadsavgift. Lägenheten är belägen högst upp i huset och har en väldisponerad planlösning med stora och luftiga rum. Badrummet är renoverat 2022 med vattenburen golvvärme och mycket smakfulla materialval. Vidare bjuder bostaden på fräscha ytskikt med ett läckert genomgående parkettgolv, nymålade köksluckor och från vardagsrummet nås den otroligt rymliga balkongen. Här bor ni i en mycket välskött förening som har sänkt avgifterna flera gånger de senaste åren och med byggnader i oerhört bra skick. I närområdet finns det härlig omgivning såsom Filborna Skogspark och flera grönområde mot Sofieberg och Västergård. Även skola, gym och matbutiker finns en kort promenad bort. Fina bussförbindelser som tar dig till centrum på en kvart! Välkomna med er intresseanmälan!

 • Balkong
Hårlemans allé 18, Ramlösa, Helsingborgs kommun

Hårlemans allé 18

Radhus
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

2 850 000 kr

119,5 m²

5 rum

8 807 kr/mån

23 849 kr/m²

Nyrenoverat bostadsrättsradhus i 2 plan. Praktiskt planlösning. Kök och vardagsrum på entréplan. Fyra sovrum på ovanvåningen. Badrum på båda våningarna. Vardagsrummet möjligt att dela av för ytterligare ett sovrum. Bostaden har genomgått en omfattande renovering av samtliga ytskikt samt nytt kök och badrum 2020. Bilfritt, barnvänligt och mycket omtyckt område i populär välskött HSB-förening. Bra kommunikationer med 100 m till bussen, ca 500 m till tåget. 10 min med bil till Helsingborg city och områdets härliga stränder. Skolor och dagis på nära håll och inte minst ljuvliga Ramlösa Brunnspark som granne.

 • Uteplats
Merkuriusgatan 124, Ödåkra, Helsingborgs kommun

Merkuriusgatan 124

Lägenhet
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

2 295 000 kr

81,1 m²

3 rum

6 034 kr/mån

28 298 kr/m²

Trevligt och fräscht bostadsrättsradhus med 3 r o k i ett plan. Hela insidan är nymålad och badrummet är renoverat 2022. Tomt med både nytt trädäck och grönskande gräsmatta. Huset ligger bra med gröning utanför trädgården. Förråd på tomten varav ett på framsidan och ett på baksidan. Ett garage och en p-plats ingår i avgiften. Skolor, förskolor och idrottsanläggningar i området. Nära til Väla köpcentrum med all tänkbar service och shopping, nära ut på motorväg för pendlaren, bara ca 10 min med bil in till Helsingborg city.

 • Uteplats
Övre Långvinkelsgatan 157, Slottshöjden, Helsingborgs kommun

Övre Långvinkelsgatan 157

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

1 895 000 kr

56 m²

2 rum

4 449 kr/mån

33 839 kr/m²

Välkomna till denna mycket fräscha och välplanerade tvåa med balkong i strålande västerläge på populära Slottshöjden. Bostaden som disponeras över 56kvm bjuder på ett stilrent kök med komplett maskinpark och plats för matgrupp, vardagsrum med fiskbensparkett och access till balkongen. Vidare finns ett sovrum med god förvaring i skjutdörrsgarderob, ett helkaklat badrum med golvvärme och tvättmöjligheter samt en rymlig klädkammare som säkerställer förvaringen. Brf Pastorn är en mycket välskött förening där samtliga större renoveringar har utförts senaste åren och föreningen erbjuder dessutom flera parkeringsalternativ. På Slottshöjden bor du på ett bekvämt avstånd till ett stort serviceutbud med bland annat livsmedelsbutiker, gym, restauranger, apotek och busshållplatser runt knuten. För pendlaren nås Helsingborgs Centrum genom en kort promenad eller med bil nås E6/E4 på ett par minuter. Hör av er för mer info, välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Faktorsgatan 5, Högaborg, Helsingborgs kommun

Faktorsgatan 5

Lägenhet
Högaborg, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

795 000 kr

89 m²

3 rum

7 547 kr/mån

8 933 kr/m²

På andra våningen ligger denna ljusa och rymliga 3:a. Här finns ett kök från Epok i god kvalité med klassiska tillval. En mycket inbjudande och härlig balkong utan insyn finns mot grönska och innergård. Badrummet är helkaklat och har badkar samt egen tvättmaskin och torktumlare. Öppen planlösning och goda förvaringsmöjligheter. I källaren finns gym och övernattningslägenhet. I området finns en rad närbutiker, konditorier, snabbmatställen mm. Närheten till Södercity ger dig stort utbud av ytterligare service och butiker. Promenadavstånd till Knutpunkten, City och Campus Helsingborg. Goda kommunikationsmöjligheter till hela Helsingborg samt närhet till motorvägen för den som pendlar med bil.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 36