Mäklare Linda Sandstedt

Linda Sandstedt

Om mig

Linda Sandstedt heter jag och har arbetat som mäklare sedan 2006. Jag förmedlar bostadsrätter, villor, mindre gårdar och nyproduktion. Min drivkraft är att göra riktigt bra affärer och överträffa kundernas förväntningar. Återkommande kunder som vill göra nya bostadsaffärer är det som driver mig allra mest. Tillsammans med min kompanjon driver jag Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Helsingborg där vi är ett fantastiskt team med duktiga och erfarna mäklare och assistenter.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brf Laröds blomma, null, Helsingborgs kommun
 • 3 lediga bostäder

Brf Laröds blomma

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 4 295 000 kr
89-121 m²
3-5 rum
6 558 kr/mån

I Laröd vill vi skapa ett unika och innovativa bostäder där naturvärden förenas med smarta lösningar för mobilitet, delningsekonomi, ekosystemtjänster och grönt boende. Vi vill skapa bostäder som smälter in i kringliggande natur och med rum för gemenskap. Arkitekturen är tänkt att inspirera till ett grönare liv på flera sätt. Kvarterets yttre gestalt reser sig med sina långa sluttande gröna tak likt en kulle ur marken och kopplar till det böljande landskapet omkring. Detaljer som terrasser och uppstickande kupor bryter av taklinjerna och ger en intressant silhuett som drar blicken mot himlen. Det mjuka och landskapliga intrycket förstärks av husens träpanel som är ett sympatiskt och förnybart material med lång tradition i odlingslandskapets byggnader. Vi planerar för tre grupperingar innehållande två byggnader som parvis innehåller enplans radhus, tvåplans radhus i mitten och slutligen lägenheter in mot kvarterets centrala plats i mitten, ett kvarter som blir i princip bilfritt. Lägenheterna i kvarterets mitt har stora odlingsbalkonger utrustade med enkla men väsentliga detaljer som vattenutkastare och golvbrunnar. Här kan lägenhetens och den lilla täppans bekvämlighet förenas med odlingsintresse och utevistelse. Lägenheterna på plan tre är något större och har stora takterrasser utskurna ur de flacka gröna taken.

 • Nybyggnadsprojekt
Koppargatan 4B, Miatorp, Helsingborgs kommun

Koppargatan 4B

Lägenhet
Miatorp, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
1 095 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
5 148 kr/mån
16 846 kr/m²

En trappa upp ligger denna trevliga och välplanerade lägenhet. Här bor man i populär bostadsrättsförening som stambytt sina fastigheter och renoverat alla badrum 2021. I badrummet har man även egen tvättmaskin. Lägenheten har fönster i två väderstreck och underbar utsikt från vardagsrummet mot Tallskogen. Här finns en rymlig klädkammare, stora rum och inglasad balkong med härlig morgonsol. Välkommen på visning!

 • Balkong
Tulegatan 2, Ramlösa, Helsingborgs kommun

Tulegatan 2

Villa
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
3 995 000 kr
118 m²
4 rum
586 m² tomt

Trevlig enplansvilla med stora sociala ytor, tre sovrum och ett härligt uterum i västerläge. Huset välkomnar med en rymlig hall och längst in i genom hallen finns en klädkammare. Vidare når man husets vardagsrum i vinkel med mysig kamin och utgång till uterummet. Vardagsrummet är möjligt att dela av om familjen är i behov av fler sovrum. Köket ligger med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och intill köket finns groventré med separat ingång som inte används idag. Till huset finns ett garage och en härlig trädgård där det inte går att ta miste på nuvarande ägares trädgårdsintresse. Här kan man njuta av södersolen på trädäcket eller av kvällssolen i uterummet. Ett mycket trevligt hus såväl för barnfamiljen som för den som önskar ett lagom stort enplanshus. Goda pendlingsmöjigheter i området med buss, tåg eller bil samt vackra gröna omgivningar. Välkommen på visning!

Tranemansgatan 30, Eneborg, Helsingborgs kommun

Tranemansgatan 30

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
1 795 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/8
5 154 kr/mån
22 438 kr/m²

På fjärde våningen med inglasad balkong i sydvästligt läge ligger denna fina lägenhet. Stor hall med gott om förvaringsutrymme välkomnar och från hallen når man även badrummet som kommer att bli helt nytt i samband med kommande stambyte. Lägenheten har två sovrum och en stor härlig öppen yta där kök och vardagsrum möts. 2021 renoverades lägenheten med nytt kök, golv, målade väggar med mera. Välskött bostadsrättsförening med ett utmärkt läge. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Ridvägen 23 A, null, Helsingborgs kommun

Ridvägen 23 A

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
4 995 000 kr
116 m²
4 rum
7 607 kr/mån
43 060 kr/m²

På fritt läge längst ut i blombladet på Brf Laröds blomma finns enplans radhuset med cirka 4,7 meter i takhöjd. En trappa upp finns ett flexibelt loft. Här möts du av en öppen planlösning där kök och vardagsrum förenas, med direkt tillgång till en solig uteplats i västerläge. Radhuset har ett tillval av skjutdörrar från Hajom, vilket ytterligare förhöjer boendets moderna och stilrena karaktär. Denna bostad bjuder in till ljus och rymd, med fönster som släpper in ljus från tre olika riktningar. Trädgården, som fint omsluter bostaden, är lättskött, vilket gör det möjligt att njuta av utomhuslivet. En trappa upp väntar et flexibelt loft, som kan användas som arbetsplats, lekrum eller gästrum vilket gör det möjligt att skapa en personlig touch i hemmet. För bekvämlighetens skull finns även parkering vid tomtgränsen, vilket gör vardagen smidigare. Detta radhus kombinerar stil, funktionalitet och bekvämlighet för ett trivsamt boende. Radhuset är inflyttningsklart och tillträde sker efter överenskommelse. Arkitekturen är tänkt att inspirera till ett grönare liv på era sätt. Kvarterets yttre gestalt reser sig med sina långa sluttande gröna tak likt en kulle ur marken och kopplar till det böljande landskapet omkring. Detaljer som terrasser och uppstickande kupor bryter av taklinjerna och ger en intressant silhuett som drar blicken mot himlen. Det mjuka och landskapliga intrycket förstärks av husens träpanel som är ett sympatiskt och förnybart material med lång tradition i odlingslandskapets byggnader. Laröd är ett populärt ställe att bo, en av Helsingborgs mest attraktiv ställen vilket är förståeligt med tanke på sitt läge längs kusten bara cirka sex kilometer från Helsingborg. Laröd har mycket charm och fortfarande finns det kvar ett par gamla gårdar som vittnar om dess historia. Bebyggelsen och villorna här är omgivna av mycket natur med lummiga skogar, ängar, åkrar och hästhagar för härliga promenader och löprundor. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Ridvägen 23 L, Laröd, Helsingborgs kommun

Ridvägen 23 L

Lägenhet
Laröd, Helsingborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
4 895 000 kr
121 m²
5 rum
7 929 kr/mån
40 455 kr/m²

Inflyttningsklart 1,5 plans radhus med möjlighet till en privat avdelning på andra våningen, kanske en egen våning för barn eller tonåringen?! Väl tilltagen uteplats och trädgård i sydvästläge. Parkering vid tomtgräns ingår. Stort vardagsum och kök i öppen planlösning med direktutgång till stor uteplats och trädgård mot söder och naturen nära inpå. På entréplan finns två sovrum där båda har skjutdörrsgarderober. I entréplan finns även bad och tvätt och en uteplats med liten trädgård och egen parkeringsuppfart. En trappa upp finns en egen svitlösning med sovrum, WC/dusch och allrum. En annorlunda 1,5-plans radhus. Arkitekturen är tänkt att inspirera till ett grönare liv på flera sätt. Kvarterets yttre gestalt reser sig med sina långa sluttande gröna tak likt en kulle ur marken och kopplar till det böljande landskapet omkring. Detaljer som terrasser och uppstickande kupor bryter av taklinjerna och ger en intressant silhuett som drar blicken mot himlen. Det mjuka och landskapliga intrycket förstärks av husens träpanel som är ett sympatiskt och förnybart material med lång tradition i odlingslandskapets byggnader. Laröd är ett populärt ställe att bo, en av Helsingborgs mest attraktiv ställen vilket är förståeligt med tanke på sitt läge längs kusten bara cirka sex kilometer från Helsingborg. Laröd har mycket charm och fortfarande finns det kvar ett par gamla gårdar som vittnar om dess historia. Bebyggelsen och villorna här är omgivna av mycket natur med lummiga skogar, ängar, åkrar och hästhagar för härliga promenader och löprundor. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Ridvägen 23 G, null, Helsingborgs kommun

Ridvägen 23 G

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
4 295 000 kr
89 m²
3 rum
6 558 kr/mån
48 258 kr/m²

Härlig marklägenhet, i denna lägenhet tar du med fördel morgonkaffet på den stora stensatta uteplatsen i öster. Arkitekturen är tänkt att inspirera till ett grönare liv på flera sätt. Kvarterets yttre gestalt reser sig med sina långa sluttande gröna tak likt en kulle ur marken och kopplar till det böljande landskapet omkring. Detaljer som terrasser och uppstickande kupor bryter av taklinjerna och ger en intressant silhuett som drar blicken mot himlen. Det mjuka och landskapliga intrycket förstärks av husens träpanel som är ett sympatiskt och förnybart material med lång tradition i odlingslandskapets byggnader. Laröd är ett populärt ställe att bo, en av Helsingborgs mest attraktiv ställen vilket är förståeligt med tanke på sitt läge längs kusten bara cirka sex kilometer från Helsingborg. Laröd har mycket charm och fortfarande finns det kvar ett par gamla gårdar som vittnar om dess historia. Bebyggelsen och villorna här är omgivna av mycket natur med lummiga skogar, ängar, åkrar och hästhagar för härliga promenader och löprundor. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Allerums Äng, Allerum, Helsingborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00
Allerums Äng, Allerum, Helsingborgs kommun, bild 2
Allerums Äng, Allerum, Helsingborgs kommun, bild 3

Allerums Äng

Tomt
Allerum, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
1 695 000 kr
785 m² tomt

Allerums Äng - 20st tomter strax utanför Allerum i höjd med Lottenlund Estate. På lantligt läge endast 10 min från Helsingborgs centrum och med cykelväg till Allerums by och Mariastaden är detta en perfekt plats att bygga drömhuset på. Tillsammans med din representant från VårgårdaHus hittar ni ett hus som passar era behov, era önskemål och tomtens förutsättningar. För mer information se dokument och länkar nedan och besök gärna https://www.vargardahus.se/allerums-ang. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium

Visar alla 8