Nyproduktion

Karlatornet Penthouse

Karlastaden, Göteborg Se på karta

69 395 000 kr

61 900 000 kr +12%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
365 m²
Pris/m²
190 123 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till en bostad högt över det vanliga, allra högst upp i Karlatornet. Bostaden är belägen i nordväst och fördelas över tre våningsplan. Högst upp, på våning 73, finns den privata takterrassen med pool, bastu och en oslagbar utsikt.

Karlatornet i Göteborg blir med sina 245 meter Nordens högsta byggnad. Här erbjuds nu Karlatornet Penthouse - 12 unika toppvåningar som saknar motstycke i Sverige och Norden, designade av några av världens främsta arkitekter. Utsikten är milsvid, servicen från hotellet i världsklass och bostäderna erbjuder en privat oas högt ovanför staden. Bostädernas generösa takhöjd och stora fönsterpartier från golv till tak skapar rymd. Materialen är noga utvalda och av högsta kvalitet. Här bor du på en högre nivå, i alla avseenden.

Som ägare till en bostad i Karlatornet Penthouse har du tillgång till ett unikt serviceutbud från Clarion Hotel Karlatornet. Beställ room service direkt till lägenheten, boka städning och tvättning eller ta hissen direkt till hotellets gym, spa och restaurang. Nedanför väntar Karlastaden, Göteborgs nya stadskärna med butiker, restauranger och shopping.

Bostäderna i Karlatornet Penthouse upplåts med äganderätt. Garanterad privat parkeringsplats i parkeringsgaraget under Karlastaden.

o Tillgång till spa, gym och pool
o Takhöjd på upp till 8 meter
o Fönster från golv till tak
o Privat parkeringsplats i garaget
o Expresshiss (med en maxhastighet på ca 30 km/h)
o Internhiss mellan bostadens tre våningsplan
o Inbyggt högtalarsystem
o Stilfullt kök från Boffi med bänkskiva i marmor
o Vitvaror från Gaggenau och blandare från Dornbracht
o Mörk Chevron-mönstrad ekparkett
o Unika erbjudanden på hotellets tjänster

Läs mer om bostaden
Serneke Bostad