Eklund Stockholm New York

Eklund Stockholm New York

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fredrikshovsgatan 5, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00
Fredrikshovsgatan 5, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Fredrikshovsgatan 5, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Fredrikshovsgatan 5

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Eklund Stockholm New York
8 950 000 kr
90 m²
3 rum
vån 0/5
5 045 kr/mån
99 444 kr/m²

Välkommen till attraktiva Fredrikshovsgatan i Gyllene Triangeln och denna osedvanligt vackra fastighet. Bostaden är unik i sitt slag och leder tankarna till SoHo, New York. Här bor man mycket privat och skyddat. Perfekt för umgänge och fest. Stort takfönster samt fönster mot innergård bidrar till ett vackert ljusinsläpp. I badrum och hall är tegelväggarna naket bevarade och bidrar till stor charm och mycket känsla. Köket är modernt och fullt utrustat. Stor köksö med vinkyl, vitrinskåp och gott om förvaring. Bänkskivor av snygg Carrara marmor. Köket har ett läckert modernt golv av mässing. Bostaden har två sovrum var av ett master bedroom med garderobsvägg och ett mindre sovrum lämpligt som barnrum eller gästrum. Badrum med dusch och wc, kaklat med mosaik i varma toner. Detta är ett unikt boende med absolut bästa läge alldeles intill Oscarskyrkan och med närhet till Kungliga Djurgården med Djurgårdskanalens glittrande vatten, dessutom med närhet till Karlaplan och Fältöversten. Här finns en möjlighet att juridisk person kan accepteras. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Nybergsgatan 9, Östermalm, Stockholms kommun

Nybergsgatan 9

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Eklund Stockholm New York
5 295 000 kr
44 m²
2 rum
vån 0/4
1 709 kr/mån
120 341 kr/m²

Ett stenkast från både Karlaplan och Östermalmstorg, saluförs nu denna underbara tvårummare belägen på lugna Nybergsgatan, med allt man kan önska runt hörnet. Lägenheten känns större än sina kvadratmeter och har varsamt totalrenoverats till absolut toppskick. Modern sekelskifteskänsla med tilltagen takhöjd och stora välvda fönster som ger ljus och rymd. Föreningen är skuldfri samt förvaltad av en ambitiös och kunnig styrelse.

Torsgatan 56, null, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Torsgatan 56, null, Stockholms kommun, bild 2
Torsgatan 56, null, Stockholms kommun, bild 3

Torsgatan 56

Lägenhet
Stockholms kommun
Eklund Stockholm New York
7 950 000 kr
79 m²
3 rum
4 215 kr/mån
100 633 kr/m²

Med attraktivt läge i Vasastan återfinns denna vackra och välbevarade lägenhet från 1920-talet. Här bor du med en takhöjd på tre meter, två fungerande kakelugnar, renoverat kök och badrum, gäst-wc samt gott om platsbyggd förvaring. Lägenheten utmärker sig med en genomtänkt planlösning och generöst ljusinsläpp. Sovrummen är placerade i insynsskyddat läge mot en tyst och lummig innergård, vilket garanterar en lugn och privat känsla. Originaldetaljer som golv, dörrar, fönster och serveringsskåp har bevarats och skapar en charmig atmosfär som varsamt kombinerats med smakfulla renoveringar. Föreningen är välskött och äger marken med låg belåning. Mysiga vädringsbalkonger samt stor och rymlig innergård med gräsmatta, grillplats och cykelställ.

  • Premium
  • Hiss
Karlbergsvägen 58, Birkastan, Stockholms kommun

Karlbergsvägen 58

Lägenhet
Birkastan, Stockholms kommun
Eklund Stockholm New York
3 095 000 kr
28 m²
1 rum
vån 0,5/5
1 377 kr/mån
110 536 kr/m²

Välkomna till en mycket smart planerad etta på Karlbergsvägen 58. Denna bostad erbjuder en perfekt balans mellan stil, komfort och läge. I lägenheten finns ett välplanerat kök, perfekt för matlagning och umgänge. Här kan man ha ett större sällskap över på middag utan att trängas. I lägenhetens andra rum finns platsbyggda garderober som ger gott om förvaringsutrymme utan att ta upp onödig plats. Separat dusch och WC, båda med stilfulla materialval. Lugnt läge i trivsamma Birkastan. För fika-älskaren finns det mängder av charmiga kaféer i närheten, inklusive populära Mellqvist och Lillebrors, perfekt för en avslappnad eftermiddagsfika eller en morgonkopp. Dessutom med närhet till tunnelbana (S:t Eriksplan) och bussar är stadens puls aldrig långt borta. Flygbussar ut till Arlanda ligger bara något stenkast bort. Lägenheten är belägen i en stabil förening som genomgått de största renoveringarna (stambytt 2018). Trädgården gjordes i ordning 2021. Här kan man sitta i fina trädgårdsmöbler och njuta av solen. Föreningen äger marken och har inga planerade avgiftshöjningar, vilket ger dig en bekymmersfri boendesituation. Dessutom finns det dolda tillgångar kvar att upptäcka, vilket ger en extra trygghet för framtiden. Missa inte denna stilfulla etta i Birkastans bästa läge, välkommen på visning söndag 17/3 och måndag 18/3.

Linnégatan 60, Östermalm, Stockholms kommun
Linnégatan 60, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Linnégatan 60, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Linnégatan 60

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Eklund Stockholm New York
21 500 000 kr
122 + 8 m²
3 rum
vån 5/5
6 998 kr/mån
176 230 kr/m²

MÖJLIG 4:A (se alt planlösning) På en mycket attraktiv adress finner ni denna ljusa och välplanerade etagevåning. Nedervåningen erbjuder ett stort och funktionellt vardagsrum med balkong och en mysig kakelugn. Köket är öppet och utrustat med exklusiva vitvaror från Gaggenau, en köksö och en matplats för 6-8 personer. Dessutom finns ett rymligt sovrum och ett badrum med golvvärme och dusch. På övervåningen finns en privat del med vindskaraktär, synliga bjälkar och en rymlig takterrass med utekök. Här finns även ett stort badrum med badkar, ångbastu och tvätt- och torktumlare. Ett generöst sovrum med gott om förvaringsutrymme och egen ingång komplettar övervåningen. Föreningen är mycket välskött och har alla stora renoveringar bakom sig. Kontakta mäklaren idag för privatvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kungsholmsgatan 15, null, Stockholms kommun

Kungsholmsgatan 15

Lägenhet
Stockholms kommun
Eklund Stockholm New York
6 950 000 kr
71 m²
3 rum
vån 5
3 230 kr/mån
97 887 kr/m²

Välkommen till Kungsholmsgatan 15 och denna perfekt planerade trea. Bostaden bjuder på en social öppen planlösning med öppen spis, stort renoverat badrum en suite, gäst-wc och balkong. Solid förening med låg avgift. Det här är en bostad som måste upplevas på plats!

  • Balkong
  • Hiss
Linnégatan 16, Östermalm, Stockholms kommun
Linnégatan 16, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Linnégatan 16, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Linnégatan 16

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Eklund Stockholm New York
7 150 000 kr
55 m²
2 rum
vån 5/5
2 919 kr/mån
130 000 kr/m²

Högst upp i fastigheten ligger denna ljusa och luftiga hörnlägenhet med närhet till det mesta. En dryg minuts promenad till Stureplan. Bostaden karaktäriseras av de, för funktionalismens tidstypiska, stora fönsterpartierna som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Välplanerade ytor med möjlighet att dela av för ytterligare sovrum/alkov eller arbetsplats. Rejäl balkong med eftermiddags- och kvällssol samt utsikt ner mot Humlegårdens grönska. Lägenheten har fina ytor med lackerat parkettgolv samt klinkers med golvvärme i badrum. Utanför lägenhetsdörren ligger föreningens soliga takterrass i nära anslutning. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torsplan 10, vån 7, null, Stockholms kommun
Torsplan 10, vån 7, null, Stockholms kommun, bild 2
Torsplan 10, vån 7, null, Stockholms kommun, bild 3

Torsplan 10, vån 7

Lägenhet
Stockholms kommun
Eklund Stockholm New York
7 950 000 kr
76 m²
3 rum
vån 7
6 636 kr/mån
104 605 kr/m²

Välkommen till skyskrapan Helix, våning 7. Denna gavellägenhet har en fantastisk utsikt mot tre väderstreck, två terrasser, öppna sociala ytor och exklusiva materialval. I skyskrapan finns även ett fullt utrustat gym, bio, gästlägenhet samt bastu. I köket finns både kyl och frys i fullstorlek, badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fafnervägen 17, null, Danderyds kommun

Fafnervägen 17

Villa
Danderyds kommun
Eklund Stockholm New York
24 750 000 kr
206 + 98 m²
8 rum
2 003 m² tomt

Med sina stora öppna sociala ytor, optimal planlösning och fint anlagd trädgård, är detta ett boende för den som söker fin design och bra funktion. Villan har genomgått stora renoveringar med påkostade materialval, fina ytskikt och stora överdimensionerade fönsterpartier som tillåter ett fantastiskt ljusinsläpp. Entréplan andas luft, perfekt för ett socialt umgänge. Här ser man ut över den fint nyanlagda trädgården, med stensättningar, belysning, planteringar och pool och stort soldäck samt fri utsikt över den intilliggande Ösbysjön. Via köket, når man ett fint inglasat uterum om 22 kvm, utrustat med värme, ljud och ljus vilket tillåter möjlighet för trevliga stunder året om. Andra våningen erbjuder fyra rymliga sovrum, ett stort badrum och allrum med öppen spis. Två av de fyra sovrummen har access till fin terrass med utsikt över Ösbysjön. Källarplan med sin biarea om 98 kvm, är inrett med förråd, stort badrum och bastu, separat tvättrum och ytterligare ett TV och loungerum. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Kapellvägen 7, Träkvista, Ekerö kommun
  • Sön 14 apr
Kapellvägen 7, Träkvista, Ekerö kommun, bild 2
Kapellvägen 7, Träkvista, Ekerö kommun, bild 3

Kapellvägen 7

Villa
Träkvista, Ekerö kommun
Eklund Stockholm New York
14 495 000 kr
258 + 37 m²
7 rum
864 m² tomt

Smakfull arkitektritad villa ritad i modernistisk stil med byggår 2020. Huset erbjuder ett tydligt formspråk utan kompromisser varken gällande arkitektur eller materialval samtidigt som det är genomtänkt, trevligt och praktiskt att bo i. De stora glaspartierna skapar tillsammans med takhöjden på det övre våningsplanet om 3 m en härlig rymd och ett mycket ljust och vackert hem. Huset är högt placerat utan mycket insyn. Villan erbjuder en trevlig altan runt hela huset samt en terrass i sydväst om ca 50 kvm. Här kan man njuta av vackra solnedgångar och en magnifik utsikt. Detta är ett boende utöver det vanliga och passar dig med höga krav på komfort och design. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Hagavägen 21, Höganäs, Höganäs kommun
Hagavägen 21, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Hagavägen 21, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Hagavägen 21

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Eklund Stockholm New York
Pris saknas
551 m²
2 146 m² tomt

Nu finns en unik möjlighet att förvärva Arildsgården i vackra Skåne. Fastigheten är totalrenoverad med varsam hand om med stor eftertanke. Genomgående smakfulla och påkostade materialval och mycket genomtänkt planlösning. Gårdsbild i U-form med total boarea om 551 kvm. Här erbjuds generösa sällskapsytor, flera bra sovrum, badrum, bastu, ateljé ett underbart kök med allt man kan önska. Köket har direkt access till den vackra trädgården och en av fastighetens alla trevliga uteplatser. Det mindre huset lämpligt som generationsboende eller för uthyrning. Mellan huskropparna på gården finns trevlig stenlagd och skyddad uteplats. Fastigheten är vackert och högt belägen med Arilds bästa läge. Här bor man svårslaget med utsikt mot vattnet alldeles intill naturreservatet. Pris på förfrågan. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare info.

  • Premium
Lennartsnäs slott 1, Lennartsnäs, Upplands-Bro kommun

Lennartsnäs slott 1

Lägenhet
Lennartsnäs, Upplands-Bro kommun
Eklund Stockholm New York
15 975 000 kr
258 m²
7 rum
vån 3/3
9 700 kr/mån
61 919 kr/m²

En allé leder fram till den slottsliknande herrgården med anor från 1600-talet på halvön Lennartsnäs med slottspark ner mot Görvälnfjärden i Mälaren, endast ca 30 minuter med bil Norr om Stockholm. Idag ägs det pampiga huset, uppfört 1787, av en bostadsrättsförening, fördelat på 6 lägenheter i olika storlekar. Den här helt nyrenoverade våningen på 258 kvadratmeter har sju rum och ligger högst upp med en slående utsikt över Mälaren. Föreningens tomt om ca 3.6 hektar och ca 0.8 ha vatten med fiskerätt, erbjuder en slottsmiljö långt utöver det vanliga. Det finns bl.a. tennisbana, tennishus, badbrygga, båtbrygga, båthus, lekstuga och fruktträdgård. Välkommen!

  • Plus

Visar alla 12