Eklund Stockholm New York

Eklund Stockholm New York

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ymervägen 34, Djursholm, Danderyds kommun
  • Ons 24 apr kl 18:00
Ymervägen 34, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Ymervägen 34, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Ymervägen 34

Lägenhet
Djursholm, Danderyds kommun
Eklund Stockholm New York
9 450 000 kr
105 m²
4 rum
vån 1/4
5 390 kr/mån
90 000 kr/m²

Välkommen till det bästa av två världar, fantastiskt fin lägenhet i grönskande villaidyll. Du har även egen nyttjanderätt till en stor anlagd tomt med uteplats, gräsmatta och fina planteringar (se bifogad tomtkarta i orange). Bostaden består av två plan med dubbla entréer och en supereffektiv planlösning med bl.a. väl avvägda rum, separerade sovrum, walk-in-closet, dubbla badrum varav det ena har badkar, separat tvättstuga och gott om förvaring. I lägenheten finns även ett rymligt förråd. Genomgående mycket hög standard med finsnickrade förvaringslösningar, vacker fiskbensparkett och carraramarmor i badrum för att nämna några attribut. Det luftiga köket som även det är finsnickrat och utrustat med vitvaror från Miele bjuder in till sociala samlingar. Och du tar dig snabbt vidare ut om du vill att festen ska fortsätta på den soldränkta tomten. Till lägenheten hör även 3 parkeringsplatser. Läget är svårslaget. Grönskan runt omkring är slående men du har även nära till Roslagsbanan, skolor för alla åldrar, olika sporter, härliga Altorpsskogen och Djursholms Torg med dess service och trevliga restauranger. Det här är en svårslagen möjlighet som måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

  • Premium
Grevgatan 25, null, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30

Grevgatan 25

Lägenhet
Stockholms kommun
Eklund Stockholm New York
20 900 000 kr
150 m²
4 rum
vån 2/4
5 902 kr/mån
139 333 kr/m²

Välkommen till denna mycket vackra och ljusa nyrenässansvåning på bästa adress på Östermalm. Högt beläget på Grevgatsbackens mitt med Strandvägens glittrande vatten nedanför. Ett premiumboende utöver det vanliga med påkostade design och materialval samt alla de vackra sekelskiftesattributen bevarade såsom unik takstuckatur, vackra dörröverstycken med ordspråk, pardörrar, stjärnparkett och fin takhöjd om ca 3,25 m. Belägen på 2 tr med generöst ljusinsläpp tack vare det höga läget i backen, stora fönster i fil mot gata och gård och fönster i tre väderstreck. Bostaden disponeras idag med en tydlig social del med två vackra rum i fil mot gatan samt en mer privat del mot den lugna och luftiga gården. Idag nyttjas bostaden med två sovrum med möjlighet att skapa fler - se alternativa planlösningar. Ett välutrustat badrum, en gäst-wc samt en vacker möblerbar innerhall med fin kontakt mot både salong och matsal. Härligt läge på Östermalm med direkt närhet till både cityliv, natur och vatten. Mycket stabil och välskött förening med god ekonomi och låg skuldsättning. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Floragatan 15, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Floragatan 15, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Floragatan 15, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Floragatan 15

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Eklund Stockholm New York
23 975 000 kr
166 m²
4 rum
vån 1/4
5 904 kr/mån
144 428 kr/m²

Ett renoveringsobjekt om 166 kvm. Ett riktigt drömprojekt för den som vill skapa ett boende helt i sin egen smak. Ljus och öppen hörnlägenhet med stora fönster samt högt till tak. Fastigheten i Villastaden är en av Östermalms allra vackraste.

  • Premium
  • Hiss
Lunda Gård , Kroksbo 335, Runhällen, Heby kommun, Heby kommun
  • Lör 4 maj
Lunda Gård , Kroksbo 335, Runhällen, Heby kommun, Heby kommun, bild 2
Lunda Gård , Kroksbo 335, Runhällen, Heby kommun, Heby kommun, bild 3

Lunda Gård , Kroksbo 335

Gård/Skog
Runhällen, Heby kommun, Heby kommun
Eklund Stockholm New York
9 500 000 kr
277 m²
7 rum
2,5 ha tomt

Mindre gård med ogenerat läge. 277 kvm boyta förelade på huvudbyggnad, orangerie (med kök) och tre mindre längor. Stor swimmingpool, fler gäststugor, bastu, öppna spisar, egen sjö, vinkällare samt en fristående byggnad med garage med plats för fler bilar och bra ytor för möjlighet till egen verksamhet, ursprungligen ett stall (ca 200 kvm). Ett unikt objekt som kombinerar det bästa av två världar - lugnet och naturen på landsbygden samt stadens puls inom räckhåll. Fastigheten erbjuder många möjligheter för både generationsboende och verksamhet, vilket gör den idealisk för den som söker något alldeles extra. Läs säljarens målande text under "Beskrivning" Fastigheten är belägen drygt 11 mil från Stockholms City (via Enköping). Kontakta Petra von Krusenstierna för tidsbokad visning. [email protected], mobil: 0708 300 167

  • Premium
Floragatan 10, Östermalm, Stockholms kommun

Floragatan 10

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Eklund Stockholm New York
15 850 000 kr
118 m²
4 rum
vån 4/7
2 592 kr/mån
134 322 kr/m²

Äntligen finns nu en av de eftertraktade bostäderna i huset på Floragatan 10 till salu. En ljusfylld och extremt välplanerad fyrarummare med stort vardagsrum och generösa fönster för optimalt ljusflöde. Tre bra sovrum, ett badrum samt en gäst-wc. Från det stora fönstret i vardagsrummet erbjuds fri utsikt över vackra Floragatan vidare ner mot lummiga Humlegården. Lugnt läge mitt i exklusiva Villastaden på Östermalm, med närhet till, motion och promenader i Lill-Jansskogen, lek i Humlegården samt endast ett stenkast från stadsdelens rika restaurang- och kulturliv. Ett hem med perfekt balans mellan rofylld atmosfär och stadspuls. Förening med en rymlig, gemensam takterrass. Garage finns i fastigheten. Platser säljes separat med tiden. Stilren och stram entré med tidstypiska detaljer och väl tilltagna ytor. Detta är ett unikt tillfälle att förvärva på denna attraktiva adress och skapa sitt eget drömhem.

Linnégatan 60, Östermalm, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning
Linnégatan 60, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Linnégatan 60, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Linnégatan 60

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Eklund Stockholm New York
19 950 000 kr
122 + 8 m²
3 rum
vån 5/5
6 998 kr/mån
163 525 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kungsholmstorg 13 B, Kungsholmen, Stockholms kommun

Kungsholmstorg 13 B

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Eklund Stockholm New York
11 975 000 kr
106 m²
3 rum
vån 3/6
4 839 kr/mån
112 972 kr/m²

Välkommen hem till denna trivsamma 3:a med högt och fritt läge i vacker fastighet anno 1914. Tidstypiska detaljer bevarade såsom burspråk, skjutdörrar, stuckaturer, parkettgolv och öppen spis. Rymlig hall med gott om förvaring för ytterkläder samt gästwc. Skjutdörrar avgränsar till det sociala vardagsrummet med utgång till balkong samt fin öppen spis. Trivsamt kök i äldre stil intill med egen köksingång och plats för matplats. Bevarade serveringsskåp och gott om förvaring i skåp samt all maskinell utrustning. Två stora rum i fil mot gatan med rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier varav det ena rummet har ett vackert burspråk. Välkommen till ett hem att trivas i! Kungsholmstorg är en oas mitt i centrala Stockholm. I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och affärer. Närhet till härliga promenadstråk längs vattnet vid Norr Mälarstrand. Mycket välskött förening med god ekonomi. Till lägenheten hör ett källarförråd.

  • Plus
Skogshöjdsstigen 14, Saltsjöbaden, Nacka kommun
Skogshöjdsstigen 14, Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 2
Skogshöjdsstigen 14, Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 3

Skogshöjdsstigen 14

Villa
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Eklund Stockholm New York
19 975 000 kr
218 + 50 m²
7 rum
1 202 m² tomt

Ett av Saltsjöbadens vackraste hus, ett familjeboende om totalt 268 kvm med utsikt över Baggensfjärden. Välplanerad med stora sociala ytor med många ljusa fönsterpartier. Fyra sovrum på övre plan, två balkonger, öppen planlösning mellan kök och matsal. Stor solig altan samt en rejäl trädgård för varma sommardagar med lek.

  • Premium
Eastmansvägen 8B, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Eastmansvägen 8B

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Eklund Stockholm New York
6 475 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/5
3 240 kr/mån
119 907 kr/m²

Med första parkett mot attraktiva Vasaparken ligger denna väldisponerade lägenhet om 2 rok, högt och fritt belägen, helt utan insyn. Vardagsrum och kök i social öppen planlösning med plats för såväl soffgrupp och sällskapsdel som matplats. Exklusivt kök med all maskinell utrustning. Utgång till möblerbar balkong som vetter mot parken. Sovrum med platsbyggda garderober och utrymme för både säng och arbetsplats. Stilrent badrum med italiensk design. Golvvärme, handduksvärmare, dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare. Hall med gott om förvaring i garderober. Lägenheten färdigställdes i samband med att Oscar Properties helrenoverade hela fastigheten 2010. Vasaparken är ett stort attraktivt grönområde som erbjuder grillning och aktiviteter som fotboll och boule sommartid samt isbana med skridskoåkning vintertid. Vasaparkens lekpark rustas upp och förnyas under våren 2024. Gott om kommunikationer i närheten och all service såsom restauranger, bagerier, caféer och affärer runtomkring samt inte minst vid Odenplan ett par minuter bort. Till lägenheten hör ett källarförråd.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ringvägen 4, Lidingö, Lidingö kommun

Ringvägen 4

Villa
Lidingö, Lidingö kommun
Eklund Stockholm New York
38 750 000 kr
270 + 84 m²
9 rum
1 034 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska sekelskiftesvilla från 1910 på mycket eftertraktat läge i Herserud. Många vackra och tidstypiska detaljer bevarade såsom spröjsade och blyinfattade fönster, utsmyckningar och takmålningar. Villan ritades av Edvard Bernhard som bland annat ritat Villagatan 13, Röda Kvarn och Erstagården i Nacka. Huset ligger som ett smycke i området med sin vackra putsfasad, den muromgärdade trädgården och den robusta grinden in. Bostaden omfattas av totalt 354 kvm varav 84 kvm biyta som disponeras över fyra våningsplan, garage samt spadel som idag nyttjas som gästhus. Entréplan med stora sociala ytor, eldstäder, ett påkostat kök och en representativ entré. Övre plan med fyra sovrum, två badrum samt förvaring. Vindsplanet disponeras med sovrum med öppen spis och sjöglimt samt en bra förvaringsvind. Soutterängplan med ett härligt allrum med vackert handslaget tegelgolv - perfekt som tonårsdel/lekrum eller möjlighet till fler sovrum. Badrum, tvättstuga, pannrum, vinkällare, groventré samt ytterligare förråd. Varmgarage med förlängning som idag är ombyggt till gästdel med pentry, relax och dusch, möjligt att göra till bastu. Härlig och uppvuxen trädgårdstomt i etage med flertalet träd och buskar, gräspartier och uteplatser. Tomten skyddas av en vacker mur. Herserud är ett mycket eftertraktat område på Lidingö tack vare sitt höga läge och vackra hus i området, därtill nära bron, god närservice i området med café, matbutik, gym, veterinär, förskolor samt goda kommunikationer. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Andrea Brodin 0739-393437, för visningstider.

  • Balkong
  • Uteplats
Björkuddsvägen 21, Lidingö, Lidingö kommun

Björkuddsvägen 21

Tomt
Lidingö, Lidingö kommun
Eklund Stockholm New York
15 000 000 kr
1 129 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en tomt med otroliga möjligheter. Tomten om 1.129 kvm är högt belägen med fri utsikt åt flera håll över Kyrkvikens glittrande vatten och Elfviks vackra omgivningar mitt emot. Här finns utmärkta möjligheter att skapa sig ett drömboende. Se bilagorna avseende detaljplanen och möjlighet till utfart från tomten samt byggrätt. Tomten avgränsas i norr av en hög mur mot bilvägen vilket skapar ett mycket privat och skyddat läge. Idag står en mindre bod på tomten som delvis står på grannens tomt. Björkudden är ett fantastiskt område med direkt närhet till både sjöliv, natur, golf och skidåkning vid Ekholmsnäs samt service och butiker i Gåshaga/Käppala. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt boka in en visning!

Tegnérgatan 29, Norrmalm, Stockholms kommun

Tegnérgatan 29

Lägenhet
Norrmalm, Stockholms kommun
Eklund Stockholm New York
16 900 000 kr
11 rum
12 470 kr/mån

Invid korsningen Sveavägen/Tegnérgatan finner ni denna mycket unika och ovanligt stora lägenhet om ca 545 kvadratmeter fördelat på tre våningar. Bostaden erbjuder bland annat ett ljudisolerat studiorum, flera lounger, 3 badrum, 2 WC separat ingång från gatan och mycket mer. Den perfekta sociala våningen. Välskött brf med god ekonomi och som accepterar juridisk person.

Hagavägen 21, Höganäs, Höganäs kommun
Hagavägen 21, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Hagavägen 21, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Hagavägen 21

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Eklund Stockholm New York
Pris saknas
551 m²
2 146 m² tomt

Nu finns en unik möjlighet att förvärva Arildsgården i vackra Skåne. Fastigheten är totalrenoverad med varsam hand om med stor eftertanke. Genomgående smakfulla och påkostade materialval och mycket genomtänkt planlösning. Gårdsbild i U-form med total boarea om 551 kvm. Här erbjuds generösa sällskapsytor, flera bra sovrum, badrum, bastu, ateljé ett underbart kök med allt man kan önska. Köket har direkt access till den vackra trädgården och en av fastighetens alla trevliga uteplatser. Det mindre huset lämpligt som generationsboende eller för uthyrning. Mellan huskropparna på gården finns trevlig stenlagd och skyddad uteplats. Fastigheten är vackert och högt belägen med Arilds bästa läge. Här bor man svårslaget med utsikt mot vattnet alldeles intill naturreservatet. Pris på förfrågan. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare info.

  • Premium
Slottsvägen 12, Djursholm, Danderyds kommun
Slottsvägen 12, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Slottsvägen 12, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Slottsvägen 12

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Eklund Stockholm New York
67 500 000 kr
333 + 199 m²
11 rum
2 648 m² tomt

Välkommen till ett härligt exklusivt sekelskifteshus i hjärtat av Djursholm. Med en kombination av klassisk arkitektur och moderna bekvämligheter erbjuder detta hem en njutbar livsstilsupplevelse. Det imponerande huset välkomnar dig med sin vackra ljusa fasad i samspråk med den enastående parktomten. Generösa sällskapsutrymmen perfekta för avkoppling eller festliga tillfällen. Köket är kockens dröm med stora praktiska ytor och gott om förvaring. De rymliga sovrummen erbjuder en fristad av komfort och lugn, medan de elegant designade badrummen lockar med avkopplande spa-upplevelser. Utomhusområdet är en privat oas med en välskött trädgård, vacker terrass samt pool för svalkande dopp under varma sommardagar. Det fina poolhuset kompletteras med en härlig pergola. Unik möjlighet att förvärva ett drömhem. Välkommen till en värld av skönhet och sofistikerad elegans.

  • Premium
  • Energieffektiv
Lennartsnäs slott 1, Lennartsnäs, Upplands-Bro kommun

Lennartsnäs slott 1

Lägenhet
Lennartsnäs, Upplands-Bro kommun
Eklund Stockholm New York
15 975 000 kr
258 m²
7 rum
vån 3/3
9 700 kr/mån
61 919 kr/m²

En allé leder fram till den slottsliknande herrgården med anor från 1600-talet på halvön Lennartsnäs med slottspark ner mot Görvälnfjärden i Mälaren, endast ca 30 minuter med bil Norr om Stockholm. Idag ägs det pampiga huset, uppfört 1787, av en bostadsrättsförening, fördelat på 6 lägenheter i olika storlekar. Den här helt nyrenoverade våningen på 258 kvadratmeter har sju rum och ligger högst upp med en slående utsikt över Mälaren. Föreningens tomt om ca 3.6 hektar och ca 0.8 ha vatten med fiskerätt, erbjuder en slottsmiljö långt utöver det vanliga. Det finns bl.a. tennisbana, tennishus, badbrygga, båtbrygga, båthus, lekstuga och fruktträdgård. Välkommen!

  • Plus

Visar alla 15