Mäklare Andrea Brodin

Andrea Brodin

Om mig

Söker du en mäklare med hög energinivå och ett av Stockholms bästa nätverk med köpare på större premiumbostäder? Ring mig! Mäklaryrket känns som ett yrke där alla mina kompetenser kan sammanstråla. Jag är mycket intresserad av inredning och design, kan mycket om bygg, har en gedigen bakgrund inom marknadsföring och tycker mycket om säljyrket. Att jag har stor erfarenhet inom flera angränsande branscher gör mig bra på att se nya möjligheter och hitta lösningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ringvägen 4, Lidingö, Lidingö kommun

Ringvägen 4

Villa
Lidingö, Lidingö kommun
Eklund Stockholm New York
38 750 000 kr
270 + 84 m²
9 rum
1 034 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska sekelskiftesvilla från 1910 på mycket eftertraktat läge i Herserud. Många vackra och tidstypiska detaljer bevarade såsom spröjsade och blyinfattade fönster, utsmyckningar och takmålningar. Villan ritades av Edvard Bernhard som bland annat ritat Villagatan 13, Röda Kvarn och Erstagården i Nacka. Huset ligger som ett smycke i området med sin vackra putsfasad, den muromgärdade trädgården och den robusta grinden in. Bostaden omfattas av totalt 354 kvm varav 84 kvm biyta som disponeras över fyra våningsplan, garage samt spadel som idag nyttjas som gästhus. Entréplan med stora sociala ytor, eldstäder, ett påkostat kök och en representativ entré. Övre plan med fyra sovrum, två badrum samt förvaring. Vindsplanet disponeras med sovrum med öppen spis och sjöglimt samt en bra förvaringsvind. Soutterängplan med ett härligt allrum med vackert handslaget tegelgolv - perfekt som tonårsdel/lekrum eller möjlighet till fler sovrum. Badrum, tvättstuga, pannrum, vinkällare, groventré samt ytterligare förråd. Varmgarage med förlängning som idag är ombyggt till gästdel med pentry, relax och dusch, möjligt att göra till bastu. Härlig och uppvuxen trädgårdstomt i etage med flertalet träd och buskar, gräspartier och uteplatser. Tomten skyddas av en vacker mur. Herserud är ett mycket eftertraktat område på Lidingö tack vare sitt höga läge och vackra hus i området, därtill nära bron, god närservice i området med café, matbutik, gym, veterinär, förskolor samt goda kommunikationer. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Andrea Brodin 0739-393437, för visningstider.

  • Balkong
  • Uteplats
Björkuddsvägen 21, Lidingö, Lidingö kommun

Björkuddsvägen 21

Tomt
Lidingö, Lidingö kommun
Eklund Stockholm New York
15 000 000 kr
1 129 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en tomt med otroliga möjligheter. Tomten om 1.129 kvm är högt belägen med fri utsikt åt flera håll över Kyrkvikens glittrande vatten och Elfviks vackra omgivningar mitt emot. Här finns utmärkta möjligheter att skapa sig ett drömboende. Se bilagorna avseende detaljplanen och möjlighet till utfart från tomten samt byggrätt. Tomten avgränsas i norr av en hög mur mot bilvägen vilket skapar ett mycket privat och skyddat läge. Idag står en mindre bod på tomten som delvis står på grannens tomt. Björkudden är ett fantastiskt område med direkt närhet till både sjöliv, natur, golf och skidåkning vid Ekholmsnäs samt service och butiker i Gåshaga/Käppala. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt boka in en visning!

Visar alla 2