Mäklare Ninna Carlson

Ninna Carlson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Torsgatan 72, Vasastan, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:00

Torsgatan 72

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Eklund Stockholm New York

2 695 000 kr

23 m²

1 rum

1 002 kr/mån

117 174 kr/m²

JUR PERS! Välkomna till denna välplanerade lägenhet om 23 kvm där juridisk person kan godkännas som medlem. Lägenheten är belägen i trevliga och populära kvarter invid Röda Bergen, i vacker fastighet byggd 1929. Lägenheten erbjuder ljust och härligt rum med parkettgolv, ljusmålade väggar, högt i tak samt plats för säng, soffa och matbord. Spröjsat fönster med djup fönsternisch. Genomtänkt köksdel med bra förvaring och matplats för två personer vid platsbyggd bardisk. Helkaklat badrum med dusch samt separat WC med handfat. Hall med säkerhetsdörr och platsbyggd hatthylla för ytterkläder. Trevlig innergård med utemöbler och grill samt tvättstuga och förråd i källaren. Populärt och eftertraktat område i Röda Bergen med närhet till stort utbud av trevliga restauranger, barer och caféer kring Odenplan och i Birkastan samt den nya stadsdelen Hagastaden, Närhet till naturen och strövområden i Hagaparken och kring Brunnsviken. Brf Bikupan 16 är en välskött äkta förening som äger marken.

  • Plus
  • Hiss
Västra Norevägen 10, Lidingö, Lidingö kommun

Västra Norevägen 10

Lägenhet
Lidingö, Lidingö kommun
Eklund Stockholm New York

10 975 000 kr

132 m²

4 rum

6 857 kr/mån

83 144 kr/m²

Välkommen till denna ljuvliga lägenhet om 132 kvm + 16 kvm och 4 rum och kök, i en vacker sekelskiftesvilla byggd 1911 i Torsvik. Bostaden erbjuder en trevlig och rymlig hall med gott om förvaring, en övre öppen hall med utgång till balkong i västerläge, generöst vardagsrum med matplats i anslutning till platsbyggt kök med matplats, härlig terrass om ca 13 kvm i söderläge, TV-rum, två stora sovrum samt två badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Huset gick igenom en totalrenovering 2012-15 då huset delades upp i 4 separata lägenheter och bostadsrättföreningen bildades. Lägenheten har genomgående vacker materialval och färgsättning, fina golv och fönster, tidsenliga spegeldörrar, foder och lister. Förråd samt parkeringsplats. I närområdet finns Lidingö Centrum med butiker, torghandel, restauranger och caféer, bra skolor och förskolor samt närhet till Lidingös fina grönområden. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Gavelvägen 17, Lidingö, Lidingö kommun

Gavelvägen 17

Villa
Lidingö, Lidingö kommun
Eklund Stockholm New York

32 000 000 kr

250 m²

9 rum

2 116 m² tomt

Välkommen till denna generösa familjevilla om 9-10 rum och kök, med härligt poolområde och fin havsutsikt, högt och fritt belägen på uppvuxen och insynsskyddad trädgårdstomt. Villan omfattar 5-6 möjliga sovrum, 3-4 sällskapsrum, 4 badrum och kök med matsal för ca 10-12 personer. Stor altan i söderläge med flera uteplatser, underbar uppvuxen och insynsskyddad trädgårdstomt med härlig altan i söderläge, pool, gräsmattor, biluppställningsplats för flera bilar med laddstolpe. Byggrätt för garage/uthus om ca 30 kvm. Tillbyggnaden uppfördes 2006/07 och erbjuder två sovrum, allrum med kök och matplats, helkaklat badrum och separat ingång. Nära till mataffärer, restauranger, Lidingö Centrum samt underbara grönområden kring Kottlasjön och Ekholmsnäs friluftsområde samt Lidingös många utmärkta skolor och förskolor. Bra kommunikationer med både Lidingöbanan, buss och SL-båt till Nacka Strand och Nybroviken. För visning, vänligen kontakta Ninna Carlson, 076-889 97 81.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 3