Mäklare Niklas Wendell

Niklas Wendell

Om mig

Studerar du Usain Bolt när han springer hundrameterslopp så kan du se att det inte är de sista 25 metrarna som är avgörande. Det är åren av förberedelser innan start och själva starten i loppet som är avgör. Tror du som jag, att erfarenhet och noggrannhet i förberedelser kombinerat med en tydlig plan är vägen till en bra försäljning så är du varmt välkommen att höra av dig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dahliavägen 20, Saltsjö-Boo/Vikingshill, Nacka kommun
  • Tis 14 maj
Dahliavägen 20, Saltsjö-Boo/Vikingshill, Nacka kommun, bild 2
Dahliavägen 20, Saltsjö-Boo/Vikingshill, Nacka kommun, bild 3

Dahliavägen 20

Villa
Saltsjö-Boo/Vikingshill, Nacka kommun
Eklund Stockholm New York
17 500 000 kr
215 + 18 m²
6 rum
2 610 m² tomt

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning. Boende med idyllisk utsikt mot Saltsjön och närmare bestämt Höggarnsfjärden. Huset är ritat av arkitekt Anders Holmberg. Förutom huvudbyggnadens 215+18 kvm finns även ett fint Attefallshus om 25+12 kvm som har samma estetik som huvudbyggnaden. Betongpool med helgaveltrappa. Betongaltanerna är slipade runt hela poolområdet varifrån havsutsikten avnjuts. Takterrassen nås från master bedroom. Balkong om tio meter löper längs framsidan med access från både sovrum samt allrum på övre plan. Baksidan av huset har utsikt över skog och allmänning. Tomten har två terrasseringar. Nedre delen vid Attefallshuset består av stor gräsyta med avenbokhäck, altaner samt privat yta. Nuvarande hyresintäkt Attefallshuset: 10.000 kr/mån netto.

  • Premium
  • Uteplats
Banérgatan 49, Östermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Banérgatan 49

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Eklund Stockholm New York
18 500 000 kr
157 m²
5 rum
vån 1,5/5
6 737 kr/mån
117 834 kr/m²

Varmt välkommen till denna klassiska skönhet med vackra fönsterpartier, härligt ljusinsläpp samt fina bevarade detaljer från byggåret. Våningen har en mycket välkomnande hall med gott om utrymme för avhängning. Siktlinjerna från entrén medför att våningen öppnar upp sig för varje steg som tas in i rummen. Här påträffas en tilltagen matsal som är placerad i semiöppen planlösning med vardagsrummet. Ljuset flödar från fönster mot gården samt från vardagsrummets fönster mot Banérgatan. Vardagsrummet ligger i sin tur i anslutning till det vackra biblioteket. Köket mot gården är beskaffat med en balkongdörr ut till balkongen. Sovrummet är utrustat med en stor och rymlig garderobslänga. Varmt välkommen på visning av denna klassiska våning.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2