Langelandsgatan 34

Kista, Stockholm Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
118 m²
Balkong
Nej
Byggår
1979
Förening
HSB BRF Tunö i Stockholm
Om föreningen
Avgift
6 171 kr/mån
Pris/m²
21 144 kr/m²
Antal besök
3 639
Dagar på Hemnet
6

- Föranmäl till visning för mer info -

- Etagelägenhet
- Nära kommunikationer
- Stabil HSB förening
- Soldränkt terrass
- Bastu i lägenheten

Varmt välkommen mina vänner till Kistas hetaste objekt! Högst uppe i huset, med inglasad och soldränkt terrass, finner ni denna sällsynta etagelägenhet, 6 rok om 118 kvm.
Bostaden erbjuder en väldisponerad planlösning med 3 rymliga sovrum, vardagsrum och ett allrum med fantastiskt ljusinsläpp från alla väderstreck! Vardagsrummet är väl tilltaget med många olika möbleringsalternativ, här finns gott om plats för alla era gäster att umgås med. Charmigt och stilmedvetet kök med all maskinell utrustning och plats för långbord som rymmer upp till 12 pers! Två stora badrum, ett på nedervåningen och ett på övervåningen med Bastu! Här finner du en bostad med enorm potential!

Lägenheten ligger i perfekt läge med promenadavstånd till en av Stockholms största shoppingcentrum, Kista galleria som erbjuder shopping, bowling, bibliotek, bio och ett stort urval av restauranger.

Missa inte denna lägenhet!
Välkommen till ert nya hem!

Området:

Shopping
Kista Galleria är Sveriges en av de främsta destinationerna inom mode och shoppingupplevelser med ett av Skandinaviens största modeboulevard. 180 butiker och restauranger, Food Court, Filmstaden Kista, O´Learys bowling och gokart och ett brett serviceutbud!

Kommunikationer och boende
Kista är beläget cirka en mil nordväst om Stockholm (Norrtull) med bil. Från Stockholm-Arlanda flygplats är det cirka 30 km till Kista. Kommunikationerna till Kista är utmärkta. E4:an passerar i nordost. E18 löper förbi Kista i sydväst. Kista tunnelbanestation ligger på Blå linjen och är faktiskt en av de få tunnelbanestationer som ligger ovan jord. Resan in till centrala Stockholm med tunnelbanan tar mellan 15–20 minuter.

Kista är kanske Sveriges främsta centrum för IT och högteknologi. Här har många av de främsta teknikföretagen i Sverige kontor. Det gör att det är stort tryck på hotellkapaciteten. Kista har därför en stor mängd hotell och det tillkommer ständigt flera boendemöjligheter. I Kista ligger ett av Sveriges mest spektakulära hotell, det 34 våningar höga Scandic Victoria Tower.

Norr om Kista Centrum ligger Järvafältet, som är ett mycket populärt besöksmål för såväl Kistaborna själva som för invånarna i närliggande orter. Den norra delen av fältet är ett naturreservat. Här har man försökt att bevara naturen precis som den har sett ut i många hundra år. Här finns urskog och pittoreska sjöar som i det närmaste är igenväxta. Vandringsleden Järvaleden är ett perfekt besöksmål för den som vill uppleva ett stycke orörd natur, bara några minuter från storstadsbebyggelsen.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

 • 6
  jul
  Mån 6 jul kl. 14:00–14:30
  Varmt välkomna på öppen visning!
 • 7
  jul
  Tis 7 jul kl. 17:30–18:00
  Varmt välkomna på öppen visning!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.