Jupitervägen 24 lgh 243

Himmelfjäll, Älvdalen Se på karta

3 745 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
7 rum
Boarea
117 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
2019
Avgift
3 278 kr/mån
Pris/m²
32 009 kr/m²

Succen har inte låtit vänta på sig, alla 12 markplans lägenheter är sålda eller bokade och det återstår endast 2 av dessa större lägenheter med balkong nu.
Dessa bostadsrätter i Jupiter Lodge är nyproducerade och blev slutbesiktade före jul med beröm godkända resultat. Inflyttning kan därmed ske omgående för den som vill nyttja sitt nya boende redan denna vinter i fjällen och lägenheterna är möblerade och klara.
Bostadsrätterna med uteplatser eller balkonger ligger i öppet läge nära backen och liften. Restaurangen och skidshoppen ligger nära här.
Föreningen har 3 hus med 8 lägenheter i varje hus- så totalt 24 lägenheter i föreningen.
12 övervåningslägenheter i endera 117 eller 115 kvadrat och 12 entrévåningslägenheter på 84 kvadratmeter.

Lägenheterna är så bra gjorda att när man kommer in i hallen så finns det 2 dörrar där, en till den större lägenheten med 3 sovrum, badrum med bastu, kök och vardagsrum i entréplan och 2 sovrum, badrum och mindre allrum på loftet. Den andra dörren i hallen går till den mindre lägenheten med allrum med kökspentry, sovrum och badrum med bastu.
Här kan man alltså bo i den ena lägenheten själv och hyra ut den andra, eller så kan man bo många här samtidigt men ändå ha lite avskildhet !
Dessa lösningar finns i alla 24 lägenheterna.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Idre Älvdalen

Kontakta mäklaren

Daniel Nyström

HusmanHagberg Idre Älvdalen
0708-344 443