Nyproduktion

Hangarvägen 30

Flygfältet, Karlskoga Se på karta

899 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Byggår
2021
Nyproduktion

EGENLOKAL.se presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler. Vid Hangarvägen 30 beläget i Flygfältets industriområde, Karlskoga uppförs nu 24 st enheter med lättillgängligt läge. Närhet till E18/RV 205, behagligt avstånd från Centrum samt flera stora industrier och industriområden i kommunen innebär stora möjligheter för din verksamhet.

Pris: 899.000 kr, 1 049.000 kr för hörnfastighet.

På en tomt om ca 10 500 kvm kommer egenlokal.se att uppföra 24 st enheter om ca 6x12 meter att uppföras där varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet, Förvaring, Hyra ut, Sälja den vidare, det är din egen fastighet - du bestämmer.

Varje fastighet är ca 72 kvm. Den generösa takhöjden på 6 meter vid nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan om ca 33 kvm vilket gör att den disponibla ytan kan utökas till ca 105 kvm. Varje enhet har en vikport om 4,1 x 4,0 meter med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med oljeavskiljare.

Lokalerna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontors eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 400 kronor per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms.

Mäklaren förmedlar alla fastigheter i sin helhet. Är ni intresserade så går det att redan nu reservera en lokal direkt. Från den 7:e December kommer vi skriva bokningsavtal och då erlägger man en handpenning.
Köpekontrakt och köpebrev upprättas när byggnaden är helt färdiga.

Hör av dig till Johan med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.
Telefon: 070-7878180

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga