Mäklare Johan Tjernström

Johan Tjernström

Om mig

Som franchisetagare för de båda bobutikerna i Karlskoga och Kristinehamn sitter inte Johan sysslolös. Turligt nog är han en oerhört strukturerad person, både som mäklare och privat. Han är dessutom beundransvärt morgonpigg. Från alla år som hockeyspelare har han lagandan med sig, och ett starkt driv att sätta upp konkreta mål att sträva efter. Han är också mannen som ser till att uppfylla sina satta mål. Johans tidigare kunder vittnar om hur han kunnigt, tryggt och lösningsorienterad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Täppan 19, Karlberg, Karlskoga kommun
 • Mån 4 mar kl 17:15

Täppan 19

Villa
Karlberg, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
1 350 000 kr
72 + 70 m²
3 rum
563 m² tomt

Välkommen till Täppan 19 - ett hem som bär på en genuin atmosfär från 1954. Här möts du av tidstypisk marmor i hallen och fönsterbänkar som andas historia. Huset är väl underhållet med en dränerad källare från 2014, nytt tak från 2020 och renoverade fönster med energiglas. Den underhållsfria tegelfasaden ger huset en klassisk touch. Uppvärmningen sker effektivt med fjärrvärme, och för extra värme och trivsel finns en kamin i vardagsrummet. Köket har nyligen renoverats 2020, och man har försökt bevara husets autentiska känsla och karaktär även under denna modernisering. Området kring Täppan är lugnt och charmigt med återvändsgata och stora grönytor, perfekt för avkoppling. Karlbergsskolan finns i närheten, vilket är bekvämt för familjer med skolbarn. Täppan 19 är ett hem som berättar en historia och erbjuder en mix av det traditionella och moderna. Kom och upplev atmosfären själv - detta kan vara ditt nästa hem.

 • Plus
Smarta och sjönära radhus i Norra Sörkastet - Avgiftsfritt 24 månader!, Norra Sörkastet, Kristinehamns kommun
 • 16 lediga bostäder

Smarta och sjönära radhus i Norra Sörkastet - Avgiftsfritt 24 månader!

Radhus
Norra Sörkastet, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
fr. 2 495 000 kr
87-110 m²
3-5 rum
398 m² tomt

Vi är stolta över att presentera ett spännande nyproduktionsprojekt i Norra Sörkastet, beläget i vackra Kristinehamns kommun. Vår plan är att bygga 16 smarta radhus i bostadsrättsform som kommer att erbjuda en modern och trivsam livsstil för sina invånare. Till detta erbjuder vi även de 10 första som tecknar 24 månader avgiftsfrihet! Av dessa radhus kommer 7 att vara eleganta enplanshus, medan de resterande 9 kommer att sträcka sig över två plan. Vi har noggrant utformat enplanshusen för att erbjuda en bekväm och öppen planlösning med tre rum och kök. Det generösa vardagsrummet har ett stort burspråk som skapar en ljus och trevlig matplats för middagar och umgänge med familj och vänner. Det rymliga sovrummet har till och med en praktisk klädkammare, och i duschrummet finns en bekväm tvättmaskin och torktumlare för din bekvämlighet. Våra tvåplanshus är designade för att ge en perfekt balans mellan funktion och stil. På entréplanet möts du av ett modernt kök som smidigt övergår till vardagsrum och matplats. Här finner du också ett separat duschrum samt en praktisk tvättstuga. För den som önskar finns möjlighet att skapa ett fjärde sovrum på entréplanet. På övre plan finns tre mysiga sovrum, ett allrum för avkoppling och umgänge samt en rymlig klädkammare. Vi har tänkt på alla detaljer för att skapa ett perfekt hem för dig och din familj. Utomhusmiljön är också omsorgsfullt utformad för att möta dina behov och förväntningar. Varje radhus kommer att ha sin egen privata uteplats i form av ett trädäck, där du kan njuta av frisk luft och avkoppling. Dessutom kommer varje radhus att ha ett praktiskt förråd för förvaring av dina ägodelar. I föreningen kommer man ha en lummig innergård med gemensamt växthus. Läget för bostadsrättsföreningen är fantastiskt, med närhet till sjön och endast en 5-minuters promenad till den vackra badstranden. Om du känner för att utforska staden finns det bara cirka 3 km till centrum, där du kan upptäcka en mängd bekvämligheter, butiker och restauranger. Föreningen kommer också att ingå i en samfällighet, vilket ger dig möjlighet att ha en egen båtplats vid en brygga som föreningen anlägger. För den som uppskattar sjölivet är detta verkligen en unik fördel som kommer att förhöja din livsstil och ge dig möjlighet att njuta av allt vad sjön har att erbjuda. Missa inte chansen att bli en del av detta exklusiva nyproduktionsprojekt i Norra Sörkastet. Kontakta oss idag för mer information och boka ditt drömhem redan nu! Försäljningen sker löpande via bokningsavtal.

 • Nybyggnadsprojekt
Åkerholmsvägen 8, Äspenäs, Karlskoga kommun
 • Ons 6 mar kl 17:30
Åkerholmsvägen 8, Äspenäs, Karlskoga kommun, bild 2
Åkerholmsvägen 8, Äspenäs, Karlskoga kommun, bild 3

Åkerholmsvägen 8

Villa
Äspenäs, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
4 495 000 kr
123,8 m²
4 rum
1 139 m² tomt

Här i Äspenäs ligger ett påkostat och öppet hus om 123.8 kvadratmeter med generös takhöjd, fräscha ytskikt och fint ljusinsläpp. Huset byggdes 2021-2022 och är helt nyproducerat. Huset är ett Myresjöhus och husmodellen heter Långenäs. Här erbjuds hög materiell standard med bland annat stenskivor som fönsterbänkar, fläktmotor på taket för minskat ljud vid matlagning, vinkyl samt Plejd system för belysning. Utöver huset har man en carport med ett stort förråd om 14 kvm. Carporten är förberedd för att bli ett garage med ganska enkla medel. Man har även förberett tomten med vatten, avlopp och el för ett Attefallshus om man behöver mer yta.    I detta helt nya bostadsområde bor du med Äspenäs badplats ett stenkast från huset och Storängens handlesområde ligger en promenad bort. Här bor du med sjöutsikt och allt vad närheten till sjön innebär. Välkommen till Äspenäs!

 • Premium
 • Uteplats
Trutgatan, Sörkastet, Kristinehamns kommun

Trutgatan

Radhus
Sörkastet, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
2 895 000 kr
87 m²
3 rum
398 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem i Norra Sörkastet i Kristinehamn! Dessa 7 enplansradhus är den perfekta kombinationen av modern design och bekvämt boende. Med planerad inflyttning i kvartal 4 2024 kan du se fram emot att bli en del av denna nya och spännande gemenskap. Det bästa av allt? Du kan njuta av att bo här utan att behöva betala avgiften de första 24 månaderna! Det ger dig en unik möjlighet att komma in i ditt nya hem och samtidigt ha extra ekonomiskt utrymme att njuta av under den första tiden. En av de främsta fördelarna med dessa radhus är de öppna och sociala ytor som skapar en känsla av rymlighet och gemenskap. Den genomtänkta planlösningen ger dig möjlighet att njuta av trivsamma umgängesytor samtidigt som du behåller en känsla av privatliv. Här kan du enkelt bjuda in vänner och familj till trevliga middagar eller koppla av i det generösa vardagsrummet. Att bo i ett plan är något som många drömmer om, och dessa radhus gör den drömmen till verklighet. Du slipper trappor och kan istället njuta av en bekväm och funktionell boendemiljö. Med allt på samma våningsplan blir vardagen smidigare och mer tillgänglig för alla åldrar och livssituationer. Läget är oslagbart med endast en 5-minuters promenad till Vänern. Här kan du njuta av naturens skönhet och få en avkopplande känsla av närheten till vattnet. Med den friska luften och möjligheterna till fritidsaktiviteter som båtliv och fiske blir det en idyllisk tillvaro. Samtidigt är det bara cirka 3 km in till stadens centrum, vilket gör det enkelt att ta del av Kristinehamns utbud av restauranger och kultur. Du får det bästa av två världar - närheten till staden samtidigt som du kan återvända till ditt lugna och fridfulla hem. Dessa radhus är perfekta för dig som värdesätter moderna bekvämligheter, närhet till naturen och smidig tillgång till stadens faciliteter. Med deras strategiska läge och smarta planlösning är de ett drömhem för många. Så se fram emot att kalla ett av dessa enplansradhus i Norra Sörkastet ditt hem. Kontakta oss redan idag för att lära dig mer och säkra din plats i denna attraktiva och växande gemenskap. Och kom ihåg, de första 24 månaderna bor du här helt avgiftsfritt - en extra förmån som gör detta till ett oslagbart erbjudande!

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Trutgatan lgh 4, Norra Sörkastet, Kristinehamns kommun
Trutgatan lgh 4, Norra Sörkastet, Kristinehamns kommun, bild 2
Trutgatan lgh 4, Norra Sörkastet, Kristinehamns kommun, bild 3

Trutgatan lgh 4

Radhus
Norra Sörkastet, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
2 495 000 kr
87 m²
3 rum
330 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem i Norra Sörkastet i Kristinehamn! Dessa 7 enplansradhus är den perfekta kombinationen av modern design och bekvämt boende. Med planerad inflyttning i kvartal 4 2024 kan du se fram emot att bli en del av denna nya och spännande gemenskap. Det bästa av allt? Du kan njuta av att bo här utan att behöva betala avgiften de första 24 månaderna till de 10 första som tecknar! Det ger dig en unik möjlighet att komma in i ditt nya hem och samtidigt ha extra ekonomiskt utrymme att njuta av under den första tiden. En av de främsta fördelarna med dessa radhus är de öppna och sociala ytor som skapar en känsla av rymlighet och gemenskap. Den genomtänkta planlösningen ger dig möjlighet att njuta av trivsamma umgängesytor samtidigt som du behåller en känsla av privatliv. Här kan du enkelt bjuda in vänner och familj till trevliga middagar eller koppla av i det generösa vardagsrummet. Att bo i ett plan är något som många drömmer om, och dessa radhus gör den drömmen till verklighet. Du slipper trappor och kan istället njuta av en bekväm och funktionell boendemiljö. Med allt på samma våningsplan blir vardagen smidigare och mer tillgänglig för alla åldrar och livssituationer. Läget är oslagbart med endast en 5-minuters promenad till Vänern. Här kan du njuta av naturens skönhet och få en avkopplande känsla av närheten till vattnet. Med den friska luften och möjligheterna till fritidsaktiviteter som båtliv och fiske blir det en idyllisk tillvaro. Samtidigt är det bara cirka 3 km in till stadens centrum, vilket gör det enkelt att ta del av Kristinehamns utbud av restauranger och kultur. Du får det bästa av två världar - närheten till staden samtidigt som du kan återvända till ditt lugna och fridfulla hem. Dessa radhus är perfekta för dig som värdesätter moderna bekvämligheter, närhet till naturen och smidig tillgång till stadens faciliteter. Med deras strategiska läge och smarta planlösning är de ett drömhem för många. Så se fram emot att kalla ett av dessa enplansradhus i Norra Sörkastet ditt hem. Kontakta oss redan idag för att lära dig mer och säkra din plats i denna attraktiva och växande gemenskap. Och kom ihåg, de första 24 månaderna bor du här helt avgiftsfritt - en extra förmån som gör detta till ett oslagbart erbjudande!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Vintern -24/25
 • Uteplats
Dammängen, Labbsand, Karlskoga kommun

Dammängen

Tomt
Labbsand, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
950 000 kr
1 054 m² tomt

VISNINGSHUS FINNS PÅ PLATS! FÖR VISNING ANMÄL ERT INTRESSE! Drömmer du om ett liv omgiven av naturen i en idyllisk miljö? Då är Dammängen den perfekta platsen för dig att bygga ditt drömhem tillsammans med Allbyggarn Träteknik . Dammängen är en vacker och fridfull plats högt belägen med en underbar utsikt över sjö och stad. Här hittar du lugnet du söker samtidigt som du har närhet till allt du behöver. Tomterna i Dammängen erbjuder en generös storlek som ger dig friheten att skapa din egen oas. Tänk dig att ha din egen trädgård där du kan njuta av morgonkaffet medan du lyssnar på fåglarnas sång och känner doften av nyklippt gräs. Eller varför inte bygga en altan där du kan bjuda in vänner och familj för en härlig grillkväll? Dammängen är också den perfekta platsen för dig som älskar friluftsliv. Här finns gott om möjligheter för både löpning och cykling i naturen. Det finns också flera sjöar och vattendrag i närheten som bjuder på fantastiskt fiske och badmöjligheter. På vintern kan du njuta av längdskidåkning eller skridskoåkning på isen. Med närhet till allt från matbutiker, golfbana och restauranger behöver du aldrig kompromissa på livskvaliteten. Dammängen är helt enkelt den perfekta platsen för dig som söker en balanserad livsstil där lugnet i naturen möter stadens bekvämligheter. Välkommen till Dammängen - där drömmen om det perfekta livet blir verklighet. Priser per tomt och placering finns bland bilder och vill man ha mer information så anmäl ert intresse så ringer vi upp.

 • Plus

Visar alla 6