Nyproduktion

Transportgatan 2 lokal 4

Norra Mos, Kumla Se på karta

845 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
72 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
10 791 kr/år
Nyproduktion

Endast ett fåtal kvar! EGENLOKAL.se presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler. Vid Transportgatan i Kumla uppförs nu 20 st enheter med lättillgängligt läge. Endast 2 minuter till motorvägen och ca 15 minuter från Örebro!

Pris: 845.000 kr inkl. moms (som är avdragsgill för momspliktiga verksamheter) 945.000 kr inkl. moms för hörnfastighet. På en tomt om ca 4794 kvm kommer egenlokal.se att uppföra 20 st enheter om ca 6x12 meter. Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet, Förvaring, Hyra ut, Sälja den vidare, det är din egen fastighet - du bestämmer.

Varje fastighet är ca 72 kvm och är en egen brandcell. Den generösa takhöjden på 6 meter vid nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan om ca 40 kvm vilket gör att den disponibla ytan kan utökas till ca 112 kvm. Varje enhet har en vikport om 4 x 4 meter med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med oljeavskiljare.

Modulerna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontors eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 400 kronor per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms.

Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.
Anton Olsson – [email protected] 076-317 17 81
Andreas Rutqvist [email protected] 073-257 56 67

Mer info på www.egenlokal.se

Läs mer om bostaden
Bjurfors Örebro