Enslövsvägen 23A

Nyatorp, Halmstad Se på karta

3 950 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
264 m²
Tomtarea
1 072 m²
Byggår
1937
Driftkostnad
83 318 kr/år
Antal besök
7 704
Dagar på Hemnet
18

Med gång-/cykelavstånd till allt vad centrala Halmstad har att erbjuda ligger denna hyresfastighet med bra driftnetto och utvecklingspotential och väntar på ny ägare! Fastigheten omfattar idag tre lägenheter enligt följande:
Två stycken likvärdiga men spegelvända tvåor om 56 m² vardera med egna ingångar på första våningen där ena lägenheten blir ledig för ny ägare samt en fyra om ca 112 m² på andra våningen. Fyran är idag uthyrd som studentrum och det finns även två rum och wc på vindsvåningen varav det ena rummet är uthyrt idag. Hyresintäkterna är idag på 324 000 kr/år med faktiska driftskostnader om ca 83 000 kr/år.
Lgh 1 och 2 (2 Rok): Charmig interiör med högt i tak, trägolv i sov- och vardagsrum samt laminatgolv i köket. Kök utrustat med spis och kombinerad kyl/frys. Badrum med våtrumsmatta på golv, våtrumstapet på väggarna, duschkabin, wc och tvättställ.
Lgh 3 (4 Rok): Hall och kök med laminatgolv övriga rum har trägolv. Här finns det ett helkaklat badrum med duschhörna, separat wc, kök med spis, fläkt, kyl x 2, frys och utgång till balkong mot trädgårdssidan.
Vind: Två enklare rum med gemensam wc. Gott om utrymme för utökning av boyta.
Källaren är oinredd och innefattar tvättstuga, torkrum, pannrum, lägenhetsförråd mm.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad