Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Enslövsvägen 8B, Centralt öster, Halmstads kommun

Enslövsvägen 8B

Lägenhet
Centralt öster, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 350 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 849 kr/mån
30 337 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva denna fina och kvadratsmarta tvåa i populära HSB Brf Klockan. Med sitt strategiska läge mellan centrum och Högskolan erbjuds ett bekymmersfritt liv med cykelavstånd till det mesta. Lägenheten är genomgående och bjuder på en välplanerad planlösning med trevligt ljusinsläpp, helkaklat badrum, ljust vardagsrum, balkong med eftermiddagssol samt fräscht kök och rymligt sovrum. Här bor ni i en välskött HSB-förening med god ekonomi och ett väl underhållet hus. I den låga avgiften ingår dessutom värme, vatten, tv och bostadsrättstillägg. Fri parkering råder på de kringliggande gatorna. Ta tillfället i akt och boka er visningstid redan idag! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Vasängsvägen 220, Vallås, Halmstads kommun

Vasängsvägen 220

Radhus
Vallås, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 895 000 kr
88,5 m²
3 rum
vån 1/1
4 208 kr/mån
21 412 kr/m²

Föreningens finaste trea? Vi törs nog påstå det. Bostaden är välplanerad och erbjuder det mesta ni kan tänkas behöva för ett bekvämt boende i form av ett fräscht och helkaklat badrum, helkaklad gästtoalett, påkostat och rymligt kök, två stora sovrum, uteplats samt utmärkta förvaringsmöjligheter. Uteplatsen utgör en alldeles egen oas som är totalt insynsskyddad och bjuder på många soltimmar sommartid. Här ligger ett trallgolv och utrymmet ramas in av ett alldeles eget bubbelbad, plats för lounge-hörna som upplagt för eftermiddagar i solskenet. Lägg där till carporten som ingår i den låga avgiften så är det bara att packa upp och flytta in för ett bekymmersfritt boende. Föreningen är välskött med god ekonomi och likviditet och här kan ni njuta av att bo i ett enplanshus men utan att behöva tänka på varken yttre underhåll, lagfarts eller pantbrevs kostnader. Missa inte denna chans - Välkomna att boka er personliga visningstid idag!

  • Uteplats
Haverdals Tvärväg 11, Haverdal, Halmstads kommun

Haverdals Tvärväg 11

Fritidshus
Haverdal, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
2 495 000 kr
92 m²
5 rum

Detta välskötta och moderna fritidshus på 92 kvm erbjuder en fantastisk möjlighet att användas som ett permanent boende. Huset är fördelat på ett plan och rymmer hela 5 rum och kök varav 3 sovrum, vilket gör det perfekt för familjer eller de som önskar extra utrymme för gäster eller hemmakontor. En stor utbyggnad med högt i tak och stora fönsterpartier skapar ett perfekt sällskapsrum där ljuset flödar in och en luftig känsla är påtaglig. Från utbyggnaden nås en härlig altan, som passar för att njuta av solen eller en kopp kaffe i en avkopplande miljö. Beläget på en hörntomt omgärdat av staket och träd som skapar en privat och inbjudande atmosfär, erbjuder denna fastighet en lugn och harmonisk tillvaro. Omgivningen är rogivande med närhet till salta bad som ger en extra dimension av avkoppling och fritid. Fastigheten ligger i det populära området Haverdal, känt för sina natursköna miljöer och närheten till Halmstad. Här har du chansen att njuta av ett hem som kombinerar modern komfort med en naturnära livsstil. Låter detta intressant? Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att veta mer!

Kattviksvägen 319A, Båstad, Båstads kommun

Kattviksvägen 319A

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
4 345 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/2
3 892 kr/mån
71 230 kr/m²

Upptäck drömmen om kustnära boende i Norrvikens By, en oas av lugn och lyx belägen vid Båstads glittrande vatten på den vackra Bjärehalvön med panoramautsikt ut över Kattegatt. Denna exklusiva bostadsutveckling bjuder in dig till ett hem där modern arkitektur möter fantastiska vyer och lummig omgivning. Varje detalj i hemmets interiör har skapats med omsorg, där val av material speglar hög standard och hyllar den omgivande naturens skönhet. Boendet sträcker sig över 61 kvadratmeter och ett välplanerat markplan med ett sovrum, komplett med uteplats som fångar solens värme från morgon till kväll. För den som söker det lilla extra erbjuder Norrvikens By förstklassiga bekvämligheter som en uppvärmd pool, privat parkering med elbilsladdare och generöst med förvaringsutrymme. Ditt nya hem i Norrvikens By är mer än bara en bostad; det är en livsstil. Här kan du starta dagen med ett uppfriskande dopp från den lokala badbryggan, och sedan slappna av vid poolen som badar i solsken. För de aktiva dagarna väntar tennis- och padelbanor av högsta klass. Och när äventyrslusten faller på, ligger Bjärehalvöns charmiga atmosfär och centrala Båstad bara en kort promenad bort. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Snöstorpsvägen 20, Centralt öster, Halmstads kommun

Snöstorpsvägen 20

Lägenhet
Centralt öster, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 575 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/3
3 284 kr/mån
40 385 kr/m²

Ta chansen och bli ägare av denna trivsamma och välplanerade etta på andra våningen i ett lugnt område. Bostaden ligger strategiskt bra endast ett stenkast från Halmstad centrum samt några minuters cykelavstånd till högskolan. Lägenheten erbjuder en ljus rymlig hall, fräscht kök med plats för matbord, helkaklat badrum samt vardagsrum med gott om plats för både vardagsrumsmöbler och säng. Här flyttar ni rätt in i en ljus och modern lägenhet med en låg månadsavgift om 2 526 kr där värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättstillägg ingår i avgiften. OBS: Alla möbler ingår i köpet. Varmt välkomna på visning!

Rudavägen 17, Fyllinge, Halmstads kommun

Rudavägen 17

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 350 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/5
2 956 kr/mån
38 571 kr/m²

Unna dig något speciellt! Ta chansen till att förvärva denna ljusa och fräscha etta med toppläge i föreningen då den ligger på markplan med alldeles egen uteplats. Här bor ni i Brf Grönskan som snabbt blivit populär sedan inflyttningen 2022 och det är lätt att förstå varför. Kombinationen av byggnadens design, läget och de genomtänkta materialvalen uppfyller de flesta kraven ni kan ha på en etta som ska ha det där lilla extra. Den nybyggda delen av Fyllinge har växt i popularitet och härifrån har ni nära till både mataffär, pizzeria och vårdcentral. En kort promenadtur bort finns goda kommunikationer som snabbt tar er in till Högskolan, Hallarna och centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Älesvägen 14F, Vallås, Halmstads kommun

Älesvägen 14F

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
895 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/2
4 387 kr/mån
18 646 kr/m²

Välplanerad och ljus tvåa på lugnt läge med närhet till Vallås centrum och bussförbindelser. Denna kvadratsmarta lägenhet erbjuder allt du kan tänkas behöva. 2022 genomfördes renoveringar med nya vitvaror, kombinerad tvättmaskin och torktumlare, samt nymålade invändiga ytor. Bostaden har ett generöst badrum, genomgående ekparkett, separat tvättrum, samt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Dessutom finns en balkong i västerläge med eftermiddagssol. Egen parkeringsplats ingår i månadsavgiften! Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Gamla Nissastigen 45, Hylte, Hylte kommun

Gamla Nissastigen 45

Övrigt
Hylte, Hylte kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
3 795 000 kr
455 m²
2 958 m² tomt

Med ett utmärkt läge i Torup ligger denna fastighet som inrymmer sex lägenheter i olika storlek med en total uthyrd yta om ca 455 m². Fastigheten har genomgått större renovering såsom takbyte och installerad jordvärme står för uppvärmningen och håller ned driftskostnaderna. Lägenheterna har trivsamma planlösningar och ligger på bra läge med närhet till kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

Grönadalsvägen 37, Bergsgård, Halmstads kommun
Grönadalsvägen 37, Bergsgård, Halmstads kommun, bild 2
Grönadalsvägen 37, Bergsgård, Halmstads kommun, bild 3

Grönadalsvägen 37

Villa
Bergsgård, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
5 395 000 kr
151 + 50 m²
5 rum
614 m² tomt

Med insynsskyddat läge och närhet till både hav och land står denna trivsamma familjevilla i ett plan och väntar på nästa lyckliga ägare. Här är ytorna väldisponerade såväl inne som ute och erbjuder en planlösning som passar de flesta. Mervärdena staplas på rad med ett nästintill fläckfritt besiktningsprotokoll, insynsskyddad trädgård samt ett strategiskt läge med närhet till både Tylösands stränder samt Söndrums centrum. Fastigheten erbjuder en rymlig hall, helkaklat badrum, kök med matplats, fyra sovrum, matplats med kakelugn, väl tilltaget vardagsrum med burspråk samt inglasat uterum med öppen trall. Via entrén nås även gäst-wc samt tvättstuga och groventré. Huset är byggt 1994 och vi kan förstå varför nuvarande ägare har trivts här sedan byggnationen. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Bälshult 204, Långaryd, Hylte kommun
  • Budgivning pågår

Bälshult 204

Villa
Långaryd, Hylte kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
980 000 kr
70 m²
5 rum
9 315 m² tomt

Välkommen till detta unika och charmiga 30-tals hus fördelat på 1,5-plan, beläget i ett naturskönt område där du omges av naturens lugn och fågelkvitter. Här bor du på en stor tomt om hela 9 315 kvm med gott om utrymme för både avkoppling och aktiviteter. Bostaden är fördelad två plan med 5 rum och kök varav 3-4 sovrum. Här finns tillgång till två kakelugnar samt en välkomnande veranda och ingång med dubbeldörrar som leder in dig till huset. På tomten finns det även en ekonomibyggnad som ger extra förvaringsutrymme eller möjlighet till hobbyverksamhet. I dagsläget är fastigheten utrustad med utedass då det inte finns tillgång avlopp. Detta är en perfekt bostad för dig som söker ett fridfullt och harmoniskt boende med naturen som närmaste granne. Här kan du verkligen koppla av och njuta av livet på landet. Välkommen på visning och upplev denna lantliga pärla på plats!

Nordalavägen 56, Vallås, Halmstads kommun

Nordalavägen 56

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
3 751 kr/mån
29 000 kr/m²

Välkommen till denna tvåa på 55 kvm i det mysiga Brf BoKlok Travet, beläget i utkanten av Vallås med naturen som granne! Vardagsrummet har ett generöst fönsterparti och utgång till en trevlig uteplats och trädgård i österläge som vetter mot Halmstadtravet, perfekt för att njuta av mysiga grillkvällar. Den egna ingången på markplan, parkeringsplatsen som ingår, samt de goda förvaringsmöjligheterna och utrymmena för sopsortering gör boendet smidigt och bekvämt. Lägenheten som är en hörnlägenhet har en ljus och modern interiör med ett rymligt badrum inklusive tvättavdelning och tvättmaskin. Sovrummet har plats för en dubbelsäng, och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande och social atmosfär. Genomgående moderna och ljusa materialval ger ett stilrent och enhetligt intryck, och varje kvadratmeter är smart utnyttjad. Blir det för varmt så kan man kyla ner med luft/luft värmepumpen som ägarna har installerat. Vallås är ett stort område och här bor du nära skog och strövområden som Sperlingsholm och Nissan. Cykelavstånd till Vallås centrum med ICA, vårdcentral, apotek och folktandvård, samt till Halmstad city. Dessutom finns goda bussförbindelser med hållplats i närheten. Detta är en bostad som erbjuder både komfort och närhet till naturen – välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Svängen 24, Gustavsfält, Halmstads kommun

Svängen 24

Radhus
Gustavsfält, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
2 595 000 kr
94 + 10 m²
4 rum
1 020 m² tomt

Upptäck detta charmiga hem i det populära området Gustavsfält och Linehed! Byggt under 1960-talet erbjuder detta område en harmonisk mix av hyresrätter, bostadsrätter och villor. Beläget mellan stadens centrum och det livliga shoppingområdet Hallarna, finner du allt du behöver inom bekvämt avstånd, inklusive vårdcentral, Halmstad Arena, restauranger och en mängd shoppingalternativ. Detta hem har genomgått flera förbättringar, inklusive nytt yttertak, altantak och garageport samt nya fönster för förbättrad energieffektivitet och komfort. Renoveringar som ny fjärrvärmeväxlare och uppdaterat badrum/tvättstuga ger ytterligare bekvämlighet. Stig in och upptäck ett välkomnande vardagsrum, bekväma sovrum och en praktisk gäst-wc, ett helkaklat badrum. Utomhus finns en trädgård och altan för avkoppling. Området erbjuder också många utomhusaktiviteter, inklusive en pulkabacke och grönområden med vandringsleder och lekparker. Med dessa förbättringar och områdets bekvämligheter är detta hem perfekt för dig som söker både komfort och livskvalitet i en väl etablerad stadsdel

Bexets stugby 48, Hylte, Hylte kommun

Bexets stugby 48

Villa
Hylte, Hylte kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 195 000 kr
29 m²
1 rum
882 m² tomt

Drömmer du om en fridfull tillflyktsort omgiven av naturens skönhet? Denna charmiga stuga erbjuder den perfekta kombinationen av avkoppling och äventyr. Med en harmonisk atmosfär och bekväma bekvämligheter är detta ditt tillflyktsställe i Hylte, Hallands enda inlandskommun. En av de mest förtrollande fördelarna med detta boende är den direkta åtkomsten till sjön. Du kan vakna upp till en fridfull morgon och omedelbart ta ett uppfriskande morgondopp i det klara vattnet. Upplev glädjen av att vara omgiven av naturens skönhet och njut av fiske eller vattenaktiviteter på sjön under soliga dagar. Stugan välkomnar dig med sina varma trägolv och vita målade väggar och bjuder in till lugna stunder och gemensamma minnen. Njut av en avslappnad kväll i vardagsrummet, komplett med en mysig soffa och ett praktiskt soffbord där du kan dela skratt och berättelser med vänner och familj. Köket är utrustat med allt du behöver för att skapa läckra måltider under din vistelse – från en pålitlig spis till en rymlig kyl och frys. Vid det lilla matbordet kan du avnjuta din morgonkaffe medan du planerar dagens äventyr. Upptäck lugnet, äventyret och skönheten hos Bexet Stugby 48 – din oas i Hylte väntar på dig!

  • Plus
Nötstigen 11, Marbäck, Halmstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Nötstigen 11

Villa
Marbäck, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 750 000 kr
65 + 30 m²
3 rum
1 037 m² tomt

Denna charmiga fastighet i Marbäck erbjuder en idyllisk boendemiljö med närhet till naturen. Bostaden omfattar tre rum, ett nyrenoverat modernt kök samt ett källarplan med allrum och helkaklat badrum, perfekt för en mindre familj eller par. Nuvarande ägare har gjort omfattande renoveringar så som kök, värmesystem, dränering samt energieffektiv värmepumpsberedare. Huset ligger vid en lugn återvändsgata med skogen som närmaste granne, vilket skapar en rofylld och privat atmosfär. För den som uppskattar naturen finns det både blåbär och kantareller att plocka i skogsbacken intill huset. Närheten till Torvsjön erbjuder även möjligheten till ett uppfriskande kvällsdopp. På baksidan av bostaden finns ett mysigt uterum, där ni kan sitta och njuta av naturens skönhet sommartid. Dessutom erbjuder tomten ett friliggande garage med plats för bil eller som förvaringsutrymme. Sammanfattningsvis är detta en fastighet som erbjuder både komfort och en naturnära livsstil, perfekt för den som vill ha en lugn och trivsam boendemiljö och med ett bekvämt avstånd om 12 km från Halmstad centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Pilgatan 1, Getinge, Halmstads kommun

Pilgatan 1

Villa
Getinge, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 695 000 kr
62 + 45 m²
3 rum
1 551 m² tomt

Välkommen till Pilgatan 1 i natursköna Getinge! Här finner du ett charmigt enplanshus med källare, perfekt beläget mellan Halmstad och Falkenberg. Getinge erbjuder en idyllisk kombination av närhet till natur, stad och badliv, vilket gör det till en idealisk plats att bo på. Här erbjuds en boyta på 62 kvm med 3 rum, varav 2 sovrum, samt en stor tomt på 1551 kvm. Huset byggdes 1946 och har genomgått flera renoveringar: en ny altan mot söder (2020), altan i anslutning till tillbyggnad (2015), tillbyggnad mot väster (2014), renoverat dusch/WC (2012) och ombyggt tak (2010). Getinge är en levande ort med cirka 1900 invånare, omgiven av både skogslandskap och åkermarker. Här har du nära till fritidsaktiviteter som fotboll, tennis och bowling, samt badmöjligheter i Getingebadet eller vid havet i Steninge, bara 8 km bort. Orten erbjuder också flera förskolor och en F-9 skola. Dessutom finns ett rikt föreningsliv och kulturutbud. Nära till E6:an gör pendlingen enkel och snabb, vare sig du ska till Halmstad eller Falkenberg. Pilgatan 1 är ett perfekt boende för dig som vill ha en harmonisk tillvaro med närhet till både natur och stad. Med sin charm och en rymlig tomt är detta ett hem med både komfort och potential. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning. Missa inte chansen att bli en del av gemenskapen i vackra Getinge!

  • Plus
Sutarängsvägen 18D, Vallås, Halmstads kommun
  • Lör 3 aug kl 14:00

Sutarängsvägen 18D

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 200 000 kr
48,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 370 kr/mån
24 742 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva en charmig bostadsrätt på entréplan, med egen trädgård och fantastisk utsikt över Vallåssjön. Denna välplanerade lägenhet på 48,5 kvm har genomgått omfattande renoveringar och erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt och naturnära boende. De renoveringar som nuvarande ägare nyligen har renoverat är både kök, vardagsrum samt fräschat upp badrummet. Även altan och staket har byggts för att ge en modern och trivsam känsla. Från vardagsrummet nås det inglasade uterummet med stora skjutpartier som ger en ljus och rymlig känsla. Utanför uterummet finns en altan som är perfekt för utomhusmiddagar och avkoppling. Här kan du njuta av eftermiddagssolen och den rofyllda utsikten. Utöver den inbjudande bostaden har föreningen en rad attraktiva gemensamhetsanläggningar, inklusive bastu, ett mindre gym och en rymlig gemensam lokal med kök. Detta är en perfekt bostad för dig som söker en välskött och modern bostad i en trivsam förening med bra transportförbindelser till Halmstads stadskärna. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Spanielvägen 5, Fyllinge, Halmstads kommun

Spanielvägen 5

Villa
Fyllinge, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
5 395 000 kr
175 m²
7 rum
903 m² tomt

Gediget betonghus med fantastisk planlösning och generösa ytor! Detta imponerande betonghus, spritt över två våningar, erbjuder en yta på hela 175 kvadratmeter. Här finns gott om utrymme för hela familjen med fem rymliga sovrum, perfekta för avskildhet och avkoppling. Dessutom erbjuds två helkaklade badrum, vilket ger både bekvämlighet och stil. Huset är utformat med en öppen planlösning där köket och vardagsrummet smälter samman. Det moderna köket har en praktisk köksö som erbjuder extra arbetsyta och en plats där familj och vänner kan samlas. I vardagsrummet finns en mysig braskamin, perfekt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär. För att njuta av utomhuslivet och vackra vyer, finns en trevlig takterrass och en inglasad altan där man kan koppla av och umgås med nära och kära. Här finns gott om plats för grillkvällar och sommarfester. Som ett fantastiskt komplement till detta bostadsparadis finns även ett fristående garage, vilket ger gott om plats för bilar, verktyg och förvaring. Detta betonghus erbjuder en gedigen och hållbar byggnadskvalitet samtidigt som det uppfyller alla moderna krav på bekvämlighet och stil. Med sin generösa planlösning är detta hus perfekt för den stora familjen. Välkommen till ditt nya hem - ett betonghus som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet!

Hammars Gata 14, Centralt öster, Halmstads kommun
Hammars Gata 14, Centralt öster, Halmstads kommun, bild 2
Hammars Gata 14, Centralt öster, Halmstads kommun, bild 3

Hammars Gata 14

Lägenhet
Centralt öster, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 995 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/3
3 943 kr/mån
30 692 kr/m²

NYTT PRIS! Välkommen till Hammars Gata 14. Otroligt bra läge mellan Halmstads högskola och stadskärnan med resecentrum där både tåg & bussanslutningar finns bara några hundra meter från lägenheten. Denna rymliga och nyrenoverade 3-rumslägenheten passar perfekt för den som söker bekvämlighet och närhet till allt! Belägen på våning 2 av 3 i den välskötta HSB föreningen Kapsågen, erbjuder denna ljusa och nyrenoverade bostaden både smakfull design, noggrant utvalda färger, högkvalitativa material och moderna bekvämligheter. Med två sovrum, ett rymligt vardagsrum, badrum med den totala generösa boarean på 65 kvm, finns gott om plats för familj och vänner. Lägenheten bjuder dessutom på en härlig balkong med utsikt mot gården där långa sommarkvällar kan spenderas. Allt detta med den låga avgiften på 3 943kr där värme, vatten, Tv, fiber (500 mbit/s) och bostadsrättstillägg ingår. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska nyrenoverade lägenheten och att kunna kalla den för ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
Klara Johansons gata 3, Nissastrand, Halmstads kommun

Klara Johansons gata 3

Lägenhet
Nissastrand, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
3 350 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1/6
6 545 kr/mån
32 524 kr/m²

Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är glada att presentera denna trevliga och rymliga fyra om 103 kvm i välskötta BRF La Scala. Lägenheten har högt i tak och en härlig uteplats som vetter mot den grönskande innergården. Det är ett centralt och bekvämt boende där kök och vardagsrum smidigt flyter samman, tre sovrum med gott om förvaringsutrymme och två fräscha badrum, varav det ena har tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. De stora fönstren och glasdetaljerna över innedörrarna bidrar till den ljusa och luftiga atmosfären. Denna lägenhet är idealisk för dig som söker ett större och välskött boende på en attraktiv plats. I månadsavgiften på 6545 kr ingår värme, varmvatten och bostadstillägg. Dessutom har föreningen förhandlat fram ett förmånligt avtal för bredband, tv och telefoni till ett tillägg på endast 219 kr i månaden. Detta tillval är obligatoriskt och ger dig bekväm tillgång till moderna kommunikationstjänster. Varmt välkommen att boka din visningstid!

  • Uteplats
  • Hiss
Viggens fritidsby 40, Östra Stranden, Halmstads kommun

Viggens fritidsby 40

Fritidshus
Östra Stranden, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 595 000 kr
20 + 6 m²
1 rum

Nu har du chansen att förverkliga din semesterdröm om att bli stugägare med stranden som granne! En kort promenad ner till den långa, vackra sandstranden som gjort Östra stranden så omåttligt populär hos sommargästerna kan nu bli mer än en dröm. Ta ett morgondopp i havet för att sedan återvända till din stillsamma oas vid stugan. Viggen 40 är en hemtrevlig stuga med bra läge nära havet. Besök gärna föreningens hemsida för mera information om hur det är att arrendera en stuga på Östra stranden: www.ostrastranden.se Östra stranden har både mysiga uteserveringar, bangolf-banor samt ett levande kvällsliv. Strandtorps golfbana ligger även i närheten. Är ni från Småland så träffar ni garanterat någon ni känner när ni strosar på det som i folkmun ibland kallas ”Smålands riviera”.

  • Plus
Korundvägen 5, Vallås, Halmstads kommun

Korundvägen 5

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
2 350 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/1
5 655 kr/mån
28 313 kr/m²

Denna charmiga bostadsrätt på entréplan erbjuder en harmonisk kombination av bekvämt boende och naturnära livsstil. Med sina 3 rum och kök, inklusive 2 mysiga sovrum, är detta hem perfekt för både familjer och par som söker lugn och ro. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till ljusa och trevliga stunder med generöst ljusinsläpp från flera väderstreck. Njut av den fridfulla atmosfären och det gröna området utanför genom det inglasade uterummet, perfekt för att förlänga sommardagarna eller för att koppla av med en kopp varmt te under vintermånaderna. Trädgården, som är helt din egna, erbjuder möjligheten till grönska och privatliv, perfekt för sommarens grillkvällar eller en lugn stund med bok. Dessutom kan du glädjas åt den låga månadsavgiften som inkluderar värme, vatten, renhållning och parkering. Ge dig själv förmånen att bo i ett hem där du kan koppla av och trivas, samtidigt som du har bekvämligheten av att allt du behöver finns nära till hands. Kontakta oss för att boka en visning och upplev detta boende på nära håll! Varmt välkomna!

  • Uteplats
Tylösandsvägen 25, Tylösand, Halmstads kommun

Tylösandsvägen 25

Lägenhet
Tylösand, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
3 300 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
5 884 kr/mån
60 000 kr/m²

Välplanerad lägenhet från 2016 med kvadratmetrarna på de rätta ställena. Med sina 55 kvadratmetrar så har lägenheten allt ni kan tänkas önska. Här erbjuds sovrum med plats för dubbelsäng och med smart förvaring, rymligt helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt kök och allrum i öppen planlösning som tack vare de generösa skjutpartierna samspelar med den uppskattade generösa balkongen om ca 26 m² i härligt västerläge. Här bor ni bekvämt med endast några hundra meters avstånd till Sveriges bästa strand och med närmsta restaurang rakt över gatan. Möjlighet finns även för uthyrning av lägenheten efter godkännande från styrelsen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Stenvinkelsgatan 6B, Centrum, Halmstads kommun

Stenvinkelsgatan 6B

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
3 495 000 kr
105 m²
4 rum
vån 1/3
6 122 kr/mån
33 286 kr/m²

Kom och bli kär i en av Stenvinkelsgatans lägenheter ala modell större! Välplanerad sekelskifteslägenhet om 105 kvm med nästan tre meters takhöjd och tidsenliga dubbeldörrar där gammalt och charmigt harmoniserar med nytt och fräscht. Bostaden erbjuder bland annat tre sovrum, modernt och stilrent badrum, vardagsrum med underbart furuplankgolv samt ljust och fräscht kök med balkong mot den härliga innergården. Här bor du centralt men ändå på lugnt läge med en kort promenads avstånd till Halmstads puls. Se till att boka in er på visning för denna pärla måste upplevas på plats.

  • Plus
  • Balkong
Torsgatan 3B, Centrum, Halmstads kommun

Torsgatan 3B

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
2 075 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/6
4 240 kr/mån
34 016 kr/m²

Nu har ni äntligen chansen att förvärva en rymlig tvåa som mäter ca 61 kvm och som med sin storlek och utformning lämpar sig lika bra för par som för singelhushållet. Lägenheten erbjuder allt som den kompletta tvåan ska i form av generöst vardagsrum som samspelar med ett fräscht kök, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, väl tilltaget sovrum, utmärkta förvaringsmöjligheter samt balkong mot den lugna innergården. Välskött förening med många plus i kanten såsom övernattningslägenhet, garage (separat kö) och separat tvättstuga. I den attraktiva avgiften ingår förutom värme och vatten även tv, bredband samt bostadsrättstillägg. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Södra Ekeryd 121, Hylte, Hylte kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Södra Ekeryd 121

Villa
Hylte, Hylte kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
530 000 kr
88 + 53 m²
4 rum
1 431 m² tomt

NYTT PRIS OCH NYA VISNINGSTIDER! Den här trivsamma villan är byggd 1939 med utbyggnad från 1974. Villan är belägen i utkanten av samhället och passar fint för dig som vill bo med mycket luft till grannarna, omgärdad av grönska. Bostaden erbjuder 1½-plan samt källare. Här finns vardagsrum, två sovrum, allrum, samt kök och badrum. I källaren finns bland annat tvättmöjligheter, pannrum samt förvaringsutrymme. Det finns ett uthus på tomten med garage och verkstad/förråd. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Hyltebruk är ett lugnt och familjärt område med många bekvämligheter inom nära räckhåll. Centralt finns flera livsmedelsbutiker, apotek, bank och vårdcentral. På orten finns även kyrka, förskolor och grundskolor. Direkt utanför huset finns även en busshållplats.

Visar 1 - 25 av 39