Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad

Mäklare

Äringsvägen 52, Gustavsfält, Halmstads kommun

Äringsvägen 52

Radhus
Gustavsfält, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad

2 695 000 kr

98 m²

4 rum

210 m² tomt

Välkommen till ett lättskött och bekvämt boende med låga driftkostnader. Här erbjuds ett fräscht kök med vita skåpsluckor, smakfullt badrum, 3 sovrum och fina parkettgolv. Källaren bjuder på extra sällskapsytor och ger gott om förvaring. Garage och bilplats finns intill entrén. I den inglasade altanen åt söder börjar våren tidigt och sommaren förlängs. En liten, grönskande trädgård finns, med vintergrön häck som ger gott insynsskydd, precis lagom att sköta om! Perfekt för dig som vill luta dig tillbaka och bara koppla av. Gustavsfält är ett populärt och omtyckt område som ligger nära centrum, skolor och påfart till E6:an. Dessutom har man cykelavstånd till Östra stranden och det stora shoppingcentret Hallarna ligger på bekvämt avstånd. Varmt välkomna på visning!

Fredsgatan 17, Oskarström, Halmstads kommun
 • Sön 12 feb kl 13:50

Fredsgatan 17

Villa
Oskarström, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad

2 650 000 kr

100 m²

4 rum

880 m² tomt

Med privat läge på Vrenninge-höjden erbjuds nu en villa med det där lilla extra. Här välkomnas ni av en slående utsikt över fornminnet Vrenninge Gravfält med vacker och harmonisk vy från vardagsrummets stora fönsterpartier. Så fort vi kliver över tröskeln är det lätt att förstå hur nuvarande ägarna trivts så pass väl i fastigheten i över 45 år (!). Planlösningen är genomtänkt och innehåller rymliga sällskapsytor i form av vardagsrum med matplats och altandörr ut mot det väl tilltagna och inglasade altanen om ca 32 m². Trädgården ramas in av fruktträd och buskage och erbjuder många soltimmar med sitt sydväst-läge. Entréplanet rymmer även ett modernt kök, badrum samt tre bra sovrum. En trappa ner välkomnas vi av gott om förvaringsutrymme, kontor/gästrum, dusch & wc, gillestuga, tvättstuga samt torkrum. Området är oerhört lugnt och erbjuder promenadstråk ett stenkast bort, för- och grundskola, padelbanor, isbana, skidbacke och även utomhusbad. Varmt välkomna till Oskarström!

 • Plus
Österängsgatan 8, Östergård, Halmstads kommun

Österängsgatan 8

Lägenhet
Östergård, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad

1 195 000 kr

63,5 m²

2 rum

3 931 kr/mån

18 819 kr/m²

Ta chansen och sätt din egen prägel på denna välplanerade tvåa med några få minuters cykelavstånd till Högskolan. Här bor ni bekvämt en trappa upp i byggnad med hiss och rejäl inglasad balkong utan insyn. Balkongen ligger dessutom i helt rätt länga för alla er som gillar att njuta av solens strålar då den vetter mot söder. Allt detta i aktiva och välskötta HSB:s brf Östergård som erbjuder många mervärden så som flertalet tvättstugor, festlokal, övernattningslägenhet och mycket mer. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Hantverksgatan 13, Eldsberga, Halmstads kommun

Hantverksgatan 13

Villa
Eldsberga, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad

2 750 000 kr

101 m²

4 rum

853 m² tomt

Med klockrent läge mot allmänning ligger denna omfattande renoverade enplansvilla med källare. Denna typen av hus passar som handen i handsken i ett lugnt och barnvänligt område som Eldsberga. Tack vare den fräscha och dränerade källaren så finns det plats för både den mindre och större familjens olika faser. Med en trädgård som vetter mot kvällssol och allmänning så blir sommarkvällarna ofta magiska! Missa inte detta tillfälle, boka in dig på visning redan idag.

Fogdegatan 32A, Väster, Halmstads kommun
 • Sön 12 feb kl 11:00
Fogdegatan 32A, Väster, Halmstads kommun, bild 2
Fogdegatan 32A, Väster, Halmstads kommun, bild 3

Fogdegatan 32A

Radhus
Väster, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad

7 195 000 kr

241 m²

7 rum

394 m² tomt

Välkomna till Väster och närmare bestämt Fogdegatan 32A. Här erbjuds ett toppmodernt arkitektritat boende med svårslaget och centralt läge signerat Sjukhusbacken. Bostaden bjuder på en perfekt symbios mellan funktion, design och hållbarhet med gedigen byggkonstruktion, öppen planlösning med generösa sällskapsytor, högkvalitativt kök och en alldeles underbar braskamin. Med sin imponerande boarea om ca 241 kvm erbjuds här plats för den stora familjen med hela sex (!) sovrum, tre badrum, balkong i söderläge samt en insynsskyddad italiensk uteplats. Kliv in genom entrén och möts av ett otroligt välvårdat intryck med känslan av det där lilla extra. Entréplanet erbjuder ett modernt kök med gott om förvaringsytor och en praktisk köksö som gör att kök och vardagsrum samspelar väl ihop. Belysningen är smart integrerad med Plejd-systemet som styrs via app eller den inbyggda iPaden i entréhallen. Bilen parkeras med enkelhet på uppfarten eller i garaget som även nås via bostaden. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Hederstiernas gata 23, Nyatorp, Halmstads kommun
 • Idag kl 16:00
Hederstiernas gata 23, Nyatorp, Halmstads kommun, bild 2
Hederstiernas gata 23, Nyatorp, Halmstads kommun, bild 3

Hederstiernas gata 23

Villa
Nyatorp, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad

3 250 000 kr

92 m²

4 rum

265 m² tomt

Letar du efter ett praktiskt och inflyttningsklart boende med plats för såväl familjen som möjlighet till extrainkomst? Då är Hederstiernas gata 23 pricken över i:et. Gavelradhuset erbjuder stabila driftskostnader via fjärrvärme, en lättskött trädgård som angränsar till allmänning med lekplats, 2-3 sovrum i bostaden, inglasad altan med kvällssol, vidbyggt garage och en fräsch källare. Nuvarande ägare har haft källarlägenheten uthyrd som studentboende. Men den är även perfekt för egen verksamhet eller tonårsbarnet som vill ha lite mer utrymme. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
Prästhögsvägen 5, Åled, Halmstads kommun

Prästhögsvägen 5

Villa
Åled, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad

2 450 000 kr

104 m²

4 rum

1 259 m² tomt

Nu söker Prästhögsvägen 5 nya fastighetsägare i det populära och barnvänliga Åled. Fastigheten är en välplanerad enplansvilla med källare. Entréplan erbjuder en hall, gästtoalett, tre sovrum samt ett nyrenoverat kök med öppen planlösning till matplats och vardagsrum. Köket får mycket ljusinsläpp från sina stora fönster och här finns även en altandörr som går ut mot altanen på baksidan med utsikt över ängen. En trappa ner finns en hall, badrum, tvättstuga, matkällare, hobbyrum, förvaringsutrymme och sist men inte minst en gillestuga, där hela familjen kan samlas och umgås. Trädgården är lättskött med stora gräsytor och upplevs större eftersom trädgården angränsar mot en äng. Garaget är placerat till vänster om fastigheten och på uppfarten finns det plats för två bilar. För er kännedom är fastigheten besiktigad. Varmt välkomna till Prästhögsvägen 5 i Åled!

Västra vägen 43A, Trönninge, Halmstads kommun

Västra vägen 43A

Lägenhet
Trönninge, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad

2 414 250 kr

80 m²

3 rum

5 683 kr/mån

30 178 kr/m²

I natursköna Trönninge ett stenkast från Trönninge ängar med närhet till såväl hav som stad uppförs bostadsrättsföreningen Gatan. Här erbjuds en markplanslägenhet om tre rum och kök med gavelläge och uteplats i västerläge. Byggnadernas karaktär ger ett lantligt intryck med vitputsad bottenvåning, faluröd ovanvåning, svart tak och vita dörrar. Detta för att påminna om de ladugårdsbyggnader som funnits på platsen i över 125 år. Interiört är planlösningen ljus och öppen med genomgående parkettgolv, helkaklade badrum med inredning från Svedbergs, kök och garderober från Vedum och vitvaror från Siemens. Uppvärmning och varmvatten kommer att produceras via bergvärme och FTX-system. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Västerljungvägen 7, Eldsberga, Halmstads kommun

Västerljungvägen 7

Villa
Eldsberga, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad

2 795 000 kr

124 m²

6 rum

840 m² tomt

Vi har glädjen att få förmedla försäljningen av denna tilltalande enplansvilla med härlig trädgård i populära Eldsberga! Här bor ni på lugn gata i barnvänligt område med närhet till både skola, förskola och naturen. Här erbjuds gott om plats för hela familjen och den lättskötta trädgården erbjuder inglasad och öppen altan och bra gräsyta för barnens lek. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Ljustervägen 10, Snöstorp, Halmstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ljustervägen 10

Villa
Snöstorp, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad

3 800 000 kr

128 m²

4 rum

662 m² tomt

Nu har vi fått glädjen att förmedla en välvårdad och energismart enplansvilla med inglasad altan och trevlig trädgård i barnvänligt område! Här har nuvarande ägare byggt om och renoverat med bra känsla och huset erbjuder idag tre rymliga sovrum och ett underbart kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Solcellerna och kaminen gör att driftskostnaderna reduceras rejält. Här staplas mervärdena på hög även om huset erbjuder allt i ett plan. Missa inte detta gyllene tillfälle! Välkommen med din intresseanmälan.

Ekebergsvägen 45, Getinge, Halmstads kommun

Ekebergsvägen 45

Övrigt
Getinge, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad

2 650 000 kr

195 m²

713 m² tomt

Lättskött hyresfastighet om tre lägenheter i centrala Getinge. Här har nuvarande ägare gjort omfattande renoveringar och för en ny ägare återstår enbart löpande underhåll. Med fasad och tak av plåt så blir det utvändiga underhållet minimalt och luft/vattenvärmepumpen ger en stabil värmekälla. Husets källare är en råkällare som nås utvändigt och innefattar enklare förrådsutrymmen och plats för värmepannan. Fastigheten ger ett ungefärligt driftnetto om: 158 000 kr/år och säljs med friskrivningsklausul enligt praxis för hyresfastigheter. Varmt välkomna att boka er på visning! Lägenhet 1: ca 85 kvm Hyra 8 154 kr/månad. Fräsch lägenhet i markplan med två till tre sovrum, stor entré/hall, kök, helkaklat badrum och inglasad altan. Tvättmaskin och torktumlare tillhör hyresgästen. Lägenhet 2: ca 90 kvm Hyra 8 310 kr/månad. Bra planerad fyra en trappa upp med entré och vardagsrum i öppen planlösning samt öppen spis (ur funktion), tre sovrum, kök med matplats samt helkaklat badrum. (Tvättmaskin tillhör hyresgästen) Lägenhet 3: ca 20 kvm Hyra: 3 657 kr/månad ink el. Liten etta med kök, kyl, tvättmaskin och helkaklat badrum.

Öppinge Småskolan 526, Öppinge, Halmstads kommun

Öppinge Småskolan 526

Villa
Öppinge, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad

3 495 000 kr

185 m²

6 rum

2 689 m² tomt

Välkomna till natursköna Öppinge och denna gedigna familjevilla! Öppinge Småskolan daterar från sent 1800-tal och präglas av en tidstypisk charm i form stavparkett, bröstpanel, rejäla rum samt ett fridfullt läge angränsande öppna fält. Boningshuset är väl tilltaget och erbjuder 4 sovrum, helkaklat badrum, bra med förvaringsmöjligheter samt ett uterum med golvvärme om ca 29 kvm. Renoveringar gjorda i näritd är godkänt avlopp, omlagt tak, nydragen el samt elcentral, isolerglasfönster samt vattenburen jordvärme. Sätt din prägel på ytskikten och bo nära stan men med ett lantligt lugn. Öppinge är beläget ca 15 kilometer öster om Halmstad och är omgivet av natur och sjöar. Bra bussförbindelser till Halmstad med hållplats precis utanför uppfarten som tar er in på några minuter. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Visar alla 12