Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Kacper Czerniewski

Kacper Czerniewski

Om mig

Med ett brinnande intresse för försäljning, stort engagemang och noggrannhet gör jag mitt yttersta för att skapa trygghet i varje affär. Min ambition och drivkraft som mäklare är att göra det där lilla extra, både för säljare och köpare. Jag är högskoleutbildad fastighetsmäklare och ekonom. Tidigare har jag arbetat som privatrådgivare på bank vilket har gett mig nyttig kunskap och insikt i bostadsaffären.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Brogårdsgatan 24, Getinge, Halmstads kommun

Södra Brogårdsgatan 24

Villa
Getinge, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
2 150 000 kr
135 + 56 m²
4 rum
1 368 m² tomt

Välplanerad enplansvilla längst ner på återvändsgata och yttertomt i populär del av Getinge! Här erbjuds två sovrum som med enkla medel kan göras om till tre, allrum med braskamin, stort vardagsrum med vackra trägolv och plats för matbord samt utgång till uterum och trädäck. Genomgående fina fönsterpartier och burspråk som skapar en trivsam atmosfär med naturen nära inpå. Fastigheten erbjuder även helkaklat badrum, praktiskt kök med matplats, gäst-wc samt tvättstuga och förråd som idag nyttjas som kontor, här finns även dusch och bastu. Villan har en fin trivselkänsla och det är enkelt att förstå varför nuvarande ägare har trivs väl i fastigheten sedan byggnadsåret. För den trädgårdsintresserade är potentialen enorm med den vackra utemiljön som består av en blandning av växtlighet, buskar, fruktträd och planteringar. Som boende i Getinge har du nära till naturen, stad eller badliv och närheten till E6:an gör att du snabbt är på väg. Det kommersiella utbudet är rikt och består bland annat av livsmedelsbutik, bank, utomhusbad och idrottssföreningar. Varmt välkomna på visning!

Tångrevsvägen 1A, Alet, Halmstads kommun
  • Borttagen före visning

Tångrevsvägen 1A

Radhus
Alet, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
3 895 000 kr
105,5 m²
4 rum
vån 1/1
5 341 kr/mån
36 919 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Uteplats
Torsgatan 3B, Centrum, Halmstads kommun

Torsgatan 3B

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
2 075 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/6
4 240 kr/mån
34 016 kr/m²

Nu har ni äntligen chansen att förvärva en rymlig tvåa som mäter ca 61 kvm och som med sin storlek och utformning lämpar sig lika bra för par som för singelhushållet. Lägenheten erbjuder allt som den kompletta tvåan ska i form av generöst vardagsrum som samspelar med ett fräscht kök, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, väl tilltaget sovrum, utmärkta förvaringsmöjligheter samt balkong mot den lugna innergården. Välskött förening med många plus i kanten såsom övernattningslägenhet, garage (separat kö) och separat tvättstuga. I den attraktiva avgiften ingår förutom värme och vatten även tv, bredband samt bostadsrättstillägg. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ågård 9, Hishult, Laholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ågård 9

Tomt
Hishult, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
350 000 kr
5 088 m² tomt

Förverkliga era husdrömmar och bygg nytt i natursköna Hishult! Ca 3 km från Hishult finner ni denna väl tilltagna tomt med naturskönt och skogsnära läge. På fastigheten stod tidigare en stuga som nu är riven och lämnar oändliga möjligheter. På tomten finns grävd brunn, enskilt avlopp samt framdragen el.

Ålstorp Flammabygget 866, Ålstorp, Laholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ålstorp Flammabygget 866

Tomt
Ålstorp, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
500 000 kr
1,8 ha tomt

Välkomna till Ålstorp Flammabygget 866, en generös tomt om hela 17 719 kvm som är belägen ca 14 km från Laholm. På tomten finns ett 1½-plans hus samt en lada, båda med omfattande renoveringsbehov. Här bor ni granne med en hästgård vilket bidrar till det natursköna lugn som Flammabygget har att erbjuda. Läget och tomten bör upplevas på plats. Välkommen på visning!

Backgatan 16, Eldsberga, Halmstads kommun

Backgatan 16

Villa
Eldsberga, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
3 295 000 kr
108 + 155 m²
4 rum
910 m² tomt

Välkomna till Eldsberga och denna påkostade familjevilla med generösa ytor. Förutom sitt ypperliga hörnläge erbjuds här en välskött och välplanerad helhet fördelad på ett plan samt källare med välplanerad planlösning som fördelar sig på tre sovrum, helkaklat badrum, kök med matplats, gäst-wc, rejält vardagsrum med burspråk och braskamin samt ett rejält inglasat uterum om ca 60 kvm med insynsskyddat läge. Uterummet värms upp av nuvarande ägare och nyttjas året om vilket innebär fina bonusytor för stora familjen. En trappa ner erbjuds ett rymligt allrum, helkaklat badrum, tvättstuga med duschmöjligheter, gästrum/kontor samt gott om inbyggd förvaring. Bilen ställer ni smidigt i garaget eller på den breda uppfarten och tar er snabbt ut till affär, förskola, grundskola, vårdcentral samt Hallarnas köpcentrum. Generösa grönytor mellan husen kännetecknar området och lugnet och närheten till hav och stad gör det perfekt för barnfamiljen. Lättskött trädgård med uterum samt utespa under tak. Varmt välkomna på visning!

Hemmansvägen 1, Öster, Halmstads kommun
  • Borttagen före visning

Hemmansvägen 1

Lägenhet
Öster, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 395 000 kr
63 m²
2 rum
vån 7/8
3 685 kr/mån
22 143 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Skyttebolsvägen 17, Kvibille, Halmstads kommun

Skyttebolsvägen 17

Villa
Kvibille, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
3 195 000 kr
86 + 86 m²
4 rum
1 266 m² tomt

I trivsamma Kvibille kan vi nu erbjuda denna friliggande familjevilla med fina bonusytor i inredd källare. Ett underhållsfritt hus i tegel där många viktiga renoveringar redan har utförts. Interiören fördelar sig på ett modernt kök, ett helkaklat badrum, tre sovrum, ett vardagsrum med mysig braskamin samt access till den stora altanen. Källaren är lika stor som entréplanet och bjuder på ett stort hobbyrum, tre sovrum, ett helkaklat badrum, tvättstuga, förvaringsutrymmen samt garage. Trädgården är lättskött och erbjuder generösa ytor för lek samt goda odlingsytor plus ett växthus. Bilen parkerar du på den prydligt stenlagda uppfarten. Kvibille är ett populärt villaområde norr om Halmstad och här finns både förskola, grundskola matbutiker samt goda kommunikationer in till Halmstad.

Sjögången 1, Gustavsfält, Halmstads kommun
  • Imorgon kl 14:00

Sjögången 1

Radhus
Gustavsfält, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
2 075 000 kr
96 m²
4 rum
463 m² tomt

Styr in siktet mot Gustavsfält och närmare bestämt Sjögången 1 så har ni ett fastighet att trivas i många år framöver! Här möts ni av en välplanerad enplansvilla med fint hörnläge och parkeringsmöjligheter i både garage, uppfart samt uppställningsplats. Villan har en boyta om ca 96 kvadratmeter och erbjuder tre sovrum, rymligt vardagsrum med utgång till uterummet samt gott om förvaringsutrymme. Trädgården är lättskött och erbjuder många soltimmar. Det här hemmet är som gjort för en mindre barnfamilj, perfekt beläget i Gustavsfälts hjärta. Halmstad arena ligger inom gångavstånd och Hallarna finns en enkel bussresa bort. Här finns det inget att vänta på! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Österängsgatan 44, Östergård, Halmstads kommun

Österängsgatan 44

Lägenhet
Östergård, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 995 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 5/5
6 040 kr/mån
24 479 kr/m²

Den optimala trean? Vi kan med stolthet presentera denna totalrenoverade bostadsrätt som erbjuder nyproduktionskänsla på bra läge med gång- och cykelavstånd till Högskolan i Halmstad, Arenahallen och Centrums puls. På våning 5/5 i välskötta HSB:s brf Östergård får ni en av Halmstads kanske bästa planlösningar när det kommer till treor. På dryga 81,5 kvadratmeter erbjuds väl tilltaget allrum, fullt utrustat kök med plats för matbord, helkaklat och påkostat badrum med tvättmaskin, två separata och väl tilltagna sovrum samt en inglasad balkong med vidsträckt utsikt. Missa inte denna unika möjlighet, välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Gallaredsvägen 7, Eldsberga, Halmstads kommun

Gallaredsvägen 7

Gård/Skog
Eldsberga, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
13 995 000 kr
159 m²
6 rum
16 ha tomt

Nu erbjuds möjlighet att förvärva en underbart belägen hästgård om 16ha endast 20 minuter från Halmstads centrum. På Gallaredsvägen 7 finner du utöver Häststallet från Bruksbalken med totalt 9 boxar, ett ridhus från Borga på 23x66m. Intill ridhuset finns även en väletablerad foderbutik. Utöver det trevliga bostadshuset från Myresjöhus på 159kvm, erbjuder fastigheten även en gäststuga samt 3 uthyrningsstugor. Bostadshuset är ljust med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, och har totalt 3-4 sovrum, ett badrum med bastu, gäst wc, groventré/tvätt samt ett inglasat uterum. Intill huset finns en pool, spabad samt en träningsstuga/gym. På gården finner vi även ett isolerat garage samt uthus. Fastigheten erbjuder på totalt 10 hästhagar varav tre av dem erbjuder vindskydd, en paddock på ca 21x40m samt en terrängbana. En gård med toppenläge som passar perfekt för dig som vill ha en fin hästgård som också har mycket goda intäktsmöjligheter och hyresintäkter från gårdens inarbetade foderbutik, ridskoleverksamhet, uthyrning av stallplatser samt uthyrning av stugorna. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visar alla 11