Mäklare Kacper Czerniewski

Kacper Czerniewski

Om mig

Med ett brinnande intresse för försäljning, stort engagemang och noggrannhet gör jag mitt yttersta för att skapa trygghet i varje affär. Min ambition och drivkraft som mäklare är att göra det där lilla extra, både för säljare och köpare. Jag är högskoleutbildad fastighetsmäklare och ekonom. Tidigare har jag arbetat som privatrådgivare på bank vilket har gett mig nyttig kunskap och insikt i bostadsaffären.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Jordgubbsvägen 1, Söndrum, Halmstads kommun

Jordgubbsvägen 1

Villa
Söndrum, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
5 100 000 kr
130 + 45 m²
5 rum
878 m² tomt

Välkomna till hjärtat av Söndrum och denna smakfullt renoverade enplansvilla som bjuder på flera mervärden. Här bor ni bekymmersfritt på hörntomt i barnvänligt område med trädgård i soligt söderläge. Villan har genomgått större renoveringar i närtid och erbjuder en inflyttningsklar helhet med nytt yttertak, helkaklat badrum, helkaklad gäst-wc samt fina ytskikt. Invändigt erbjuds en trevlig planlösning med rymligt kök med köksö samt matplats, tre bra sovrum, renoverat badrum samt gäst-wc. Som pricken över i:et erbjuds ett fjärde sovrum tack vare tillbyggnaden mot vardagsrummet. Vardagsrummet är rymligt och ljuset flödar in tack vare stora fönsterpartier som vetter ut mot trädgårdsidan. Utvändigt erbjuds en lättskött trädgård i söderläge, inglasat uterum samt öppen altan med bubbelbad och plats för loungehörna. Uppvärmningen sker via vattenburen luft/vattenvärmepump och bidrar till hållbar ekonomi. Jordgubbsvägen 1 har det mesta och bör upplevas på plats. Varmt välkomna att boka er visningstid!

Vrenningegatan 10, Oskarström, Halmstads kommun

Vrenningegatan 10

Villa
Oskarström, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
2 495 000 kr
117 + 55 m²
4 rum
884 m² tomt

På populära Vrenninge i Oskarström finner ni denna hemtrevliga och välrenoverade enplansvilla med hörnläge. Här staplas mervärdena på rad i form av en alldeles egen swimmingpool med tillhörande trädäck, sprillans nytt yttertak, laddbox för bilen och mycket mer. Villan har genomgått stora renoveringar i närtid och är helt inflyttningsklar för nästa lyckliga ägare. Välplanerad planlösning med tre sovrum, rymligt kök, fina sociala ytor i vardagsrum och matrum, helkaklat badrum samt tillbyggnad med tvättstuga, bastu, förvaring, wc och rymligt garage. Perfekt för lilla barnfamiljen eller er som vill bo bra med naturen nära inpå. Vänta inte för länge, boka er visning redan idag!

 • Plus
Gallaredsvägen 7, Eldsberga, Halmstads kommun

Gallaredsvägen 7

Gård/Skog
Eldsberga, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
13 995 000 kr
159 m²
6 rum
16 ha tomt

Nu erbjuds möjlighet att förvärva en underbart belägen hästgård om 16ha endast 20 minuter från Halmstads centrum. På Gallaredsvägen 7 finner du utöver Häststallet från Bruksbalken med totalt 9 boxar, ett ridhus från Borga på 23x66m. Intill ridhuset finns även en väletablerad foderbutik. Utöver det trevliga bostadshuset från Myresjöhus på 159kvm, erbjuder fastigheten även en gäststuga samt 3 uthyrningsstugor. Bostadshuset är ljust med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, och har totalt 3-4 sovrum, ett badrum med bastu, gäst wc, groventré/tvätt samt ett inglasat uterum. Intill huset finns en pool, spabad samt en träningsstuga/gym. På gården finner vi även ett isolerat garage samt uthus. Fastigheten erbjuder på totalt 10 hästhagar varav tre av dem erbjuder vindskydd, en paddock på ca 21x40m samt en terrängbana. En gård med toppenläge som passar perfekt för dig som vill ha en fin hästgård som också har mycket goda intäktsmöjligheter och hyresintäkter från gårdens inarbetade foderbutik, ridskoleverksamhet, uthyrning av stallplatser samt uthyrning av stugorna. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Enslövsvägen 8B, Centralt öster, Halmstads kommun

Enslövsvägen 8B

Lägenhet
Centralt öster, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 250 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 542 kr/mån
28 090 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva denna fina och kvadratsmarta tvåa i populära HSB Brf Klockan. Med sitt strategiska läge mellan centrum och Högskolan erbjuds ett bekymmersfritt liv med cykelavstånd till det mesta. Lägenheten är genomgående och bjuder på en välplanerad planlösning med trevligt ljusinsläpp, helkaklat badrum, vardagsrum, balkong med eftermiddagssol samt fräscht kök och rymligt sovrum. Här bor ni i en välskött HSB-förening med god ekonomi och ett väl underhållet hus. I den låga avgiften ingår dessutom värme, vatten, tv och bostadsrättstillägg. Fri parkering råder på de kringliggande gatorna. Ta tillfället i akt och boka er visningstid redan idag!

 • Balkong
 • Uteplats
Himmelkullen 41A, Åled, Halmstads kommun

Himmelkullen 41A

Lägenhet
Åled, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
2 150 000 kr
83 m²
4 rum
vån 1/2
5 873 kr/mån
25 904 kr/m²

Välkomna till Himmelkullen och denna ljusa och välplanerade 4:a på markplan med egen uteplats. Bostadsrätten stod färdig så sent som 2022 och erbjuder många plus med påkostade materialval. Här erbjuds en genomgående och social planlösning med matplats centralt placerad mellan köket och vardagsrummet. Här finns även tre sovrum samt ett rymligt och helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet når ni en alldeles egen uteplats med anslutande trädgårdstäppa, perfekt för er som vill uppleva villakänsla men bo lite mer bekvämt. I Brf Himmelkulla bor ni lugnt och dessutom bekvämt med vacker natur som granne. Härifrån tar ni er snabbt in till centrum och alla tänkbara bekvämligheter. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Rödingsvägen 5, Fyllinge, Halmstads kommun

Rödingsvägen 5

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
2 395 000 kr
118 m²
5 rum
vån 1/1
5 864 kr/mån
20 297 kr/m²

Välkomna till Rödingsvägen 5 och detta hemtrevliga bostadsrättshus om 118 välplanerade kvadratmeter. Bostaden stod färdig 2021 och erbjuder en känsla av lyx och smarta lösningar från topp till tå. Entréplanet rymmer en välkomnande hall med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en luftig känsla med gott om ljusinsläpp från tre väderstreck. Härifrån nås även den öppna altanen där ni kan avnjuta härliga middagar i gott sällskap. Entréplanet erbjuder även ett helkaklat badrum, förvaringsmöjligheter samt en separat tvättstuga. En trappa upp möts vi av ett allrum, helkaklat badrum, tre sovrum samt en rymlig klädkammare. Fjärde kvadranten, den nya delen av Fyllinge, är ett växande område med granne till öppet jordbrukslandskap samt endast en kort biltur från Halmstads centrum. Här finns bra bussförbindelser till vad Halmstad har att erbjuda samt fina cykelvägar som gör det lätt att ta sig köpcentret Hallarna, Östra stranden och till Halmstad Högskola. Låter detta som en bostad för er? Tveka inte att boka in er på visning! Varmt välkomna!

 • Uteplats
Nissabogatan 22, Nissastrand, Halmstads kommun

Nissabogatan 22

Lägenhet
Nissastrand, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 595 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 2/5
3 582 kr/mån
36 667 kr/m²

NYTT PRIS - NY VISNINGSTID Välkomna till Nissastrand och denna välplanerade och kvadratsmarta 2:a med inglasad balkong! Här bor ni i en lägenhet som princip är i nyskick, då både den och byggnaden stod färdigställd 2018. Bostaden är genomgående och upplevs som väldigt ljus tack vare den sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum samt att väggen mellan vardagsrum och balkong består av skjutdörrar i glas. Det gör att balkong och vardagsrum samspelar i ett stort rum under sommarhalvåret och ger lägenheten ca 9 kvadratmetrar extra. I Riksbyggens Brf Salmo Salar bor ni bekvämt och här erbjuds många lyxiga mervärden så som gemensam takterrass, stor festlokal, relaxavdelning med bastu, övernattningslägenhet samt mycket mer. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Trekanten 23, Ysby, Laholms kommun

Trekanten 23

Villa
Ysby, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
1 795 000 kr
79 + 128 m²
5 rum
1 223 m² tomt

Välkomna till Trekanten 23 och denna familjevilla med fint läge i barnvänliga Ysby. Med sina väldisponerade kvadratmeter bjuds ni på ett praktiskt boende med allt som familjen kan tänkas att behöva. Entréplanet har genomgått omfattande renoveringar i närtid med nya ytskikt i hall, sovrum, kök och vardagsrum. En trappa upp möts vi av två sovrum och gott om förvaring. Rejäl källare med nyrenoverad tvättstuga och gott om förvaring. Utvändigt möts ni av en lättskött trädgård angränsandes öppna fält. Varmt välkomna på visning!

Bryngelshusgatan 73, Nyatorp, Halmstads kommun

Bryngelshusgatan 73

Lägenhet
Nyatorp, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
2 095 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/2
3 636 kr/mån
36 754 kr/m²

I det gamla gjuteri-kvarteret vid Lundgrens Trädgårdar erbjuds nu en 2:a i Brf Gjutarens Hus som stod inflyttningsklar i slutet av 2019. Här serveras ni en rejäl dos industriromantik med klassiska radhus i en modern tappning. Bostaden sticker ut från mängden och bjuder på mervärden såsom öppna ytor, rejäl takhöjd, stora fönsterpartier, vattenburen golvvärme med reglage i varje rum och en hög materialstandard. Ytorna är välplanerade och fördelar sig över entréhall, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, praktiskt sovrum, klädkammare samt ett välplanerat kök med matplats. Utvändigt möts ni av dubbla uteplatser mot varsitt väderstreck. Strategiskt bra läge med promenadavstånd till stadens puls och närhet till allt som Halmstad har att erbjuda. Varmt välkomna!

 • Uteplats
Sperlingsgatan 16, Nyatorp, Halmstads kommun

Sperlingsgatan 16

Lägenhet
Nyatorp, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
4 615 kr/mån
25 776 kr/m²

Välkomna till Sperlingsgatan och denna rymliga gaveltvåa med gångavstånd till centrum och med utsikt över grönområde på ett av föreningens absolut bästa lägen! På andra våningen möts vi av denna ljusa bostad som med sina välplanerade 58 m² upplevs betydligt större - tack vare rymliga fönsterpartier, luftigt burspråk samt balkong i anslutning till vardagsrummet. Balkongen är belägen i soligt västerläge och har utsikt över föreningens innergård. Lägenheten har tack vare gavelläget fönster i tre väderstreck vilket skapar ett härligt ljusinsläpp i hela bostaden. Här bor ni i en välskött förening med en månadsavgift om 4 615 kr där det ingår både värme, vatten och bostadsrättstillägg. Bostaden är ljus och erbjuder en tidstypisk 50-tals charm med stora fönsterpartier, högt i tak och luftiga ytor. Planlösningen är välplanerad med rymligt vardagsrum, separat sovrum, kök med plats för matbord samt helkaklat badrum. Med sin strategiska placering mellan Högskolan och centrum är detta ett optimalt läge för de flesta. Varmt välkomna att boka er personliga visningstid!

 • Plus
 • Balkong
Hemmansvägen 1, Öster, Halmstads kommun
 • Sön 17 dec kl 11:00

Hemmansvägen 1

Lägenhet
Öster, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 495 000 kr
63 m²
2 rum
vån 7/8
3 258 kr/mån
23 730 kr/m²

NYTT PRIS - NY VISNING! Ta chansen! Nu erbjuds en välrenoverad tvåa på sjunde våningen med imponerande utsikt. Här bjuds ni på mervärden såsom påkostat HTH-kök, helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt en mycket välplanerad planlösning. Bostaden går i gedigna och påkostade materialval och erbjuder ett härligt ljusinsläpp tack vare sitt höga läge. Här finns även gott om förvaringsutrymmen i form av platsbyggda garderober samt klädkammare. Riksbyggen Brf Halmstadshus nr 3 är välskött och erbjuder låg månadsavgift där det även ingår TV, bredband (fiber 100/100), värme, vatten samt bostadsrättstillägg. Bo på bekvämt cykelavstånd till Halmstad Högskola, Arenan och stadens puls. På bottenvåningen finner ni även Pizzeria och matbutik nära till hands. Missa inte denna chans - Välkomna att boka er personliga visningstid idag!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Skyttebolsvägen 17, Kvibille, Halmstads kommun

Skyttebolsvägen 17

Villa
Kvibille, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
2 995 000 kr
86 + 86 m²
4 rum
1 266 m² tomt

I trivsamma Kvibille kan vi nu erbjuda denna friliggande familjevilla med fina bonusytor i inredd källare. Ett underhållsfritt hus i tegel där många viktiga renoveringar redan har utförts. Interiören fördelar sig på ett modernt kök, ett helkaklat badrum, tre sovrum, ett vardagsrum med mysig braskamin samt access till den stora altanen. Källaren är lika stor som entréplanet och bjuder på ett stort hobbyrum, tre sovrum, ett helkaklat badrum, tvättstuga, förvaringsutrymmen samt garage. Trädgården är lättskött och erbjuder generösa ytor för lek samt goda odlingsytor plus ett växthus. Bilen parkerar du på den prydligt stenlagda uppfarten. Kvibille är ett populärt villaområde norr om Halmstad och här finns både förskola, grundskola matbutiker samt goda kommunikationer in till Halmstad.

Visar alla 12