Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Patricia Larning

Patricia Larning

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Haverdals Tvärväg 11, Haverdal, Halmstads kommun

Haverdals Tvärväg 11

Fritidshus
Haverdal, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
2 495 000 kr
92 m²
5 rum

Detta välskötta och moderna fritidshus på 92 kvm erbjuder en fantastisk möjlighet att användas som ett permanent boende. Huset är fördelat på ett plan och rymmer hela 5 rum och kök varav 3 sovrum, vilket gör det perfekt för familjer eller de som önskar extra utrymme för gäster eller hemmakontor. En stor utbyggnad med högt i tak och stora fönsterpartier skapar ett perfekt sällskapsrum där ljuset flödar in och en luftig känsla är påtaglig. Från utbyggnaden nås en härlig altan, som passar för att njuta av solen eller en kopp kaffe i en avkopplande miljö. Beläget på en hörntomt omgärdat av staket och träd som skapar en privat och inbjudande atmosfär, erbjuder denna fastighet en lugn och harmonisk tillvaro. Omgivningen är rogivande med närhet till salta bad som ger en extra dimension av avkoppling och fritid. Fastigheten ligger i det populära området Haverdal, känt för sina natursköna miljöer och närheten till Halmstad. Här har du chansen att njuta av ett hem som kombinerar modern komfort med en naturnära livsstil. Låter detta intressant? Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att veta mer!

Bälshult 204, Långaryd, Hylte kommun
  • Budgivning pågår

Bälshult 204

Villa
Långaryd, Hylte kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
980 000 kr
70 m²
5 rum
9 315 m² tomt

Välkommen till detta unika och charmiga 30-tals hus fördelat på 1,5-plan, beläget i ett naturskönt område där du omges av naturens lugn och fågelkvitter. Här bor du på en stor tomt om hela 9 315 kvm med gott om utrymme för både avkoppling och aktiviteter. Bostaden är fördelad två plan med 5 rum och kök varav 3-4 sovrum. Här finns tillgång till två kakelugnar samt en välkomnande veranda och ingång med dubbeldörrar som leder in dig till huset. På tomten finns det även en ekonomibyggnad som ger extra förvaringsutrymme eller möjlighet till hobbyverksamhet. I dagsläget är fastigheten utrustad med utedass då det inte finns tillgång avlopp. Detta är en perfekt bostad för dig som söker ett fridfullt och harmoniskt boende med naturen som närmaste granne. Här kan du verkligen koppla av och njuta av livet på landet. Välkommen på visning och upplev denna lantliga pärla på plats!

Nötstigen 11, Marbäck, Halmstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Nötstigen 11

Villa
Marbäck, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 750 000 kr
65 + 30 m²
3 rum
1 037 m² tomt

Denna charmiga fastighet i Marbäck erbjuder en idyllisk boendemiljö med närhet till naturen. Bostaden omfattar tre rum, ett nyrenoverat modernt kök samt ett källarplan med allrum och helkaklat badrum, perfekt för en mindre familj eller par. Nuvarande ägare har gjort omfattande renoveringar så som kök, värmesystem, dränering samt energieffektiv värmepumpsberedare. Huset ligger vid en lugn återvändsgata med skogen som närmaste granne, vilket skapar en rofylld och privat atmosfär. För den som uppskattar naturen finns det både blåbär och kantareller att plocka i skogsbacken intill huset. Närheten till Torvsjön erbjuder även möjligheten till ett uppfriskande kvällsdopp. På baksidan av bostaden finns ett mysigt uterum, där ni kan sitta och njuta av naturens skönhet sommartid. Dessutom erbjuder tomten ett friliggande garage med plats för bil eller som förvaringsutrymme. Sammanfattningsvis är detta en fastighet som erbjuder både komfort och en naturnära livsstil, perfekt för den som vill ha en lugn och trivsam boendemiljö och med ett bekvämt avstånd om 12 km från Halmstad centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Sutarängsvägen 18D, Vallås, Halmstads kommun
  • Lör 3 aug kl 14:00

Sutarängsvägen 18D

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 200 000 kr
48,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 370 kr/mån
24 742 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva en charmig bostadsrätt på entréplan, med egen trädgård och fantastisk utsikt över Vallåssjön. Denna välplanerade lägenhet på 48,5 kvm har genomgått omfattande renoveringar och erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt och naturnära boende. De renoveringar som nuvarande ägare nyligen har renoverat är både kök, vardagsrum samt fräschat upp badrummet. Även altan och staket har byggts för att ge en modern och trivsam känsla. Från vardagsrummet nås det inglasade uterummet med stora skjutpartier som ger en ljus och rymlig känsla. Utanför uterummet finns en altan som är perfekt för utomhusmiddagar och avkoppling. Här kan du njuta av eftermiddagssolen och den rofyllda utsikten. Utöver den inbjudande bostaden har föreningen en rad attraktiva gemensamhetsanläggningar, inklusive bastu, ett mindre gym och en rymlig gemensam lokal med kök. Detta är en perfekt bostad för dig som söker en välskött och modern bostad i en trivsam förening med bra transportförbindelser till Halmstads stadskärna. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Korundvägen 5, Vallås, Halmstads kommun

Korundvägen 5

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
2 350 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/1
5 655 kr/mån
28 313 kr/m²

Denna charmiga bostadsrätt på entréplan erbjuder en harmonisk kombination av bekvämt boende och naturnära livsstil. Med sina 3 rum och kök, inklusive 2 mysiga sovrum, är detta hem perfekt för både familjer och par som söker lugn och ro. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till ljusa och trevliga stunder med generöst ljusinsläpp från flera väderstreck. Njut av den fridfulla atmosfären och det gröna området utanför genom det inglasade uterummet, perfekt för att förlänga sommardagarna eller för att koppla av med en kopp varmt te under vintermånaderna. Trädgården, som är helt din egna, erbjuder möjligheten till grönska och privatliv, perfekt för sommarens grillkvällar eller en lugn stund med bok. Dessutom kan du glädjas åt den låga månadsavgiften som inkluderar värme, vatten, renhållning och parkering. Ge dig själv förmånen att bo i ett hem där du kan koppla av och trivas, samtidigt som du har bekvämligheten av att allt du behöver finns nära till hands. Kontakta oss för att boka en visning och upplev detta boende på nära håll! Varmt välkomna!

  • Uteplats
Södra Ekeryd 121, Hylte, Hylte kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Södra Ekeryd 121

Villa
Hylte, Hylte kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
530 000 kr
88 + 53 m²
4 rum
1 431 m² tomt

NYTT PRIS OCH NYA VISNINGSTIDER! Den här trivsamma villan är byggd 1939 med utbyggnad från 1974. Villan är belägen i utkanten av samhället och passar fint för dig som vill bo med mycket luft till grannarna, omgärdad av grönska. Bostaden erbjuder 1½-plan samt källare. Här finns vardagsrum, två sovrum, allrum, samt kök och badrum. I källaren finns bland annat tvättmöjligheter, pannrum samt förvaringsutrymme. Det finns ett uthus på tomten med garage och verkstad/förråd. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Hyltebruk är ett lugnt och familjärt område med många bekvämligheter inom nära räckhåll. Centralt finns flera livsmedelsbutiker, apotek, bank och vårdcentral. På orten finns även kyrka, förskolor och grundskolor. Direkt utanför huset finns även en busshållplats.

Kornhillsvägen 25B, Vallås, Halmstads kommun
  • Lör 3 aug kl 13:00

Kornhillsvägen 25B

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 195 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/2
4 753 kr/mån
18 106 kr/m²

Generöst tilltagen tvåa om ca 66 m² med populär planlösning söker ny ägare. Lägenheter ligger på trevligt läge i föreningen där den inglasade balkongen erbjuder en vy över innergården. Här finns allt du kan tänkas önska av en tvåa i form av badrum med tvättmöjligheter, kök med gott om skåp och plats för matbord, bra med förvaring, generöst sovrum med utgång till balkong samt vardagsrum med parkettgolv. I avgiften ingår både värme, kallvatten, TV, bredband via fiber(100/100), bostadsrättstillägg samt tillgång till fri parkering i området, vilket resulterar i en låg månadskostnad. Låter detta som något för dig? Varmt välkommen att boka in er på visningen!

  • Plus
  • Balkong
Tylösandsvägen 8B, Tylösand, Halmstads kommun

Tylösandsvägen 8B

Villa
Tylösand, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
9 900 000 kr
171 + 151 m²
5 rum
1 121 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera ert nya drömboende i sommaridyllen Tylösand med badrocksavstånd till salta bad. Stor familjevila som består av två våningsplan fördelat på 171 kvm boarea och generös biarea så som inglasat uterum, gästrum och garage. Bostaden erbjuder påkostade materialval och bland annat stora sällskapsytor med en mysig öppen spis med insats, gediget kök, trevligt inglasat uterum, rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, modern tvättstuga och två helkaklade badrum varav det ena med spa-avdelning. Övreplan erbjuder ett sovrum, gästtoalett, klädkammare samt ett stort allrum som kan delas av till ytterligare sovrum för den stora familjen. På tomten erbjuds jacuzzi spabad som kan användas sommar- som vintertid när det blir för kallt att bada i havet eller bara för den som vill ha det varmt och skönt. Den generösa tomten är välskött med fin gräsmatta, enstaka träd samt några trevliga planteringar och det finns även tillgång till uteplatser i olika väderstreck för den som söker sol eller skugga. Gräsklippningen sköter robotgräsklipparen som även ingår i fastigheten. Stenlagd uppfart med plats för flertal bilar och mur samt staket som avgränsar tomten. Tylösand är ett eftertraktat område med närhet till det mesta så som Halmstad golfklubb, flera badplatser med långa sandstränder, bra bussförbindelser, fin natur runt omkring samt promadstråket Prins Bertils stig som går ända in till centrala Halmstad. För den som vill gå ut och äta finns flertal restauranger med endast gångavstånd bort eller varför inte gå till hotell Tylösand och ta del av hela deras utbud så som spa, gym, hotell, restaurang samt utelivet på sommaren. Kontakta ansvarig mäklare för privat visningstid. Varmt välkomna att höra av sig!

Visar alla 8