Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Patricia Larning

Patricia Larning

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Johannistorp 38, Östra Stranden, Halmstads kommun

Johannistorp 38

Fritidshus
Östra Stranden, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 395 000 kr
30 m²
1 rum

Drömmer du om ett fridfullt tillflyktsort vid havet och kunna sätta din egna prägel på stugan? Då är detta fritidshuset på 30 kvm med full potential perfekt för dig! Ett rum och kök, komplett med eget badrum, erbjuder allt du behöver för avkoppling och komfort. Beläget med gångavstånd till stranden, kan du njuta av havsbrisen och solnedgångarna när du önskar. Inte nog med det, grannskapet består av andra stugägare som delar din kärlek till naur och gemenskap. Missa inte chansen att förverkliga dina stugdrömmar vid havet! Besök gärna föreningens hemsida för mera information om hur det är att arrendera en stuga på Johannistorp, Östra stranden: http://johannistorp.weebly.com/ Varmt välkomna att boka in er på visning!

Nissadalsvägen 42, Rydöbruk, Hylte kommun

Nissadalsvägen 42

Villa
Rydöbruk, Hylte kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
945 000 kr
90 + 13 m²
3 rum
2 840 m² tomt

Detta underbara 20-tals hus är en pärla med en känsla av historia och charm som fångar hjärtat från första ögonblicket. Beläget på en rymlig tomt om 2840 kvm, upphöjd för att ge en känsla av avskildhet och lugn och omgiven av grönska och naturens lugn, blir detta en oas av frid i vardagen. Fastigheten är fördelat på två plan med 3 rum och kök varav 2 sovrum och för den som gillar att tillbringa sin fritid i garaget finns här att erbjuda ett dubbelgarage och ett extra rum som kan vara bra för den egna företagaren. Köket är fastighetens mittpunkt, där varje måltid blir en upplevelse och varje ögonblick blir en minnesvärd stund. Ljuset strömmar in genom de generösa fönstren och lyser upp matplatsen, som leder ut till en altan med ljuvlig utsikt över naturen. Området Rydöbruk erbjuder en fantastisk kombination av natur och rekreation. Med närhet till Rydö GK, en golfbana med 18 hål och en golfrestaurang, är det en idealisk destination för golfentusiaster. Efter en runda golf kan ni utforska andra populära resmål som Knystaforsen och Krystaria, där ni kan njuta av god mat. För den som vill ta det lugnt och njuta av en god fika finns Fika by Steph som erbjuder läckra bakverk. Om du söker en plats där charmen från det förgångna möter bekvämligheten i nuet, då är detta huset för dig. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Hederstiernas Gata 24, Centralt/Högskolan, Halmstads kommun

Hederstiernas Gata 24

Lägenhet
Centralt/Högskolan, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 495 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 085 kr/mån
27 431 kr/m²

Välkommen till denna gedigna bostadsrätt med 2 rum och kök, belägen på andra våningen och med en boyta på 54,5 kvm. På balkongen kan du njuta av lugnet och frisk luft samtidigt som du tar in den omgivande atmosfären. Det charmiga köket från 50-talet ger en unik karaktär till hemmet, medan den vackra fiskbensparketten i vardagsrummet skapar en varm och inbjudande atmosfär. Original dubbeldörrarna och den franska balkongen ger en elegant touch till boendet. Det fräscha helkaklade badrummet är utrustat med alla bekvämligheter som kan behövas för din dagliga rutin. Bostadsrätten är belägen i ett lugnt område med närhet till centrum, högskolan och hallarna, vilket gör den idealisk för både studenter och den som söker närhet till stadslivet. Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska hem och dess bekvämligheter. Kontakta ansvarig mäklare för att veta mer!

  • Balkong
Ugnhult 301, null, Hylte kommun

Ugnhult 301

Villa
Hylte kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
675 000 kr
80 + 70 m²
3 rum
4 589 m² tomt

Välkommen till Ugnhult! Njut av tystnaden och närheten till skogen. Boningshus med ett äkta lantkök, ekonomibyggnad med garage. Många originaldetaljer att ta vara på för den vintageintresserade. Ekonomibyggnader i äldre skick samt härlig stor trädgård med anslutning till skogen. Läs säljarnas egna ord: "Det bästa är tystnaden. Lugnt och skönt med omgivningar med små åkrar och skog. Det finns sommarboenden som man ser från tomten, men de har aldrig stört oss. Vi köpte fastigheten för att vi ville komma undan oljud och den har levererat väldigt bra. Våra krav när vi köpte var tystnad, el, vatten och avlopp. Nu har vi flyttat permanent till ett liknande hus och behovet av vårat kära Ugnhult finns inte längre." Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Strandskatans fritidsby 90, Östra Stranden, Halmstads kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00
Strandskatans fritidsby 90, Östra Stranden, Halmstads kommun, bild 2
Strandskatans fritidsby 90, Östra Stranden, Halmstads kommun, bild 3

Strandskatans fritidsby 90

Fritidshus
Östra Stranden, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
2 550 000 kr
34 m²
2 rum

NYTT PRIS! Denna charmiga stuga på Östra stranden är mer än bara en sommarpärla - den är renoverad och vinterbonad för att kunna njutas av året runt. Med ett sovrum med högt i tak och ett mysigt sovloft med gott om plats för flera bäddar, är det en idealisk plats för familjer och vänner att koppla av och njuta av allt vad strandlivet har att erbjuda. Kök och vardagsrum har en härlig öppen planlösning som skapar en inbjudande och social atmosfär. Den generösa matplatsen har ett stort skjutparti som släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över omgivningarna. Stugan har även ett eget badrum med dusch och tvättmöjligheter för extra bekvämlighet. Den stora altanen runt om stugan erbjuder gott om plats för att umgås med nära och kära och njuta av den friska havsluften. Med endast gångavstånd till den 6 km långa sandstranden och det glittrande havet kan du njuta av strandlivet närhelst du önskar. I området finns även restauranger, minigolfbanor, grillkiosker, 9-håls golfbana och utomhus padelbanor för att tillgodose alla dina behov. Beläget cirka 4 km från Halmstad city, har denna stuga utmärkta bussförbindelser och cykelvägar för att enkelt kunna utforska stadens sevärdheter och nöjen. Dessutom är det nära till det populära shoppingcentret Hallarna för shopping och andra bekvämligheter. Miss inte chansen att äga denna fantastiska stuga och uppleva livet vid havet på sitt bästa sätt, året runt! Kontakta ansvarig mäklare för att veta mer! Besök gärna föreningens hemsida för mera information om hur det är att arrendera en stuga på Östra stranden: www.ostrastranden.se

  • Premium
Sicksackvägen 23, Åled, Halmstads kommun

Sicksackvägen 23

Villa
Åled, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
2 595 000 kr
100 + 100 m²
4 rum
775 m² tomt

NYTT PRIS OCH VISNINGSTID! Välkommen till detta trevliga enplanshus med källare, perfekt beläget bara ett stenkast från centrala Halmstad. Med en harmonisk kombination av bekvämlighet och natur, erbjuder denna bostad en idealisk plats att kalla hem. Bostaden erbjuder 4 rum och kök varav 3 sovrum som ger gott om utrymme för familjen samt en källare med bra extra utrymmen i form av allrum, gästrum, tvättstuga, matkällare, klädkammare, hobbyrum samt bastu/duschrum. På baksidan finns en härlig altan med tak där ni kan koppla av med naturen som granne och njuta av lugna stunder eller trevliga middagar utomhus. De låga driftkostnaderna och uppvärmningen via luft/vattenvärmepump ger en effektiv uppvärmning och en ekonomisk fördel. Till höger om bostaden är garaget placerat och på uppfarten finns det plats för två bilar. Denna bostad är en perfekt plats för den som söker bekvämlighet, lugn och närhet till stadslivet. Kontakta ansvarig mäklare för att veta mer om bostaden.

Kornhillsvägen 25B, Vallås, Halmstads kommun

Kornhillsvägen 25B

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 195 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/2
4 753 kr/mån
18 106 kr/m²

Generöst tilltagen tvåa om ca 66 m² med populär planlösning söker ny ägare. Lägenheter ligger på trevligt läge i föreningen där den inglasade balkongen erbjuder en vy över innergården. Här finns allt du kan tänkas önska av en tvåa i form av badrum med tvättmöjligheter, kök med gott om skåp och plats för matbord, bra med förvaring, generöst sovrum med utgång till balkong samt vardagsrum med parkettgolv. I avgiften ingår både värme, kallvatten, TV, bredband via fiber(100/100), bostadsrättstillägg samt tillgång till fri parkering i området, vilket resulterar i en låg månadskostnad. Låter detta som något för dig? Varmt välkommen att boka in er på visningen!

  • Plus
  • Balkong
Tylösandsvägen 8B, Tylösand, Halmstads kommun

Tylösandsvägen 8B

Villa
Tylösand, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
10 800 000 kr
171 + 151 m²
5 rum
1 121 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera ert nya drömboende i sommaridyllen Tylösand med badrocksavstånd till salta bad. Stor familjevila som består av två våningsplan fördelat på 171 kvm boarea och generös biarea så som inglasat uterum, gästrum och garage. Bostaden erbjuder påkostade materialval och bland annat stora sällskapsytor med en mysig öppen spis med insats, gediget kök, trevligt inglasat uterum, rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, modern tvättstuga och två helkaklade badrum varav det ena med spa-avdelning. Övreplan erbjuder ett sovrum, gästtoalett, klädkammare samt ett stort allrum som kan delas av till ytterligare sovrum för den stora familjen. På tomten erbjuds jacuzzi spabad som kan användas sommar- som vintertid när det blir för kallt att bada i havet eller bara för den som vill ha det varmt och skönt. Den generösa tomten är välskött med fin gräsmatta, enstaka träd samt några trevliga planteringar och det finns även tillgång till uteplatser i olika väderstreck för den som söker sol eller skugga. Gräsklippningen sköter robotgräsklipparen som även ingår i fastigheten. Stenlagd uppfart med plats för flertal bilar och mur samt staket som avgränsar tomten. Tylösand är ett eftertraktat område med närhet till det mesta så som Halmstad golfklubb, flera badplatser med långa sandstränder, bra bussförbindelser, fin natur runt omkring samt promadstråket Prins Bertils stig som går ända in till centrala Halmstad. För den som vill gå ut och äta finns flertal restauranger med endast gångavstånd bort eller varför inte gå till hotell Tylösand och ta del av hela deras utbud så som spa, gym, hotell, restaurang samt utelivet på sommaren. Kontakta ansvarig mäklare för privat visningstid. Varmt välkomna att höra av sig!

Visar alla 8