Gjutjärnsgatan 14

Norra Älvstranden Ringön, Göteborg Se på karta

670 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44 m²
Byggår
2006
Driftkostnad
30 451 kr/år
Antal besök
49 850
Dagar på Hemnet
10

Nu finns en unik möjlighet att förvärva en bostad där ni själva kan välja era grannar och närmiljö, närmare bestämt en husbåt!

Vill ni bo på första parkett till Göteborg C och läppstiftet stoltserande intill, men ändå ha lugnet med vattnet utanför, inte bara ett utan alla, fönster har ni hittat rätt. Det låter nästan ouppnåeligt, men utöver detta, kommer ni undan med en rekordlåg boendekostnad!

Vi presenterar här en supercharmig bostad, likt en pittoresk stuga, men i stället för grönskande omgivningar, är denna belägen på vatten. Invändigt finner ni pärlspontklädda väggar, brädgolv, många och charmiga fönster samt generös takhöjd. Husbåten är fördelad på 2,5 rum med kokvrå, badrum, generösa sociala ytor i bostadens mitt och sovrum samt sovalkov/kontor i på vardera sida där om. Således gör sig husbåten till en utmärkt liten bostad. Utöver det fantastiska ljusflödet via de många fönstren och vyerna utanför, nås på husbåtens tak en härlig terrass med oslagbar utsikt i alla väderstreck!

Idag ligger husbåten bland flera året-runt bosatta i marinan Blue Marine, mitt i Göteborg. Välj själva om ni vill behålla denna plats eller förflytta boendet till annan plats enl. era önskemål.

Kontakta Kajsa Andersson eller Johan Slättberg för mer information samt visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Göteborg Hisingen

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.