Fjällströmsvägen 16

Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun Se på karta

3 500 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 865 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
133 600 kr/år

Nu är det dags att få presentera Fjällströmsvägen 16 eller, som vissa av er känner som, Silvercross45!

Detta är en kommersiell fastighet med fina förutsättningar att bedriva olika former av verksamhet. Nuvarande ägare driver detta som ett vandrarhem med fina rum i olika storlekar. Fastigheten har idag 9 uthyrningsrum och två lägenheter samt en samlingslokal som har varit och delvis är en lokal för kyrklig verksamhet. Lägenheterna är fördelat med en på varje plan, på entréplan finner man en rymlig fyra med stort kök och badrum, på soutterängplan finns det en tvåa med kök och fint badrum. Till uthyrningsrummen finns det två gemensamma kök, gemensamma toaletter och badrum samt en fin SPA-avdelning med bubbelbad, dusch, bastu, infra-bastu och omklädningsrum.

Till fastigheten finns det även ett garage på 70 kvm som är genom-körbart med motordrivna portar i vardera ända. På gårdsplanen finns det gått om parkeringsplatser.
´
Är ni en entreprenör som älskar utmaningar eller har ni andra idéer som ni drömmer om att förverkliga så kan Fjällströmsvägen 16 var den fastighet som gör att ni vågar ta klivet. Förutsättningarna finns rakt framför er!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur

Kontakta mäklaren

Daniel Nyström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
0960-558 52