Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Daniel Nyström

Daniel Nyström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dalviksvägen 6, Mellanström, Arjeplogs kommun

Dalviksvägen 6

Fritidshus
Mellanström, Arjeplogs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
975 000 kr
50 m²
3 rum
1 420 m² tomt

Fritidshusfastighet med drömläge! Dalviksvägen 6 erbjuder er ett enskilt läge längst inne i en av vikarna i Uddjaurs sjösystem. Fastigheten ligger med ett västligt läge som ger er helt magiska solnedgångar över sjön. Fastigheten är bebyggd med en huvudstuga som är i gott skick. Detta är en timring som stått nere i Boviken, Skellefteå, som är ner timrad och flyttad till Dalviksvägen 6, 1972. Sen dess har denna fina timring stått ståtligt på denna plats med sitt magnifika läge. Huvudstugan välkomnar er med ett kök och matplats för att sedan leda er vidare in i det ljusa och rymliga allrummet. Från allrummet når man byggnadens två sovrum och här ifrån har man även utgång till baksidan. Här skulle en nybyggd altan sitta som handen i handsken, Tänk er att få vakna upp och avnjuta morgonkoppen kaffe med utsikt över en spegelblank sjö och bara njuta av utsikt och fågelkvitter. Efter en dag på sjön så kan man duka upp grillmiddagen på altanen där man med lite tur kanske kan grilla dagens fångst. På gården står det även ett uthus med utedass och vedbod. Nere vid sjön så finns det ett praktiskt båthus av äldre modell. Från fastigheten har du direktkontakt med stora vattensystem, här har du tillgång till några av Norrland inlands bästa fiskesjöar. Fastigheten ligger ett stenkast Velbmasjöns strandkant, Velbmasjön som i sin tur sitter ihop med både Uddjaur i norra delen och Storavan i södra delen. Från fastigheten kan du nå vatten från Avaviken i söder upp till Båtsjaur via Uddjaur och Aisjaur i norr. Förutom vacker natur och ett fiske i världsklass så erbjuder Mellanström högkvalitativa områden för friluftsliv, jakt och skoterkörning. Byn har ett aktivt jaktlag som rår om Mellanström JVO med jaktmarker på ca 8000 ha här finns det möjlighet att lösa småviltskort. Så passa på att ta till vara på denna möjlighet, varmt välkomna på visningen av Dalviksvägen 6.

Varasviken 24, Varasviken, Arjeplogs kommun

Varasviken 24

Villa
Varasviken, Arjeplogs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
2 995 000 kr
50 + 25 m²
2 rum
1,6 ha tomt

Söker ni efter något unikt, något som ni inte trodde fanns? Då kan denna fastighet vara helt rätt! En gårdsfastighet med egen udde med direkt sjöläge utmed Piteälvens strandkant. Nu har vi fått äran att förmedla denna pärla, belägen på en plats där tystnaden och lugnet kommer bli din bästa vän, där du kommer att få möjligheten att utforska en storslagen natur och till och med få bo mitt i den. Gården är byggt på en rogivande och vacker naturtomt med tillhörande ladugård och bastu. Bostadsbyggnaden är timrad men med en delvis nyrenoverad träfasad som är fylld av charm. Huset är placerat på en egen udde där en vik av Piteälven slingar sig in, helt fantastiskt! Denna gårdsfastighet i "Varras" är perfekt för dig som längtar ut till naturen. Här har du en bra utgångspunkt för ett friluftsliv i världsklass oavsett årstid. Eller vad säger ni om en vår och vinter med skoterkörning och vinterfiske. En sommar med vandring och fiske eller en höst med småviltsjakt eller varför inte svamp- och bärplockning. Varasviken erbjuder något helt unikt, en mäktig miljö där lågfjällen löser av varandra och älven ligger spegelblank. Här finner man ett lugn som är svårt att beskriva, det måste upplevas på plats. Detta är en helt unik fastighet, tveka inte att höra av er. Imorgon kan det vara för sent!

Gullön 5, Gullön, Arvidsjaurs kommun

Gullön 5

Villa
Gullön, Arvidsjaurs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
1 225 000 kr
72 + 72 m²
4 rum
9 050 m² tomt

Söker ni ett fritidshus eller permanentboende för alla årstider? Då har ni kommit rätt, Gullön erbjuder aktiviteter för hela familjen året om! Här finns allt man behöver när det gäller friluftsliv, jaktmöjligheter, magiska fiskevatten, fina skoterområden och härlig natur. Fastigheten är bebyggd men den 1½-plansvilla med fullstor källare, entréplan välkomnar er med en praktisk hall, som leder er vidare in till husets hjärta, köket. Här har man ett lantligt kök med stor matplats, från köket når man ett mindre rum som fungerar som sovrum, gästrum eller varför inte ett hemmakontor. Från hallen når man även vardagsrummet och en wc. På övre plan har man två stora sovrum, badrum och sovalkover, mycket praktiskt om man vill ha mycket sängplatser. Källarplan rymmer en bastu med tillhörande dusch och toalett, pannrum, matkällare och förrådsutrymmen. Från fastigheten har du närkontakt med stora vattensystem via Gullöns väl omhändertagna båthamn, härifrån har du tillgång till några av Norrland inlands bästa fiskesjöar. Gullön ligger utmed Storavans västra strandkant, så till att börja med så har man ett högintressant trollingfiske sommartid i Storavan som många runt om in Sverige bara skulle drömma om. Sedan kan du ta dig från Avaviken i söder upp till Båtsjaur i norr via Storavan, Uddjaur och Aisjaur. För er som letar fiske kan det knappast bli bättre! Ni som är jaktintresserade har också kommit rätt, Gullön har ett väldigt attraktivt och populärt jaktlag där man som fastighetsägare ges möjlighet till småviltsjakt, Gullöns jaktlag förfogar över jaktområden på ca 5000 ha. Gissningsvis kommer vårvintern att spenderas på skoter under dagarna och därefter kommer eldstaden vara en attraktiv plats för familjen på eftermiddagarna och kvällarna. Här kommer många korvar att grillas framöver. Som ni redan förstått så är detta en fastighet som har det mesta för er som söker ett boende att nyttja stora delar av året, varmt välkomna på visning!

Storgatan 21, Arjeplog, Arjeplogs kommun

Storgatan 21

Villa
Arjeplog, Arjeplogs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
875 000 kr
77 + 35 m²
3 rum
666 m² tomt

Varmt välkomna till Storgatan 21, en charmig villa med ett väldigt centralt läge! Här erbjuder vi er en renoverad och uppfräschad 30-tals villa med en härlig takhöjd. Fastigheten är väl omhändertagen och invändigt är mycket ytskikt renoverade och färgsatta med en ljus kulör vilket ger huset en härlig rymd och en modern känsla. Fastigheten är inredd med tre rum och kök, rummen är i bra storlek och ger er alternativa möjligheter med planlösningen. Tomten är inbjudande och en altan mot fastighetens baksida känns som en lysande idé, där kommer ni kunna njuta av många härliga sommarkvällar. På Storgatan 21bor du mycket centralt och attraktivt med närhet till bland annat vackra promenadstråk och rofyllda grönområden. Från fastigheten har man närhet till både vatten och natur och längre bort på gatan har man samhällets kärna där man har de flesta affärer och livsmedelsbutiker. Med cykel eller en lite längre promenad kommer du även enkelt till förskola, grundskola, gymnasieskola och idrottsanläggningar. Detta är en fastighet med ett perfekt läge för uthyrning mitt i hjärtat av Arjeplog, välkommen på visning!

Lauker 12 och 13, Lauker, Arvidsjaurs kommun

Lauker 12 och 13

Fritidshus
Lauker, Arvidsjaurs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
325 000 kr
73 m²
4 rum
1 513 m² tomt

Varmt välkomna till Lauker! Kliv in i detta hus och upptäck ett trivsamt hem med goda förutsättningar för er som är ute efter ett fritidshus. Här erbjuder vi en fastighet med närhet till ett friluftsliv i toppklass. Huset är i gott skick och erbjuder fina möjligheter att skapa ett hem efter eget tycke och smak. I försäljningen så ingår det två fastigheter, Lauker 1:55 och 1:58 med adresserna Lauker 12 och 13. Detta är en gammal ladugård som man har delat av på mitten och samtidigt styckat av två tomter. Men för enkelhetens skull kommer dessa två fastigheter säljas tillsammans, detta ger er möjligheten att köpa tillsammans med en till familj eller varför inte öppna upp och skapa ett stort boende för familjen? För er som är fiskeintresserade kommer denna stuga att passa perfekt. Området kring Lauker erbjuder flertalet sjöar och tjärnar med gott om fisk. Rakt nedanför stugan ligger Laukersjön som är en fiskrik sjö och erbjuder sik, sellak, öring, abborre, gädda och lake. Fiskekort för Laukersjön, Skvertjärn och Kåtatjärn löses hos Laukers fiskevårdsförening. För er som känner till Östra Kikkejaur och dess trollingfiske kan ta en dagsutflykt dit då den bara ligger några kilometer bort från fastigheten. I anslutning till Östra Kikkejaur finns ju även Åbyälven som också är ett populärt fiskevatten. Barnfamiljer som letar badvänlig strand behöver bara går ner för vägen så kommer man till Laukers egna badstrand, här kan barnen busa och leka tillsammans i godan ro. Till hösten blir det skönt att ta med sig bärkorgen ut till skogs för att fylla upp lagret, vilken lyx att kunna få koka egen sylt eller baka paj på egenplockade bär. Lauker är en levande by med en aktiv byaförening, bonden i byn har sedan några år tillbaka en väldigt omtyckt kötthandel en annan fördela med byn är ett de flesta av husen är permanentboende. Lauker är under full utveckling, man har ordnat med en ställplats för husvagnar intill väg 94, perfekt plats för förbiresande, här har man en härlig utsikt ner mot sjön och mittemot ställplatsen har man även byastugan med tillhörande bagarstuga, lekplats, kolmila och en smedja som skall rustas upp. Varmt välkomna till denna pärla i natursköna Lauker!

Järnvägsgatan 116, Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun

Järnvägsgatan 116

Övrigt
Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
4 250 000 kr
5 081 m² tomt

Här kommer en möjlighet för dig som behöver en verksamhetslokal, lager eller maskinhall! Fastigheten har ett attraktivt läge som är lättillgängligt för större fordon att ta sig till. Från fastigheten finns det två vägar att ta sig både norr och söder ut från Arvidsjaur, förslagsvis tar man Ringelleden så slipper man åka in i samhället och trängas. Byggnaden är uppdelad i 3 st garage med en total yta på ca 250 m². Garagen är fördelade på 118 m², 80 m² och 51 m², Varje enhet har egen port portarna till garage 1 och 2 är 4.5 m höga och den tredje porten är 4 m hög. Generös takhöjd på ca 4,5 meter ger även möjlighet att bygga ett plan till och på så sätt utvidga den disponibla ytan på fastigheten, ovanför kontor- och personalutrymmet finns det redan ett disponibelt utrymme för förråd och lager. På detta plan står även elpannan. Kommunalt VA och el finns givetvis indraget och oljeavskiljare finns i garaget. I de två större garagen ligger det vattenburen golvvärme, det tredje är ett kallgarage. Länge ner på fastigheten står det en fristående byggnad med gott om förvaringsutrymmen, här finns det även frys- och kylrum. Ytorna runt byggnaden är asfalterade. Här skapar vi nya möjligheter för dig, vill du ha mer utrymme att utöva en hobby, själv eller tillsammans med vänner? Söker du efter ett praktiskt garage för motorcyklarna eller husbilen? Vill du starta eget och behöver kontroll över utgifterna? Här får man en enhet för att få plats med hela din verksamhet eller varför inte förvärva denna fastighet och ha både egen verksamhet och hyra ut till annan verksamhet för att få in en fin hyresintäkt.

Storgatan 38, Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun

Storgatan 38

Villa
Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
1 225 000 kr
118 + 60 m²
4 rum
868 m² tomt

Till alla er som söker en villa med centralt läge och ett rymligt garage. Nu är det dags, hjärtligt välkomna till Storgatan 38. Nu har vi fått förtroendet att förmedla denna fina och påkostade villa, centralt belägen mitt i Arvidsjaur. Fastigheten består av en huskropp på 1½-plan med tillhörande källare samt ett fristående garage på hela 42 kvm. Huset har en härlig kombination av nytt och gammalt, många rum är renoverade och fräscha samtidigt som man har kombinerat det med att bevara snygga detaljer som tex trägolv i vissa rum, detta skapar en skön mix som ger huset en ombonad och fräsch känsla. Den motorintresserade kommer att bli överlycklig då denna villa även erbjuder ett fristående garage på 42 kvm. Här kommer många kvällar att spenderas, skruvandes i motorer eller maskiner. Garaget är isolerat och påkostat med vattenburen golvvärme ger både en ökad komfort och bättre upptorkning till utrymmet så här har man allt man behöver för en trevlig kväll. Letar du efter bästa solläge under sommaren och våren kan denna fastighet erbjuda ett solklart alternativ med den delvis inglasade och takbeklädda altanen. Tomten är utfylld och omplanerad till en stor och plan yta som lämpar sig utmärkt för parkering av husvagnar och släp men framförallt allt en perfekt yta för barnen att leka på, här blir det full aktivitet hela dagen med bandymatcher och andra aktiviteter för att senare på eftermiddagen övergå till ett uppdukat långbord på altanen för nära och kära då det vankas middag. För den som känner sig helt slutkörd efter en heldags arbete kan med fördel skippa matlagningen under sommarhalvåret och gå ner på kvarterskrogen Laponiakåtan som bara ligger ett par stenkast från fastigheten. Här kan man avnjuta en god middag med familjen ute på terrassen med utsikt över Nyborgstjärn. Välkomna till Storgatan 38!

Fältvägen 1, Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun
  • Budgivning pågår

Fältvägen 1

Villa
Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
1 995 000 kr
143 + 19 m²
5 rum
1 786 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva ett av Arvidsjaurs mest omtalade lägen! Söker ni lugn och mycket utrymme men ändå vill ha närheten till samhället så är Fältvägen 1 huset för er. Här har du en fastighet med helt enskilt läge, din närmaste och enda granne är Arvidsjaurs golfbana. Denna välskötta villa är verkligen ett hem som utstrålar värme, inte bara för det driftsäkra bergvärmesystemet och braskaminen utan för den känsla som möter dig i dörren, här får man ett välkomnande första intryck! Villan utgörs i dagsläget av entréplan som erbjuder ett ljust och öppet kök, rymligt vardagsrum, fyra sovrum, samt badrum. Från vardagsrummet nås den inglasade altanen som vetter mot baksidan i skönt söderläge och i anslutning till köket finns en groventré som även rymmer tvättstuga och toalett. Letar du efter bästa solläge under sommaren och våren kan denna fastighet erbjuda två solklara alternativ. På framsidan dukar man upp ett cafébord och njuter av den härliga morgonsolen, här smakar morgonkaffet extra bra. På baksidan finner man inglasningen som tillsammans med altanen blir det givna valet dag- och kvällstid då solen gassar på högt ifrån söder. Tomten erbjuder även fina förutsättningar för kubbspel och bus i solskenet med barnen under dagen för att senare på eftermiddagen övergå till uppdukat långbord på altanen för nära och kära då det vankas grillmiddag. För den med gröna fingrar rekommenderas att placera ut några några pallkragar för att driva upp lite egna örter till matlagningen. Från tomten når du allt från golfbana, elljusspår och skoterleder till fina skogspartier. Ni som spelar golf kliver direkt ut på treans tee och går en kvällsrunda med bagen på ryggen. Varmgaraget är bekvämt och praktiskt, bara rulla in din isiga bil efter dagens slut för att sedan kunna sätta dig i en varm frostfri bil på morgonen när dagis, skola och arbete väntar. Varmt välkomna med er visningsanmälan, denna villa vill ni inte missa!

  • Energieffektiv
Hedgatan 34, Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun

Hedgatan 34

Villa
Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
1 495 000 kr
92 + 92 m²
4 rum
1 029 m² tomt

Välkomna till denna fina villa belägen högt upp på Hedgatan, en lugn gata med många barnfamiljer. Här är det fullt med aktivitet sommar som vinter, höst som vår. Barnen på gatan spelar bandy, leker kurragömma och busar i snöhögarna. Villan utgörs i dagsläget av entréplan som erbjuder kök med matplats, trivsamt allrum med utgång till altanen, tre rymliga sovrum, renoverat badrum samt en toalett. På souterrängplan finner man allrum med braskamin, en rymlig tvättstuga med möjlighet till bastu samt pannrum och förrådsutrymmen. Letar du efter bästa solläge under sommaren och våren erbjuder denna villa dig ett solklart alternativ. På baksidan finner man altanen med härligt söderläge, detta kommer bli det givna valet dag- och kvällstid då solen värmer på ett härligt sätt. Den plana tomten på baksidan erbjuder även fina förutsättningar för fotbollsmatcher och kubbspel. Här kommer barnen att stormtrivas, busa i solskenet och avnjuta en glass på altanen. Altanen kommer ju med fördel att senare på eftermiddagen övergå till uppdukat långbord med nära och kära då det vankas middag. Här rekommenderas en grill av större modell för att matcha in detta flådiga altanbygge, här funkar det inte med en liten klotgrill. För den med intresse för trädgård så kan man sätta upp några pallkragar, i utkanten av tomten eller i nära anslutning till altanen. Här odlar man både grönsaker och blommor för att liva upp fastigheten. Så härligt att kunna driva upp lite egna örter till matlagningen, gå ut och plocka lite persilja som man kan strössla över en härlig ugnsrostad potatis, grillade grönsaker och en god köttbit. Låta barnen plocka egenodlade, späda morötter och gnaga på. Friggeboden som finns på baksidan kan bli en riktigt fin lekstuga åt barnfamiljen eller en praktisk redskapsbod för trädgårdsredskapen. Varmgaraget är bekvämt och praktiskt, bara rulla in din isiga bil efter dagens slut för att sedan kunna sätta dig i en varm frostfri bil på morgonen när dagis, skola och arbete väntar. Varmt välkomna med er visningsanmälan, denna villa vill ni inte missa!

Pitevägen 15, Abborrträsk, Arvidsjaurs kommun

Pitevägen 15

Villa
Abborrträsk, Arvidsjaurs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
795 000 kr
94 + 68 m²
4 rum
2 755 m² tomt

Pitevägen 15 erbjuder er en trevlig tvåplansvilla med fullstor källare. Denna villa är verkligen ett hem med välplanerade kvadratmeter. I dagsläget är köket, matplatsen och vardagsrummet hjärtat i huset, här kommer era nära och kära mer än gärna att hänga, oavsett om det är för en slät kopp kaffe en söndagsförmiddag eller för en familjemiddag på lördagskvällen. Villan utgörs i dagsläget av entréplan som erbjuder ett renoverat kök med tillhörande matplats, vardagsrum, ett sovrum med tillhörande garderobsvägg, renoverat badrum samt separat kapprum/kontor. Övre plan välkomnar dig med en hall samt två sovrum med tillhörande kattvindar, där den ena vinden är isolerad. Källarplan erbjuder fina biytor som tvättstugan, pannrum, matkällare och förrådsutrymmen. Är du motorintresserad eller bara gillar att ha mycket utrymme så kommer garaget blir en tillflyktsplats. Här har ni ett garage på 84 m² med högt i tak, sätter man in en modern industri-port så får man in både husvagn, bilar och skotrar samtidigt. Utöver detta så finns det även en tillhörande carport på 66 m² i direkt anslutning till garaget. Som ni förstår så kommer alla motorintresserade människor drägla över dessa utrymmen. För er som har drömmar om att anlägga trädgård så erbjuder tomten plats för både grönsaksland och växthus där baksidan av huset kommer väl till pass. Här kommer den med gröna fingrar att trivas! För barnen så finns det fina ytor att leka på och bakom fastigheten har man fri tillgång till skog och natur. På tomten finns det även en bastutunna och en friggebod. Är du jakt- och fiskeintresserad så finns det väldigt fina förutsättningar om du bosätter dig i byn. Alla bosatta i byn har möjlighet att lösa småviltskort och vill man fiska så finns det en aktiv fiskevårdsförening där man kan köpa fiskekort som gäller i flertalet sjöar runt om Abborrträsk. Bara några hundra meter från fastigheten finns sjön Abborrträsket som är en av de större sjöarna i området. Abborrträsk är en aktiv och trevlig by med många familjer som bor här permanent. Byn ligger med fint läge utmed massor av sjöar och mindre tjärnar. Natur-och friluftslivet är fantastiskt och förutom jakt och fiske finns det fina områden både för skoterkörning och bärplockning. Byn har även en mataffär, bensinstation och bilverkstad samt ett utomhusbad med tillhörande lekpark för barnen. För er som söker permanent boende så ligger Pitevägen 15 med ett perfekt pendlingsavstånd till Arvidsjaur! Varmt välkomna!

Myrheden 9, Arjeplog, Arjeplogs kommun

Myrheden 9

Fritidshus
Arjeplog, Arjeplogs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
750 000 kr
48 m²
2 rum
1 910 m² tomt

Mellan sjöarna Västra och Östra Radnejaur så ringlar sig en mysig liten bäck. Längs denna bäck, med en liten slänt ner till bäcken ligger Myrheden 9, en gedigen timmerstuga med ett väldigt rofyllt läge. Fastigheten är bebyggd med en trevlig timmerstuga som rymmer hall, kök med matplats för tio personer, detta i öppen planlösning mot allrum och sovalkov med dubbelsängar i två våningar. Allrummet har en härlig braskamin som tillför både värme och charm till stugan. Från allrummet når man även altanen som har ett söderläge och utsikt över bäcken. På fastigheten finns det även uthus i form av förråd, vedbod, utedass och givetvis en vedeldad bastu med tillhörande omklädningsrum. Inne i stugan finns mulltoa och tvättutrymme. Området kring Radnejaur erbjuder möjligheter till ett härligt friluftsliv. I området finns det förutsättningar till småviltsjakt, fint fiske, hjortronplockning och bra skoterkörning. En bit bort från Radnejaur finner man naturreservatet Nimtek. Där finns tillgång till vacker natur och gammal bevarad skog. Utöver sjöarna Västra och Östra Radnejaur har man närhet till sjöarna Gubblijaur och Tjärraure som har en stor sandstrand längs med ena viken. Lågfjället Stor-Ståkke ligger några kilometer bort och erbjuder vacker natur och fin skoterkörning. Alla dessa närbelägna områden kommer att bli heta alternativ för trevliga dagsutflykter för hela familjen oavsett årstid! Söker ni er en fin och väl omhändertagen fritidshusfastighet med ett rofyllt och unikt läge, då kan Myrheden 9 vara helt rätt för er!

Visar alla 11