Mäklare Daniel Nyström

Daniel Nyström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Donkavägen 131, Östra Kikkejaur, Arvidsjaurs kommun

Donkavägen 131

Fritidshus
Östra Kikkejaur, Arvidsjaurs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur

295 000 kr

24 m²

1 rum

Detta arrende på Donkavägen 131 ger er möjligheten att skapa er en helt egen semesteridyll med direkt sjöläge vid den populära och attraktiva sjön Östra Kikkejaur! Här finns nu ett tillfälle för er som söker ett enklare fritidshus eller för er som vill slå på stort och renovera eller bygga nytt, detta arrende har alla förutsättningar att bli ett riktigt trevligt semesterboende under många år framöver. Fritidshuset är vackert beläget på en stor och rogivande naturtomt med härlig vy över sjön. Arrendet är bebyggt med byggnader som är av enklare modell, här finns det en huvudstuga, gäststuga samt ett uthus med vedbod och utedass. El finns i området för er som vill kosta på fastigheten med ström. Östra Kikkejaur med omnejd erbjuder ett riktigt bra fiske, både sommar och vinter. I närområdet finns det tillgång till fin småviltsjakt och skoterkörningen på vårvintern är rena drömmen, här kommer ni både kunna köra skoter och åka skidor på sjön och i omgivningarna samt göra vandringar i naturen. Förslagsvis spenderas dagarna ute med härliga aktiviteter, lunchen steks över öppen eld och när ni kommer tillbaka avslutar man dagen med en härlig middag på altanen med nära och kära. Denna pärla vill du inte missa!

Fiskarvägen 13, Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun

Fiskarvägen 13

Villa
Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur

850 000 kr

71 m²

3 rum

1 091 m² tomt

Varmt välkommen till Fiskarvägen 13, en trevlig enplansvilla med fullstor källare belägen på attraktiva och populära Sandbacken. Fastigheten är bebyggd med ett bostadshus som mäter 71 kvm boyta på entréplan och 71 kvm biyta på källarplan. Villan är inredd med tre rum och kök, var av två sovrum. Entréplan rymmer kök med tillhörande matplats, vardagsrum, två sovrum och badrum. Husets hjärta är kök och vardagsrum,här har nuvarande ägare öppnat upp väggen och på så sätt skapat en härligt rymd och ett fint ljusflöde genom huskroppen. Den nyinstallerade braskaminen kommer ge både värme och charm till huset, framförallt under årets mörka och kalla månader. På källarplan finns det fina ekonomiutrymmen som tvättstuga, fd pannrum, matkällare och förrådsutrymmen. Letar du efter bästa solläge under sommaren och våren kan denna fastighet erbjuda ett solklart alternativ, den nybyggda altanen på framsidan som ligger i ett perfekt söderläge. På baksidan erbjuder denna fastighet fina förutsättningar för aktiviteter för barnen här finns det plats för både studsmatta och fotbollsmål. Här blir det full aktivitet hela dagen för att senare på eftermiddagen övergå till ett uppdukat långbord på altanen för nära och kära då det vankas middag. Trädgården har även stora möjligheter för den som vill förverkliga sina odlingsdrömmar. Sätt upp pallkragar eller ett växthus och tillvarata på sommarens många soltimmar att driva upp dina plantor på. Huset ligger med ett trevligt läge på Sandbacken men närhet till gymnasium, Arvidsjaurs fina och välutrustade gym samt Rymmarstadion där det finns fina elljusspår och välpreparerade längdspår vintertid. Från fastigheten har man även närhet till skoterled. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Gamla landsvägen 136, Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun

Gamla landsvägen 136

Villa
Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur

895 000 kr

110 m²

4 rum

934 m² tomt

Välkomna till Gamla Landsvägen 136, en hemtrevlig och väl omhändertagen villa med en tilltalande planlösning som passar så väl stora som lilla familjen. Villan är fördelad på kök med tillhörande matplats, vardagsrum, tre sovrum i bra storlek, badrum, toalett och rymlig ekonomidel som är inredd med tvättstuga, förråd eller ett eventuellt gästrum/tonårsrum, förråd och garage. Huset står på en 934 kvadratmeter stor trädgårdstomt, ni som gillar att hålla på i trädgården kommer att se fina möjligheter i denna fastighet. Tomten kommer annars bli en naturlig lekplats för barnen, vintertid kommer snögrottor och snöbollskrig att arrangeras tillsammans med kompisarna och sommartid ryms det både studsmatta och fotbollsmål utan problem. Middagarna spenderas med fördel på altanen, här får man en altan som ligger vindskyddad i vinkeln mellan huskroppen och ekonomidelen. Här kommer många timmar att spenderas och under sommarhalvåret kommer både lunch och middag ätas i godan ro och grillen lär gå varm. Här rymmer ni familj och vänner utan problem oavsett om det är en korv-lunch till barnen och deras kompisar eller en god köttbit åt familjen. Från fastigheten har man närhet till förskola, golfbanan och elljusspår för hundpromenader eller för en skön joggingtur för den träningsvillige. I området bor det många barnfamiljer vilket ger fina förutsättningar för barnen att få många kompisar och en aktiv vardag. Denna fina enplansvilla vill ni inte missa, varmt välkomna!

Gallavägen 16, Gallajaur, Arjeplogs kommun

Gallavägen 16

Fritidshus
Gallajaur, Arjeplogs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur

650 000 kr

21 m²

2 rum

1 199 m² tomt

Många har långa kravlistor på sina kommande fritidshus, det som oftast står högst på listan är högklassigt friluftsliv, bra fiske och fina jaktmöjligheter i kombination med härlig natur och närhet till vatten. Av en ren händelse så har ni nu ett sådant tillfälle, vi har nu fått äran att presentera detta lilla men ack så trevliga fritidshus i Gallajaure. Fastigheten ligger efter Gallavägen med närhet till både fjälltoppar och sjöar. Fastigheten ligger i ett attraktivt område både när det gäller jakt och fiske, om man nämner fjällsjöar som Gallajaure, Labbas, Rappen och Tjeggelvas brukar folk reagera, lägg även till Piteälven så förstår ni som gillar fiske att ni har hittat rätt. Här har ni möjlighet för alla sorters fiske oavsett årstid. Småviltsjakten som man på ett enkelt sätt löser genom Arjeplogs Allmänning, håller högsta klass. Packa ryggsäcken och förbered er på en härlig dag ute i skogen med mycket spänning och förhoppningsvis stor jaktlycka. Som ni förstår så erbjuder denna fastighet otroligt fina förhållanden om man gillar natur och uteliv. Här kommer många minner att skapas för hela familjen!

Rättsel 7, Rättsel, Arvidsjaurs kommun

Rättsel 7

Villa
Rättsel, Arvidsjaurs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur

395 000 kr

75 m²

3 rum

1 319 m² tomt

Varmt välkomna till Rättsel 7, en väl omhändertagen fastighet som passar lika bra som permanent boende som fritidshus. Rättsel erbjuder fina områden för er som gillar natur och friluftsliv. Här har man fina marker för er som gillar att göra dagsutflykter med skotern, förslag på utflyktsmål kan vara Rättselsberget eller Gaddaberget. Ni som har ett intresse för jakt och fiske kommer inte heller bli besvikna, här har man närhet till fina fisketjärnar och framförallt Vistån. Jakten som erbjuds i området är småviltsjakt av alla dess slag, fågel, räv eller kanske hare? Ut i skogen och se vad den erbjuder. Rättsel ligger med pendlingsavstånd till Arvidsjaur och många i byn bor här permanent. Så för er som söker en villa på landet är detta ett bra alternativ. Om man adderar alla fördelar som denna fastighet ger er, både i skick och i omhändertagande och lägger till ett fint friluftsliv som kryddas med fina jakt- och fiskemöjligheter så har ni ett väldigt bra alternativ till boende, oavsett om ni söker villa eller fritidshus. Välkomna till Rättsel 7!

Flyggsundet 2, Flygsundet, Arjeplogs kommun

Flyggsundet 2

Fritidshus
Flygsundet, Arjeplogs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur

1 625 000 kr

50 m²

2 rum

1 257 m² tomt

Många har långa kravlistor på sina kommande fritidshus, det som oftast står högst på listan är högklassigt friluftsliv, bra fiske och fina jaktmöjligheter i kombination med härlig natur och närhet till fjället och vatten. Av en ren händelse så har ni nu ett sådant tillfälle, vi har nu fått äran att presentera denna nybyggda sportstuga, belägen i attraktiva området Flyggsundet. Fastigheten är idylliskt placerad nära sundet mellan fjällsjöarna Stor-Mattaure och Lill-Mattaure. Flyggsundet 2 är bebyggd med en sportstuga, grillkåta, gäststuga, förrådsbyggnad och utedass. Sportstugan rymmer ett allrum som ligger i öppen planlösning mot kök och matplats, härifrån har man även utgången till altanen som ligger med härlig sjöutsikt och soligt söderläge. Stugan har även ett sovrum på entréplan och ett loft som rymmer många sovplatser. Har man ännu fler gäster så kommer gäststugan att fylla en värdefull funktion. Fastigheten ligger i ett attraktivt område när det gäller friluftsliv, jakt och fiske. Om man nämner närhet till fjällsjöar som Mattaure, Labbas, Rappen och Tjeggelvas brukar folk reagera och lägger man även till Piteälven i samma mening så förstår ni som gillar fiske att ni har hittat helt rätt. Området erbjuder alla möjligheter till varierat fiske oavsett årstid. Småviltsjakten som man på ett enkelt sätt löser genom Arjeplogs Allmänning, håller högsta klass, packa ryggsäcken och förbered er på en härlig dag ute i skogen med mycket spänning och förhoppningsvis stor jaktlycka. För er som även söker möjlighet till skidåkning så kan vi glatt meddela att fastigheten ligger med närhet till den fina skidanläggningen på Galtispouda. Som ni förstår så erbjuder denna fastighet otroligt fina förhållanden om man gillar natur och uteliv. Här kommer många minner att skapas för hela familjen!

Norrmalm 12, Norrmalm, Arvidsjaurs kommun
  • Budgivning pågår

Norrmalm 12

Villa
Norrmalm, Arvidsjaurs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur

2 175 000 kr

131 m²

4 rum

1 875 m² tomt

Har ni gått och drömt om ett boende med sjöläge och egen badstrand, då kan dagen vara kommen. Nu presenterar vi Norrmalm 12, en superfin fastighet med ett riktigt drömläge! Här från ni en fastighet där man har sandstranden och sjön bara några meter från husknuten. Fastigheten är bebyggd med en huvudstuga som rymmer allt man behöver för ett bekvämt stugliv eller permanentboende. Här finns det fullt utrustat kök och badrum med dusch och tillhörande bastu. Huvudstugan här även en magnifik altan som delvis har tak för dom som behöver skugga när solen gassar på. Vidare på fastigheten finns det ett dubbelgarage på 42 m² och jordkällare. Norrmalm ligger utmed norra sidan av sjön Långträsket och har därmed ett härligt söderläge ner mot sjön. Långträsket är är beläget längs Silvervägen som går mellan Arvidsjaur och Arjeplog. Sjön ingår i Byskeälvens huvudavrinningsområde och sträcker sig från Allejaurälvens nedersta del och mynnar ut Långträskälven. I sjön planteras det in öring varje år! För er som söker möjlighet till jakt under hösten så kan vi glädja er med att man kan lösa småviltskortet hos Arvidsjaur Allmänning som förfogar över markområden omkring Norrmalm. Här finns det gott om hare, räv och skogsfågel. Som ni förstår är detta ett exceptionellt läge för er som söker sjölägen och lägger man till en fräsch sportstuga och fina komplementbyggnader så är det svårt att hitta något liknande. Norrmalm 12 vill ni inte missa, varmt välkomna till paradiset!

Domängatan 58, Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun

Domängatan 58

Villa
Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur

1 595 000 kr

82 m²

4 rum

1 082 m² tomt

Söker ni en villa som inte ser ut som alla andra, här får ni en totalrenoverad villa med en unik planlösning! Domängatan 58 har fått en total "makeover" sista året. Nuvarande ägare har lagt ner kropp och själ i detta hus för att omvandla det till en modern villa men ändå försöka behålla den unika känslan som infinner sig när man stiger in i huset. Hallen välkomnar dig med avhängningsytor och en toalett, från hallen så tar man en halvtrapp upp för att komma till nästa etage. Här finner man ett nyrenoverat kök i avskalad- och minimalistiskstil, käket är ljust och får en fin lyser via fönsterpartierna som är i kök och vid matplatsen som ligger i anslutning till köket. Vidare på samma plan har man två sovrum i bra storlek samt ett rymligt vardagsrum med utsikt över trädgården. På övre plan finns ett inrett sovrum samt en klädkammare, här finns det även ett oinrett rum som går att isolera upp för att skapa ett till sovrum. Källarplan rymmer alla ekonomiutrymmen som man behöver, här finns tvättstuga, pannrum, hobbyrum samt förrådsutrymmen. Fastigheten har en magnifik tomt där den största delen av tomten ligger på baksidan av huset, givetvis har man ett mäktigt söderläge på hela baksidan som kommer inbringa många soltimmar under vår och sommar. Här rekommenderas strakt en stor altan där man kan njuta av den gassande solen medans barnen kan leka fritt på gräsmattan rakt nedanför altanen. Här har man full uppsikt på vad som händer samtidigt som man umgås med nära och kära. Domängatan 58 ligger på en trevlig adress med många barnfamiljer som närmaste grannar. Härifrån har man nära till förskolor och mataffär. Så söker ni en totalrenoverad villa men med speciell och unik känsla så har ni kommit helt rätt!

Myrheden 9, Arjeplog, Arjeplogs kommun
  • Budgivning pågår

Myrheden 9

Fritidshus
Arjeplog, Arjeplogs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur

750 000 kr

48 m²

2 rum

1 910 m² tomt

Mellan sjöarna Västra och Östra Radnejaur så ringlar sig en mysig liten bäck. Längs denna bäck, med en liten slänt ner till bäcken ligger Myrheden 9, en gedigen timmerstuga med ett väldigt rofyllt läge. Fastigheten är bebyggd med en trevlig timmerstuga som rymmer hall, kök med matplats för tio personer, detta i öppen planlösning mot allrum och sovalkov med dubbelsängar i två våningar. Allrummet har en härlig braskamin som tillför både värme och charm till stugan. Från allrummet når man även altanen som har ett söderläge och utsikt över bäcken. På fastigheten finns det även uthus i form av förråd, vedbod, utedass och givetvis en vedeldad bastu med tillhörande omklädningsrum. Inne i stugan finns mulltoa och tvättutrymme. Området kring Radnejaur erbjuder möjligheter till ett härligt friluftsliv. I området finns det förutsättningar till småviltsjakt, fint fiske, hjortronplockning och bra skoterkörning. En bit bort från Radnejaur finner man naturreservatet Nimtek. Där finns tillgång till vacker natur och gammal bevarad skog. Utöver sjöarna Västra och Östra Radnejaur har man närhet till sjöarna Gubblijaur och Tjärraure som har en stor sandstrand längs med ena viken. Lågfjället Stor-Ståkke ligger några kilometer bort och erbjuder vacker natur och fin skoterkörning. Alla dessa närbelägna områden kommer att bli heta alternativ för trevliga dagsutflykter för hela familjen oavsett årstid! Söker ni er en fin och väl omhändertagen fritidshusfastighet med ett rofyllt och unikt läge, då kan Myrheden 9 vara helt rätt för er!

Plåtslagaregatan 1, Arjeplog, Arjeplogs kommun

Plåtslagaregatan 1

Villa
Arjeplog, Arjeplogs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur

650 000 kr

70 m²

2 rum

1 352 m² tomt

Varmt välkomna till Plåtslagaregatan 1, en mindre villa med härlig charm! Har eran nuvarande villa blivit för stor men ni inte är redo för lägenhetslivet eller är ni kanske på väg att flytta hemifrån och vill investera i ett eget boende på en gång, då kan denna fina villa villa vara ett bra alternativ oavsett situation i livet. Här får ni ett villa med två rum och kök med tillhörande matplats, fastigheten har en gång i tiden varit två mindre lägenheter men är omgjord och även utbyggt för att hamna i detta utförande. Fastigheten erbjuder en stor tomt med mycket utrymmen, ni som vill ha plats för husvagn, kåpsläp och andra saker på er fastighet kommer bli väldigt nöjda. Här finns det även uthus i form av, två mindre garage och ett uthus med tillhörande gästrum och förrådsutrymmen. Garagen passar perfekt för skoter, skoterpulka eller kanske en fyrhjuling. Tomten ger även fina förutsättningar för er som vill utveckla fastigheten, varför inte slå på stort och bygga ett stort dubbelgarage, för utrymme finns! Här bor du mycket centralt och attraktivt med närhet till bland annat vackra promenadstråk och rofyllda grönområden. Precis runt hörnet, ca en minuts gångväg når man till vattnet från Hornavans vattensystem. Bara två minuters promenad bort ligger livsmedelsbutiker och affärer. Med cykel eller en lite längre promenad når du även enkelt förskola, grundskola och gymnasieskola utan att behöva korsa någon trafikerad väg. Låter denna charmiga villa intressant? Tveka inte att höra av er, välkomna!

  • Plus

Visar alla 10