Myrheden 9

Arjeplog, Arjeplogs kommun Se på karta

750 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48 m²
Tomtarea
1 910 m²
Driftkostnad
3 738 kr/år

Mellan sjöarna Västra och Östra Radnejaur så ringlar sig en mysig liten bäck. Längs denna bäck, med en liten slänt ner till bäcken ligger Myrheden 9, en gedigen timmerstuga med ett väldigt rofyllt läge.

Fastigheten är bebyggd med en trevlig timmerstuga som rymmer hall, kök med matplats för tio personer, detta i öppen planlösning mot allrum och sovalkov med dubbelsängar i två våningar. Allrummet har en härlig braskamin som tillför både värme och charm till stugan. Från allrummet når man även altanen som har ett söderläge och utsikt över bäcken. På fastigheten finns det även uthus i form av förråd, vedbod, utedass och givetvis en vedeldad bastu med tillhörande omklädningsrum. Inne i stugan finns mulltoa och tvättutrymme.

Området kring Radnejaur erbjuder möjligheter till ett härligt friluftsliv. I området finns det förutsättningar till småviltsjakt, fint fiske, hjortronplockning och bra skoterkörning. En bit bort från Radnejaur finner man naturreservatet Nimtek. Där finns tillgång till vacker natur och gammal bevarad skog. Utöver sjöarna Västra och Östra Radnejaur har man närhet till sjöarna Gubblijaur och Tjärraure som har en stor sandstrand längs med ena viken. Lågfjället Stor-Ståkke ligger några kilometer bort och erbjuder vacker natur och fin skoterkörning. Alla dessa närbelägna områden kommer att bli heta alternativ för trevliga dagsutflykter för hela familjen oavsett årstid!

Söker ni er en fin och väl omhändertagen fritidshusfastighet med ett rofyllt och unikt läge, då kan Myrheden 9 vara helt rätt för er!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur

Kontakta mäklaren

Daniel Nyström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
Mäklare Daniel Nyström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
0960-558 52