Farhultsvägen 379

Farhult, Höganäs kommun Se på karta

12 500 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
3 095 m²
Byggår
1785

Nu finns en fantastisk möjlighet att förvärva en unik gård med hela tre skånelängor på naturskönt och lantligt läge i Norra Häljaröd. Här finns stora möjligheter till att skapa ditt drömboende. Gårdens tre längor har den klassiska känslan från 1700-talet kvar och husen är smakfullt inredda för att behålla karaktären.

Hus A som är 140 kvadratmeter stort erbjuder fyra rum och kök samt en avdelning med toalett, dusch och tvättställ. På entréplan finns köket och matsalen samt det spektakulära vardagsrummet med en stor öppen spis och öppet upp i nock som ger en takhöjd på hela sex meter. Hus A har två stora sovrum på ovanvåningen som ligger i varsin ende av huset, här finns plats för fyra bäddar i vardera sovrum.

Hus B är den längan som erbjuder mest boyta, hela 335 kvadratmeter. Här möts man direkt av den härliga känslan i den stora välkomnande hallen som även angränsar till alla delar i huset. Direkt till vänster så finns ett rymligt vardagsrum med en stor öppen spis och utgång till trädgården. Till höger från hallen hittar vi det stora fräscha köket från 2015 med den smakfulla inredningen och takbjälkarna som förs fram på ett bra sätt. Från köket så når man det inglasade uterummet som är en fantastisk yta där det finns gott om plats för både matplats och soffgrupp. På entréplan så finns även ett sovrum med separat hall och badrum, i sovrummet står även en IR-bastu som sattes in 2017. På ovanvåningen finns det ett vardagsrum samt två stora sovrum varav det ena enkelt kan delas till två sovrum eftersom där finns två dörrar till rummet. Badrummet på ovanvåningen renoverades 2015 och ett nytt tvättställ sattes in 2020.

Hus C är 175 kvadratmeter stort och längan är om tre rum och kök varav ett sovrum med möjlighet för ett eller två till. På entréplan ligger ett stort vardagsrum där du kan ha både matplats och en soffgrupp, intill vardagsrummet ligger köket som är gjort 2010. Det finns även ett badrum och en gästtoalett. På ovanvåningen ligger ett sovrum samt ett stort hobbyrum där det finns möjligheter att antingen göra fler sovrum eller behålla den ytan och inreda som vardagsrum eller kanske ett hemmagym?

Innergården erbjuder ett trädäck med pergola, plattsättning med plats för utomhusmöblemang samt vegetation i mitten av innergården. Det finns plats för upp till sex bilar och i hus C finns även två garageplatser. Alla tre husen går bra att hyra ut som enskilda villor.

Detta är en helt unik fastighet med enorma möjligheter. Hör gärna av dig till oss om du har frågor och vill veta mer.

Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

Kontakta mäklaren

Lotta Olofsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
Mäklare Lotta Olofsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
0722-442836