Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

Mäklare

Vintergatan 2, lgh A1202, Tornlyckan, Höganäs kommun

Vintergatan 2, lgh A1202

Lägenhet
Tornlyckan, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

1 795 000 kr

54 m²

2 rum

3 668 kr/mån

33 241 kr/m²

Välkommen till den här fina tvåa! Från hallen kommer du direkt in i lägenhetens hjärta, den stora ytan som rymmer kök, matplats och vardagsrum. Härifrån når du också lägenhetens sovrum som har många garderober för bra förvaring. Planlösningen är öppen och det är lätt att umgås med vänner samtidigt som du står i köket. Det stora fönstret ut mot balkongen släpper in mycket ljus och öppnar du upp kan du njuta av kvällsmaten med utsikt över innergården. Lägenheterna är utrustade med material och produkter från välkända varumärken. På den gemensamma innergården kan du parkera din bil och alla lägenheter får ett förråd som skapar ytterligare möjlighet för förvaring. Räntegaranti Du som ska bo i brf Krukmakaren kommer att omfattas av Deromes räntegaranti. Garantin skyddar dig som köpare från höjda månadsavgifter till föreningen på grund av bostadsrättsföreningens stigande räntor. Denna trygghet innebär att Derome kompenserar bostadsrättsföreningen för den del av räntan som överstiger 3,50% under de första 3 åren. Är räntan exempelvis 4,20% så kompenserar Derome med 0,70%. Välkommen med din intresseanmälan till visning!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Vintergatan 2, lgh A1301, Tornlyckan, Höganäs kommun

Vintergatan 2, lgh A1301

Lägenhet
Tornlyckan, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

2 740 000 kr

75 m²

3 rum

5 094 kr/mån

36 533 kr/m²

I denna bostad möts du av en generös hall och passage med stor rymlig skjutdörrsgarderob. Längs passagen finns det mindre sovrummet och ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Längre in i lägenheten finns kök med plats för matbord i anslutning till vardagsrummet. Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en trevlig social yta. Kyl och frys är placerade så det skärmar av matplats från resten av rummet utan att den öppna känslan försvinner. Rummet har stora fönsterpartier och härifrån kan du gå ut på någon av lägenhetens två balkonger och njuta av solen. Det finns två sovrum i lägenheten, varav det stora med skjutdörrsgarderob. På den gemensamma innergården kan du parkera din bil och alla lägenheter får ett förråd som skapar ytterligare möjlighet för förvaring. Lägenheterna är utrustade med material och produkter från välkända varumärken. För att du ska kunna sätta din egen personliga prägel på ditt nya hem finns möjligheten att göra olika typer av inredningsval. Gå in på projektets hemsida eller slå oss en signal för mer information kring inredningsvalen samt projektet i stort. Välkommen med din intresseanmälan till visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Vintergatan 2, lghnr B1101, Tornlyckan, Höganäs kommun

Vintergatan 2, lghnr B1101

Lägenhet
Tornlyckan, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

3 095 000 kr

92 m²

4 rum

6 248 kr/mån

33 641 kr/m²

På andra våningen i det lite lägre huset hittar du denna tjusiga fyra. Vid din privata entré finns det plats för utemöbler och du kan blicka ut över innergården. De tre sovrummen har mycket förvaring, badrummet har torktumlare och tvättmaskin och för dina gäster finns en mindre WC. Vinkelköket och vardagsrummet ligger i en öppen planlösning och det finns utrymme för en matplats. De stora fönsterpartierna släpper in mycket ljus och skapar en luftig känsla. I köket finns en praktisk köksö så du kan laga mat samtidigt som du umgås med vänner och familj. Härifrån tar du dig ut på den stora balkongen och kan njuta av solens strålar. Lägenheterna är utrustade med material och produkter från välkända varumärken. På den gemensamma innergården kan du parkera din bil och alla lägenheter får ett förråd som skapar ytterligare möjlighet för förvaring. Räntegaranti Du som ska bo i brf Krukmakaren kommer att omfattas av Deromes räntegaranti. Garantin skyddar dig som köpare från höjda månadsavgifter till föreningen på grund av bostadsrättsföreningens stigande räntor. Denna trygghet innebär att Derome kompenserar bostadsrättsföreningen för den del av räntan som överstiger 3,50% under de första 3 åren. Är räntan exempelvis 4,20% så kompenserar Derome med 0,70%. Välkommen med din intresseanmälan till visning!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Skaftvägen 24, null, Höganäs kommun

Skaftvägen 24

Tomt
Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

2 490 000 kr

1 073 m² tomt

Missa inte möjligheten att förverkliga er husdröm genom att förvärva en av de sista obebyggda tomterna i mysiga Farhult. Här erbjuds ett lugnt och rofyllt liv med underbar sandstrand, pittoresk småbåtshamn och med utsikt över Skälderviken och Kullaberg. Barnvänliga farhultsbaden som ligger i närheten, är kanske Höganäs kommun mest populära sandstrand. Från tomten har man lyxen av att kunna gå i badrocken ner till farhultsbaden. Farhults Udde som växer fram i anslutning till Farhult består av blandad bebyggelse av friliggande villor, radhus och grönområde/lekplats vilket gör det till en idyll på Kullahalvön. Farhult erbjuder dessutom goda kommunikationsmöjligheter till bland annat Helsingborg(och vidare till Köpenhamn), Ängelholm(och vidare till Ängelholms flygplats), Höganäs och Jonstorp via så väl buss eller bil från 112:an och därefter vidare mot bland annat 111:an. Anslutningsavgifterna för vatten och avlopp är redan betalda. Välkommen med din intresseanmälan! Planbestämmelser för Skaftvägen 24 Utnyttjandegrad Största exploatering per fastighet är 250 kvadratmeter byggnadsarea, dock högst 25%, får bebyggas. Utformning Takfönster får uppföras men inte takkupor. Endast friliggande hus. Endast sadeltak. Högsta antal våningar är angivet som I. Bestämmelsen har digitaliserats för att möjliggöra analyser, men används inte idag. Högsta byggnadshöjd är 3,7 meter. Takvinkeln på huvudbyggnad får vara mellan 40 och 45 grader, Högsta nockhöjd är 9,0 meter. Takkupor får uppföras till högst 1/4 av husets längd utan att påverka föreskriven byggnadshöjd. Placering Huvudbyggnader ska placeras minst 4,0 meter från tomtgränsen Utförande Bebyggelse skall uppföras med radonskyddande utförande Utformning Takfärg skall vara matt och röd eller svart. Högsta byggnadshöjd för komplementbyggnad är 2,8 m och högsta takvinkel 27 grader. Störningsskydd Bebyggelse skall utformas så att gällande riktvärden för trafikbuller inte överskrids Fastighet Minsta fastighetsstorlek är 1000 kvadratmeter. Minsta tomtbredd är 25 meter. Placering Komplementbyggnad ska placeras minst 1,0 meter från tomtgräns. Mark och vegetation Parkeringen för de boende ska placeras inom egen tomt. Administrativa bestämmelser Genomförandetiden är 10 år. Huvudmannaskapet är enskilt för allmän plats.

Kapelluddens koloniförening, Lavendelvägen 92, Höganäs, Höganäs kommun

Kapelluddens koloniförening, Lavendelvägen 92

Fritidshus
Höganäs, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

159 000 kr

14 m²

246 m² tomt

På Kapelluddens koloniområde hittar du denna kolonilott. Så tilltalande och så fin, en plats med potential. Här kan man spendera aktiva dagar till trädgård och odling. Altanen är social med vy över det inspirerande området med färg efter årstidens växlingar Marken är ca 240 kvadratmeter med rikliga möjligheter till odling och plantering, både fri odlingsyta, gräsmatta och trädgårdsland finns idag Stugan är om ca 15 kvm är uppdaterad och isolerad inventarier kan ingå Vatten hämtas vid tomtgräns. Ingen el är indragen. Gräsklippare och trädgårdsverktyg ingår. Årsavgiften för arrendet är 1 200 kr/år. För att köpa så måste du vara skriven i Höganäs Kommun. Enstaka övernattningar är ok. Koloniområdet ligger med omedelbar närhet till all service, affärer, apotek och bageri. Runt hörnet väntar Kullabygdens härliga natur. Höganäs centrum ligger på bekvämt promenadavstånd och Helsingborg når du på 20 minuter. Det tar ca 10 minuter att ta sig till stranden. Besök gärna föreningens hemsida, https://www.kapelluddenskoloni.se Information från föreningens hemsida: Kapelluddens koloni förening består av 98 kolonilotter på ca 200kvm tomt och de flesta lotter har en liten stuga på ca 10 – 15m2. Man får inte bo på koloniområdet och stugorna har inte el, indraget vatten eller avlopp. Vi har en klubbstuga vars historia innan den kom till föreningen har varit lokal till en bensinstation och sedan taxistation här i Höganäs. Klubbstugan renoverades invändigt 2003 och fick nytt tak 2007. Klubbstugan ligger inbäddad i en liten park med Rhododendron och träd. Under hösten 2021 har vi fått indraget avlopp för den nya tillgänglighetsanpassade vattentoaletten som ska installeras i en ny stuga under våren 2022. Det kommer också i takt med att ekonomin tillåter att installeras el i klubbstuga och toalett. Vi har också investerat i ett nytt 2m högt stängsel längs Kapellgatan. Nästa upprustning är nytt stängsel vid Steglingevägen och Kyrkogårdsgatan. Vi är stolta över vårt fina koloniområde. Det är en oas för rekreation och odling av egna grönsaker och bär. Koloniområdet är endast tillgängligt för kolonister, men under Trädgårdsrundan i juni är grindarna öppna och allmänheten är välkommen in.

Långarödsvägen 25, Höganäs, Höganäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Långarödsvägen 25

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

2 750 000 kr

77 m²

3 rum

435 m² tomt

På Långarödsvägen 25 finner ni ett charmigt Höganäshus i bra läge och närhet till alla bekvämligheter och härligheter som Höganäs centralort har att erbjuda! Entréplan med en takhöjd på 2,7 m, parkett- och trägolv, mysig kamin gör att man känner sig som hemma direkt. När ni kliver in genom entrén möts ni av en rymlig hall med snyggt brädgolv och en praktisk gästtoalett. Vidare har ni ett rymligt vardagsrum med matplats. Rummet har ett vackert bevarat parkettgolv och mysig braskamin för häng med nära och kära. Från vardagsrummet når man det färgglada köket som inbjuder till matlagning. Härifrån har ni utgång till trädgården och nedgång till källaren. Ovanvåningen har ett rymligt masterbedroom med kvällssol och ett litet mindre sovrum eller kontor om man önskar så. I den öppna ytan som fanns på ovanvåningen har nuvarande ägare precis färdigställt ett badrum, perfekt för ett höganäshus att badrum på varje våningsplan I Källaren finns tvättsstuga, pannrum, dusch och toalett. Och gott om förvaringsutrymme. Huset värms upp med vattenradiatorer genom en energisnål bergvärmepump. Utomhus finner du flera uteplatser och huvuddelen av trädgården ligger i västerläge vilket Ett smart och mysigt hem att trivas i! Välkomna att boka in er på visning

Salviagatan 13D, Höganäs, Höganäs kommun

Salviagatan 13D

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

2 290 000 kr

88 m²

3 rum

4 003 kr/mån

26 023 kr/m²

En trappa upp i huset finns denna generösa och välplanerade trea om 88 kvm. Bostadens tilltalande 88 kvadratmeterna är fördelade på följande sätt. Ett stilrent vitt kök, ett rymligt och fint vardagsrum, två ljusa och fina sovrum, ett generöst badrum i snygga ljusa nyanser med tvättmöjligheter, en gästwc och en rejäl klädkammare. I vinkeln i vardagsrummet går det att göra ett tredje sovrum. Det finns en balkong med utgång från vardagsrummet och uteplatsen på loftgången ger bostaden "extra" rum. En parkeringsplats följer bostaden, kostar 200 kr/mån. I Brf Sjöcrona 1 och på Salviagatan bor du inte långt ifrån all service såsom apotek, affär, frisör och restauranger. Här finns också gott om trevliga promenadstråk och några minuter bort hittar salta bad och en kritvit sandstrand. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Balkong
Sånehögsvägen 15, Höganäs, Höganäs kommun

Sånehögsvägen 15

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

4 750 000 kr

166 m²

5 rum

1 044 m² tomt

Sånehögsvägen 15 är en 1½-plansvilla med källare belägen på ett av Höganäs mest attraktiv lägen. Ett stenkast från strandkanten och Öresund. Trivsam planlösning och härliga umgängesytor. Bostadens ca 165 + 100 tilltalande kvadratmeter är fördelade på följande vis. På entréplan finns ett trivsamt kök, ett ljust och rymligt vardagsrum, två trivsamma sovrum, ett badrum och en separat tvättstuga. På ovanvåningen finns ett generöst allrum, ett sovrum som enkelt kan göras om till två och ett badrum. Fräsch källare med gillestuga med öppen spis och flera rum till förvaring. Givetvis bastu och dusch. En riktigt trevlig planlösning - En bostad som är skräddarsydd för familjen som vill ha generöst med utrymme. Låga driftskostnader. Trädgården ligger i optimalt soligt läge och erbjuder viss sundsutsikt. Garage, förråd och uppställningsplats för bilar. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
Vintergatan 12, Höganäs, Höganäs kommun
 • Tor 9 feb kl 16:30

Vintergatan 12

Radhus
Höganäs, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

4 990 000 kr

137 m²

5 rum

182 m² tomt

2-plans radhus om 137 kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök. Redan i entrén och hallen känner du av denna supercoola bostad där säljarna tänkt till in i minsta detalj på inredning och material. Bostadens tilltalande kvadratmeter är fördelade på som följer. På entréplan finns ett stilrent vitt kök med en mysig matplats som vetter mot entrésidan, ett ljust och fint allrum/matsal med utgång till altan och trädgård, en separat tvättstuga och ett kaklat duschrum. Stora fönster ger ett generöst ljusinsläpp och bra uppsikt över barnens lek i trädgården. På övre plan finns ett inbjudande allrum med balkong, tre sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan. Belysningen styrs vi Plejd på entréplan och i badrummet på ov, så smart. Låga driftskostnader - solceller. Fastigheten är befriad från fastighetsskatt i fyra år och de fem nästkommande åren så betalar man 50% på fastighetsskatten På trädgårdssidan finns en härlig altan och gräsmatta. Trädgårdsförråd. Stensatt uppställningsplats för bil vid entrén. En bostad som du verkligen bara kan flytta in i .... välkommen med din anmälan till visning!

 • Plus
Bölsåkra backe 2, Svanshall, Höganäs kommun

Bölsåkra backe 2

Villa
Svanshall, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

6 690 000 kr

156 m²

6 rum

1 059 m² tomt

Påkostad och nästintill sprillans ny 1½-plansvilla i gemytliga Svanshall. Synnerligen fräsch bostad med öppen planlösning och härligt med trevliga umgängesytor. Bostaden ca 155 tilltalande kvadratmeter är fördelade på följande vis. Vardagsrum och kök med öppen planlösning, fyra sovrum med fint ljusinsläpp, allrum, separat tvättstuga och två badrum. Riktigt snyggt! Vattenburen golvvärme på både entré och övre plan. Trädgården är med gräsmatta och rabatter. Isolerat garage på 32,8 kvm. Fastigheten har ingen fastighetsskatt förrän 2036. Allt detta kan upplevas i Svanshall, ett stenkast från Skälderviken. I Svanshall finns det mycket att upptäcka! En vacker sommardag kan man avnjuta ett härligt bad på våra två badplatser öster och väster om hamnen. Här finns det spännande miljöer att dyka, snorkla eller surfa. Känner man sig lite hungrig kan Svanshalls krog erbjuda fullkomlig havsutsikt medans man väntar på stort eller smått från menyn eller så väljer man en svalkande glass när man tittar på båtarna i hamnen. Här kan man även fiska krabbor och se fiskebåtarna komma in med dagens fångst. Att gå och titta på alla välskötta trädgårdar med rosor som slösar med både blommor och doft, välklippta häckar, fruktträd som glänser av mogen frukt eller andra vackra växter i alla färger och former, är ett lättsamt och inspirerande tidsfördriv. Välj ut en favoritplats längs vägen och avnjut din medhavda kaffekorg. Välkommen med din anmälan till visning!

 • Plus
Kullagatan 75, Höganäs, Höganäs kommun

Kullagatan 75

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

3 495 000 kr

149 m²

6 rum

673 m² tomt

På Kullagatan 75 i Höganäs hittar du dessa ca 150 + 50 tilltalande kvadratmeter. Jag garanter att när du kliver in i hallen så säger du whaoo.... ! Nästan mitt i centrala Höganäs, strax intill Salthallarna ligger detta fantastiskt charmiga och tillbyggda 1950-tals hus med källare. Bostadens planlösning är fördelade på följande vis. En ljus och trevlig hall med trappa upp till ovanvåningen och källaren, en så trivsam matsal med loungedel, ett superläckert kök, ett allrum, fyra sovrum och två badrum. Bra källare med gott om plats till förvaring. Badrummet i källaren är utrivet och förberett för renovering. Tjusig altan under tak där du kan sitta och njuta av trädgårdens grönska. Här erbjuds rabatter med blommor, buskar, träd, odlingslådor, fruktträd, bärbuskar och mycket mera. Lekstuga, carport och uppställningsplats för bil. Tillträdet är flexibelt. Bostaden ligger ett par minuters gångväg från all service såsom butiker, frisörer, restauranger osv... Rekreation som erbjuds i närområdet är Salthallarna, Kvickbadets sandstrand med salta bad, bastu och utegym, Hälsans stig, Kullaleden/Skåneleden och Höganäs sportcenter. Höganäs hamn och stränder är välbesökta och en trevlig träffpunkt. Här erbjuds bastu och salta bad. Välkommen med din anmälan till visningen!

 • Plus
Askvägen 6, Viken, Höganäs kommun

Askvägen 6

Radhus
Viken, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

2 650 000 kr

60 m²

2 rum

247 m² tomt

Varmt välkomna till Askvägen 6, Viken och detta fina gavelhus med härlig retrokänsla! Snygga trägolv från Kährs och helkaklat wc/duschutrymme, renoverat under 2019. De välplanerade 60 kvadratmetrarna har fina tidstypiska attribut, charm och karaktär såsom trägolv, renoverat retrokök, fint ljusinsläpp och smarta förvaringslösningar. Lättskött tomt om ca 247 kvm. Bilen parkerar du bekvämt intill din tomt vid trädgårdssidan. Planlösningen erbjuder ett sovrum som vetter mot den lugna trädgården, ett underbart "retrokök" där man varsamt renoverat de fina köksluckorna från 1966 och bytt till tidsenliga knoppar. Vidare finns härligt vardagsrum där ljuset flödar in från fönster och altandörr. I vardagsrummet finns plats för matplats och TV-del. Bostaden har en uppväxt och insynsskyddad hörntomt som blommar från tidig vår till långt in på hösten. Ta chansen att bo i ett attraktivt område med närhet till stranden, småbåtshamnen, golfbana, gallerier, sevärdheter & kultur. Du har också nära till kommunikationer och ett bra utbud av service. Definitivt en bostad för finsmakaren och perfekt för den som söker en inflyttningsklar bostad med byggmästarkvalitet från 60 talet. Här andas genomgående stil och finess! Vi ses!

Fotbollsgatan 7, Höganäs, Höganäs kommun

Fotbollsgatan 7

Radhus
Höganäs, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

2 990 000 kr

114 m²

5 rum

6 250 kr/mån

26 228 kr/m²

STADSRADHUS - 2-plan om 114 kvadratmeter fördelat på 4 rum och kök. På entréplan finns ett stilrent vitt kök med en mysig matplats som vetter mot entrésidan, ett ljust och fint vardagsrum med utgång till altan och trädgård, en separat tvättstuga och ett kaklat duschrum. På övre plan finns ett kaklat badrum och fyra rejäla sovrum varav ett med balkong. Radhuset ligger på en skyddad återvändsgata. På trädgårdssidan finns en härlig överbyggd altan. Trädgårdsförråd. Stensatt uppställningsplats för bil vid entrén. Elbilsladdare är installerad. En bostad som du verkligen bara kan flytta in i .... välkommen med din anmälan till visning!

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Betesvägen 23, Lerberget, Höganäs kommun

Betesvägen 23

Villa
Lerberget, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

4 690 000 kr

171 m²

5 rum

626 m² tomt

171 friliggande kvadratmeter på Östra Lerberget kan bli dina, bara dina . Här erbjuds en superfräsch och väl uppdaterad 70-talsvilla på ett av områdets bästa lägen. Synnerligen smakfull bostad... Den öppna planlösningen ger härliga umgängesytor. Kvadratmeterna på nedanvåningen är fördelade på ett påkostat öppet kök med köksö, ljust och rymligt vardagsrum i vinkel, sovrum, kaklat badrum och en exklusiv tvättstuga. På ovanvåningen erbjuds det tre sovrum varav ett med walk-in closet, klädkammare och badrum med bastu. Vattenburet värmesystem. Altan och trädgård i optimalt läge. I trädgården finns blommor, buskar och träd. Garage, uppställningsplats för bilar och förråd. Höganäs sportcenter ligger endast några hundra meter härifrån och du har inte alldeles för långt in till livsmedelsbutiker och restauranger m.m. i Höganäs. Öresund med salta bad ligger ca 1,5 km bort. Missa inte denna pärla .... så varmt välkommen med din intresseanmälan!

Höganäsvägen 74B, Viken, Höganäs kommun

Höganäsvägen 74B

Villa
Viken, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

5 995 000 kr

153 m²

5 rum

743 m² tomt

Renoveringschans! Varmt välkomna till Höganäsvägen 74B och denna rymliga familjevilla, huset är lugnt belägen på skafttomt med närhet till strandpromenader och bad! Ytterst välplanerad bostad med i dagsläget 5 rum varav 3 sovrum, möjlighet finns att göra fler sovrum. På entréplan finns ett härligt vardagsrum i vinkel med stor matplats i burspråk, fina umgängesytor och utgång till trädgården, kök med matplats, praktisk tvättstuga och gästwc. Övre plan har i dagsläget tre sovrum, badrum, två klädkammare samt stort allrum med utgång till balkong. Från balkongen har du fin utsikt mot havet. Härlig uppväxt tomt om 743 kvm med vidbyggt garage med förrådsdel, p-plats på tomten och solig trädgårdssida. Läget är alldeles utmärkt med närhet till centrum, skola F-9, småbåtshamnen och restauranger. Vi ses!

 • Plus
Stenstodsgränd 2, Vikens Ry, Höganäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Stenstodsgränd 2

Villa
Vikens Ry, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

Pris saknas

135 m²

5 rum

520 m² tomt

Enplansvilla i nyskick - Bostadens 135 tilltalande kvadratmeter fördelar sig på en välkomnande entré och hall, ett ljus och härligt kök med bardisk, en generös matplats som vetter åt uterum och uteplats, ett vardagsrum, fyra sovrum, ett badrum, ett gästwc och en rymlig tvättstuga. Uterummet är isolerat med värmeslingor i golvet, ombonat och fint. Här kan du tillbringa många timmar till avkoppling och middagshäng. På den ca 120 kvm stora altanen ges utrymme för både matsalsmöblemang, loungegruppen och givetvis uteköket. ' Ett Mekka för grill entutiasten. Trädgården är väl genomtänkt med buskar, rabatter, bokhäck och gräsmatta. Så inbjudande och så trevligt! Carport, uppställningsplats för två bilar och förråd. LÅGA DRIFTSKOSTNADER Bara en kort promenad bort finns hamnens marina liv med fina restauranger, stranden, naturen och golfbanan. I Viken finns det mesta av service samt goda förbindelser med Höganäs och Helsingborg. En bostad som måste upplevas på plats - välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
Stubbarpsvägen 7, Gamla Lerberget, Höganäs kommun

Stubbarpsvägen 7

Villa
Gamla Lerberget, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

6 990 000 kr

239 m²

6 rum

1 398 m² tomt

Nu har du möjlighet att köpa ca 240 kvadratmeter på Stubbarpsvägen 7 i Gamla Lerberget. Bostadens trivsamma kvadratmeter fördelar sig så som följer. På entréplan finns ett rymligt och trivsamt arbetskök med en rymlig matplats, ett härligt stort vardagsrum i vinkel med kamin, sovrum, badrum, en generös tvättstuga och ett gäst-wc. Från matplatsen nås det ombonande uterummet. Övre plan erbjuder ett allrum, två rejäla sovrum, en klädkammare och badrum. Bostaden är sammanbyggd med det fd stallet. Här erbjuds en separat gästvåning innehållande allrum/sovrum, kök och badrum. Det perfekta huset för den större familjen eller för dig som vill hyra ut. Lagom stor trädgårdstomt. På entrésidan erbjuds en härlig social yta och på innergården en skyddad med gräsmatta, en överbyggd altan som är inramad av vindruvor och en köksträdgård för dig med gröna fingrar. Garage och förråd. I Lerberget bor du med gångavstånd till förskola och skola, härliga grönområden, flera promenadstråk och Skånes största sportcenter, Höganäs Sportcenter, som endast ligger några hundra meter härifrån. Lockar hav och salta bad cyklar du ner till Lerbergets hamn och stränder på bara några minuter. Hamnen är välbesökt och en trevlig träffpunkt för Lerbergsborna med sillgrillning på somrarna. Missa inte detta tillfälle! Välkommen med din anmälan till visning!

 • Plus
Norra Månstorpsvägen 1, Höganäs, Höganäs kommun

Norra Månstorpsvägen 1

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

2 995 000 kr

85,5 m²

3 rum

5 738 kr/mån

35 029 kr/m²

Har du fyllt 55 år och en modern välplanerad lägenhet med hög standard samt en inglasad balkong? I Bonum Brf Idrottsplatsen, på ett av Höganäs bästa lägen erbjuds nu möjlighet att förvärva 85,5 tilltalande kvadratmeter fördelade på tre rum och kök. Bostaden ligger på första våningen och har en härlig inglasad balkong. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger ett enormt ljusinsläpp tack vare flera fönster samt en balkongdörr i glas. I bostaden finns alla bekvämligheter såsom ett fint kök med smarta lösningar för att underlätta hushållssysslorna, ett vardagsrum och två sovrum i bra storlek, gästwc och ett kaklat badrum med behaglig golvvärme samt både tvättmaskin och torktumlare Den inglasade balkongen på 8 kvm, ombonad och fin. I föreningen och på samma plan som bostaden finns en övernattningslägenhet, en gemensamhetslokal med full utrustat kök och tvättstuga för medlemmarna att nyttja. Övernattningslägenhet kostar 300kr/natten och hyrs bara ut till medlemmar. Att bo i ett Bonumhus innebär att bo i en modern och lättskött bostad utan praktiska bekymmer som underhåll och gräsklippning. Dessutom är det lätt att vara social i ett Bonumhus – alla har en centralt placerad samlingslokal och övernattningslägenhet för gäster. Till seniorboendet finns knutet en Bonum värd som kan hjälpa dig med städning, fönsterputsning, följa med till post, vårdcentral, hantverkshjälp och tillsyn av lägenheten när du reser bort. Tjänsterna köps efter behov av den enskilde. Det är gångavstånd till centrum med all tänkbar service. Kvickbadet ett stenkast bort erbjuder långgrunda bad och sandstrand mitt i city. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Björkvägen 4B, Höganäs - Nedre, Höganäs kommun

Björkvägen 4B

Villa
Höganäs - Nedre, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

5 500 000 kr

120 m²

6 rum

474 m² tomt

Livskvalité - när den är som bäst! Välkommen till Björkvägen 4b i Höganäs ..... På en insynsskyddad trädgårdstomt, nästan mitt i centrala Höganäs ligger detta fantastiskt charmiga tillbyggd 1920-tals hus. Bostadens 120 tilltalande kvadratmeter är fördelade på följande vis. Ett trivsamt arbetskök, ett ljust och fint allrum/matsal med öppen spis, tre sovrum och två badrum. Allrummet på övre plan som erbjuder fin utsikt över Öresund. I sovrummet på övre plan finns ett takfönster med balkongfunktion vilket gör att du kan följa båtarna från sängkanten. Riktigt grannt! Fräsch och praktisk källare med tvättstuga och installerad pelletsbrännare för låga driftkostnader. Ombonat och så tilltalande uterum. Här kan du sitta och njuta under vinklasarna. Altanen utanför uterummet erbjuder plats för hängmattan. Trädgården är riktigt gammaldags inbjudande. Här er bjuds rabatter med blommor, buskar, träd, odlingslådor, fruktträd, bärbuskar och mycket mycket mera. Lummig carport och uppställningsplats för bil. Tillträdet är flexibelt. Bostaden ligger ett par minuters gångväg från all service såsom butiker, frisörer, restauranger osv... Rekreation som erbjuds i närområdet är Kvickbadets sandstrand, salta bad, bastu och utegym, Hälsans stig, Kullaleden/Skåneleden och Höganäs sportcenter. Höganäs hamn och stränder är välbesökta och en trevlig träffpunkt. Här erbjuds bastu och salta bad. Bättre än så här blir det inte...välkommen med din anmälan till visningen!

Fyra famnar - kooperativ hyresrättsförening för dig som har fyllt 65 år, null, Höganäs kommun

Fyra famnar - kooperativ hyresrättsförening för dig som har fyllt 65 år

Lägenhet
Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

625 000 kr

71 m²

3 rum

9 450 kr/mån

På trevligt läge, på Hästhagevägen 9, nära Viken centrum bygger Granitor 49 kooperativa hyresrättslägenheter för dig som har fyllt 65 år. Samtliga bostäder har hög standard och som boende har du dessutom tillgång till en gemensamhetslokal och en stor härlig innergård med växthus. Det finns 2-4 rumslägenheter att välja mellan. ---- PLANSKISSER LIGGER UNDER FLIKEN DOKUMENT PÅ RESPEKTIVE LÄGENHET ---- Fyra famnar är till för dig som vill leva bekvämt, aktivt och socialt utan en massa måsten. Den smarta boendeformen är idealisk för dig som flyttar från en bostad du ägt länge. Mot en låg insats blir du hyresgäst med förmånlig hyra och insatsen får du tillbaka om du flyttar ut. Fyra famnars trygghetsboende består av 49 lägenheter med två, tre eller fyra rum och kök, alla med inglasad balkong eller egen uteplats. Alla detaljer är utvalda för bästa bekvämlighet och enklast möjliga skötsel. Kvarteret har hämtat inspiration från Vikens befintliga bebyggelse och har en varsam småskalighet för att smälta in i området. Inspiration har bland annat hämtats från den klassiska fyrlängade skånegården som erbjuder ett gårdsrum skyddat från kalla vindar samtidigt som den låter solens strålar värma. Fasaderna som vetter mot omgivningarna består mestadels av skiffer och fasaderna mot innergården består av trä. Med papplagda tak återknyter man till ett traditionellt utseende som ofta förekommer i äldre bebyggelse. - Lägenheterna i Fyra famnar upplåts med kooperativ hyresrätt, en boendeform som ligger mellan bostadsrätt och hyresrätt. - När du blir medlem i den kooperativa hyresrättsföreningen betalar du en insats för lägenheten. Jämfört med en bostadsrätt är insatsen för en kooperativ hyresrätt betydligt lägre och samtidigt är avgiften lägre än för en motsvarande hyresrättslägenhet. - Om du flyttar från lägenheten och lämnar föreningen, får du tillbaka hela insatsen. - Bostäderna är en del av ett kooperativ hyresrättsförening och går inte att belåna i bank - Som medlem i föreningen kan du vara med och påverka ditt boende. - De boende har möjlighet att ordna aktiviteter. En möjlighet att umgås och ha trevligt för den som vill. Inflyttning preliminärt hösten 2023. - Vi inspirerades av de kvalitéer som finns i närliggande bebyggelse och gjorde en modern tolkning av dem, säger Jan Jakobsson, arkitekt på Jakobsson Pusterla. En viktig aspekt var också att ta tillvara hela tomten, byggnaderna varvas med privata uteplatser och gemensamma ytor för olika aktiviteter. På så sätt skapar vi ett boende för människor med olika livssituationer, behov och preferenser. Ansök om medlemskap i föreningen Fyra famnar. För att kunna anmäla intresse för en lägenhet krävs det att man blir medlem i Fyra famnars förening. Medlemsinsatsen är 5 000 kronor per medlem och medlemskapet är individuellt. För att teckna förhandsavtal räcker det att en i hushållet blivit medlem. Inbetalning av medlemsinsatsen görs till föreningen Fyra famnar på: Bankgiro 5807–1317. Ange ditt namn som meddelande vid inbetalningen. Blir du ej tilldelad en av de lägenheter som du valt kan du välja att vara kvar som medlem i föreningen för att följa projektet och få erbjudande om en lägenhet vid eventuella avhopp eller när någon flyttar. Om du inte önskar vara kvar som medlem, anmäler du ditt utträde ur föreningen och få tillbaka din medlemsinsats. EXTRA KONTAKTUPPGIFTER Fastighetsmäklare Milic Sremcevic, 0725-661690, [email protected]

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 20