Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Joachim Lopez

Joachim Lopez

Om mig

Med dryga 15 års erfarenhet så är jag sedan början av 2023 aktiv i Höganäs kommun. Jobbar med ett härligt gäng, där de flesta av oss har riktigt många års erfarenhet. Närheten till mina objekt, havet och alla kunder gör att jag stortrivs med mitt arbete. Villor, gårdar och bostadsrätter - går du i säljtankar så kontakta mig. Det finns alltid något extra som går att göra inför en kommande försäljning. På fritiden simmar, fiskar och vandrar jag gärna - ibland får jag även med mina tonårspojkar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Långgatan 19D, Höganäs, Höganäs kommun
  • Sön 5 maj kl 11:30

Långgatan 19D

Radhus
Höganäs, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
2 795 000 kr
100 + 13 m²
299 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska boende på Långgatan i charmiga Höganäs. Med en imponerande storlek på 100 kvadratmeter och en mycket väl genomtänkt planlösning erbjuder denna bostad generöst med utrymme för hela familjen att trivas i. Det första som möter dig när du kliver in är den vackra fiskbensparketten som ger en tidlös och exklusiv känsla. Här finns ett blått rum, ett blommigt rum och ett sy-rum, som ger dig flera valmöjligheter var du sover bäst. Smakfullt inredda utrymmen i toppskick gör att du direkt känner dig hemma här. Entréplan med nästa 3 meter i tak och ett stort vardagsrum och en rejäl matsal skapar flera möjligheter till trivsel i världsklass. Den inglasade uterummet i västerläge ger möjlighet till avkoppling och sociala stunder året runt, samtidigt som du kan njuta av den vackra trädgården på entrésidan hela dagen. Här finns 2 egna p-platser, växthus, cykelförråd och träddäck strax utanför köksfönstret. Nyligen genomförda renoveringar inkluderar stambyte i hela huset, en total badrumsrenovering och ett kök som har fått nytt liv i tidstypisk stil. Du kan vara trygg i att du får ett boende där allt är omsorgsfullt uppdaterat och i bästa skick. Detta parhus ingår i en samfällighet där både stort ansvar och flera kostnader ingår. Oavsett så är det ett smart och ekonomiskt sätt att bo i sitt eget hus. Missa inte chansen att bli ägare till detta drömhem! P:S Huset ligger extremt centralt för dig som inte känner till Höganäs, men har förstått att här är underbart att bo…

  • Plus
Ängsgatan 15, Höganäs, Höganäs kommun
Ängsgatan 15, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Ängsgatan 15, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Ängsgatan 15

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
3 195 000 kr
160 + 26 m²
5 rum
812 m² tomt

Välkommen till denna charmiga friliggande villa belägen på Ängsgatan i Höganäs. En familjär entré skapar en ombonad känsla redan vid första steget in i hemmet. De ljust målade strukturtapeterna och träpanelen ger en varm och inbjudande atmosfär. Köket är en klassisk skönhet från Drömkök med vacker inredning, massiva träluckor och generösa arbetsytor. Matplatsen intill köket är perfekt för stora middagar och långa kvällar. Ett gigantiskt vardagsrum med vacker takpanel och utgång till det härliga uterummet i söderläge, där solen kan avnjutas från tidig morgon till sen kväll. Sovrummen är ljusa och luftiga med gott om förvaringsutrymmen i form av garderober. Badrummet i retrostil blev totalrenoverat 1990. Gäst WC i svagt ljusrosa nyans. Övre plan är inrett med ett sovrum och sedan ett mycket stort allrum. Plats att anlägga bowlingbana eller möjligen mer praktiskt med fler sovrum om så behövs. Klädkammare är förberedd med både el, vatten och avlopp om ytterligare wc eller badrum behövs i framtiden. Fastigheten har även ett stort garage med förråd och möjlighet att bygga om till ett tvåbils-garage. Tomten är rymlig med en härlig uteplats i form av det generösa uterummet. Renoveringar har utförts löpande genom åren, senaste tillskottet är en ny luft/luft värmepump från 2023. Detta säkerställer ett behagligt inomhusklimat under alla årstider. Välkommen till detta välhållna och charmiga hem som erbjuder både funktionella och estetiska detaljer för den moderna familjen!

  • Premium
Fotbollsgatan 29, Höganäs, Höganäs kommun

Fotbollsgatan 29

Radhus
Höganäs, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
2 850 000 kr
114 m²
4 rum
vån 1/2
6 650 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till detta stilrena bostadsrättsradhus på Fotbollsgatan 29 i Höganäs. Här erbjuds en trivsam och modern bostad med en yta på 114 kvadratmeter fördelat över två plan. Bostaden är i toppskick! På entréplan möts du av ett klinkergolv som övergår till ett vackert parkettgolv som sträcker sig över hela entréplanet. Det stilrena köket från Ballingslöv lockar med en mysig matplats som vetter mot entrésidan. I anslutning till köket finner du även en stor matplats där 6-8 personer kan sitta bekvämt. I vardagsrummet finns gott om plats för en skön soffhörna, TV och några fåtöljer. Härifrån når du även den överbyggda altanen med ett extra stort träddäck och en välskött gräsmatta, allt i söderläge. Alla fönsterpartier på nedervåningen har måttbeställda twistgardiner. På nedre plan finns också ett badrum samt separat tvättstuga. På övre plan finns tre rejäla sovrum, varav det största sträcker sig över hela 24 kvadratmeter. Detta rum kan även användas som TV-rum/allrum. Rummet är inrett med fem extra garderober med praktisk inredning och två balkonger. Badrummet på övervåningen är helkaklat och erbjuder duschväggar i glas, spotlights i taket och goda förvaringsmöjligheter. Alla rum har måttbeställda plisségardiner kombinerat med mörkläggningsgardiner i det stora sovrummet. Radhuset är beläget i en bostadsrättsförening med ett ypperligt centralt läge i Höganäs. Här finns välutbyggda cykelvägar som snabbt tar dig in till centrum och hamnen. För pendlare finns täta kommunikationer till närbelägna Helsingborg. Radhuset erbjuder även en stensatt uppställningsplats för bil vid entrén. Njut av allt som Höganäs och Kullahalvön har att erbjuda, såsom golf, mountainbiking, grottexpeditioner och mycket mer. På bara några minuters avstånd når du även Sveriges bästa citybeach, Kvickbadet, perfekt för avkoppling och härliga badstunder.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Poppelvägen 12, Viken, Höganäs kommun

Poppelvägen 12

Villa
Viken, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
3 795 000 kr
105 m²
4 rum
465 m² tomt

Detta unika Vikenhus är en pärla bland husen, och med sitt absolut bästa läge blir det ännu mer speciellt. Beläget längst ner i gatan med en stor tomt i sydväst, erbjuder detta 1-planshus om 105 kvm allt en familj kan önska sig. Med omsorgsfull planering erbjuder huset tre sovrum, ett rymligt vardagsrum och matsal, samt ett rejält kök. För de som önskar finns möjligheten att inreda vinden och få hela 45 extra kvm, även om takhöjden begränsas till 180 cm. Inuti huset finner man ett stilrent HTH kök, ett helkaklat badrum och en effektiv värmepanna från CTC. Familjen har verkligen tagit väl hand om huset och det märks i varje detalj. Dessutom finns både carport och garage för att rymma alla era fordon. Utomhus kan ni njuta av det stora träddäcket och den vackra stenläggningen. Detta hus är verkligen något speciellt som kommer omfamna er med glädje. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska Vikenhus!

  • Plus
Plöningegatan 11D, Höganäs, Höganäs kommun

Plöningegatan 11D

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
1 395 000 kr
50 m²
2.5 rum
vån 2/2
5 124 kr/mån
27 900 kr/m²

Centralt belägen i Höganäs finner ni denna smakfulla 2,5:a i mycket gott skick. Med vackert 1-stavs parkettgolv och ljusa ytskikt skapar bostaden en modern och trivsam atmosfär. Här finns även en separat tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighet och praktiskt boende. Den trevliga balkongen i soligt sydväst bjuder in till avkoppling och härliga stunder utomhus. Perfekt för vädring eller koppla av med en bok under solens strålar. Köket är utrustat med moderna vitvaror som är utbytta de senaste åren, vilket ger en bekväm och funktionell matlagningsmiljö. Integrerad kyl/ frys och diskmaskin. Induktionshäll och inbyggnadsugn. Mörkt mosaikkakel ovan diskbänk som är i massiv ek. El och p-plats ingår i avgiften för enkel och bekymmersfri vardag. Matplats i anslutning till köket erbjuder plats till både 4,6 eller 8 personer. Här finns 2 sovrum, varav det mindre är direkt innanför entrén till lägenheten. Med modern skjutdörr, finns här en 90x200 säng med förvaringslådor undertill. Ett litet öppningsbart fönster är ett plus. Det större sovrummet erbjuder plats för både en rejäl dubbelsäng och om så önskas både 1,2 och 3 garderober. Stort fönster i sydväst, idag med mörkläggningsgardin. I närheten finns allt du behöver, med centralt läge har du bekvämt avstånd till butiker, restauranger och kommunikationer. Med en bostadsrättsförening med god ekonomi kan du känna dig trygg i ditt boende. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska bostad på visning!

  • Plus
  • Balkong
Plöningegatan 9E, Höganäs, Höganäs kommun
  • Budgivning pågår

Plöningegatan 9E

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
1 250 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
6 408 kr/mån
19 841 kr/m²

En trappa upp i huset på Plöningegatan 9E hittar du dessa 63 tilltalande kvadratmeter. Fräsch tvåa (tidigare 3:a) med ett ljust och fint kök, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett generöst badrum och en klädkammare gör detta till en bostad utöver den vanliga. Stort sovrum med 3 platsbyggda garderober och en härlig balkong som erbjuder sol nästan hela dagen! El, värme, vatten, tv och p-plats ingår i månadsavgiften. En bostad som måste upplevas på plats. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Kullabergsvägen 11L, Mölle, Höganäs kommun

Kullabergsvägen 11L

Lägenhet
Mölle, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
3 900 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/2
6 311 kr/mån
42 857 kr/m²

Vid foten av Kullaberg med en vidsträckt utsikt över Öresund, ja så presenteras sig en av Mölles finaste bostadsrättsföreningar sig. Vi har nu nöjet att förmedla en av souterränglägenheterna på främre raden med utsikt från båda plan. Souterrängplan erbjuder förutom en liten täppa även två sovrum, gott om förvaring och badrum med både tvätt och tork. Entréplan med huvudentré, master bedroom med eget badrum. Vidare in mot toppmodernt kök i anslutning till matplats, som övergår till vardagsrum och utgång till balkongen med havet som främsta blickfång. Var man än befinner sig så är havsutsikten närvarande som en trygg famn. Dagens ägare topprenoverade hela bostaden inkl. två kompletta badrum och det allmänna skicket är i toppklass. Lägenheten passar likväl till semesterboende som till det permanenta boendet. Sovrum och badrum finns på båda plan och för er som vill flytta upp ”tvättavdelningen” till entréplan så är klädkammaren i hallen försedd med både vatten och avloppsanslutningar. Föreningen bjuder på fantastiskt mycket socialt för er som uppskattar sällskap. Festlokal med professionellt kök, flera övernattningsrum att hyra till medlemmarnas familjer. Swimmingpool med bastu. Grillkvällar vid eken, gåsamiddagen och vinprovningarna är endast några aktiviteter som traditionsenligt följs upp. Föreningen består av 44 lägenheter varav hälften används permanent, här är mao aldrig tomt på människor.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Yxvägen 9B, Farhult, Höganäs kommun

Yxvägen 9B

Lägenhet
Farhult, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
2 775 000 kr
125 m²
4 rum
vån 2/2
6 096 kr/mån
22 200 kr/m²

Alldeles underbart. I denna strama, moderna och stilrena lägenhet en trappa upp så har dagens familj djärvt som en räv inrett med en provocerande cool äldre stil. Mixen mellan äldre möblemang, varma toner och inbjudande famn sticker ut från den klassiska ”hemnet-annonsen”. För er som inte bara fastnar på de bruna flowerpot lamporna i köket, så ser ni snart att här finns genomgående parkettgolv, släta fina väggar och massaor av utrymmen. Ett toppmodernt kök i en ljusgrå nyans. Idag möblerat med ett gigantiskt bord och en mysig kökssoffa, som sagt här finns gott om plats. Från kök och matplats fortsätter den öppna känslan vidare in mot vardagsrum, vägghöga fönsterpartier, fransk balkong och fri utsikt över allmänningen. Hela tre sovrum erbjuds i denna 4:a, varav ett idag används som syrum/ kontor. Här väljer ni om det är morgonsol eller kvällssol som är viktigast i ett sovrum. Badrum med integrerad tvättstuga, helkaklat med supermoderna maskiner. Terrassen är idag omfamnad av höstrusket och några sista krukor kämpar någon vecka till. Terrassen om 40 kvadratmeter är fullt tillräcklig när man vill äta och grilla utomhus utan att ansvara för gräsklippning – resten av naturupplevelsen erbjuder Farhult och hela Kullabygden. Entrén via markplan nås via möblerbar hall och här finns plats för allt som används utomhus. En stilren trappa leder er vidare upp till lägenheten.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Olympiagatan 7E, Höganäs, Höganäs kommun

Olympiagatan 7E

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
1 095 000 kr
63 m²
3 rum
vån 2/2
6 350 kr/mån
17 381 kr/m²

Bekvämt en trappa upp finns denna otroligt ljusa och mycket trivsamma bostad som är fördelat på tre rum och kök. 63 kvadratmeter utnyttjade på ett optimalt sätt såsom ett ljust och fint kök . Vardagsrum med öppen planlösning och balkong, två trivsamma sovrum och ett stort badrum med tvättmöjligheter. Den härliga balkongen erbjuder sol....nästan hela dagen. Allt ingår i månadsavgiften såsom värme, vatten, el , basutbud från ComHem och p-plats, endast hemförsäkring tillkommer. Givetvis finns fiber i huset.

  • Plus
  • Balkong
Salviagatan 14, Höganäs, Höganäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Salviagatan 14

Radhus
Höganäs, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
2 295 000 kr
112,5 m²
5 rum
vån 1
5 774 kr/mån
20 400 kr/m²

2-plan om 112,5 kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök. På entréplan finns ett stilrent vitt kök från HTH med en mysig matplats som vetter mot entrésidan, ett ljust och fint vardagsrum med utgång till altan och trädgård, en separat tvättstuga och ett kaklat duschrum. På övre plan finns fyra rejäla sovrum och ett helkaklat badrum med golvvärme. Radhuset är beläget med en härlig altan och trädgård. Stensatt uppställningsplats för 2 bilar i direkt anslutning till entrén. Elbilsladdare finns installerad.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Borgmästaregatan 6, Höganäs, Höganäs kommun
  • Budgivning pågår

Borgmästaregatan 6

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
995 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/3
3 256 kr/mån
23 140 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla lägenhet belägen några trappsteg upp på en av de mest centrala platserna i Höganäs. Med en fransk balkong får du in både ljus och frisk luft i vardagsrummet där det finns gott om plats för både sängplats och en stor soffhörna. Det riktiga köket är perfekt för att laga och njuta av måltider tillsammans med vänner och familj. Här finns plats för 4-5 personer vid matbordet. Med sin närhet till havet och det centrala läget, är detta verkligen ett drömboende för den som älskar att vara nära vatten och allt som Höganäs har att erbjuda. För dig som ofta är på resande fot, så fungerar denna 1:a perfekt som en övernattningslägenhet. Badrummet har genomgått en stambyte för några år sedan och är nu modernt inredd med en duschhörna, wc, tvättställ med kommod och en praktisk toppmatad tvättmaskin. Njut även av den gemensamma trädgården med sittplatser och grillmöjligheter. Du har även två förråd till ditt förfogande - ett källarförråd på knappt 4 kvm och ett vindsförråd på ca: 11 kvm. Borgmästargatan är en populär adress mitt i Höganäs, med närhet till restauranger, parker och sevärdheter. Missa inte chansen att bo centralt i denna fantastiska lägenhet. Kontakta oss idag för att boka en visning!

  • Plus

Visar alla 11