Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Milic Sremcevic

Milic Sremcevic

Om mig

Mitt favoritcitat och devisen jag jobbar efter som fastighetsmäklare: “Kunden är den viktigaste besökaren i våra lokaler. Han är inte beroende av oss. Vi är beroende av honom. Han är inte ett avbrott i vårt arbete. Han är syftet med det. Han är ingen utomstående i vår verksamhet. Han är en del av den. Vi gör honom ingen tjänst genom att tjäna honom. Han gör oss en tjänst genom att ge oss en möjlighet att göra det.”

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mjöhultsvägen 654-4, Mjöhult, Höganäs kommun
Mjöhultsvägen 654-4, Mjöhult, Höganäs kommun, bild 2
Mjöhultsvägen 654-4, Mjöhult, Höganäs kommun, bild 3

Mjöhultsvägen 654-4

Gård/Skog
Mjöhult, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
9 500 000 kr
382 m²
12 rum
3 ha tomt

Stig in i historiens famn och upptäck Björkhamra Gård – en underbar gård med rötter som sträcker sig tillbaka till 1800-talet. Denna korsvirkesgård i det pittoreska landskapet i Skåne bjuder in till en värld av charm och karaktär. Med sina genomgående bjälkar i taket och omgiven av frodig grönska, är detta en plats där historien möter modernitet på ett förtrollande sätt. Gårdens hjärta, boningshuset, ett gediget hus på 220 kvm med ett fantastiskt poolområde erbjuder en atmosfär av värme och hemtrevnad. Dessutom finns två separata lägenheter som kompletterar den bekväma boendemöjligheten. För den som söker utrymme och möjligheter finns också flera garage och en rymlig lada. Det gamla grishuset har förvandlats till en verkstad, redo att inspirera till kreativitet och skapande. Om det inte vore nog med byggnader och utrymme på Björkhamra Gård finns på fastigheten även ett växthus och ett gammalt hönshus. Möjligheterna är oändliga på denna gård – låt din fantasi flöda fritt. Skapa din dröm om en hästgård, förvandla den till ett bed & breakfast där gäster kan njuta av lugnet och skönheten, starta en butik eller skapa ett generationsboende för familjen. Gården ligger i populära nordvästra Skåne där ni kan upplev en unik mix av stadspuls, äventyr och lantlig charm. Småstadens idyll med Höganäs centralt och alla byar runt om i Kullabygden, uppleva kulinariska äventyr på lokala restauranger och vingårdar runt om i bygden, 6 mil kustlinje som bjuder på otaliga smultronställen för avkopplande bad och äventyr på häftiga Kullaberg gör Kullabygden till en kompakt och mångsidig plats att leva och verka i. Björkhamra Gård bjuder in till att omfamna det bästa av det förflutna samtidigt som det erbjuder en plattform för framtida möjligheter. Upplev en värld av potential och skapa din egen berättelse på denna unika och mångsidiga plats i nordvästra Skåne. Varmt välkommen med intresseanmälningar.

  • Premium
Kapelluddens koloniförening, Kyrkogårdsgatan 21, Höganäs, Höganäs kommun

Kapelluddens koloniförening, Kyrkogårdsgatan 21

Fritidshus
Höganäs, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
150 000 kr
15 m²
1 rum
210 m² tomt

En av de finare lotterna på Kapelluddens koloniområdet, kolonilott nr 81 är nu till salu. Utöver kolonistugan om ca 15 kvm och ett förråd. Marken är ca 210 kvadratmeter. Alla rabatter blomstrar och det finns stora möjligheter för odling. Vatten hämtas vid tomtgräns. Ingen el är indragen. Årsavgiften för arrendet är 1 680 kr/år. För att köpa så måste du vara skriven i Höganäs Kommun. Tillträde önskas under 1 juli Föreningen består av 98 kolonilotter på ca 200 kvm tomt och de flesta lotter har en liten stuga på ca 10-15 kvm. Man får inte bo på koloniområdet och stugorna har inte el, indraget vatten eller avlopp. På området finns en klubbstuga som renoverades invändigt 2003 och fick nytt tak 2007. Klubbstugan ligger inbäddad i en liten park med Rhododendron och träd. Koloniområdet ligger med omedelbar närhet till all service, affärer, apotek och bageri. Runt hörnet väntar Kullabygdens härliga natur. Höganäs centrum ligger på bekvämt promenadavstånd och Helsingborg når du på 20 minuter. Det tar ca 10 minuter att ta sig till stranden.

  • Plus
Kapelluddens koloniförening, Kyrkogårdsgatan 21, Höganäs, Höganäs kommun

Kapelluddens koloniförening, Kyrkogårdsgatan 21

Fritidshus
Höganäs, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
270 000 kr
15 m²
420 m² tomt

Dubbel kolonilott på Kapelluddens koloniområde i Höganäs är till salu. Utöver kolonistugan om ca 15 kvm och ett förråd. Marken är ca 420 kvadratmeter. Härliga odlingsmöjligheter ges på dessa lotter. Det är en oas för rekreation och odling av egna grönsaker och bär. Vatten hämtas vid tomtgräns. Ingen el är indragen. Årsavgiften för arrendet är ca 3 360 kr/år. För att köpa så måste du vara skriven i Höganäs Kommun. Tillträde önskas under 1 juli Föreningen består av 98 kolonilotter på ca 200 kvm tomt och de flesta lotter har en liten stuga på ca 10 – 15kvm. Man får inte bo på koloniområdet och stugorna har inte el, indraget vatten eller avlopp. Det finns en klubbstuga som renoverades invändigt 2003 och fick nytt tak 2007. Klubbstugan ligger inbäddad i en liten park med Rhododendron och träd. Koloniområdet ligger med omedelbar närhet till all service, affärer, apotek och bageri. Runt hörnet väntar Kullabygdens härliga natur. Höganäs centrum ligger på bekvämt promenadavstånd och Helsingborg når du på 20 minuter. Det tar ca 10 minuter att ta sig till stranden.

  • Plus
Gåsvägen 10A, Jonstorp, Höganäs kommun

Gåsvägen 10A

Radhus
Jonstorp, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
2 795 000 kr
124 + 5 m²
5 rum
8 473 kr/mån
22 540 kr/m²

Välkommen till Gåsvägen 10A i Jonstorp, en modern och miljövänlig bostad som erbjuder harmoni och bekvämlighet. Här finns en nybyggd hemmiljö där ljuset strömmar in genom generösa fönster, och öppen planlösning skapar en inbjudande atmosfär. Med 125 kvadratmeter över 1,5 plan finns gott om utrymme för familjen att trivas i, med fyra rymliga sovrum för individuell komfort. Huset är utformat med omsorg om detaljer och komfort, tillvalen som nuvarande ägare gjort ger en känsla av lyx i vardagen. Den välkomnande uteplatsen som viker runt hörntomten är perfekt för att njuta av kvällssolen och skapa minnen med nära och kära. För de som värdesätter hållbarhet är detta hemmet ett idealiskt val, med energieffektiva lösningar som minskar miljöpåverkan och driftskostnader. Dessutom erbjuds en praktisk parkering intill huset med elbilsladdare för bekvämlighet och hänsyn till miljön. Läget är centralt med närhet till skolor, affärer och kommunikationer, samtidigt som Jonstorps natursköna omgivningar erbjuder lugn och avkoppling. Varmt välkomna att boka in er på visning!!!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Humlegatan 16, Höganäs - Nedre, Höganäs kommun

Humlegatan 16

Villa
Höganäs - Nedre, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
6 950 000 kr
180 m²
6 rum
568 m² tomt

Upplev charmen, behaget och dragningskraften på Humlegatan 16 – ett unikt tillfälle som inte får missas för dig som letar efter ditt drömhem! Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1909 har detta fantastiska hus genomgått förvandlingar och förädlingar som resulterat i dagens enastående utformning. Steg in genom dörren och möts av genuina trägolv, vackra synliga bjälkar och en imponerande nockhöjd på hela 5,5 meter som ger en känsla av rymd och frihet. Här kombineras det bästa av det gamla med det moderna – från höganäsklinker till slipade betonggolv och ett lantligt kök som bjuder in till kulinariska äventyr. Den sociala bottenvåningen erbjuder generösa utrymmen för vardagslivet med ett öppet vardagsrum/matplats och kök. Med två badrum, två sovrum och stora fönsterpartier som släpper in det naturliga ljuset, är detta en plats där familj och vänner kan samlas och skapa minnen för livet. På övervåningen väntar ytterligare två rymliga sovrum, ett allrum och en kontorsplats – perfekt för den som behöver utrymme för både arbete och avkoppling. Och utanför dörrarna väntar en trädgård i söderläge som bjuder på en blomsterprakt från maj till oktober, komplett med fruktträd och flera uteplatser där du kan njuta av solen och lugnet. Men det är inte bara huset som imponerar – läget på Humlegatan 16 är oslagbart. Med närhet till Höganäs charmiga centrum, hamnen, skolor, restauranger och allmänna kommunikationer finns allt du behöver inom bekvämt gångavstånd. Här får du det bästa av två världar – ett gemytligt område med allt du kan önska dig runt hörnet. Slutligen, låt oss inte glömma att boka in dig på en visning – för att verkligen förstå och uppskatta allt som detta fantastiska hem har att erbjuda krävs en personlig upplevelse. Missa inte chansen att köpa ditt nästa drömhus på Humlegatan 16 – boka din visning idag!

Oxelvägen 14, Viken, Höganäs kommun

Oxelvägen 14

Radhus
Viken, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
3 790 000 kr
110 + 110 m²
4 rum
305 m² tomt

Välkommen till detta fina hem i hjärtat av de populära husen längs Oxelvägen i Viken. Här erbjuder vi ett enplanshus med källare som har varit ägarnas stolthet i över två decennier. Med en yta på hela 220 kvadratmeter är detta huset du har väntat på. På entréplanet möts du av ett smakfullt renoverat kök, en ljus och öppen vardagsrumsmiljö samt tre sovrum. Här har de nuvarande ägarna investerat tid och kärlek för att göra detta till det perfekta familjehemmet. Moderniseringar i huset har gjorts med omsorg, vilket gör att du kan flytta in med en känsla av lugn och trygghet. Här finns utrymme för hela familjen att trivas, med gott om plats att förfoga över. Källaren med takhöjd på 2.10 erbjuder extra möjligheter att skapa ditt drömhem, vare sig du vill ha ett hobbyrum, ett gym eller ett kontor. Trädgården inkluderar trädäck och stenläggning i både öster och väster, är lättskött och ger möjlighet att njuta av morgon- som kvällssol. Här kan du njuta av solen hela dagen och kvällen. Det finns gott om plats för grillkvällar och utomhusaktiviteter. Det här är ett tillfälle du inte vill missa. Ett enplanshus med källare i detta område är sällsynt och går snabbt. Kontakta oss för att boka en visning och upplev detta fantastiska hus själv. Det är dags att göra din dröm till verklighet i Viken!

Skaftvägen 24, null, Höganäs kommun

Skaftvägen 24

Tomt
Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
2 290 000 kr
1 073 m² tomt

Missa inte möjligheten att förverkliga er husdröm genom att förvärva en av de sista obebyggda tomterna i mysiga Farhult. Här erbjuds ett lugnt och rofyllt liv med underbar sandstrand, pittoresk småbåtshamn och med utsikt över Skälderviken och Kullaberg. Barnvänliga farhultsbaden som ligger i närheten, är kanske Höganäs kommun mest populära sandstrand. Från tomten har man lyxen av att kunna gå i badrocken ner till farhultsbaden. Farhults Udde som växer fram i anslutning till Farhult består av blandad bebyggelse av friliggande villor, radhus och grönområde/lekplats vilket gör det till en idyll på Kullahalvön. Farhult erbjuder dessutom goda kommunikationsmöjligheter till bland annat Helsingborg(och vidare till Köpenhamn), Ängelholm(och vidare till Ängelholms flygplats), Höganäs och Jonstorp via så väl buss eller bil från 112:an och därefter vidare mot bland annat 111:an. Anslutningsavgifterna för vatten och avlopp är redan betalda. Välkommen med din intresseanmälan! Planbestämmelser för Skaftvägen 24 Utnyttjandegrad Största exploatering per fastighet är 250 kvadratmeter byggnadsarea, dock högst 25%, får bebyggas. Utformning Takfönster får uppföras men inte takkupor. Endast friliggande hus. Endast sadeltak. Högsta antal våningar är angivet som I. Bestämmelsen har digitaliserats för att möjliggöra analyser, men används inte idag. Högsta byggnadshöjd är 3,7 meter. Takvinkeln på huvudbyggnad får vara mellan 40 och 45 grader, Högsta nockhöjd är 9,0 meter. Takkupor får uppföras till högst 1/4 av husets längd utan att påverka föreskriven byggnadshöjd. Placering Huvudbyggnader ska placeras minst 4,0 meter från tomtgränsen Utförande Bebyggelse skall uppföras med radonskyddande utförande Utformning Takfärg skall vara matt och röd eller svart. Högsta byggnadshöjd för komplementbyggnad är 2,8 m och högsta takvinkel 27 grader. Störningsskydd Bebyggelse skall utformas så att gällande riktvärden för trafikbuller inte överskrids Fastighet Minsta fastighetsstorlek är 1000 kvadratmeter. Minsta tomtbredd är 25 meter. Placering Komplementbyggnad ska placeras minst 1,0 meter från tomtgräns. Mark och vegetation Parkeringen för de boende ska placeras inom egen tomt. Administrativa bestämmelser Genomförandetiden är 10 år. Huvudmannaskapet är enskilt för allmän plats.

Visar alla 7