Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Milic Sremcevic

Milic Sremcevic

Om mig

Mitt favoritcitat och devisen jag jobbar efter som fastighetsmäklare: “Kunden är den viktigaste besökaren i våra lokaler. Han är inte beroende av oss. Vi är beroende av honom. Han är inte ett avbrott i vårt arbete. Han är syftet med det. Han är ingen utomstående i vår verksamhet. Han är en del av den. Vi gör honom ingen tjänst genom att tjäna honom. Han gör oss en tjänst genom att ge oss en möjlighet att göra det.”

Mäklarens försäljning på Hemnet
Humlegatan 16, Höganäs - Nedre, Höganäs kommun

Humlegatan 16

Villa
Höganäs - Nedre, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
6 950 000 kr
180 m²
6 rum
568 m² tomt

Upplev charmen, behaget och dragningskraften på Humlegatan 16 – ett unikt tillfälle som inte får missas för dig som letar efter ditt drömhem! Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1909 har detta fantastiska hus genomgått förvandlingar och förädlingar som resulterat i dagens enastående utformning. Steg in genom dörren och möts av genuina trägolv, vackra synliga bjälkar och en imponerande nockhöjd på hela 5,5 meter som ger en känsla av rymd och frihet. Här kombineras det bästa av det gamla med det moderna – från höganäsklinker till slipade betonggolv och ett lantligt kök som bjuder in till kulinariska äventyr. Den sociala bottenvåningen erbjuder generösa utrymmen för vardagslivet med ett öppet vardagsrum/matplats och kök. Med två badrum, två sovrum och stora fönsterpartier som släpper in det naturliga ljuset, är detta en plats där familj och vänner kan samlas och skapa minnen för livet. På övervåningen väntar ytterligare två rymliga sovrum, ett allrum och en kontorsplats – perfekt för den som behöver utrymme för både arbete och avkoppling. Och utanför dörrarna väntar en trädgård i söderläge som bjuder på en blomsterprakt från maj till oktober, komplett med fruktträd och flera uteplatser där du kan njuta av solen och lugnet. Men det är inte bara huset som imponerar – läget på Humlegatan 16 är oslagbart. Med närhet till Höganäs charmiga centrum, hamnen, skolor, restauranger och allmänna kommunikationer finns allt du behöver inom bekvämt gångavstånd. Här får du det bästa av två världar – ett gemytligt område med allt du kan önska dig runt hörnet. Slutligen, låt oss inte glömma att boka in dig på en visning – för att verkligen förstå och uppskatta allt som detta fantastiska hem har att erbjuda krävs en personlig upplevelse. Missa inte chansen att köpa ditt nästa drömhus på Humlegatan 16 – boka din visning idag!

Mjöhultsvägen 654-4, Mjöhult, Höganäs kommun
  • Ons 1 maj kl 11:00
Mjöhultsvägen 654-4, Mjöhult, Höganäs kommun, bild 2
Mjöhultsvägen 654-4, Mjöhult, Höganäs kommun, bild 3

Mjöhultsvägen 654-4

Gård/Skog
Mjöhult, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
9 500 000 kr
382 m²
12 rum
3 ha tomt

Stig in i historiens famn och upptäck Björkhamra Gård – en underbar gård med rötter som sträcker sig tillbaka till 1800-talet. Denna korsvirkesgård i det pittoreska landskapet i Skåne bjuder in till en värld av charm och karaktär. Med sina genomgående bjälkar i taket och omgiven av frodig grönska, är detta en plats där historien möter modernitet på ett förtrollande sätt. Gårdens hjärta, boningshuset, ett gediget hus på 220 kvm med ett fantastiskt poolområde erbjuder en atmosfär av värme och hemtrevnad. Dessutom finns två separata lägenheter som kompletterar den bekväma boendemöjligheten. För den som söker utrymme och möjligheter finns också flera garage och en rymlig lada. Det gamla grishuset har förvandlats till en verkstad, redo att inspirera till kreativitet och skapande. Om det inte vore nog med byggnader och utrymme på Björkhamra Gård finns på fastigheten även ett växthus och ett gammalt hönshus. Möjligheterna är oändliga på denna gård – låt din fantasi flöda fritt. Skapa din dröm om en hästgård, förvandla den till ett bed & breakfast där gäster kan njuta av lugnet och skönheten, starta en butik eller skapa ett generationsboende för familjen. Gården ligger i populära nordvästra Skåne där ni kan upplev en unik mix av stadspuls, äventyr och lantlig charm. Småstadens idyll med Höganäs centralt och alla byar runt om i Kullabygden, uppleva kulinariska äventyr på lokala restauranger och vingårdar runt om i bygden, 6 mil kustlinje som bjuder på otaliga smultronställen för avkopplande bad och äventyr på häftiga Kullaberg gör Kullabygden till en kompakt och mångsidig plats att leva och verka i. Björkhamra Gård bjuder in till att omfamna det bästa av det förflutna samtidigt som det erbjuder en plattform för framtida möjligheter. Upplev en värld av potential och skapa din egen berättelse på denna unika och mångsidiga plats i nordvästra Skåne. Varmt välkommen med intresseanmälningar.

  • Premium
Rågången 473, Kullabygden, Höganäs kommun

Rågången 473

Gård/Skog
Kullabygden, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
3 750 000 kr

Rågången 473, en pärla utanför Viken som erbjuder en idyllisk hästgårdsupplevelse. Med en kort bilfärd till Helsingborg och Ängelholm är denna uppdaterade gård det perfekta hemmet för den som söker både närhet till stadspuls och den fridfulla atmosfären i nordvästra Skåne. Det rymliga boningshuset, med en yta på 153 kvm, hälsar dig välkommen med ett nyrenoverat kök och badrum. Medan dessa områden har genomgått en modernisering, finns det möjligheter att anpassa resten av huset efter egna önskemål och behov. De befintliga 4 sovrummen kan omvandlas till fler om så önskas, vilket ger hemmet en flexibilitet som möjliggör anpassning för framtida planer och livsstilsbehov. Här får du chansen att forma ditt boendeutrymme på ett sätt som passar just dig Hästarnas behov är väl tillgodosedda med det moderna stallet som har två boxar och en sadelkammare, byggt år 2015. Utanför stallet sträcker sig en mindre paddock med belysning som skapar perfekta förutsättningar för träning och ridning, anlagd så sent som 2021. Marken (1 ha) runt tomten arrenderas för hagar, vilket ger möjlighet till natursköna upplevelser. För entusiasten finns ett isolerat och uppvärmt garage/verkstad som byggdes år 2018, vilket erbjuder både plats för fordon och utrymme för skapande eller hobbyverksamhet. Omgiven av den lugna atmosfären i nordvästra Skåne erbjuder Rågången 473 en unik kombination av stadsliv och lantlig charm. Upptäck Höganäs charmiga småstadsliv och utforska de många byarna i Kullabygden. Njut av kulinariska äventyr på lokala restauranger och vingårdar, och ta del av de otaliga möjligheterna längs den 6 mil långa kustlinjen. För de äventyrliga väntar Kullaberg med sina otroliga vyer och spännande aktiviteter. Här, på denna trevliga hästgård, blir vardagen en harmonisk mix av det bästa från stadsliv, äventyr och den avslappnade känslan av lantlivets lugn. Rågången 473 är inte bara ett hem – det är en möjlighet att omfamna det bästa av två världar, där varje dag bjuder in till nya äventyr och upplevelser.

Ljungvägen 22, Höganäs, Höganäs kommun

Ljungvägen 22

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
3 850 000 kr
86 + 120 m²
2 rum
1 362 m² tomt

Stig in i möjligheternas värld på Ljungvägen 22! Denna unika fastighet är en sammanslagning av ett charmigt boningshus, en imponerande verkstad och ett rymligt garage som sammanflätas på en generös tomt på över 1300 kvm. Belägen på en central plats i Höganäs har denna spännande fastighet närhet till havet, allmänna kommunikationer, affärer och Höganäs kommuns fina sportcenter. Under de senaste 30 åren har den nuvarande ägaren vårdat och underhållit varje hörn av detta hem, verkstad och garage. Oavsett om du drömmer om att skapa ditt perfekta boende eller söker en inspirerande plats för din företagsverksamhet, erbjuder denna fastighet en mångfald av möjligheter. Här kan du låta din fantasi flöda fritt och skapa din vision av det ultimata hemmet eller företaget. Missa inte chansen att bli ägare till denna unika fastighet där mångsidighet och potential möts. Ljungvägen 22 är inte bara en fastighet, det är en möjlighet att förverkliga dina drömmar – vare sig du är en privatperson som söker en unik plats att kalla hem eller en entreprenör redo att ta nästa steg! Varmt välkomna på visning

Oxelvägen 14, Viken, Höganäs kommun

Oxelvägen 14

Radhus
Viken, Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
3 790 000 kr
110 + 110 m²
4 rum
305 m² tomt

Välkommen till detta fina hem i hjärtat av de populära husen längs Oxelvägen i Viken. Här erbjuder vi ett enplanshus med källare som har varit ägarnas stolthet i över två decennier. Med en yta på hela 220 kvadratmeter är detta huset du har väntat på. På entréplanet möts du av ett smakfullt renoverat kök, en ljus och öppen vardagsrumsmiljö samt tre sovrum. Här har de nuvarande ägarna investerat tid och kärlek för att göra detta till det perfekta familjehemmet. Moderniseringar i huset har gjorts med omsorg, vilket gör att du kan flytta in med en känsla av lugn och trygghet. Här finns utrymme för hela familjen att trivas, med gott om plats att förfoga över. Källaren med takhöjd på 2.10 erbjuder extra möjligheter att skapa ditt drömhem, vare sig du vill ha ett hobbyrum, ett gym eller ett kontor. Trädgården inkluderar trädäck och stenläggning i både öster och väster, är lättskött och ger möjlighet att njuta av morgon- som kvällssol. Här kan du njuta av solen hela dagen och kvällen. Det finns gott om plats för grillkvällar och utomhusaktiviteter. Det här är ett tillfälle du inte vill missa. Ett enplanshus med källare i detta område är sällsynt och går snabbt. Kontakta oss för att boka en visning och upplev detta fantastiska hus själv. Det är dags att göra din dröm till verklighet i Viken!

Skaftvägen 24, null, Höganäs kommun

Skaftvägen 24

Tomt
Höganäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
2 290 000 kr
1 073 m² tomt

Missa inte möjligheten att förverkliga er husdröm genom att förvärva en av de sista obebyggda tomterna i mysiga Farhult. Här erbjuds ett lugnt och rofyllt liv med underbar sandstrand, pittoresk småbåtshamn och med utsikt över Skälderviken och Kullaberg. Barnvänliga farhultsbaden som ligger i närheten, är kanske Höganäs kommun mest populära sandstrand. Från tomten har man lyxen av att kunna gå i badrocken ner till farhultsbaden. Farhults Udde som växer fram i anslutning till Farhult består av blandad bebyggelse av friliggande villor, radhus och grönområde/lekplats vilket gör det till en idyll på Kullahalvön. Farhult erbjuder dessutom goda kommunikationsmöjligheter till bland annat Helsingborg(och vidare till Köpenhamn), Ängelholm(och vidare till Ängelholms flygplats), Höganäs och Jonstorp via så väl buss eller bil från 112:an och därefter vidare mot bland annat 111:an. Anslutningsavgifterna för vatten och avlopp är redan betalda. Välkommen med din intresseanmälan! Planbestämmelser för Skaftvägen 24 Utnyttjandegrad Största exploatering per fastighet är 250 kvadratmeter byggnadsarea, dock högst 25%, får bebyggas. Utformning Takfönster får uppföras men inte takkupor. Endast friliggande hus. Endast sadeltak. Högsta antal våningar är angivet som I. Bestämmelsen har digitaliserats för att möjliggöra analyser, men används inte idag. Högsta byggnadshöjd är 3,7 meter. Takvinkeln på huvudbyggnad får vara mellan 40 och 45 grader, Högsta nockhöjd är 9,0 meter. Takkupor får uppföras till högst 1/4 av husets längd utan att påverka föreskriven byggnadshöjd. Placering Huvudbyggnader ska placeras minst 4,0 meter från tomtgränsen Utförande Bebyggelse skall uppföras med radonskyddande utförande Utformning Takfärg skall vara matt och röd eller svart. Högsta byggnadshöjd för komplementbyggnad är 2,8 m och högsta takvinkel 27 grader. Störningsskydd Bebyggelse skall utformas så att gällande riktvärden för trafikbuller inte överskrids Fastighet Minsta fastighetsstorlek är 1000 kvadratmeter. Minsta tomtbredd är 25 meter. Placering Komplementbyggnad ska placeras minst 1,0 meter från tomtgräns. Mark och vegetation Parkeringen för de boende ska placeras inom egen tomt. Administrativa bestämmelser Genomförandetiden är 10 år. Huvudmannaskapet är enskilt för allmän plats.

Visar alla 6