Bogen Värdshuset Tvällen 1

Gunnarskog, Arvika kommun Se på karta

4 200 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
6 951 m²
Driftkostnad
271 356 kr/år

Nu erbjuds ett unikt tillfälle att förvärva värdshuset i Tvällen med både restaurangmöjlighet och boende i ett. Fastigheten med strandtomt om 6 951 kvm är beläget i de norra delarna av Arvika kommun och har mycket att erbjuda med ett mycket funktionellt restaurangkök med bekväma rymliga ytor som är perfekt för den som söker färdig en verksamhet att ta över. Värdshuset i Tvällen byggdes redan 1949 och är en viltrestaurang om 327 kvm som genom den omgivande naturnära miljön förhöjer den fantastiskt goda maten där viltkött och fisk kommer till sin fulla rätt. Här finns stora möjligheter att skapa en verksamhet som kan locka många – för en lunch, en drink eller mysigt kvällshäng med vännerna.

Ovanpå restaurangens lokal rymmer en bostadslägenhet i två plan om ca 175 kvm. Denna ljuvliga bostad är inredd i jordnära, varma färger med trädetaljer som passar väl in på fastighetens personlighet. Här finns stora sällskapsytor där naturen utanför ständigt är närvarande tack vare maximalt med ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier samt en stor härlig balkong. Sovrummen är många vilket bidrar till en möjlighet för den stora familjen att flytta in eller varför inte bedriva någon typ av egen uthyrningsverksamhet? Det är bara fantasin som sätter gränserna här!

Nere vid sjön finns möjlighet för ett avkopplande bad i såväl badtunna som i sjön, för de mer frusna kvällarna kanske ett bastubad passar ännu bättre. Att det här har varit en uppskattad plats för såväl boende som besökare råder inga tvivel. Här mår man bra!

Detta är ett enastående och ytterst sällsynt tillfälle att förvalta en fantastisk fastighet på ett otroligt läge i de Värmländska skogarna.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Arvika

Kontakta mäklaren

Anna-Karin Wallinder

Svensk Fastighetsförmedling Arvika
Mäklare Anna-Karin Wallinder, Svensk Fastighetsförmedling Arvika
+46738330551