Mäklare Anna-Karin Wallinder

Anna-Karin Wallinder

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vinkelvägen 40, Arvika, Arvika kommun

Vinkelvägen 40

Radhus
Arvika, Arvika kommun
1 350 000 kr
125 + 11 m²
4 rum
888 m² tomt

Charmigt radhus från 1963 om 125 kvm till salu! Varmt välkomna till denna fastighet om 888 kvm på Agneteberg som är ett populärt och vackert område med gångavstånd till centrala Arvika. Här finner vi ett mycket charmigt radhus från 1963 och bostaden om 125 kvm har renoverats över tid men man har valt att behålla mycket av det tidstypiska från när huset byggdes, men samtidigt moderniserat och skapat ett inbjudande hem. Bostaden har en mysig planlösning med stora sociala ytor samt flera utgångar till trädgården och uteplatsen. I bostaden finns en farstu, hall, kök med plats för matgrupp, två sovrum, ett sovrum/kontor, WC, badrum, pannrum och ett vardagsrum med braskamin och matsal i öppen planlösning här finns utgång till ett mysigt uterum. Fastigheten har hörntomt med en lättskött och vacker trädgård med stora träd och buskar som bidrar till att ge ett insynsskydd, samt det finns ett mycket rymligt förråd på tomten med vedförvaring. Agneteberg är ett mycket lugnt område och här erbjuds man det bästa av två världar, närheten till vår fantastiska natur med skog och vattendrag, men även närheten till centrum som är inom gångavstånd med mysiga butiker, caféer, restauranger och mataffärer samt den vackra stadsparken. Detta boende skulle dessutom passa bra för barnfamiljen då det ligger med närhet till både förskola, grundskola och gymnasium.

Glasblåsarvägen 3, Charlottenberg, Eda kommun

Glasblåsarvägen 3

Villa
Charlottenberg, Eda kommun
350 000 kr
67 m²
3 rum
1 598 m² tomt

Charmig villa i Eda glasbruk! Här på Glasblåsarvägen 3 finner ni denna charmiga villa från 1901 om 67 kvm under pågående renovering, på denna fastighet kan man verkligen skapa ett mysigt och välkomnande hem. Detta är ett boende som till viss del är oinrett, så här får man chansen att sätta sin egen prägel på inredningen, ytskikten och färgvalen redan från början. När man kommer in i huset möts man av en hall och går sedan vidare genom köket för att ta sig till det rymliga vardagsrummet och här finns en mysig braskamin, vidare finns ett oinrett sovrum på entréplan, här finns en utgång till den lummiga trädgården. En trappa upp möts man av en hall som leder till ett badrum och vidare finns ett sovrum med balkong. På hörntomten om 1 598 kvm finns det ett uthus med vedskjul, garagedel samt även ett gästrum som är perfekt när det kommer gäster! Villan är belägen i Eda Glasbruk och här har man närhet till både skog och naturområden. Det finns dessutom goda möjligheter att pendla till både Arvika, Charlottenberg samt norska gränsen är mycket nära för ytterligare möjlighet att pendla till Norge. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul då det är ett arv. Varmt välkomna på visning!

Östra Skyberg Åsen 1, Arvika, Arvika kommun

Östra Skyberg Åsen 1

Villa
Arvika, Arvika kommun
875 000 kr
73 m²
4 rum
7 332 m² tomt

Fastighet med ett fantastiskt vackert och avskilt läge! Fastighet om 7 332 kvm i underbar natur i stillsamma och pittoreska Älgå. Här finner vi denna fastighet med ett fantastisk rofyllt läge där man har närhet till skog och flertalet vattendrag. Detta är en högt läge som bäddas in i naturen och den mäktiga skogen. På fastigheten finns två bostadsbyggnader och det finns stora möjligheter till att kunna bygga ut båda bostäderna. Här finns det verkligen potential att sätta sin egen prägel och skapa sin egen lilla oas. I den ena bostaden om 73 kvm finner vi på entréplan hall, kök, allrum, badrum och två allrum som kan användas som sovrum. En trappa upp finns en liten övre hall, allrum samt ett sovrum. I den andra bostaden om cirka 65 kvm finner man hall, kök, allrum, sovrum samt en altan under tak och ett badrum. På den mycket generösa tomten finns det en förrådsbyggnad, en carport/vedskjul och ett garage. Det finns dessutom flertalet möjligheter med fastigheten, här finns det stora gräsytor, skog och många soltimmar, här skulle det kunna vara en utmärkt plats att ha djur, bedriva odling eller ha annan verksamhet. Då det finns två byggnader på fastigheten möjliggör detta för uthyrning både för korttid och långtid som en extra inkomst. Östra Skyberg är ett lugnt och trivsamt område och här bor man cirka 17 km från Arvika, där man kan ta del av mysiga butiker, caféer, restauranger, stadsparken och mataffärer. Fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul då det är ett arv.

PÅTERUD 1:54 , Eda, Eda kommun
  • Budgivning pågår

PÅTERUD 1:54

Gård/Skog
Eda, Eda kommun
800 000 kr
25 m²
15 ha tomt

Skogsfastighet om 13,2 ha produktiv skogsmark med jaktstuga och jakträtt! Fastigheten EDA PÅTERUD 1:54 har en totalareal om cirka 15 ha och är fördelat på sex skiften som avser främst produktiv skogsmark. Den produktiva arealen uppgår till 13,2 ha och virkesförrådet uppskattas till 2200 m3sk vilket ger ett medeltal per ha om 175 m3sk. Medelbonitet om 5,7 m3sk/ha enligt skogsbruksplanen från 2023. På fastigheten finns det en charmig jaktstuga om cirka 25 kvm. Jaktstugan har ett fantastiskt rofyllt och avskilt läge och här finns ett kök med braskamin och plats för matgrupp, dessutom finns ett mysigt sovloft. Fastigheten har jakträtt och ingår i Påteruds VVO. Förvärvstillstånd krävs. Fastigheten kommer säljs med friskrivningsklausul.

Sävsjövägen 7, Arvika, Arvika kommun

Sävsjövägen 7

Villa
Arvika, Arvika kommun
1 550 000 kr
260 + 108 m²
1 188 m² tomt

Charmigt bostadshus från 1930 om 260 kvm med tre lägenheter till salu! Denna fastighet om 1 188 kvm är belägen i Agneteberg, som är ett vackert och lugnt område med gångavstånd till centrala Arvika. Den charmiga bostadsbyggnaden från 1930 består av tre lägenheter med en total boarea om 260 kvm samt en biarea om 108 kvm. Det finns många möjligheter med byggnaden, man skulle med enkelhet kunna hyra ut lägenheterna, både som korttids- och långtidsuthyrning. På första plan finns en lägenhet med fyra rum, badrum och kök. Andra lägenheten är belägen på andra plan och även den har fyra rum, badrum och kök, den tredje lägenheten är belägen på tredje plan och har ett rum, badrum och kök. Man skulle även kunna bedriva någon typ av verksamhet i någon av lägenheterna eller hyra ut som lokaler. För den större familjen finns det dessutom möjligt att eventuellt ändra planlösningen för att skapa sig ett stort enfamiljshus. Det finns även en hel källare med förrådsutrymmen med många förvaringsmöjligheter och en tvättstuga. Fastigheten har hörntomt med en lättskött och stor trädgård med fruktträd samt det finns en förrådsbyggnad med carport på tomten och där finns det plats för två bilar. Agneteberg är ett mycket populärt område och här erbjuds man det bästa av två världar, närheten till vår fantastiska natur med skog och vattendrag. Som boende kan man ta del av ett mycket levande centrum med mysiga butiker, caféer, restauranger och mataffärer samt den vackra stadsparken och ett hjärta för kultur. Boendet skulle dessutom passa bra för barnfamiljen då det finns närhet till förskola, grundskola och gymnasium. Fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul.

Hagagatan 19, Arvika, Arvika kommun

Hagagatan 19

Villa
Arvika, Arvika kommun
3 100 000 kr
170 + 31 m²
8 rum
716 m² tomt

Otrolig charmig sekelskiftesvilla i populära Haga! Här erbjuds ett fantastiskt tillfälle att förvärva en fastighet om 716 kvm i lugna och trygga Haga med ett mycket charmig sekelskiftesvilla om 170 kvm från 1929. Villan är väl omhändertagen och man har renoverat samt skött underhåll över tid för att skapa ett mysigt och funktionellt hem. Man har valt att behålla den äldre charmen och förstärkt detta genom att ta hand om de vackra originaldetaljerna och det som karaktäriserar villans ålder. Här finns det gedigna trägolv, vackra spröjsade fönster, ekparkett, spegeldörrar, snickerier och mönstrade tapeter. Detta är ett mycket rymligt boende med en luftig och härlig känsla, huset har generösa sociala ytor och är välplanerat med en mysig planlösning. När man stiger in i huset på entréplan genom dubbeldörrarna nås man av en stor och välkomnande hall i anslutning till ett stort vardagsrum, vidare finns ett rymligt kök i öppen planlösning med matsalen där det finns en braskamin. Här kan man med familjen och vänner verkligen umgås och laga god mat tillsammans och här finns allt ett modernt kök behöver och mer därtill, plus att man ett praktiskt skafferi. Det finns även ett allrum som kan användas som sovrum och ett stort badrum med tvättmöjligheter samt en grovhall. En trappa upp finner vi en övre hall som knyter ihop hela fyra sovrum, ett allrum som kan användas som sovrum med utgång till en balkong i västeläge samt ett badrum med bastu. Dessutom finns ett källarplan med mycket bra förvaringsmöjligheter. I anslutning till entrén finns ett altandäck och här når man ett uterum med glaspartier, detta har mycket potential att bli ett riktigt favoritställe under svala sommarkvällar eller regniga och kalla dagar under året. Från altandäcket på framsidan av bostaden finns en trappa ner till en härlig och lättskött trädgårdstomt och här finns en mysig och mycket rymlig uteplats där det finns plats för en stor matmöbel där hela familjen kan samlas på sommaren. Det finns dessutom ett attefallshus med mängder av förvaring, en gäststuga, en lekstuga och ett varmbonat dubbelgarage på gjuten platta med plats för två bilar, bra förvaring och plats för trädgårdens alla redskap. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Arvika med närhet till skolor, förskolor, tågstation, busstation, lekplats och man har Arvika centrum som närmsta granne med vackra stadsparken, mysiga butiker, caféer, restauranger och mataffärer. Varmt välkomna till underbara Hagagatan 19!

  • Plus
Koppsäng Norra Mastviken 12, Arvika, Arvika kommun

Koppsäng Norra Mastviken 12

Villa
Arvika, Arvika kommun
4 000 000 kr
84 m²
3 rum
1 832 m² tomt

Ett unikt tillfälle att förvärva ett läge med härlig sjöutsikt som sällan kommer ut på marknaden! Vid Glafsfjordens solsida högt uppe på första parkett ligger denna enastående fastighet med otrolig utsikt över sjön och naturen. Denna fastighet om 1 832 kvm har mycket att erbjuda, här finns en underbar enplansvilla om 84 kvm som kan användas som fritidsboende eller permanentboende endast ett stenkast från vattenkanten. Bostaden är väl omhändertagen och man har skött underhåll över tid. Här finns stort vardagsrum med en braskamin, kök med plats för matmöbel, två sovrum i behagliga storlekar, WC samt ett badrum och mycket förvaringsmöjligheter. I anslutning till bostaden finns en utbyggd inglasad veranda, från de stora öppningsbara glaspartierna har man otroligt vacker sjöutsikt och här har man verkligen möjligheten att njuta under många vackra sommarkvällar och under kallare kvällar kan man stänga om sig och njuta av den vackra miljön, från verandan når man en solterrass i sydvästläge. Det finns en gäststuga på tomten och även här är det fantastisk sjöutsikt. På den rymliga och väl omhändertagna gräsmattan har man en minigolfbana med 13 hål. På fastigheten finns det ett uthus med vedskjul och verkstad samt goda förvaringsmöjligheter. Vid sjön finns en badstrand där man har fiske och badmöjligheter, här kan man tillsammans med familj och vänner umgås hela dagarna. Allt på denna fastighet har utformats för att umgås tillsammans, njuta av livet och skapa nya minnen. Längs Mastvikens strandkant finns en otroligt vacker miljö och med den naturliga stillheten infinner sig här en känsla av både frihet och lugn, här är dessutom sjön alltid närvarande och gör sig ständigt påmind i den fantastiska utsikten och av vattnets kluckande ljud vid stranden. Till Arvika centrum är det cirka 6 km och där erbjuds mysiga butiker, trevliga restauranger samt flertalet kultur och aktivitetsmöjligheter av alla de olika slag och all nödvändig samhällsservice. Detta är verkligen ett unikt tillfälle at komma åt en av fastigheterna i vackra Mastviken!

Norra Fjöle Bråten 1, Klässbol, Arvika kommun
  • Budgivning pågår
Norra Fjöle Bråten 1, Klässbol, Arvika kommun, bild 2
Norra Fjöle Bråten 1, Klässbol, Arvika kommun, bild 3

Norra Fjöle Bråten 1

Gård/Skog
Klässbol, Arvika kommun
2 350 000 kr
108 m²
4 rum
4,8 ha tomt

Otroligt väl omhändertaget bostadshus med ett härligt lantligt läge i populärt område! Med naturen och vackra gårdar som närmaste grannar finner vi denna enastående fastighet med otrolig utsikt över den närliggande miljön och dess vackra nejder. Fastigheten om 48 300 kvm har mycket att erbjuda med både närhet till badplats och otrolig natur. Det vackra bostadshuset om 108 kvm på fastigheten har renoverats och underhållits över tid och är bevarad i en mysig och lantlig stil. Här finns en otrolig charm och karaktär på boendet och man känner direkt en hemtrevlig känsla. Bostaden är redo att flyttas in i som den är och kan passa både som permanentboende och fritidsboende. På denna fastighet är naturen alltid närvarande och gör sig ständigt påmind i den fantastiska utsikten från trädgården och genom fönstren i bostaden. När man stiger in i huset på entréplan nås man av en välkomnande entré med tillhörande farstukvist och här finns en hall. Det finns även en groventré i anslutning till ett härligt öppet kök med matsal där man tillsammans med familjen och vänner kan umgås och laga god mat, här finns allt ett modernt kök behöver samt vedspis, vedpanna och en fantastisk öppen spis. Detta är ett mysigt boende med fyra rum som kan användas som antingen allrum eller sovrum. Det finns ett duschrum med tvättstuga och ett WC samt mycket goda förvaringsmöjligheter. På fastigheten finns även flertalet väl omhändertagna ekonomibyggnader och 35 stycken nyinstallerade solpaneler. Den stora tomten runt huset samt byggnaderna skapar stora möjligheter för att kunna användas till ert specifika behov. Med ca 4,5 ha mark kan denna fastighet vara en utmärkt plats att ha djur, bedriva odling eller ha annan verksamhet, här är det bara fantasin som sätter gränser och dessutom säljs fastigheten med jakträtt. Klässbol är ett mycket populärt område Arvika kommun, här finns Klässbols skola med förskola för barn i åldern 1-5 år samt grundskola åk 1-6 och fritidshem. Här finns också Prästhögs föräldrakooperativ. Det finns även pizzeria och mataffär med öppet dygnet runt och Café Kvarnen. Klässbol ligger vid Glafsfjordens östra strand och är cirka 20 km från centrala Arvika. I Arvika centrum erbjuds man att ta del av den vackra stadsparken, mysiga butiker, caféer, restauranger och mataffärer samt ett hjärta för kultur. Denna fastighet måste verkligen ses så boka in en visning redan idag!

  • Premium
Bogen Värdshuset Tvällen 1, Gunnarskog, Arvika kommun

Bogen Värdshuset Tvällen 1

Övrigt
Gunnarskog, Arvika kommun
3 700 000 kr
6 951 m² tomt

Strandtomt om 6 951 kvm med ett drömskt läge och en byggnad om cirka 500 kvm! Här erbjuds ett unikt tillfälle att förvärva en fastighet med egen strandlinje om 6 951 kvm som är belägen i fantastiskt natursköna Gunnarskog. Här finns otroligt mycket potential för den som letar efter verksamhetslokaler med ett naturnära läge som dessutom har direkt anslutning till sjön Tvällen. Här finns en fantastisk byggnad om cirka 500 kvm som har lokaler som kan användas för flertalet olika verksamheter, exempelvis ett eventcenter eller ett utomhusaktivitetscenter, som butik, för kurser, föreläsningar eller yoga, den väl omhändertagna byggnaden skapar verkligen stora möjligheter för att kunna användas till ert specifika behov. Det finns dessutom flertalet möjligheter med den generösa tomten, denna fastighet kan vara en utmärkt plats att ha campingplatser, en stugby, djurhållning, bedriva odling eller ha annan verksamhet, här är det bara fantasin som sätter gränser! Nere vid sjön finns möjlighet för ett avkopplande bad i såväl badtunna som i sjön, för de mer frusna kvällarna kanske ett bastubad passar ännu bättre. Detta skulle kunna vara en mycket uppskattad plats för såväl boende som besökare. I byggnaden finns en bostadslägenhet i två plan om cirka 175 kvm. Denna ljuvliga bostad är inredd i jordnära, varma färger med trädetaljer som passar väl in på fastighetens personlighet. Här finns stora sällskapsytor där naturen utanför ständigt är närvarande tack vare maximalt med ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier samt en stor härlig balkong. Sovrummen är många vilket bidrar till en möjlighet för den stora familjen att flytta in eller bedriva någon typ av egen uthyrningsverksamhet. Detta är ett enastående och ytterst sällsynt tillfälle att förvalta en fantastisk fastighet på ett otroligt läge i de Värmländska skogarna.

  • Plus
Bogen Lyckebo 1, Gunnarskog, Arvika kommun
  • Budgivning pågår

Bogen Lyckebo 1

Villa
Gunnarskog, Arvika kommun
895 000 kr
80 + 80 m²
3 rum
1 736 m² tomt

Mysig 1-plansvilla nära badplats i natursköna Gunnarskog! I detta stillsamma och charmiga område i Arvika kommun finner vi denna fastighet om 1 736 kvm med ett naturnära läge endast en kort promenad från sjön Tvällen med en enplansvilla med källare från 1963 om 80 + 80 kvm. Villan är charmig och väl omhändertagen och har en praktisk planlösning. Här kan man njuta av naturen och sjön som permanentboende eller fritidsboende, platsen lämpar sig mycket väl för en familj samt de som gillar olika utomhusaktiviteter. Bostadshuset rymmer tre rum och kök. Det finns en rymlig hall, kök med plats för matgrupp, två sovrum i behagliga storlekar, ett badrum och en matsal med plats för matgrupp samt har en öppen planlösning till vardagsrummet där det finns plats för soffgrupp och möjlighet att elda i den fantastiska öppna spisen under kalla höst- och vinterkvällar. I källaren finns det gott om förvaringsmöjligheter, där finns pannrum, två förrådsrum, tvättstuga samt ett inrett rum och ett garage med plats för en bil. I anslutning till huvudentrén finns en mycket rymlig och mysig trädäcksaltan delvis under tak i sydvästläge. Tomten bjuder på fina möjligheter till lek och sociala aktiviteter och detta är ett underbart naturskönt område som erbjuder en mäktig naturupplevelse med närhet till både skog och vatten för fina bad, jakt och fiskemöjligheter. Gunnarskog är välkänt för sina många sjöar, vackra skogsområden och spännande djurliv, här finns det gott om badplatser samt möjligheter för många utomhusaktiviteter. Bostaden har ett fantastiskt läge i området och här njuter ni av vatten, skog och härliga promenadstråk. Det finns fina strövområden med svamp och bärrika marker och mycket nära bostaden finns bad och fiskemöjligheter. Fastigheten säljs med friskrivning då fastighetsägaren tidigare hyrt ut bostaden. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Skäggebergsvägen 1 , Sunne, Sunne kommun

Skäggebergsvägen 1

Tomt
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
750 000 kr
851 m² tomt

Skapa drömhuset på denna otroligt mysiga och lättbebyggda trädgårdstomt! Det här är chansen att skapa drömhemmet från grunden, här erbjuds en stor och friköpt trädgårdstomt med barnvänligt och unikt läge på Skäggebergsvägen 1 i centrala Sunne. En utmärkt möjlighet för den som vill bo med Fryken inom gångavstånd och härlig natur samt Lerälven inpå knuten. Vid fastigheterna finns det redan förberett anslutning till kommunalt vatten och avlopp samt fjärrvärme, här finns det också förberett borrhål för bergvärme. Den västra fastigheten om 851 kvm är en av tre fantastiska tomter som nyligen avstyckats, till dessa följer dessutom vackra arkitektritade ritningar av bostadshus med redan godkända bygglov för både enbostadsshus samt tvåbostadshus med planlösningar. Fastigheterna omgärdas av trästaket och en mycket charmig smidesgrind som inger en privat känsla samt trygghet, här finns det verkligen möjlighet att skapa sin egen oas. Alla tre tomterna är lummiga och uppvuxna samt har ett något avskilt läge mitt i centrala Sunne med närhet till mysiga butiker, mataffärer, restauranger, vårdcentral och sportanläggningar. Tomternas läge är idealiskt för dig med högt ställda krav på boendets område. I vackra Sunne finns det gott om badplatser, härliga strövområden och möjligheter för många kulturupplevelser samt utomhusaktiviteter. Inom en halvtimmes bilresa finner vi Mårbacka Minnesgård, Selma Spa, Rottneros Park, Västanå Teater, Alma Lööv museum, Sunne Golfbana, Sunne Sommarland och Ski Sunne, samt mängder av andra fritidsaktiviteter. Dessutom går det utmärkt att pendla för både jobb eller studier härifrån till Torsby, Karlstad och Kil tack vare både tåg- och busskommunikationer samt närheten till väg E45. Varmt välkomna att höra av er för mer information eller visning av dessa underbara fastigheter.

Skäggebergsvägen 1, Sunne, Sunne kommun

Skäggebergsvägen 1

Tomt
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
1 800 000 kr
7 174 m² tomt

Skapa drömhuset på denna otroligt mysiga och lättbebyggda trädgårdstomt! Det här är chansen att skapa drömhemmet från grunden, här erbjuds en stor och friköpt trädgårdstomt som sträcker sig ut i Lerälven med ett barnvänligt och unikt läge på Skäggebergsvägen 1 i centrala Sunne. En utmärkt möjlighet för den som vill bo med Fryken inom gångavstånd och härlig natur. Vid fastigheterna finns det redan förberett anslutning till kommunalt vatten och avlopp samt fjärrvärme. Denna fastighet om 7 174 kvm är en av tre fantastiska tomter som nyligen avstyckats, till dessa följer dessutom vackra arkitektritade ritningar av bostadshus med redan godkända bygglov för både enbostadsshus samt tvåbostadshus med planlösningar. För den här största av de tre tomterna finns det ritning för en mycket charmig herrgårdsbyggnad, på denna fastighet finns det dessutom en garagebyggnad med plats för fyra bilar samt en förrådsbyggnad redan uppförda. Fastigheterna omgärdas av trästaket och en mycket charmig smidesgrind som inger en privat känsla samt trygghet, här finns det verkligen möjlighet att skapa sin egen oas. Alla tre tomterna är lummiga och uppvuxna samt har ett något avskilt läge mitt i centrala Sunne med närhet till mysiga butiker, mataffärer, restauranger, vårdcentral och sportanläggningar. Tomternas läge är idealiskt för dig med högt ställda krav på boendets område. I vackra Sunne finns det gott om badplatser, härliga strövområden och möjligheter för många kulturupplevelser samt utomhusaktiviteter. Inom en halvtimmes bilresa finner vi Mårbacka Minnesgård, Selma Spa, Rottneros Park, Västanå Teater, Alma Lööv museum, Sunne Golfbana, Sunne Sommarland och Ski Sunne, samt mängder av andra fritidsaktiviteter. Dessutom går det utmärkt att pendla för både jobb eller studier härifrån till Torsby, Karlstad och Kil tack vare både tåg- och busskommunikationer samt närheten till väg E45. Varmt välkomna att höra av er för mer information eller visning av dessa underbara fastigheter.

Visar alla 12